Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Horgaszik itt valaki Walter Nova Light feeder bottal?
Szeretnem, ha par mondatban kikerhetnem a velemenyet, ugyanis komolyan gondolkodom a beszerzesen.
Szemezgetek meg a World Champion botjaval is, de nem tudom (nem gondolo), hogy a cirka 30k kulonbseget meger(het)i.Elore is koszi,
A -
anytime
őstag
Sziasztok!
Mi a tapasztalat, érdemes (lehet) itt az aprón horgász cuccokat eladni?
A
-
anytime
őstag
Sziasztok!
A kovetkezoben szeretnek segitseget kerni.
Rendeltem egy SPRO Red Arc orsot, 40-es meretben, az e-bay-en keresztul, Nemetorszagbol. Ugy erkezett, ahogy azt igertek, minden rendben es 12k-val olcsobban itt volt, mint a nagynevu uzletben.Szeretnek egy match valtozatot is venni, de az dragabb jo par ezressel, meg az ebay-en keresztul is. Tartalek orsokat is lehet kulon rendelni, meg match kivitelben is, igy a kovetkezore gondoltam.
Megveszem a normal orsot es vezsek hozza match potdobot, amit egyebkent is vennek.
Szerintetek a "normal" orso kompatibilis a match dobbal? Szerintem az alaptest, azaz maga a haz mind a ketto "stilus" feeder vs match ugyan az lehet.
Szerintetek?
Koszi,
A -
anytime
őstag
válasz Sage83 #21775 üzenetére
Marmint ez az osszes dobtipus jo magahoz az orsohoz???
Az igen!
Hozzateszem, azert adtam a fejem ebay-re, mert egyreszt joval olcsobb meg DE-bol is, masreszt itthon tenyleg pofatlanul kiszedik a potdibot is a dobozbol es szemedbe hazudjak, hogy ebben az arkategoriaban meg nem jar potdob. Ez bizony a magyar valosag ...Koszi,
A -
anytime
őstag
válasz Sage83 #21781 üzenetére
Es gold is
Nezd en itthon akartam megvenni es a potdob volt az elso kerdesem!
Mondtak nincs es nem har hozza. En nem harcoltam ezen, nevettem egyet es megkoszontem a lehetoseget.
Azert ne uljunk mar forditva a lovon, kozel 40k osszeg mellett, ne legyunk mar a magunk ellensege, ugy, hogy gyakorlatilag az egesz vilag nyitva van, beszerzes tekinteteben.
Azt, hogy miert nem volt hozza potdob, ezek utan nem vitatom, de ha tudok olcsobban es jobb felszereltseggel valamit megvenni, magam ellensege azert nyilvan, nem leszek.
Szerintem, uzletvezetes kerdese, a tobbi lehetseges ok(ok)tol most tekintsunk el.[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
Sziasztok,
hosszú évek óta horgászom feeder botokkal, mindig is gondolkodtam azon, hogy tovább szeretném majd finomítani a szerelékemet, így eljött az ideje, hogy kipróbáljak egy picker botot is.
Életem első picker botja, picker horgászata lenne, ezért szeretném segítségeteket kérni abban, hogy merre induljak el a bot megvásárlása kapcsán.
Itt elsősorban kereskedői / szállítói ajánlást várnék tőletek, valamint azt, hogy az alábbi, általam leginkább látogatott vízre és halállományra milyen botot lenne érdemes választanom. Tapasztalataitok alapján szívesen venném ha a bot mellé a zsinór összeállítást, típust is javasolnátok nekem.
A meghorgászandó tó általam megdobni kívánt távolsága 20-25 méter lenne maximum, de van, hogy a halak az előttem lévő 5-7 méteres sávban mozognak, a törésnek köszönhetően. Nagyobb keszegek is vannak, bár ők a 2-4 kg-s pontyok között inkább vendégnek számítanak, szóval alapvetően pontyos vízre szánom a botot.
Azért gondoltam a meglévő feeder botok mellé egy pickert beszerezni, mert ahogy hűl a víz rendkívül óvatossá válnak a potykák és gondoltam, ezzel a bottal ősztől kora tavaszig eredményesen horgászhatnék ezen a vízen.
Segítségeteket előre is köszönöm, üdv:
A -
anytime
őstag
Szia,
igazán nem is az összeg határolna be (szerintem), hanem az, hogy a célra megfelel majd nekem vagy sem, feleslegesen nem szórnám a pénzt.
Ezért most felső határként a 20k-t jelölném meg, de az is lehet, hogy próbapálca lesz belőle és akkor viszont minél kevesebbet "bukok", annál jobb, hisz ha nem kell majd a bot, akkor úgyis elajándékozom a családban.
Köszönöm, üdv:
A -
anytime
őstag
válasz galervin93 #36315 üzenetére
Sziasztok,
úgy döntöttem egy próbát (és a pénzt) megér a Manta Smart pickerbot, kíváncsi vagyok rá. Amennyiben szerencsém van, akkor csütörtökön délután vízre juthatok
Amennyiben érdekes, beszámolhatok róla. Köszönöm a segítséget, üdv:
A -
anytime
őstag
válasz Zoli bácsi #36323 üzenetére
Nagyon szép és hangulatos hely, még így, fényképen keresztül is
Igen, az már számomra is bebizonyosodott számtalan alkalommal, hogy nem kell (feltétlen) 100+ méteres dobás az eredményes horgászathoz. Ebben a "szakmában" is igaz szerintem, mint az élet számos területén, hogy csak azt nem vesszük észre és azért nem hajolunk le, ami a szemünk előtt van / lábunk előtt hever ...., sajnos, a világ nem erre halad ....
[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
Most az ehhez szükséges horgászcuccot kell eladni, a marketinggépezet kidobta, hogy a piac telítődött a bojlis és távdobó és "távdobó feeder" botokkal
Most pár év alatt mindenkit meggyőznek arról, hogy a picker és a light feeder lesz a nyerő, a lábunk előtti max 15 méter meghorgászására, amihez majd legyártanak valami űber csúcs csúzlit, hisz a kezemmel már nem tudom a gombócot 5 méterre pontosan bedobni , a kassza meg majd cseng a nap végén a kereskedésben
-
anytime
őstag
válasz musli26 #36331 üzenetére
Véleményem szerint, ha etetik is őket táppal, akkor jobb lehet a halas, legalábbis felénk van ilyen tó, ott felesleges taktikázni
Amennyiben ilyen ármány nincs, akkor tapasztalataim azt mutatják, hogy a gyümölcsös jobb, leginkább még mindig az epres és a vaníliás a fogósabb, szerintem.
-
anytime
őstag
Sziasztok!
100 - 150 méter közötti távolságot kellene megdobnom, amihez van egy 4,20-as botom. Igaz ez még nem távdobásra kitalált nagyhalas bot, hanem egy Manta extreme heavy feeder bot, de első lépésben az orsót szeretném megvásárolni.
Ajánlották nekem az OKUMA-t, mint gyártót, de nem ismerem, ezért szeretném megkérdezni, van valamelyikőtöknek tapasztalata vele?
Ezt az orsót ajánlották nekem megvételre. Az ára barátságos, igazándiból nem költenék rá többet, ha nem muszáj.
Mi a véleményetek?
Olyan orsót szeretnék most vásárolni, ami majd a tavasszal beszerzendő bojlis / nagyhalas botomhoz már passzolna, de jelenleg nem megy a kettő együtt, ezért lesz ez az "öszvérebb" megoldás.
Előre is köszönöm, üdv:
A
-
anytime
őstag
válasz Zoli bácsi #52484 üzenetére
Zoli bácsi!
Köszönöm válaszod, a vége ugyan OKUMA lett, de ez: [link].
Kibontva, kézbe fogva nagyon meggyőző volt. Az anyaghasználattól sokkal kevesebbet vártam, hogy őszinte legyek, eddig abszolúte nagyon kellemes meglepetés, remélem a vízparton is meggyőző lesz.
Köszi, üdv:
A -
anytime
őstag
Sziasztok!
Van egy szuper kis tó nem túl messzire a lakhelyemtől, ahová a korábbi években rendszeresen jártam és járok horgászni. Szerencsére a lányom is szeret horgászni, így egyre többet tudom vinni magammal.
Idén szeretnék / szeretnénk ezen a tavon elmélyedni, tapasztalatot szerezni a bolognai botos horgászatban. Tudom - tudom folyóvízi horgászatra lett alapvetően fejlesztve, de én ezen a tavon kezdenék el gyakorolni vele.
Első körben egy 5-ös bot beszerzésén gondolkodom, jobban mondva döntöttem el. Először ezzel kezdenék el ügyetlenkedni, használni hozzá a 4 méteres merítőt, stb....
Segítségeteket abban szeretném kérni, ha horgászik valaki ezzel a módszerrel, akkor osszon meg velem némi információt, hogy mely gyártók botjait, botcsaládjait lenne érdemes előnyben részesíteni és miért?
Én sokat nézegettem már videókat, leírásokat és a Tubertini felé húz a szívem, de hangsúlyozom ez a szívem és a szimpátiám, szívesen venném a véleményeket.
Azt látom, hogy viszonylag szerény a felhozatal ezekből a bolognai botokból, de lehet, hogy csak én keresgéltem rosszat, rosszul, rossz helyen.
Merre irányítanátok a vásárlás tekintetében?
Köszönöm előre is!
A -
anytime
őstag
válasz hermanyi #54433 üzenetére
Szia,
értem és köszi amit írtál.
A keret, ami ezen célra a rendelkezésemre áll(na), az maximum 50k, de a 30-50k közötti ártartományban maradva őszintébb lenne a mosolyom
Tudom, a bolónál nagyon fontos szempont a súly, hisz végig kézben van, a jó minőségű carbon-t meg kell fizetni.
Alapvetően 1-3 kg közötti ponytokra szeretnék "vadászni", abban a tóban a legnagyobbak is 5 alatt maradnak. Tudom, nagy különbség van már az 1 és 5 kg között, ezt amióta feeder-ezem, pontosan tudom és egyre jobban élvezem a szerelékek lefinomítását és az abból fakadó élvezetesebb horgászatot.
Szóval ez a halállomány java, persze vannak bőven keszegek és kárászok is, de nyilván, a méret és a harci kedv már nem ponty kategória.
Szóval a bot ide kellene elsősorban.
Írtad, hogy a Tubi azért nem egy túl jó bot. Megfordítanám, akkor mely botokra mondjuk ebből a fajtából, hogy jó gyártó jó bot?
Ezek szerint a Colmic és a Maver felette van. A Daiwa miként áll a rangsorban? Esetleg beszélhetünk bármiféle rangsorról?
KÖszi,
A -
anytime
őstag
válasz anytime #54432 üzenetére
Uraim!
Végigolvasva a tanácsokat, elengedtem a bolognai bot beszerzését, köszönöm a segítséget, időt, energiát ez ügyben beletettetek.
Van egy 3,90-es Nova Light Match botom, elégedett vagyok vele, marad ő a kezemben erre a tóra és célra.
De, hogy ne unatkozzunk .
A lányomnak viszont mindenképpen szeretnék egy 5 méteres, orsó nélkül is használható spicc botot. Orsó nélkül egyszerűbb lesz az élete. Majd idővel megtanulja azt is, de ezen a tavon azért azt gondolom elbánik a keszeg- és kárász hordával egy spiccbot segítségével is, ráadásul az élmény bizonyosan meglesz neki
Kérdésem összetett, előre is elnézést, de majd eligazítotok:
1.) 5 méter hosszban milyen botot ajánlanátok?
2.) tudni kell, hogy ezen a tavon nevelgetik azokat a pontyokat is, amelyek majd a napijegyeseknek átkerülnek a nagyobb tavakba, szóval simán beeshet keszegezés közben a 2-3 kg forma ponty is. Tudok neki az 1.) feltételt teljesítően olyan botot vásárolni, ami begumizva fel veheti a harcot a pontyokkal.Én magam sem horgásztam még begumizott bottal, szóval ebben a témában tudtok nekem magyar nyelvű írást esetleg videót ajánlani, hogyan is kell ezt elkészíteni, milyen alap- és segédanyagokat kell felhasználni hozzá vagy jobban járok, ha ezt a szakboltban megcsináltatom? Alapvetően a Walter-ban vásárolok, az van mellettünk, de ha Pesten ajánlotok tuti-t, akkor hajlandó vagyok oda is elvinni vagy ott megvenni, a lényeg a szuper végeredmény
3.) begumizáskor egy botból mennyit kell visszavágni? Ezt a hasznos bothossz miatt kérdezném.
Előre is nagyon köszönöm!
A
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Egy kis segitsegre lenne szuksegem.
Nemreg koltoztunk a IV. keruletbe, igen kozel van a DK to, ami az M0-as hid alatt van.
Ismeri kozuletek valaki, szokott itt horgaszni?
Eddig ket alkalommal voltam kint, sajnos meg moccintasom sem volt.
Kozelsege miatt idealis lenne, jo lenne megismerni az itt eredmenyesen alkalmazhato modszert, csalit es nem utolso sorban a jo helyeket, allasokat.
Amennyibe tudtok nekem segiteni, nagyon megkoszonnem.
Udv:
A -
anytime
őstag
válasz Steady74 #55838 üzenetére
Szia!
nagyon szépen köszönöm az összefoglalód. Végül is írásom után, tegnap még sikerült 1 darab 1,20-as pontyot fogni ~ 20 méterről, fűzött kukoricával .Szeretném megkérdezni, hátha Te vagy valaki ismeri a Préri horgásztavat, akkor kérhetnék egy kis véleményt?
A holnapi napon a lányomat szeretném elvinni horgászni egy olyan helyre, ahol "biztos" élmény várhatja. Olvastam, hogy van egy kárászos tavuk, amit úszós készséggel lehet meghorgászni. Mi a vélemény róla?
Köszi,
A -
anytime
őstag
Esetleg kérhetek egy ajánlást a részetekről, hová érdemes elmenni innen Budapest IV. kerülettől 30 - 50 km-es körzetben, ha ismertek halban gazdag, telepített tavat?
-
anytime
őstag
válasz Steady74 #55892 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm nektek a válaszokat: Steady74, A Zéé, @mriya@, remélem nem hagytam ki senkit!
Igen, valamikori közelsége miatt az Ordas volt a kedvenc (igen, most valóban zárva), pláne amióta a lányunk is megvan. Igaz a tavat már ismerem a 2000-es évek eleje óta, jó magam sem húszéves vagyok ....
Nagyon köszönöm, elmentettem a tavak neveit.
A Prérit néztem és valóban, látom, most az online foglalás megy.
Steady: Újpestiként most mit favorizálsz?
-
anytime
őstag
Még egy dologban kíváncsi lennék a véleményetekre, tanácsotokra.
Feeder horgászat
Azt gondolom, hogy ha nem a kereső horgászat a cél, akkor illene minden dobást nagyjából ugyan arra a helyre küldeni, hogy kialakuljon az etetés, már ha nem volt alapozó etetés a horgászat elején.Pl. 20 méterre horgászva a parttól az első dobás előtt letekerve 20 métert, damilt a klipszbe beakasztva, megvan a távolság. Alapozó etetés mehet.
Amint ezzel meglennék ha a klipszes módszert alkalmazom, az első "halas" bedobásig rendben vagyok. Úgy gondolom ezt követően kiakasztok, hisz kapás esetén, bevágást követően ha megindul a hal, szakadok.
Tehát a klipszet kiakasztottam.
Ti az "alap" távolságot miképpen "jegyzitek" meg? Jelölitek a damilt akár filccel vagy bármi más módszerrel? Hogyan csináljátok?
A család úgy döntött, holnap itthon marad, én pedig egy gyakorlás erejéig kisétálok ide a szomszédba.
Előre is köszi!
Üdv:
A -
anytime
őstag
-
anytime
őstag
válasz Steady74 #55942 üzenetére
Szia!
BogyóBP Neked is köszönöm a segítséget!
Nagyon hasznos volt amit írtál és azt hiszem az élet a legjobb rendező, azt hiszem ma élő példával szolgáltam az Általad leírtakra. Amennyiben nem untatok senkit, pár mondat a mai horgászatról (ha a későbbiekben erre nincs szükség, igény, természetesen kihagyom).
Szóval tegnapelőtt DK - tó, 1 ponty. Ma ismét DK - tó, immáron 2 ponty, de ne siessünk ennyire
Reggel 6-kor kezdtem, 13h-ig horgásztam, így azért már nem oly fényes a mutatóm, de sok mindent tanultam azt hiszem, már ezért megérte kimenni.
Szombaton kora délután, hazafelé indult egy idősebb spori. Mindenki kérdezte tőle, mit fogott? Mindenkinek elmondta, 15 ponty és 3 amur. Mondanom sem kell, vérmérsékletétől és aznapi eredményétől függően mindenki másképpen véleményezte, de igazándiból senki sem hitte. Aznap 1 potykát fogtam, közel - távolban az egyik leggyengébb voltam.
Ma reggel mikor kiértem és elfoglaltam a helyem, a köszöntések után látom, hogy az Úriember mellé kerültem, másik két társával együtt. 3-an együtt 10:30-ig 13 darab pontyot fogtak. Ekkor még kapásom sem volt. Nem is voltam elkeseredve.
Ahogy Steady74 minap írta, a 30 méterest és az 50-est horgászták felváltva. Egyikőjük feeder botokkal, másik két kolléga hagyomásnyos fenekező megoldással aprította a bandát.
Tátottam a számat.
Utóbb megtudtam, fokhagymás kukorica volt a nyerő, mondanom sem kell, az nem volt nálam, de azóta már pótoltam.
Eközben olvasgattam a fenti kommented ....
Szóval 30 gr-os method kosaraim voltak, ráadásul a kaja az gyorsan bontóra állítva ..., mit mondjak, mikor olvastam írásod, villant be, bányatavon vagyunk, gyakorlatilag semmit nem ért addig az etetésem. Azt hiszem a nyitási időn tudtam állítani, egy kis többlet víz segített, azonban kosarat nem tudtam cserélni.
Ha jól gondolom, akkor erre a tóra:
1. felejtős a method kosár?
2. pellet kosár jó lehet?
3. alapozó etetéshez van egy 3 méteres gerinces kis teleszkópom, azt gondolom az bőven megteszi erre a 30-as és 50-es távolságra, kosarat mit ajánlanál? Ugyan úgy mehet a pellet kosár?Ahogy írtad, kicsit nagyobb volt a szél, szitált is a kosár, persze fogtam nagy nehezen halat, két 1,5 kilós pontyot, de lényegesen nehezebb ügy volt . Nagyon örülök a napnak, mert azt hiszem ma sokat tanultam és pont jókor olvastam írásod.
Segítséged előre is köszi.
Épp most rakom össze az etető készséget, szóval szívesen venném a kosár ajánlást.
Üdv:
A -
anytime
őstag
Még egy kérdést hozzátennék, ha lehet.
Amennyiben az etető boton a távolságot 30-re állítom be. Etető fel - dob - beesik - süllyed és kiürül a kosár. Tételezzük fel, hogy ez elméletileg 30 méter.
Ebben az esetben a feeder boton is 30-at állítok vagy netán néhány méterrel többet? Utóbbira csak azért gondoltam, mert mire megfeszül és beállítok, talán elhúzok 1- 2 métert és ebben az esetben jobb, ha pár méterrel túldobok?
-
anytime
őstag
válasz Steady74 #55971 üzenetére
Köszönöm, valahogy így agyaltam én is. A 30 métert úgy gondoltam egyébként igen, hogy a kosártól mérem mind a 2 ill. 3 bot estében.
Spoon16 - sajnos nem egyforma a két bolt, amit használok. Sőt, erre a technikára 3 darab különböző botom van. 1. Manta smart picker 3,0m (szerintem iszonyat jó kis bot); 2. SW Nova Light feeder 3,90; 3. Manta EVO XT MH 3,90 - csak, hogy minden passzoljon. Valójában ez azért alakult ki, mert alapvetően egyszerre csak 1 bottal szeretek horgászni, így vagyok bekötve - no meg nem vagyok egy túl ügyes horgász, pont elég nekem ügyetlenkednem 1 bottal isKöszönöm válaszaitokat, segítettetek. Azt hiszem meg kell látogassam a Walter-t
-
anytime
őstag
válasz Spoon16 #55977 üzenetére
Jol tetted, orulok, hogy talaltal.
En annyira szeretek vele horgaszni, hogy nalam nemnos kerdes, o az elso szamu valasztas, mikor nyilik a bottarto.
Igazandibol ugy vagyok vele, ha nem is fogok annyit (altalaban nem is fogok sok halat), de ha lehet, azt a nehany potykat vele fogjam, ez a lenyeg.
Nekem nagyon kezre all, regota megvan es mar 1-2 kilos peldanyt is komoly szorakozast nyujt.jansky1: gratula, szep eredmeny!
[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
válasz horcsog #55988 üzenetére
Szia!
Koszonom hozzaszolasod es segitseged! Talan a legnagyobb hiba valoban ez lehetett es a nem megfelelo etetokosar megvalasztasa volt.
Korabban - egy jo evtizedig - el voltam kenyeztetve. Az Ordas - tavon az Altalad irtaknak megfeleloen, nem volt kiemelt jelentosege az etetonek es a kosarnak. Ez utobbi pontos megvalasztasanak jelentosege akkor ertekelodott fel bennem, amikor nap kozben elolvastam Steady74 hsz-et. A heten elso szamu napirendi pont a kosarbeszerzes.
Ahogy irtam, ez a to nagyon kozel van hozzank es tetszik is. Nyilvan, ki kell ismerni, meg kell tanulni itt horgaszni. Ehhez a kosarakon tul az etetoanyag megvalasztasat es elkesziteset is meg kell tanulni. Megprobalom Steady74 hsz-et megkeresni, ha jol emlekszem minap azt irta, hogy korabban specifikusan erre a tora is irt. No meg Google a baratom :)
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Az ünnepek alatti kérdésdömpingemet folytatva - Használtátok már? Ár / érték arányban tudtok ajánlani még jobbat?
-
anytime
őstag
válasz galervin93 #56006 üzenetére
Köszönöm szépen!
Első körben, egy újabb próba erejéig jó lesz (talán egy kis aromát dobok hozzá) és lépésről - lépésre haladok az újabb horgászatok során a víz megismerését illetően.
-
anytime
őstag
válasz Spoon16 #56019 üzenetére
A kérdés előtt tény, hogy ár szerint rendeztem sorba a webáruház kínálatát, mert úgy voltam vele, hogy a pelletes etetőkaja használatával most fogok ismerkedni.
Úgy gondolom, hogy most teljesen felesleges lenne a részemről megvásárolni a 2x - 3x olyan drága (akár lehet jobb is) etetőket, ha nem tudom belőle elsőre - másodikra, akárhányadikra azt, ami benne van. Az is lehet, hogy ha megismerkedem vele, akkor is tökéletesen meg fog felelni a számomra, hisz tudja amit kell, teszi a dolgát. A kérdés és cél akkor is az lesz a számomra (én így szoktam vizsgálni a dolgokat), mit tud az adott dolog ár / érték arányban hozni.
Köszönöm válaszod, biztosan veszek belőle, legkésőbb a hétvégén ismételten tudok pecázni menni. Sajnos, a hétköznapok nem játszanak a munkám miatt, de legalább a hétvége lehetősége adott .
-
anytime
őstag
válasz hermanyi #56021 üzenetére
Szia!
Amennyiben a taknyos botok alatt a karikába hajlókat érted, akkor igen, én azokat a taknyos botokat szeretem
Kérhetnék Tőled egy kis ajánlást 3,0m-es bothosszban, az Általad fentebb már felállított alsó / középső és felső kategóriából?
Összességében sok botom van (azt hiszem), mindig belekaptam mindenbe , azonban már őszülő fejjel abszolúte osztom a kevesebb = több alapelvet és azért már tudom, hogy mi az amit szeretek
Egyértelműen a finom és nem utolsó sorban a könnyű peca és az az élmény amit akkor élek át, amikor egy 1-1,5 ponty is meghajlítja a botot . A profiltisztítás szellemében nekiállnék a selejtezésnek, de figyelembe szeretném venni a szakértői ajánlásokat!
Előre is köszönöm!
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy általánosságban mi a véleményetek a FOX termékekről és konkrétan pedig ezekről a termékekről? Netán valaki használ ilyen botot, orsót?
1. Bot, annak 390-es változata - [link]
2. Orsó - [link]Ajándékba lenne, de nekem nincsenek ezzel a gyártóval tapasztalataim, kivéve a horgait.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
Elerkezett az ido, hogy az elmult 20 evben osszevasarolt horgaszeszkozoket es szerelekeket, mindenfele aprosagot rendszerezzem es megprobaljam egy adott gyarto termekvonalanal maradva "elcsomagolni" es azt ezutan tenyleg kulturalt modon magammal hordani.
Ha jol emlekszem par honappal ezelott lattam itt a forumon, talan steady vagy hermanyi kollega altal bekuldott foton egy csodat, akarom mondani ket csodat, talan a MAP szallitorendszeren eltatva a szamat.
Tudnatok nekem olyan gyarto(ka)t (angol) ajanlani, akik szortimentjeben szerepel mindenfeke tarolo- es pakolo eszkoz?
Halas lennek, ha esetlegesen a penztarcat tekintve a kulonbozo kategoriabol is tudnatok ajanlani.
Koszonom!
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Jövő héten szerdán elutazunk a családdal a Holt - Kőröshöz mellé, közvetlen vízparti pecó saját stéggel.
Azt tudom, hogy ahová dobálni kell (behúzni, bevontatni, beúszni, stb ..., nem lehet) ott a meder fenekét elég vastagon borítja kagyló. A végszereléket ennek megfelelően fonott előkével és lead core-al készítem.
4 darab bot lesz bevetve, bojlis, pelletes, kukorica / tigrismogyoró, élőcsali - termetes giliszta formájában. Minden boton 1 horog lesz.
A kérdésem az lenne, hogy a vastag kagylóréteg végett a fenti csalikat mivel és miképpen lebegtetnétek meg?
Előre is köszi!
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs