Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
Peaceliker #27175 üzenetére
Semmi gond nem volt a fékkel a G4-en. Be kellett állítani és a 100 kg-ommal úgy megállt mint a cövek. Az egy másik dolog, hogy ez meddig tartott volna.... Nami-nál is cserélnem kell a betéteket (gyári), mert csikorognak. Szóval, ahogy Te is mondod szar az összes. Most nincs kedvem foglalkozni vele, de ősszel, amielőtt elteszem megy egy Magura fékcserére meg egy teljes átvizsgálásra a Future Boardba.
Más: ha valakinek sok a cucc a kormány alatt és nem fér oda a táska, akkor találtam egy nagyon jó megoldást 8000 Ft-ért Ali-ról.
-
válasz
Peaceliker #27175 üzenetére
Mikor vettem a G2MAX.ot variáltam hogy ez legyen vagy a nagytesó G2MASTER(20.e el lett volna drágább csak) ami ugye jóval erősebb, de sok tesztben írták a Master.re hogy dual módba nagyon instabil lesz már 30Km/h felett is szitálni kezd, tehát azt hamar el is engedtem!
Rengeteg tesztet néztem több hétig kerestem az igazit és mindég az jött ki hogy ebben az ársávban ez az 1etlen ami megéri!
Fékcsere megoldható 20-25.ből is egy olyan kategóriásra ami a milliós gépeken van gyárilag, szóvan még akkor is csak 300.nál vagyunk árban. Én nem száguldozok vele, csak 2es módba használom és a motor teljesítmény is 65% ra van levéve így teljesen feltöltve a 100kilóm alatt max 36-38.at megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Suzuki topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest