Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PociAti

őstag

válasz PociAti #26474 üzenetére

Tényleg csak most olvasom a videó alatti véleményeket, nem vagyok meglepve, mondhatni csak a szokásos.

Eleinte:
    "nagyon jo geccc imádom."

Nyelvezetéből kiérződik ki a célcsoport. Kezdetekben van pár hasonló hozzászólás.

Pár hónappal később jön az éles váltás:

"hallani a videóba hogy csattog minden darabja kábé akkor ez eladható termék biztonságos szerintetek?:D na ne bohóckodjunk már , ennyi pénzt kiadtam én is érte és hát hogy mondjam 50 ezer is drága lenne ezért:D ez mind tapasztalat alapján mentem ilyennel 1 hónap alatt 1500 km és az első 100 km jó volt élveztem aztán kész vége fos volt,elkezdtett a kormány recsegni remegni 3 darabba esik szét a kormány hajlik el , a jó szerkezet megteszi a hatását hogy ezt a szart érezd 80-100 km után"

@rollercapa == A videó készítője
    "Egyetértek! Azóta nem is nagyon ajánlom én sem! Nagyon sok a panasz rá! Sajnos hosszútávon jönnek elő a hibák!"

"én nekem ez a második a techsend-es után pont ez van. oda is adtam ingyen egy jó barátomnak mert nem volt pofám pénzt kérni érte és a roller pedig 35 napos jelenleg"

"csak ennyit arról mindenki számára amikor megnéztem elsőre a videót aztmondtam nekem ez kell rögtön, azóta már úgy vagyok vele hogy inkább eldobtam volna azt a pénzt a földdre minthogy egy ilyen valamit vegyek"

"szerkezete papír , nem lehet vele gyorsulni szar utakon mert recseg ropog az egész na menjél vele 50-el persze jól meghalni milyen fasza dolog 10 col-on főleg"

"Egy szornyeteg ez a roller. Szornyen szar... Aki hasznalta mar mondjuk csak 500km t az tudja hogy kb minden elfossa magat ezen es az osszes hasonlo ilyenen"

Új hozzászólás Aktív témák