- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az Essential is egy "Lite", csak akkor még nem úgy hívták. Az ráadásul csak 20-al tud menni.
Persze, h azt ajánlották, mert mást nem is ismernek az emberek kb, csak az Essentialt.
A márkás vs nem márkás között meg pont az a különbség, amit írtál, a minőség; ráadásul kívülről nem látszik egy Xiaomi másolat rolleren, h mivel rosszabb egy eredeti Xiaominál.
-
Felhőszakadás kapott el a PRO2-vel: Nem igazán kapcsol be... egyáltalán. Esővédő volt felül, ott száraz maradt. Most szétszedtem alul is, ott is száraz bent a házban, akkumulátornál sem látok nedvességet:
A vezérlőn viszont pirosan világít a led:
Tippre, a töltőportnál juthatott valami nedvesség a vezérlőhöz, bár én nem látom nyomát. Lehe reménykedni a kiszáradásban? Vagy minimum vezérlőcsere?
-
d@vee
őstag
válasz
Thunderzolee #27191 üzenetére
Köszi!
Ha rak ki ismét infót, megköszönöm már most ha megosztod -
xekta
csendes tag
válasz
Thunderzolee #27196 üzenetére
Essentialt nézegettem meg azt ajánlották mások. Az f2 ilyen jó lenne? Alapvetően nem erdekel, hogy milyen márka, csak ne gyenge anyagból legyen és bírja a napi használatot. Nyilván utazni nem ezekkel akarok. Megnézem amiket küldtél, köszönöm.
-
E2 Pro. Ez van csak.
A következő az F2 sorozat, Xiaomi 4 Pro (2nd gen), de azok már drágábbak.
Viszont 150-ért, illetve alatta is szoktam látni alig használt F2 sorozatút is.Nem akarlak rábeszélni használtra, de ilyen néhánytíz km-el, vagy egy-kétszázzal még teljesen újnak tekinthetők.
https://hardverapro.hu/apro/segway_ninebot_f2/friss.htmlXiaomi Mi 3, ill. Pro 2 szerintem nem éri meg újonnan. Nézd meg az áraikat, annyiért már jobb felszereltségű rollereket lehet kapni.
Ugyanez a Xiaomi "sima" 4-es rollerrel is a helyzet, ugyanazt a hatótávot tudja az E2 Pro is, magasabb felszereltségi szinttel. -
válasz
Anita1993 #27184 üzenetére
Nem ismerem az üléses rollereket.
Asszem a pálcikarollerekhez is lehet venni Aliról például.A Kugook között némelyiken alapból van, plusz azokon lengéscsillapitó is van.
Nem értek hozzá, de úgy gondolom akinek gerincsérve van, jobb ha lengéscsillapítós rollert keres inkább.Berio.hu-n vannak a Kugook.
Ekkora távhoz nem kell nagy akksi, és a 90kiló is még rendben van. Kukirinek közt keress, azok az újabb Kugook. -
xekta
csendes tag
válasz
Thunderzolee #27192 üzenetére
177cm es kb 75kg, megvacsorazva 76
újat leginkább. A lite ok tudom, hogy nem a legjobbak, robotporszivobol is kiindulva. Emelkedőn ritkán használnám.
-
válasz
alphamooncam #27186 üzenetére
Nem velem történt, csak gondoltam megosztom.
Kár, h nem azzal kezdődött, h a kórházban ápolják az elkövetőt, akinek mindkét kezét eltörték...
-
Hány kiló vagy?
Milyen magas?
Emelkedőkön is fogod használni?
Újat keresel? Vagy használt is jó?Neon Lite a legolcsóbb.
Akciós egy ideje, ~120ezer.
Ugyanazt tudja, mint egy Mi 3, de jóval kevesebbe kerül.E2 Pro a következő ~150ezerért.
Én Mi 3 Lite, 4 Lite modelleket nem vennék, 5km-hez sem, akkor se ha olcsók, akkor inkább egy használt Mi 3, esetleg Pro 2 (100-130ezer között vannak).
Itt össze tudod az adataikat hasonlítani.
Okaival lehetnek gondok, és a garanciális ügyintézéséről horror sztorikat lehet olvasni. Ezt azért vedd figyelembe. Jó roller lenne, de inkább az E2 Prot javaslom.
-
Megint kis összefoglaló biztosításról:
-
xekta
csendes tag
Sziasztok,
Szeretném megvenni első elektromos rollerem. Napi kb 6km-es hasznalatra kell városban. Xiaomi rollereket néztem 100-150e ft kategóriában, de lényeges különbséget nem láttam köztük. Kérnék véleményeket, ellenerveket, tanacsokat. Elore is köszönöm.
-
PociAti
őstag
válasz
Anita1993 #27184 üzenetére
Attól tarok gerincsérvre a roller nem igazán alkalmas közlekedési eszköz, mert kis kerekei és merev váza miatt rendkívül erősen átveszi az úthibákat.
Intenzív rugózású rollerek (pl. lengővillás változatok) már elviselhetővé tennék a rázkódást, de azok nem férnének bele a keretbe.
Talán a Kugoo KuKirin G2 MAX áll legközelebb ehhez az elképzeléshez. Nem egy tökéletes jármű, állítólag az első futómű hamar elkezd lógni, viszont ehhez létezik gyári ülés:
https://www.youtube.com/watch?v=enX_Aq1JTDQ -
h1mpi
félisten
válasz
Thunderzolee #27185 üzenetére
Nekem ezért van 90 000 Ft-os ABUS lánc és 2 riasztó, plusz Airtag a rolleren. Ja meg ott se hagyom sehol
-
alphamooncam
őstag
Elkészült a két konzol.
A bal oldali az index féklámpa kombó, a jobb oldali a helyzetjelző.
Külső 12V-os tápról üzemi próba.Olyan gondom van, hogy korábban mint írtam a hátsó kerék kilukasztotta a sárvédőt.
Sárvédőben futófelület felé eső felén van egy 12V-os vezeték köteg, amely szigetelését a kerék ahogy hozzá súrlódott lecsupaszította, vélhetőleg zárlatot is csinált.
Nem használom a roller saját világítását, beletelhetett pár nap is mire észrevettem, nem tudom mennyi idő telt el a zárlat keletkezése, és az észrevétel között.
A 60V-os rendszer nem sérült, legalábbis használatban nem észleltem belőle semmit.
A 12V-os rész sérülésére akkor derült fény, amikor a sérült vezeték részt kivágtam és színt-színnel vissza próbáltam kötni. Szerintem nem ekkor keletkezett a zárlat, de biztos nem lehetek benne.
Szerelés alatt nem volt az akku a rollerban.
Most abban vagyok dilemmában, hogy be merjem-e vinni lábon a szervízbe, vagy tehertaxit kell hívjak.
Elvileg állványon bekapcsol és pörgeti a kerekeket, nem tudom mennyire van elszeparálva a 60 és a 12V-os rendszer.
-
alphamooncam
őstag
válasz
Thunderzolee #27185 üzenetére
Örülök, hogy meglett a rollered!
Milyen fizikai védelem volt?
Milyen szerszámmal vágta el a zárat? -
-
Anita1993
újonc
Sziasztok!
A páromnak keresek elektromos rollert.
Tudnátok benne segíteni?
A keret rá maximum 200.000 Ft.
A páromnak gerincsérve van ezért fontos lenne, hogy a rollerre lehessen ülést is szerelni.
A párom úgy 80-90 kg.
Fontos lenne, hogy meg tudjon tenni a roller oda vissza egy 10 km-es távolságot, lehetőség szerint töltés nélkül.
A roller Budapesten belül lenne használva.
Előre köszönöm a segítséget! -
fcbarca
őstag
válasz
Thunderzolee #27182 üzenetére
Sziasztok. [link] ez. A második képen látszik, elvileg van hozzá olyan tartó.
Olcsó rollerre, olcsó megoldást kerestem, a festéket simán leszedheti (nem izgat).
Ha szar, visszaküldöm -
-
h1mpi
félisten
válasz
fcbarca #27180 üzenetére
Ez nem szedi le a festéket? Én valami ABUS láncot rendeltem volna inkább. Ez semmit nem ér max. a gyerekek nem tolják el. Nekem motoros ABUS lánccal vannnak a rollerek lekötve egy padló horonyhoz, amit nem lehet felszedni csak ha feltöröd a betont. Plusz két riasztó és Apple Airtag
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Kugoo S3 Pro rolleremre lakatot keresek. Tud valaki ajánlottat?
-
h1mpi
félisten
válasz
Peaceliker #27175 üzenetére
Semmi gond nem volt a fékkel a G4-en. Be kellett állítani és a 100 kg-ommal úgy megállt mint a cövek. Az egy másik dolog, hogy ez meddig tartott volna.... Nami-nál is cserélnem kell a betéteket (gyári), mert csikorognak. Szóval, ahogy Te is mondod szar az összes. Most nincs kedvem foglalkozni vele, de ősszel, amielőtt elteszem megy egy Magura fékcserére meg egy teljes átvizsgálásra a Future Boardba.
Más: ha valakinek sok a cucc a kormány alatt és nem fér oda a táska, akkor találtam egy nagyon jó megoldást 8000 Ft-ért Ali-ról.
-
Peaceliker
addikt
válasz
DroiDMester #27176 üzenetére
Mondjuk az tök érthetetlen, hogy dualban lesz instabil. Dual gépen egyszer próbáltam 1 motoros módot... Na az akkor lett bizonytalanabb, pedig előtte nem volt az. Ugye első keréknek giroszkop hatás miatt elvileg stabilizálnia kéne. Persze ott akkor nyilván van valami más bibi. Lehet hajtás közben változik annyit a futómű geometria hogy gáz lesz. Vicces azért az is
-
válasz
Peaceliker #27175 üzenetére
Mikor vettem a G2MAX.ot variáltam hogy ez legyen vagy a nagytesó G2MASTER(20.e el lett volna drágább csak) ami ugye jóval erősebb, de sok tesztben írták a Master.re hogy dual módba nagyon instabil lesz már 30Km/h felett is szitálni kezd, tehát azt hamar el is engedtem!
Rengeteg tesztet néztem több hétig kerestem az igazit és mindég az jött ki hogy ebben az ársávban ez az 1etlen ami megéri!
Fékcsere megoldható 20-25.ből is egy olyan kategóriásra ami a milliós gépeken van gyárilag, szóvan még akkor is csak 300.nál vagyunk árban. Én nem száguldozok vele, csak 2es módba használom és a motor teljesítmény is 65% ra van levéve így teljesen feltöltve a 100kilóm alatt max 36-38.at megy.
-
Peaceliker
addikt
válasz
DroiDMester #27174 üzenetére
Félre értesz. Az összes márka összes gépe szar. Tele vannak vicc megoldásokkal. Nami is tud botrány dolgokat művelni, ahogy egy wolf king vagy a dualtronok is.
De nem attól lesz egy bármelyik olcsóbb gép létezése valid, hanem inkább attól, hogy annyiért nincs más vagy jobb.
ahogy írod te is.
És mondjuk a g2 max tán pont az egyik legkevésbé beteg gép ahogy olvasni. Viszont a manapság (sikerrel) hypeolt g4 már pont nem. G3 meg pl pont olyan beteg volt, hogy csak, az hamar ki is kopott, de az egy másik történetDe azt továbbra is tartom, hogy attól, hogy nagyobb gépeken sem a legjobb minőségű a fék (tartósságban, mert amúgy más baja nincs), attól amit kukikra tesznek (főleg egy g4 méretű és erejű gépre), azért kb büntetni kéne, mert az már veszélyes. Amúgy az a fék egy g2 pro t sem volt képes értelmesen megfogni. Tudni sem akarom milyen lehetett egy g4 en
-
válasz
Peaceliker #27173 üzenetére
Igen szar az összes kuki, ahogy mondod!
De szegény ember vízzel főz, nincs mindenkinek 800-900.e vagy még több(1-1,5milla) egy jobb gépre.
~300.e ből meg nem tudsz jobbat venni mint egy kuki g2max, csak jóval szarabbat, tehát ebben az ársávban NEM LÉTEZIK JOBB VÁLASZTÁS!
De hallgatlak mondjál jobb (újat nem leharcolt ütött kopottat)gépet ~270.e ért mint a kuki g2max
-
h1mpi
félisten
válasz
DroiDMester #27171 üzenetére
Igazad van csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy a Kukirin esetében törődni kell vele. Szerintem is jó vétel lehet, akinek nincs pénze vagy nem akar 1-2 milliós rollert venni. Én csalódtam benne, mert a G4 esetén olyan hibák is kijöttek, amit nem lehetett javítani. Pl. futómű geometria tervezési hibás, egy nagyobb bukkanónál csattant az egész futómű stb.
Én se akartam venni 1 milliós rollert, de beláttam nincs más lehetőség, ha biztonságosan szeretnék rollerezni a nagyobb méret és magasabb W kategóriában.
-
Nem kell általánosítani, nem minden KuKirin olyan szar mint a G3.
G2Max.omba lassan ~1500Km van nem kellett semmit zsírozni meg átkenni, se szétszedni, csavarok meghúzása a 1,5Milliós gépekre is igaz, ez megint nem felhozható.
És egy 300.e res kukit ne az 1.millás konkurenciához akard hasonlítani
Egyedül a fékek szarok, de ez az ÖSSZES GÉPRE(a 7-800.e resekre is) igaz amiken mechanikus tárcsafék van hogy érdemes cserélni!
-
h1mpi
félisten
válasz
Impair1980 #27168 üzenetére
Kugoo-val vigyáz, mert ha megveszed újra szét kell szedni és összekell rakni a rollert, bezsírozni, áthúzni minden csavart, fékeket.
Én most adtam el a G4-et, mert ha nehezen is, de beláttam, hogy bármennyit költök rá, akkor se lesz egy szint egy jobb Kínai márkával. -
Peaceliker
addikt
válasz
Impair1980 #27168 üzenetére
G30 max
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Vennék egy strapabíró rollert.
Szembe jött velem ez a KUGOO az Emag-on.
Vélemény?
Fiamnak lenne 25km/h megfelelő, a hatótáv a fontos és, hogy bírja a súlyt (100 kg), mert néha én is mennék vele.
Nem nagyon forgalmazzák máshol, eddig nem is hallottam róla!
Ha ez nem, akkor más alternatíva? 200-220eFt-ot szánnék rá! -
h1mpi
félisten
válasz
Thunderzolee #27164 üzenetére
Jó érzés, hogy csak nekem van ott egyedül a GFB-m, lehet VIP-ként kezelnek
-
Tiger.
nagyúr
Van itt valakinek kukirin g2 pro?
-
DigitXT
félisten
válasz
Thunderzolee #27162 üzenetére
Ezeknek nem szóltak, hogy nem az nyer, aki a nagyobb számot mondja?
-
-
h1mpi
félisten
válasz
Thunderzolee #27162 üzenetére
Megyek is a Gránithoz
, Köszi az info-kat nekem is kell kötnöm majd mindkét rollerre.
-
https://444.hu/2024/06/25/kotelezo-biztositas-elektromos-rollerekre-tobb-szazezres-ajanlatok
A Grantis tanácsadó cég összeszedte az eddigi ajánlatokat:
-
-
do3om
addikt
Még kérdeznék
SEGWAY Ninebot KickScooter E2 E Pro
Guminyomást 45 psi a használója 60Kg nagyjából, jó ez az érték vagy van valami súly szerinti ajánlás? -
h1mpi
félisten
válasz
Peaceliker #27157 üzenetére
Köszi a jótanacsokat, az is cserélve lesz valami jóra. Nem
fogok menni egyelőre 40-50 felett, ott meg nem szitál be. -
gergo5991
őstag
nami klima hasonlóan kényelmes mint egy burn-e? elvégre ugyan olyan felfüggesztés van alatta elöl hátul. A klima könyebb is.
Nagyon gondolkodom egy klímán munkábajárásra
2200e ért van itt eladó burn-e de a régi 32ah-s azzal volt pár probléma úgy tudom, egy 40 ah-snak jobban örülnék ennyiért, csehországba közelben volt pár eladó ilyen áron, sajnos akkor arra nem csaptam le -
Peaceliker
addikt
-
-
h1mpi
félisten
válasz
alphamooncam #27152 üzenetére
Köszi
l
-
h1mpi
félisten
Na megvan az új barátom, hát elég durva jószág. 40 km/h-nál még kapar a 100 kg alatt. Iszonyat jó a futómű, stabil és nagyon könnyen irányítható. Szerelem az első métereken
Nami Burn e-2 Lite 80 km van benne!
-
h1mpi
félisten
válasz
Peaceliker #27148 üzenetére
Veszprémben van, gondolom ez elég nagy hátrány sokaknak, Nekem is :/
-
h1mpi
félisten
válasz
Peaceliker #27146 üzenetére
Megvan azt már tudom, csak az egyéb dolgok érdekelnek (gari, hol van helyileg stb.)
-
h1mpi
félisten
válasz
Peaceliker #27143 üzenetére
Köszi írok neki, illetve van még egy Kaabo Wolf King GT Pro 850 000 Ft-ért az egyik FB csoportban, neki is írtam.
Tangerine: köszi ez nem nagy ráköltés összegszerűen.
-
Tangerine
senior tag
Szerintem jó Mantis 10 dual. Ha 1 milla a keret, akkor kettőt is vehetsz.
3-as bilincset kértem rá pluszban, meg hátsó sárvédő toldatot.
Kicseréltem még a futóműben a tengelyeket. A gyári vékonyfalú csőből van, elkopik/törik. Ezt nem vártam meg, illesztőcsavarokra cseréltem. Elölre buheráltam egy sárvédőgumit, hogy ne verje a víz az akkut/alját.
gyári tengelyek(alsó 4 db):
ez lett helyette:
sárvédő "légycsapó":
-
Peaceliker
addikt
Van valami egy pöpec kis tuningolt mantis pro eladó
De amúgy nem garis márAmúgy ja mantis dual jó gép szerintem. Egy 3as bilincs rá és kész. Annyi hogy hatótáv neked necces lehet, bár lassan sosem mentem vele. Ha téped neki az 30km
Szerk [link] ez elég jó deal, lehet még aludható is. Szintén nem garis, de azt a részt elengedném, garivsl sem mész messzire, hallani storykat
-
h1mpi
félisten
válasz
Tangerine #27140 üzenetére
Akkor azt mondod, hogy jó roller? Volt valami amit azonnal érdemes cserélni rajta?
Peaceliker: az jó hír, mert általában inkább óvatosan megyünk.
Nekem meg nincs rollerem, mert volt némi félreértés a DT III-al kapcsolatban, de a lényeg, hogy nincs rajta garancia. Meg a kijelzője se az eredeti, így nem tudom hány km van benne... Visszamondtam inkább. Most megy a matek mit vegyek... Lehet nekem is jó lenne egy ilyen Mantis 10 dual?
(1 milla a keretem)
-
Tangerine
senior tag
válasz
Peaceliker #27138 üzenetére
Nem mindig "következetes" a gázkar. Néha éppen csak hozzáérek és megugrik. Már megszoktam, de általában jól működik. Lehet, hogy csak az enyém ilyen.
-
Tangerine
senior tag
válasz
Peaceliker #27132 üzenetére
A dual Mantis 10-ben lehet a P-menüben a teljesítményt (P9) százalékosan állítani, a gyorsítást (P7) is lehet (lágy vagy erős). A a kormányon lévő kapcsolókkal lehet 1 vagy 2 motoros módot váltani, és "eco" vagy "turbo" módot is. Továbbá a 3 fokozatban lehet a teljesítményt a gázkarnál is állítani, bár az bekapcsoláskor mindig visszaáll a legnagyobbra.Nekem nem minimotoros vezérlő van, hanem "LT01"
-
-
h1mpi
félisten
válasz
Peaceliker #27132 üzenetére
Oké köszi, akkor a Dual 10-et nézem meg élőben
-
Peaceliker
addikt
Kisebb az akku is. Nem lesz akkora hatótáv sem mint 10 dualnak.
Amúgy nem lesz túl erős, van 3 fokozat meg állítható is a menüben egy smás. Vagy nézel egy mantis pro t használtan az elébe 24ah és minimotors vezérlőm teljesítményt is el tudsz venni százalékosan (aztán lehet dual ban is, már nem emlékszem, de lehet abban csak gyorsulás erősség állítható) -
h1mpi
félisten
válasz
Thunderzolee #27128 üzenetére
Próbálok olyan “prémium” márkát venni, aminek van szervize és nem törik ketté. Az elmúlt két hónapban megértettem mik a különbségek olcsó és drága Kínai modellek között.
-
h1mpi
félisten
válasz
Peaceliker #27126 üzenetére
Lomha az Inokim?
800W-os pedig. De akkor kipróbálok egyet. Nincs bajom amúgy a Mantissal sem csak az meg szerintem már túl erős. Erre gondolsz?
-
"Az iScooter iX3 hatótávja 35 km, ehelyett kellene 60-70 km."
Áhh, értem, így már világos.
A többi iScooter modellben nincs nagyobb akksi? Nincs nagyobb akkus verzió? Esetleg belefér a trepnibe nagyobb akku? Mert akkor akár építtetni is lehet bele nagyobb akksit.Amúgy az 50+km/h rolleres csoportban nem kérdezted? Nem ajánlottak valamit, aminek van 70km hatótávja?
-
válasz
Peaceliker #27121 üzenetére
Igen, ez volt a másik amit még akartam írni, h nem olyan nagy a hatótávja.
De hát ez ilyen. Nagyobb akkuval még 5 kilóval nehezebb. -
Peaceliker
addikt
OX olyan lomha mint a dög. Miért nem jó a mantis (dual)? Árban már ugyan az, súlyban még jobb is (bár lehet csak az oxo 35 kiló, ox tán picit kevesebb).
Sokkal stabilabb a gép ha első kerék is hajt, ezért nem értem miért keresel valami hátsókerekest.
Vagy ha mantis az fujj akkor mindig van fent pár Victor, sokszor értelmes árban is. Max kell rá egy szitálásgátló (nemtom azok mennyire igénylik) -
DigitXT
félisten
Én is jól rollerezem, amíg ki nem tört a kerék. Szerencsére nem 40 km/h-nál...
(Amúgy a vas tudta, a kis akku volt benne, 36V, 38Ah, azzal volt 48 km/h kb. a
végsebessége: hatótávolság szerintem meg lett volna 50-60 km, de már sose
derül ki. Illetve ha van bátor jelentkező, akkor eladó a roncs, le lehet tesztelni.) -
h1mpi
félisten
válasz
Thunderzolee #27119 üzenetére
Az iScooter iX3 hatótávja 35 km, ehelyett kellene 60-70 km.
DigiTX: senkit nem ölök meg, jobban rollerezik, mint itt egy páran, illetve az, hogy 40 km/h a vége nem jelenti azt, hogy mindig annyival megyünk. Olyan helyeken szoktunk gyorsabban menni, ahol nincs forgalom és egyenletes az út. Pl. a rakpart, amikor le van zárva. 70e Ft-os fullface sisakban és teljes protektrorban nyomja. Nem minden gyerek a gép mögött kockul, van, aki szereti az adrenalint.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Thunderzolee #27119 üzenetére
Etwow 40el akar 20km t is tudhat
45 el nekem 15 kijött
-
h1mpi
félisten
válasz
Peaceliker #27118 üzenetére
Köszi!
-
Wazz, hát mondjad, h nem pálcikarollert keresel.
Meg, h a "nem nyélgáz" az nem 20km/h-s tempót jelent, hanem, h 40-el is tudjon menni.Nincs más, ha nem jó a Mantis, csak a Kugoo.
Vagy amit már vettél, iScooter nemtudomhányas. Vegyetek még egy olyat.
Vagy a G4-et, hát miért adtad el, most meg keresel még egy rollert.E-Twow van még, ami 40-el is tud menni, és vannak rajta lengéscsillapítók, meg picire össze lehet csukni.
-
h1mpi
félisten
válasz
Thunderzolee #27116 üzenetére
+DroiDMester, Peacekiller. Köszi!
Kugoo-t most kicsit pihentetném, Inmotion S1 meg csak 25 km/h, egy 40 km/h-t azért menjen. -
-
drr
őstag
válasz
Peaceliker #27114 üzenetére
Az alatt a súly alatt D módban szerintem simán megvan a 60km. Alattam is tud 50-et úgy, hogy 118 vagyok és munkába menet van egy elég elnyújtott híd.
-
-
h1mpi
félisten
Szerintetek melyik az a legolcsóbb, de megbízható roller, ami tud 60-70 km valós hatótávot nem nyélgázon egy 40-50 kg-os személy alatt?
Lengéscsillapítók legyenek, 10” kerék, 800W-1000W peak jó lenne. Mérete kb. 120*60*128CM, 25-30 kg körül. -
-
PociAti
őstag
Csak kérdezem, miért attól a mezőkövesdi cégtől rendeled?
Mezőkövesdi vagy? Lehet csak nekem nem szimpatikus, ha egy cég nevében szerepel az outlet. Mert az árukereső szerint csak pár száz forint eltérés van több ajánlat között is (főleg ha a szállítási díjat is hozzászámolod), és én egész biztosan nem őket választanám. -
H2o-pok
senior tag
Hát én a helyedben nem gondolkodnék az előbb linkelt f2 plus on. Én 1 hónapja vettem a másidikat használtan. Ez pedig 155 ért ajándék, főleg ha teljesitményt,hatótávot nézzük. Amit linkeltél, az az f2 plus hoz képest egy fika. Kis motor, kis akku. Max 25km a valós hatótáv. Olyan mint az okai neon light, ez volt nekünk is, ez helyett jött az f2 +. Szerintem egy elektromos rollernél nem az a fő szempont hogy "csakis újat" akarok, minden más nem számit. Majd később bánja mindenki.
-
do3om
addikt
válasz
Thunderzolee #27105 üzenetére
Akkor marad amit linkeltem. Használtat nem akar.
-
Ez mindenhol ennyi.
Használt F2 sorozatút találsz még ennyiért. Pl ezeket:
https://hardverapro.hu/apro/garancialis_segway_kickscooter_f2/friss.htmlhttps://hardverapro.hu/apro/ninebot_f2_plus_elektromos_roller/friss.html
-
do3om
addikt
[link]
Lett egy konkrét választás, valahol jobb árban, vagy akciós bármi?
Vagy ez akkor így ebben az árban vehető? -
h1mpi
félisten
válasz
Peaceliker #27101 üzenetére
Köszi
-
d@vee
őstag
válasz
DroiDMester #27090 üzenetére
Sajnos/nem sajnos, amikor mar nem esik én megyek vele, munkába járok a rolival.
A 0-s forgalmat szó szerint értettem, ott gyakorlatilag nem jár autó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akkuval
- Dji Neo FMC/Goggles/FPV RC 3
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 3 akku, táska, FPV RC2
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / Mini 3 drón eredeti DJI Battery Plus akkumulátorok
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest