Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aladarazurbe
csendes tag
szgzuri Múltkor elmulasztottam válaszolni, de ha jól figyelem hamarosan megint aktuális lesz a kérdésed.
Kabe 180cmes vizben ugy 12 meterre a parttol úsztattunk még az ár előtt a rómain, annak is egy rendkívül frekventált részen, a fellini közvetlen közelében. Alattam-felettem kutyák ...
Azonnal beállt a paduc az etetést követően. Azt figyeltem meg, hogy valószínűleg a csobbanás zaja vonzotta őket, mert piszok gyorsan ott termettek.
Tobbet is fogtunk, bár más halfajt nem.
Jo peca volt.Rápillantva a partvonalra, szerintem bárhol a környéken hasonló a terep.
Egyébként ez volt az első vizben állva pecázásunk, nagyon buli.Szerintem egy 5-6 méteres spicc is elég lett volna.[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz Kelvin #59573 üzenetére
Autó vitte el majdnem a végét 1x . Bringások a felső aszfalton mendegéltek . Autó után kiraktam az út szélére az egyik vedret
Slider -é volt a főszerep amúgy , gyakorolnom kell az Oktoberi OB re .Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz galervin93 #59604 üzenetére
Deseda
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Steady74
Topikgazda
válasz WarninShotZ #59602 üzenetére
Az alapvető baj az, hogy mindig találsz valamit
-
hermanyi
addikt
válasz galervin93 #59606 üzenetére
Annyira áramlik a víz ,hogy a fix wagler nagyon mászkál .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
WarninShotZ
tag
Múlthéten elfelejtettem mesélni..
Csütörtöki napon sikerült kijutni egy pár órácskára pecázni, ezzel együtt felavatni az új botot és orsót (SW Supernova Light 360 + By döme TF Fine carp 5000), egész nap jött 2 kárász, 4 compó, 6 ponty (abból egy 4,1 kiló, a többi 2-3 kiló közti), illetve egy 5 kiló forma tok is. A 4,1 kilós pontyot és a tokot is az új bottal sikerült megfogni. A 330-as SW Supernova Light-al egy magos etetésen pecáztam, etetőanyag/pellet nélkül, csak egy 30 grammos ólom volt fent, míg a 360-as Supernova Light-on pedig egy 30 grammos Preston kosár volt fent, a kosárba pedig Csoki-Narancs ízű SW Pellet box került. Csalik közül pedig a Stég Product Color Ball-jai mentek a legjobban ismét.
És ha minden jól megy, akkor holnap is lesz egy kis lógatás..SZIE-MKK-MGM // MATE-MKK-Növényorvos MSc // Samsung Galaxy S21
-
Steady74
Topikgazda
válasz WarninShotZ #59610 üzenetére
mik a tapasztalataid a botta/orsóval?
-
szgzuri
tag
válasz aladarazurbe #59601 üzenetére
Köszi.
A héten Gyomán kergetem a halakat.
Jövő héten rápróbálok újra a Dunára. -
WarninShotZ
tag
válasz Steady74 #59611 üzenetére
Nekem tetszik nagyon, jó kombó. Finom pálca, kellően lágy, de érezni, hogy van benne tartalék, jól lehet vele dobni, a markolat is kellemes, jól rá simul az ember alkarjára fárasztás közben. Az orsó is nagyon pöpec, de ez az első gyorsfékes orsóm, szóval még balf@szkodtam vele, meg még fogok is , de jól el van találva, nem túl nehéz, tényleg csak 1-1 kattanást kell tekerni a csillagon fárasztás közben, szép a zsinórképe is szerintem, nagyon jó futása van. Van egy Master Carp Lcs Pro 5000-es orsóm is, azon sem a hagyományos hosszú utan fék van, se nem gyorsfék, valahol a 2 közt, de nem lehet a kettőt hasonlítani.
csak hogy jól kereshető legyen: Serie Walter Supernova Light 360 + By Döme Team Feeder Fine Carp 5000SZIE-MKK-MGM // MATE-MKK-Növényorvos MSc // Samsung Galaxy S21
-
gg72
veterán
Kösz mindenkinek, akkor megnyugodtam.
-
csababarca
őstag
sziasztok.
egyszer már úgy rémlik kérdeztem, de nem találom visszakeresve a kérdést.szóval barátnőm lengyel, és hazamegyünk hozzájuk.
A San folyó a közelükben van, gondoltam rápróbálnék feederrel, mi a helyzet.A kérdés, hogy volt e már valaki Lengyelországban horgászni? előzetesen kell e regisztrálni horgászjegyért, vagy elvileg horgászboltba bemegyek a magyar horgászkártyámmal és engedélyemmel, és hátha van valami turista megoldás?
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
hcs57
őstag
válasz csababarca #59619 üzenetére
[link]
■ Krosnoban:
tel.: +48 13 436 55 68
www.pzwkrosno.boo.pl
A Lengyel Horgászók Egyesületének Krosnói Fiókja szorosan együttműködik a Krakkói Contact Polskav j utazási irodával, amely horgászati turizmussal foglalkozik, ezen belül a San folyó és az egész régió reklámozásával is foglalkozik, valamint néhány rendezvényt is szervez, többek között a Legyező Horgászat Világbajnokságot. A tevékenységük eredménye az, hogy a vajdaságunkat évről évre egyre több turista látogatja, főleg Franciaországból, Belgiumból és más francia nyelvű országokból.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
KunEmber
senior tag
Van egy Nevis Vanity Xs orsóm és felmerült bennem egy kérdés. Múltkor ugye fogtam vele pontyot is (másfeles) és direkt próbálgattam a féket. Ha puha volt, akkor nem tudtam tekerni sem, mert tekerés közben is kattogott, nem húztam zsinórt. Ha meg bekeményítettem annyira, hogy tudjam húzni, akkor meg a hal nem húzta egyáltalán.
Normális ez? Túl kicsi volt a ponty, hogy ennyi erőt fejtsen ki?
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
koko52
nagyúr
válasz KunEmber #59622 üzenetére
Egy jó feeder úgy görbül, hogy kifárad a 2kg-os ponty a fék megszólalása nélkül. Persze attól is függ milyen szögben tartod.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz KunEmber #59622 üzenetére
Mifelénk 60 év fölött úgy tartják, bármekkora halat is akasztasz, ha megszólal a fék, b.zi vagy Persze nem mondják ki, de ehhez tartják magukat, szerintem 1-2-nek már a fékcsavar is úgy rohadt rá a tengelyre, végállásban.
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Jövő héten szerdán elutazunk a családdal a Holt - Kőröshöz mellé, közvetlen vízparti pecó saját stéggel.
Azt tudom, hogy ahová dobálni kell (behúzni, bevontatni, beúszni, stb ..., nem lehet) ott a meder fenekét elég vastagon borítja kagyló. A végszereléket ennek megfelelően fonott előkével és lead core-al készítem.
4 darab bot lesz bevetve, bojlis, pelletes, kukorica / tigrismogyoró, élőcsali - termetes giliszta formájában. Minden boton 1 horog lesz.
A kérdésem az lenne, hogy a vastag kagylóréteg végett a fenti csalikat mivel és miképpen lebegtetnétek meg?
Előre is köszi!
Attila
-
koko52
nagyúr
válasz anytime #59627 üzenetére
Én kagylóbéllel csaliznék. Biztosan találsz a stéglábon, csónak alján. Hungarocell, tecnno-pufi (kagylós)
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
KunEmber
senior tag
-
Landon
őstag
Sziasztok,
A napokban vásároltam egy casting pergető botot. A márkája elvileg Milo (amit ismerek) gyakorlatilag viszont elég furcsa mert valami S.R.C. 002B és a botra az van ramatricazva, hogy 'recommended by *név* Milo".
[link] - rola lenne szó. Remélem nem gond hogy a boltot linkeltem, nem reklámnak szánom.
Valaki ismeri esetleg ezt a márkát? Vagy ezt tényleg a Milo gyártja? Remélem nem valami kínai vackot adtak el... Bár ahhoz még drága is volt. Egyébként ránézésre korrektnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Steady74
Topikgazda
válasz szetcsuszott #59626 üzenetére
-
csababarca
őstag
bekeverten lefagyasztott etetőanyag mennyi ideig lesz jó?
-
Szeszkazán
senior tag
válasz csababarca #59632 üzenetére
Szerintem 1-2 hónapig tuti.
-
koko52
nagyúr
válasz szetcsuszott #59626 üzenetére
Haver faterja a tavon is harcsázó cuccal pontyozik. Az 5 kilós csak úgy szánkózik a vízen kifelé.
-
jansky1
senior tag
válasz anytime #59627 üzenetére
Nyáron nekem ott nem jött be csak a 2 szem főtt takarmánykukorica 1 gumikukoricával kikönnyítve. Próbáltam mindenféle pelletet süllyedő, wafter, popup, édes, büdös, fűszeres, azokra elvétve jött csak valami. Szállásadónk mondta, hogy ne kínlódjak ezekkel, próbáljam a fűzött kukoricát.
[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
válasz vihartigris #59636 üzenetére
Legalább csak egyszer szenved a hal.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
galervin93
őstag
válasz csababarca #59632 üzenetére
Amíg el nem használod. Komolyan, nyugodtan hagyd ott, hónapokat bír ki. Még akkor is, ha csonti, kukorica, egyebek vannak benne. Kis nedvességet veszíthet, így lehet hogy utána kell vizezni, amúgy mindem további nélkül használható, és még az állagának is jót tesz (rostált kaját szoktam eltenni, és elég jól ki szoktam nyomni belőle a levegőt a légmentes zacsiban, kiolvasztás után nem kell rostálni, finom morzsás).
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
saen
veterán
válasz galervin93 #59639 üzenetére
Én inkább úgy mondanám, hogy ez a szezon. Jövőre már inkább ne.
-
csababarca
őstag
rendben, köszi. Holnap már tervezem elhasználni, keverek még majd hozzá azért
-
A Zéé
addikt
annyival egészíteném ki, hogy ha régóta volt benn, akkor előbb-utóbb lesz egy kis fagyasztó szaga, de azt kis aromával, vagy adalékkal el lehet nyomni. Én legalábbis úgy szoktam.
Just a simple Lineman...
-
-
WarninShotZ
tag
Csak sikerült ma is kijutni fél 7től kb 13.00-ig pecázni. Kivételesen nem a szerencséthozó 13-as helyre ültem, hanem a 10-esre.. Nem is érte meg, fél9 fele jöttt 1 ponty, majd dél és 1 közt még 3, illetve pár kárász, nagyon finnyásan ettek a halak, leginkább csak lökdösték a kosarat, sajnos sok leakadásom volt. A magos etetésről 1 hal sem jött most sajnos, de hát ez ilyen. A mainline pelletet sikerült jól benedvesíteni, legközelebb majd több aroma és kevesebb víz kell hozzá.
Még egy gyors kérdés, tervezek csütörtökre is egy pecát, alapozó etetéshez tervezek csemege kukoricát tenni, mit érdemes mellé tenni? Főtt kukoricát/vegyes magot vagy erjesztett kukoricát/magokat?SZIE-MKK-MGM // MATE-MKK-Növényorvos MSc // Samsung Galaxy S21
-
hermanyi
addikt
válasz Steady74 #59644 üzenetére
Papa fogott már Dani is jó 3 as potyott a frenzeemel 0.08 as monó előkével . Ki lehet szedni azt nyáron is ,csak meg kell adni neki a tiszteletet . Itt az volt ,hogy megszólal e a fék vagy kidolgozza a bot . Erre írtam ,hogy előkétől is függ ,hogy mikor szólal meg az a fék .
-
KunEmber
senior tag
válasz hermanyi #59646 üzenetére
16-os az előke, a horog a nagyon vékony decathlonos keszeges (méret 16, ár: 990 Ft volt 50 db), de ez a pici frissen telepített ponty ma egész harcias volt, 5 percig járattam az algamező előtt. Valahogy éreztem, hogy nem kell tépni.
Olyan 35 cm és 1,2 kg körül lehetett.
[ Szerkesztve ]
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest