Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
guifater54
üzenetére
Nekem 30-at ment a 8,5 collos roller, ami 34 km/h sebességre emelkedett egy 10 collos köpeny felrakása után.
Autóvezetésben több évtizednyi rutinom van, de ezen a rolleren már kicsit félelmetes sebesség. Ki tudom használni persze, megfelelő úton és moderált forgalomban, de folyamatosan ott van az emberben, ha eltaknyolok, abból nagy bajok lehetnek. Nem ajánlott, szerintem.
Egy érdekesség, hátul már visszacseréltem 8,5 collos CST gumira, ami tényleg rendes gumi (autós minőség szerintem), aszfalton komoly gumivisítást lehet kihozni belőle, ha ráfékezek. Javult a fékhatás is, most már erősebben kell húzni a kart a blokkoláshoz.
Ezzel szemben a fent linkelt nylon valószínűleg csak gumiporral kevert (újrahasznosított őrölt gumi gondolom, ami alacsonyabb minőséget képvisel), de azért jól pödör 34-gyel. Viszont most a sárvédőt nem tudom feltenni, nem fér el, de majd valószínűleg elől is felteszem a 8,5 collos CST gumit és akkor visszamegy a sárvédő is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vostok Europe Limitált 3000db Space Race automata
- Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő