Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:20:45

LOGOUT.hu

Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3601) dragonfx válasza Lortech (#3600) üzenetére


dragonfx
veterán

délután 6-7tól sötétedésig talán nyerő lehet.....

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3602) Kukorica2 válasza Lortech (#3600) üzenetére


Kukorica2
csendes tag

Nálunk nagyonszép amúrokvannak és nemiskevés de úgy körbestégezték a tavat hogy egyszerüen partról nemlehet hol kerseni

(#3603) róland


róland
veterán

Keszthely környékén tud valaki egy jó horgásztavat, ahol mostanában fognak is valamit. Sajnos a Balatonban mostanában nincs nagyon kapás. Ezért szeretnék hétvégén elmenni valami horgásztóhoz.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#3604) róland


róland
veterán

Lementünk tegnap délután. A fogás 2 dévér és egy méreten aluli tükrös. De legalább értelmes halat fogtam a botommal, az egyik keszeg személyében. Erre haveromék nem zárták le a szákot rendesen és az egyik keszeg meglépett.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#3605) Kukorica2 válasza róland (#3604) üzenetére


Kukorica2
csendes tag

Nekem így egy közel 60vanas amúr lépett meg:D

(#3606) Gh0sT


Gh0sT
addikt

Élménybeszámoló:

Tegnap ismét időt szakítottunk egy kis horgászatra. Baranyaszentgyörgyön jártunk egy viszonylag intenzíven telepített kistavon. A meleg idő miatt korán, már reggel hat órakor belógattuk a botokat és úgy terveztük, hogy legkésőbb 10 órakor szedjük a sátorfánkat. Mivel az utóbbi napok időjárása nem kedvezett túlzottan a vízhőmérsékletnek, nem fűztem túl nagy reményeket a horgászat sikerességéhez. A meder teljesen egyenletes, nem túl mély, gondoltam hogy a halak kapókedve a 30 C-os vízben jóval kisebb, mint egyébként. Mivel jellemzően sok horgász ül le a partra, ezért kis helyen, koncentráltan kell etetni, tehát fokozottan ügyelni kell a pontos dobásokra és az etetőanyag csalogató hatására. Ebből kifolyólag a jól bevált Tímár féle epres etetőanyagot és csemegekukorica párost teljesen lecseréltem. Nem akartam semmit a véletlenre bízni, bár a kukorica elvetésén erősen gondolkodtam, mivel a pontyok a nevelés során szinte kizárólag ezzel a fajta táplálékkal találkoztak.

2 kiló Van Den Eynde Supercarpot kevertem epres ízesítéssel, amihez a Sensas folyékony epres aromáját adtam az intenzitás fokozása végett. Szemes takarmány helyett a pellett kinálkozott mint lehetséges alternatíva, ám nagyon féltem a csúfos kudarctól, mivel a pontyok számára ezen a vízen ez egy teljesen ismeretlen táplálék típus. Végül úgy döntöttem, hogy a Van Den Eynde halibutt pelletéből szórok egy fél zacskóval az etetőanyaghoz, amit később a hatásosság kedvéért 2 dl csontival tuningoltam fel.

A módszer a már szokásos volt. Hárman egy-egy bottal, ebből két erősebb fenekező (hiába na, a szülőnek kell az erős bot) és nálam a match. Az első komolyabb probléma az etetőkosarak megtöltése volt, ami a pellett miatt nem is ment olyan egyszerűen. Végül a horgásztársak abszolválták a feladatot, amit viszonylag gyorsan koronázott az első 1,5 kg-os tükrös. Pelletre jött, abból is a kisebb, leázós fajtára, amit még most sem tudom, hogy miképpen imádkoztak fel a nagyocska horogra.
Kb. az etetőanyag 1/3-át szórtam be az úszóm köré, amikor rá kellett jönnöm, hogy bizony szükség lesz az élőcsalira és váltanom kell pelletről csonticsokorra, amit az etetőanyag is megkövetelt. Épp felturbóztam volna az anyagot, amikor az úszóm komótosan elsüllyedt és a bevágás után egy 1,2-es koi került a szákba. Ezután a csontinak köszönhetően megjelentek a fehér halak az etetésen, így néhány kisebb keszeg követte a koit.
A fenekezők látszólag mozdulatlanul hevertek a parton, majd egy nagyon szép emelős kapás után egy közel 4-es tükrös merítése következett. A csonticsokor tetszett meg neki, ami megerősített abban, hogy ez lesz a mai nap nyerő csalija. A botok nem sokat pihenhettek, ugyanis néhány percen belül jelentkezett egy újabb 2 kiló körüli potyka.
Nálam az apróhalak ostromolták rendületlenül a horgot leginkább feltolós kapásokkal, amiból arra következtettem, hogy inkább vízközt mozog a hal a meleg miatt, de nem állt szándékomban feljebb próbálkozni és higítani a kaját.
A zárszó nálam valamivel 9 óra előtt következett egy jó másfeles koi személyében, majd elment még egy nagyobbacska, amit nem sikerült megpillantani.

Összegezve: 5 ponty, kb 9,5 kg összsúlyban + 1,5 kg fehérhal bő 3 óra alatt. Jó volt, ha nem szórok be minden etetőanyagot, akkor maradtam volna akár egész napra is. :)

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#3607) Kukorica2 válasza Gh0sT (#3606) üzenetére


Kukorica2
csendes tag

ILyen melegbe gyönyörű fogás ez,gratula :)

(#3608) róland


róland
veterán

Ma reggel lementem egy kis pecázásra a Balcsira.

2,5 órányi üldögélés után úgy döntöttem, hogy a fűzött kemény kukoricát az egyik horgon lecserélem csemege kukoricára. Egy jó 20 percnyi üldögélés után gyönyörű kapás a szereléken. S itt jön a kezdők pechje, kiterelgetés közben jó 10 méterre a parttól leakadt a hal. pedig 3 szem kukoricát vett fel a ponty, de elment. :(

Majd legközelebb!

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#3609) dragonfx


dragonfx
veterán

Ma voltunk pecázni.
Napos, hüvőskés, később meleg, nagyon szeles idő.
Sok szenvedés zsinórfeszítésele, és kapásérzékeléssel.
Nagy nehezen meglett az átlag 5 ponty kb 1.5-2esek voltak, szal semmie xtra.
kuko+csont duóra megint. kb ugyanennyi elment, rossz akadások miatt, pedig sík egyenese kihuzos nyeletős kapások, és mégis.
érthetetlen, kis és angyhoroggal is ez van.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3610) Kukorica2


Kukorica2
csendes tag

Én tegnap 4 után értem ki a tóra 5 re már megkezdhettem az etetést és a horgászatot.Sajnos a partól 30 métreig kb 1-1.5méteres víz volt sőt a csemegét is otthonhagytam + a horogkiszedőt :O 20alapozógombóc belövése után csak úgy pezsgett a víz az etetésenen kb 40 dévért,karikát és termetesebb bodrit sikerült fogni,rengeteg kapást elcsesztem.Szerintem ma este is kinézek ha semmi nemjön közbe.

(#3611) Kukorica2 válasza dragonfx (#3609) üzenetére


Kukorica2
csendes tag

Te hova jársz horgászni?

(#3612) Boxer001


Boxer001
veterán

Tegnap kint voltunk apummal éjszakai horgászaton. Sosem szokott éjszakára járni, nagyon régen volt legutóbb. Mindig reggel 5-től max 9-ig nyomja. Szokásos fenekezés, 2 kukorica a horgon. Eredmény egy szép 5 kilós ponty éjjel fél 2 előtt pár perccel: [link]
Érdemes volt kimenni, jót grilleztünk, hal is jött...mostanság már néhány napja kapás se nagyon volt, biztos a nagy meleg miatt. Röviden ennyi. :) (Én kispályáztam, vörösszárnyűakat fogdostam párat :D )

(#3613) Kukorica2


Kukorica2
csendes tag

Ez a kis eső remélem felpezsdíti a vizet meg a vízszintnek se ártana ha kicsit feljebbkúszna.

(#3614) Lortech válasza Kukorica2 (#3613) üzenetére


Lortech
addikt

Tegnap szarrááztam (nincs jobb szó rá) a vizen, csónakban. Éppen akkor mentem ki amikor nekikezdett az eső, és akkor jöttem el, amikor elállt. A 4-5óra alatt még a zacsim is fehérre ázott. :D Mindezt két fél kiló körüli jászkeszegért, egy 80 dekás paducért, meg pár 30-40-es dévérért.
Ma is lementem, bíztam benne én is, hogy felpezsdül a víz egy kicsit. Háromkor kezdtem, 4,5-es matchbottal (később 6-os bolognaival) a Bodrogon, 15 méterre a parttól, egyedül a csónakban, úsztatva befelé 6-8 méterre, néha-néha visszatartva. 1-1,5 óráig szinte csak küllő jött, már kezdtem is unni a banánt rendesen, mert nem egyszerű mutatvány és fárasztó is ez a fajta horgászat. De csak kitartottam, és beérett az etetésem, jött is kezdésnek néhány 30 deka körüli dévér, egy feles paduc, hasonló jászok, ment is vissza a többségük. Aztán megint leállt teljesen a kapás, de ráetettem, és újra volt néhány jobb hal, és így ment végig. Jött még egy 80dekás paduc, két 1 kilós jász, egy 70 dekás bodorka!, egy 75 és egy 85-ös leánykoncér!, két fél kilón túli dévér, és a végére bejött még egy kereken 1,5-ös jász. Sajnos leakadt merítés előtt közvetlenül egy egyéni rekordnak kinéző paduc, bő másfeles lehetett, egyik kedvenc halam. Nem baj, úgyis visszadobtam volna. :)
Összességében sikeres volt a peca, csak marhára elfáradtam.

Thank you to god for making me an atheist

(#3615) Kukorica2 válasza Lortech (#3614) üzenetére


Kukorica2
csendes tag

Na ilyen fogásért megérte kimenned :) Már nekem is nagyon fáj a fogam egy kis vadvizi horgászatra mert az apróbb dévérek meg karikák má kicsit unalmasak ponty ebbe a melegbe ritkánjött.talán aug vége fele kitudok menni a dunára reménykedem benne :D

(#3616) Kicker


Kicker
senior tag

[link]

nos ez a csodálatos jelenség a minap történt, madárka gondolt egyet, és megpihent, 10 percig ott ült, pedig a bot mellett 3 ültünk, még 2 úszós bottal pecáztunk.

horgász teljesítményem:

1 hónapja talán mondtam azt, hogy ha idén már nem fogok semmit, jó az évi fogás mennyiségem... na azóta fogtam 10 keszeget /sokkal kevesebbet is pecázom, mert ahol szoktam lógatni, mindig minimum 5en vannak.../

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

(#3617) Kukorica2


Kukorica2
csendes tag

Én ma reménykedve abba hogy ebbe a lehülésbe esznek a halak kimentem keszegezni egyet folyamatosan löttem az etetést kajával meg csontivalis , de a kis bodrik olyan szinten mint a törpék mindenre rámartak a csemegét kiszopkodták a csontira röktön bedoobás után rárajzottak ha mégis fenékreért a csali egy mozdítássem :O elkezdett a szélisfujni elkezdtem sppicbotozni fogtam kb 150 bodorkát meg 9-10 sügeret.estére megin eláált a szél gondolom bedobom matchet jött is a bodri.... aztán dobok ujjat várok 1percet húznám ki de nagyonnehezen jön na mondom ez nagylesz de 2s és fenn van a víztetején valami,nemtudtam eldönteni ez valami szemét vagy esetleg hal ,aztán a partál látom ez SÜLLő :Y de szákolás után rákellett döbbenemm ez már dőglött :O pedig közel 70centis volt :O Szerintetek lehetettt ez a dög az oka hogy semmi hal nemjött fenéken?

(#3618) róland


róland
veterán

Elindult a Peca.hu: [link].

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#3619) Lortech válasza Kukorica2 (#3617) üzenetére


Lortech
addikt

Ma már nekem sem ment, pedig ugyanott, ugyanúgy csináltam. Össz 3-4 kiló vegyes keszeg, egy fél kilós és egy 70 dekás jász, egy 60-as leánykoncér, ami hihetetlenül keményen küzdött. Többi meg szecska.

Thank you to god for making me an atheist

(#3620) Kukorica2 válasza Lortech (#3619) üzenetére


Kukorica2
csendes tag

ENgem ez a süllődög nagyonzavar ha egy beledöglött ebbe a kánikulába szerintem vanmég pár a tó alján :( azé én 3-4 kiló keszegnek örülnék :DDD

(#3621) Lortech válasza Kukorica2 (#3620) üzenetére


Lortech
addikt

Süllődöggel én is találkoztam már nem egyszer, gyakrabban mint más halfajok dögével. Nem túl strapabíró hal sajnos. Az éven még nem is fogtam, sőt még nem is láttam, hogy fogtak. Egyre kevesebb van belőlük a Bodrogon, pedig a 80' körüli nagy vízszennyezés előtt rengeteg volt, de még 8-10 éve is fogtunk jópárat. Mostmár csak a nagy süllőtanyáknál van rá esély, de onnan meg művészet kiszedni őket.

Thank you to god for making me an atheist

(#3622) Kicker


Kicker
senior tag

üdv


tegnap rászántam magam apóssal, hogy lemenjünk peccantani. szerencsére nem voltak sokan, etetőanyagot nem kellett beszórni, így is túl sokat szórtak mostanában. illetve tökmagpogiból dobtam jelzés értékűt.

úszóztam, közvetlen a kövek előtt, volt pár keszeg kapás, de csak egyet fogtam meg, olyan 10 fele akasztottam egy pontyot, de leszakadt a horgom, mert balfaszul kötöttem meg. :W emellett ugye benn volt a feeder bot is. na ahogy bevágtam az úszónak, a feeder abban a pillanatban megbillent, és billeget hevesen, mondom, nem akadhattam bele, hát nem dobtam keresztbe se, illetve a feeder damilja alatt simán elfér a hal... após megemeli, abban a pillanatban ment el a horog, ő meg kihúzta a feederrel a tükröst... :DD

rá bő félórára akasztottam egy pikkelyest, és hosszas küzdés után a vödrömben landolt! de hihetetlen mennyire a köveknél voltak, az 1 méteres vízben, a kapások meg... hát kiemelte 5ből 5ször, és egyiket sem tudtam megakasztani... de végre élmény! :R

[link]

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

(#3623) valdit


valdit
csendes tag

Tegnap én is voltam pecázni de csak pontyot fogtam de vissza engedtem mert kicsik voltak még!

Az élet rögös útjai nem mindig oda visznek ahova te akarod!!!!!!

(#3624) Kukorica2 válasza Lortech (#3621) üzenetére


Kukorica2
csendes tag

Nálunk is nagyon megcsappant az állomány pedig szinte öszes tavunkba évente telepítenek 1-2mázsát.DE a nagy süllőzök akik pár éve évente 70kiló süllőt is fogtak most örülnek évi pár darabnak :(
Valaki nemtud komárom közelében a dunán valami jobb helyet ahol megfelelő körülmények között lehet halatfogni?

(#3625) Zenesz13


Zenesz13
csendes tag

Hmmm.. Esetleg van valakinek valami tapasztalata a Taksony és Haraszti közötti csatorna halállományáról? mire érdemes ott horgászni, illetve milyen csalival. Lévén eddig 2-szer voltunk kint egész este, és összesen 1 törpeharcsát fogtunk, illetve a botot (jah és a fejenkénti 1 rekesz sört sem hagyom ki :C :C Mert ugyebár kell a benzin is az emberbe)

(#3626) róland válasza Zenesz13 (#3625) üzenetére


róland
veterán

Itt állítólag havonta telepítenek: [link].

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#3627) valdit


valdit
csendes tag

A domolosi tón sincs már annyi süllő amennyi volt de ponty viszont van!

Az élet rögös útjai nem mindig oda visznek ahova te akarod!!!!!!

(#3628) Kukorica2


Kukorica2
csendes tag

Holnap megyek siofokra egy hétre valaki tud valami jó horgászhelyet siofokon és pár tippet ilyenkor mire érdemes horgászni és mivel?

(#3629) Peat;) válasza róland (#3618) üzenetére


Peat;)
veterán

Mocskosul magasak az árai, shimano hyperizé medium feeder 18 felett van, van ahol akciósan 15 ezer, nem akciósan egy egyszerű pesti boltban én meg 17,5-ért vettem...orók árai is magasak, minden +1 ezressel kb mint az átlagos bolti ár

(#3630) róland válasza Peat;) (#3629) üzenetére


róland
veterán

S a horgászvíz ajánlót is megnézted? Az a része viszont egész jó.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#3631) r0pi válasza róland (#3630) üzenetére


r0pi
tag

a horgaszviz ajanlok nem a fishinfo.hu-ra vannak linkelve? :)

draganak mindenkeppen dragan merik a cuccokat, vhol azt olvastam,
hogy ok veszik at az elnex-tol a magyarorszagi shimano disztributorsagot,
ha ez valoban igaz, akkor lehet rossz lesz nekunk, akik kedvelik az
s betus gyarto termekeit.

(#3632) róland válasza r0pi (#3631) üzenetére


róland
veterán

Én most nyáron vettem a Shimano felszerelésemet, már ők voltak a nagyker/disztributor. S a boltban nem volt drágább. Csak a webáruházuk tűnik kissé drágának.

Szerintem a Fishinfo is hozzájuk tartozik.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#3633) r0pi válasza róland (#3632) üzenetére


r0pi
tag

remelem igazad van, mert meg tervezgetem egy
4,20as vagy 4,50-4,80as multi feeder bevasarlasat
es a beastmaster 50penzert kicsit borsos lenne

(#3634) Zenesz13 válasza róland (#3626) üzenetére


Zenesz13
csendes tag

majd megnézem, köszi :C :R :R :R

(#3635) róland válasza r0pi (#3633) üzenetére


róland
veterán

ALTE6000360 2503873 6.790,- Ft/db 3.60m 98cm 409gr 5 6 40-80g

Fenti bot, nálunk boltban 6.890,- FT/db. Tehát csak 100,- Ft-tal drágább helyben, viszonteladónál, mint a webáruházban. Szerintem a nagyker áraik nem rosszak.

[Szerkesztve]

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#3636) Lortech


Lortech
addikt

Mai folyóvízi teríték: egy 1.30-as jász, 3db 1kilós jász, egy 80 deka körüli dévér, néhány fél kilós jász és 2-3 kiló szecska keszeg (dévér, karika, bagoly). Volt még egy azonosítatlan torpedó, ami 30 métert letépett, aztán leakadt. Jó lett volna legalább megnézni, miféle volt, de kivenni a 6 méteres bolóval, 14-es zsinórral, csónakból nemigen tudtam volna. Képet megint lusta voltam csinálni, hulla vagyok.

Thank you to god for making me an atheist

(#3637) Kukorica2 válasza Lortech (#3636) üzenetére


Kukorica2
csendes tag

Szép eremény egyre jobban hergelzs ,h valami folyóra kijussak:D

(#3638) róland


róland
veterán

Ezt a tavat ismeri valaki? [link]

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#3639) Kicker válasza róland (#3638) üzenetére


Kicker
senior tag

jó, menjél...

/nem voltam, de azt mondják, hogy Borsosgyőr frankó hely.../

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

(#3640) Kukorica2


Kukorica2
csendes tag

Pénteken 5napos lesz a soktatóetetésem reménykedek hogy pár pontyot esetleg amúrt ad majd :DDD

(#3641) Kukorica2


Kukorica2
csendes tag

Ma 8-11ig 1amúr megtépett és 4ponty ment el fárasztás közben :O

(#3642) Kukorica2 válasza Kukorica2 (#3641) üzenetére


Kukorica2
csendes tag

Na mamár sikerült egy 48centis tükörpontyotfogni :)

(#3643) spirit007


spirit007
senior tag

Házi-réti víztározó tegnap :
2 potykusz
2 kg dévér ... meg vagy 2 kg-t vissza dobáltam .
haver:
1 amúr
1 potykusz
3 kg dévér+kárász

Ja verseny is volt (legnagyobb hal) :
1.hely 13 Kg potykusz
2.hely 10,80 Kg potykusz
.....
Szóval ment a hal mint az őrült :DDD

(#3644) 1face


1face
aktív tag

Bár már 2 hónapja volt, de az enyém: [link]

A rossz tetteimet nem bánom, inkább a jókat bánom, amit rossz emberekkel tettem!

(#3645) róland


róland
veterán

Mai termés (nekem egy keszeg, egy törpeharcsa, többieknek, keszeg, kárász, és egy ponty). S ez már a lehűlő Balatonban. Sajnos kicsit későn értünk ki, szomszédok érkezésünkkor már 2 pontynál tartottak.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#3646) Kukorica2 válasza róland (#3645) üzenetére


Kukorica2
csendes tag

Hát ez elég gyér.Pontosan milyen végszereleékkel horgászol?MEg mivel etetsz?Nálunk pl dévérre a külömböző ízetésü puffi vált be.Bármivel csaliztam mégha technogenyóval meglebegtettem is semmi max egy két mozdítás de amint felteszek egy pufit rengeteg kapás van.És ha lebegteted a csalit érdemes annyira megvizezni kaját h éppenhogy neessenki kosárból mert így vízközt szétterül.
Mi szombaton versenyen 5kiló snecit és 1kiló keszeget fogtunk ami a 3. helyre elégvolt :)

(#3647) Kicker


Kicker
senior tag

Balatonba tegnap elvileg 9 tonna pontyot nyomattak, méreteseket... nos a szar idő miatt nem pecáztam tegnap, ma meg nem volt időm... ámbár, kedden lementünk apóssal, nos előjelek voltak, az hogy az elmúlt hónapban voltunk max 10-szer, és összesen fogtunk 20 bodrit nagyjából, illetve egy 20centis pontyot... :( nem baj, mi lemegyünk kedden is, jó az idő... fogtunk 5 bodri, úszó és feeder botokkal.. közben neki álltam enni, sima bodri kapás úszón, kaja letesz, mint a villám, bevágok, érzem hogy megakad, és épp arra gondoltam mi lett volna ha megvárja, míg megeszem a kaját... de nem volt idő gondolkodni, mert már elindult a hal befele, mint a szél... 15 métert kapásból lerántott az orsóról, match bot olyan volt mint a patkó... na de utána elfáradt, és egy bő 5 perces küzdéssel visszairányítottam a parthoz, és meg is lett a 40 centis pikkelyes ponty... :DD képet majd holnap...

na ezután még bő egy órát voltunk, kapásom viszont nem volt több... időtartam 17.30 -tól 20.30-ig..

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

(#3648) Kicker válasza Kicker (#3647) üzenetére


Kicker
senior tag

[link]

ő volt az...

ma megint szakad az eső, de holnap ha nem lesz nagy szél, akkor megyek, reszkessetek halak... :))

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

(#3649) spirit007


spirit007
senior tag

Szombati zsákmány :

[kép]

(#3650) Kicker válasza Kicker (#3648) üzenetére


Kicker
senior tag

szombaton is fogtam pontyot, 41 cm, 2.5 kg, feeder bot, első bedobásra, szombaton délután fél 3kor... mondom kihúzom, úgy sincs rajta semmi... megemelem, érzem, hogy megakadtam valamibe... hínár? fa? tekerem, nem jön, szórítok féken, akkor pedig viszonylag szépen jött ki, nem cikázott. Kolléga megmerítette, és kiderült, hogy a nem a szájába volt a horog, hanem a szája fölött van két kis lyuk és kettő közé akadt kívülről, de olyan jól, hogy kézzel alig bírtam kivenni a horgot... :DD a parton senki nem fogott pontoykat mostanság, pláne nem ilyen szépeket, így mindenki engem fényezett, illetve irigyelt... mondogatták is, hogy menjek oda, emeljem a botot... :DDD

szerdán 9 tonna hal érkezett a balatonba, aki érez kéztetést hogy lejöjjön, mostanában tegye, ez a 2-3 hét elvileg jó fogást ígér...

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.