Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
1face
senior tag
Sziasztok horgászok!
Jómagam is szívesen pecázok ráérő időmben, leginkább a Duna déli szakaszán.
Holnap délután megyek egyik barátommal a Duna kalocsai szakaszára menyusozni, és persze Süllőzni!
Holnapután beszámoló!A rossz tetteimet nem bánom, inkább a jókat bánom, amit rossz emberekkel tettem!
-
1face
senior tag
Hááát izé!
Szóval ez a menyhalazás nem igazán jött be!
Délután 4-től este 8-ig bírtuk a hideget, ködöt és a kapástalanságot, de utána...
Utána jóóól beb@sztunk, tegnap + egész nap aludtam!
Sebaj, majd legközelebb!A rossz tetteimet nem bánom, inkább a jókat bánom, amit rossz emberekkel tettem!
-
1face
senior tag
-
1face
senior tag
Helló!
Szerintem egy 3,9-es Shimano a legjobb választás! (Nekem is van 1 ilyenem)
A 3,9-essel könnyebb a halat irányítani és még vékonyabb damillal lehet horgászni!
Tavon ezel pontyozok, a Dunán pedíg keszeg, márna, süllő fogható vele!
A Dunán fogtam már ''vele'' 2,5kg-os harcsát 16-os damillal!
Az enyémhez 3 különböző keménységű spicc járt, a Dunán a legkeményebbet, a tavon pedíg a középsőt használom. Tavasszal pedíg a ''legpuhábbat''.A rossz tetteimet nem bánom, inkább a jókat bánom, amit rossz emberekkel tettem!
-
1face
senior tag
A Shimano előtt 1 Zebco 3,6-osom volt, de a 3,9-est sokkal kényelmesebbnek és biztonságosabbnak éreztem fárasztás közben. Ha csak Sproban van 3,9-es, akkor a könnyebbet válaszd!
A minőség a lényeg, nem a márkanév és nem utolsó sorban a súllya, bevágáskor nagyon nagy szerepe van!A rossz tetteimet nem bánom, inkább a jókat bánom, amit rossz emberekkel tettem!
-
1face
senior tag
Na jó, mostmár megnéztem a linket , szerintem minnél frissebb annál jobb (mint a párizsi)
Ha ezekből kellene választanom, Én ezt választanám: SPRO Intruder Feeder 390 M/H
Viszont 1 normálisabb boltban ennél komolyabb pálcák is vannak!
MOD: Nekem ez van, csak tavaly még 3 pótspiccel adták!!! [link]
[Szerkesztve]A rossz tetteimet nem bánom, inkább a jókat bánom, amit rossz emberekkel tettem!
-
1face
senior tag
válasz BÁ Nutrition #2729 üzenetére
Nem vonom kétségbe profizmusodat, de valszeg koromnál fogva (40) a 60kg-os csukákat egy kicsit nem hiszem el. De most 1 kicsit visszafogtam magam!
De azért aláírásom!A rossz tetteimet nem bánom, inkább a jókat bánom, amit rossz emberekkel tettem!
-
1face
senior tag
Bár már 2 hónapja volt, de az enyém: [link]
A rossz tetteimet nem bánom, inkább a jókat bánom, amit rossz emberekkel tettem!
-
1face
senior tag
Dunai horgászcsónakom eladó! 5,2x1,5m érvényes hajólevéllel, 20l külön tankkal, csákjával, mentőlappal, 2db sújjal-kötéllel, 30LE Yamaha motorral, trélerrel!
[link]A rossz tetteimet nem bánom, inkább a jókat bánom, amit rossz emberekkel tettem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Milyen routert?
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ukrajnai háború
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik