Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Nekem predator van, majdnem ugyanaz, 20-40g asszem. Pontyot nem fogtam vele még (írigylem a tavat ahol horgászol , imádom a vad(szerű) vizeket, főleg a nádasost, de közelemben ilyen tavak nem nagyon vannak..) csak kárász, keszeg, de azokhoz bőven elegendő volt. Arra kell figyelni matchnél hogy halat nem kiemelni vízből, ha kisebb akkor se, használni kell a merítőt, azért van, persze snecit ki lehet emelni . Amúgy egy vékony zsinór(modnjuk 16 főzsinórnak, 14-es előkének), jól beállított fék és nemhiszem hogy létezik hal ami eltörné a 20-40 grammosat. Ami a matchben szerintem a legnehezebb: megtalálni a megfelelő úszót! Messziről is látható legyen, strapabíró és könnyen szerelhető (nálam ez azt jelenti hogy csúszosra felnyomom gumiütközőkkel az úszót, és egy kevés ólom keljen a zsinórra ne legyen az az önmagában is már elmerülő csodaúszó mert azokat nem szeretem..igaz normális szerelékettippet se találtam hozzá még pedig van sok újságom)
Most is éppen olyan úszót keresek ami a lehető legkisebb (mondjuk 15 centi, kis vizekben is használható legyen, többször teszteltem hogy a spiccbotos kis úszóval sokkal eredményesebb a kapásmennyiség mint egy nagyon érzékeny de nagyuszós matchel, azonos zsinór és horog mellett), legyen könnyű és ahhoz akarok lemenni zsinórban, 14-12-es méretekre, a 16-14-es szerintem inkább tanuló vastagságok.
[Szerkesztve] -
Kukorica2
csendes tag
válasz BÁ Nutrition #3255 üzenetére
Már kiváncsian várom az eredményt
-
dante3
addikt
válasz BÁ Nutrition #3257 üzenetére
Én is így vagyok vele, tegnap elsétáltunk a páromal egy közeli tóhoz, mondom megnézem mi a helyzet fogások terén. Voltak kint páran az eső ellenére is, de csak pár ezüstkárász került szákba! Lehet megérezték a halak a vihart!
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Kukorica2
csendes tag
válasz BÁ Nutrition #3257 üzenetére
Az kár..de én holnap szembezállok a hatalmas fogasokkal
Dante3:hát tuti hogy megérzik. -
bandus
veterán
Az elmúlt hetekben mi is voltunk párszor pecázni osztálytársammal. Nemtudom mikkel etettünk, volt közütk sárga meg piros színű bojli is. Utána bedobáltuk a botokat, raktunk rájuk kukoricát, bojlit, a harcsás botra piócákat. A pecázás eredménye egy 65 centis 6kilós amúr, meg egy 9 kilós tükörponty, ami 62 centi volt.
utána ostálytárasm fogott még egy ekkora pontyot, de az nem tükrös volt. Meg a stégszomszéd csónakjába beugrott egy 55centis amúr, amit gyorsan áthoztak onnan"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
dragonfx
veterán
Attól függ mekkora halakra számíthatsz.
Átlagban 5-10 cm közötti a jó...brutál esetben lehet 15cm is.
Igen a vöröske a legjobb, netán bodri...de én pl:naphallal(kb 3-4cm) is fogtam csukát"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
róland
veterán
Kollégám ma teszi vízre a csónakját, s kezdi a szoktató etetést.
Jövő vasárnap Zalacsányban horgászverseny, 1.500,- Ft a nevezési díj. Sajnos én dolgozom aznap.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Na valaki fogott mostanába valamit?
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
Kicker
őstag
üdv ftársak!
nos az elmúlt héten apósjelölt aprított, ő fenekezni szokott és 3 nap 5 pontyot hozott... persze amikor én mentem kárász volt a plafon... ja és én úszóval dolgozom, amire egyszerűen nem akarnak jönni a nyeszlett pontyok!!! pontosabban csak azok jönnek... pl tegnap este is 2 db 22 centiméterest fogtam.. utána meg egy 28 centis kárászt. pedig etetett hely, állandóan pecázunk rajt /napi 6 órát egy két helyi arccal/ és a ponty nem akar beúszni... tavaly ilyenkor már jöttek, úszóra is..Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
BÁ Nutrition
addikt
mult heten fogta egy ficko
[link]youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
dante3
addikt
válasz BÁ Nutrition #3279 üzenetére
Az igen,hány kilós?
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Kukorica2
csendes tag
Na skacok ma 3-7ig 13pontyot fogtunk barátommal én 9etlegnagy4kiló feletti volt de a legkiseebbek is jóval 40centi fölöttiek
[Szerkesztve] -
dante3
addikt
Ma voltam lógatni,de sajna semmi jóval nem számolhatok be!
3 kárász és két retur pontyon kívül semmit nem fogtam, nem baj majd legközelebb!
Pedig legutóbb ugyanazon a horgászhelyen 10db 2 kg-os potkát merítettem!Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Kicker
őstag
válasz #16741888 #3276 üzenetére
nem akváriumban horgászom, de értem mire gondolsz...
meg észali parton balcsin eléggé zötykölődöt a napokban a víz, szél... szal kicsit jobbra számítottam időjárás ügyileg... kárászokból fogtam pár 30centis, meg 20 centis pontyokat is, de méretes, úszóra még mindig nem jött, pedig pecáztam becsülettel... keszegek azonban összességében nagyon nagy számban jöttek. ennyi, semmi extra.Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kukorica2
csendes tag
Nekem szombaton 2szép amúrom is elment úgy ,hogy a szákbólrohant ki egy jópár bevágás után eltépte az előkét kiengedett féknél....de két 48as pontyot sikerült megszákolno
-
dante3
addikt
válasz R3ĐßuŁŁ #3287 üzenetére
Nem tudom mi volt aznap, de mindenki sétálgatott vagy aludt a botok mellett!
Mézes kukorica, gyöngykukorica, giliszta ,csonti csalikkal próbálkoztam!
Katus mix etetőanyaggal etettem,adtam hozzá csontit, kenyeret, kukoricadarát!Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
Peat;)
veterán
válasz R3ĐßuŁŁ #3296 üzenetére
Bármennyire is ''fejlődik'' ez a sport a sima kenyér ugyanúgy izlik a halaknak. Meg az állagot is javítja egy kevés, jobban gyúrható a dolog, pl fele etetőanyag fele zsemlemorzsából lehet horogra való gyurmát csinálni.
Régen kockasajttal, pirospaprikával, pudingporral, fahéj, ánizzsal is gyúrták össze a kenyérbelet/morzsát ameddig nem voltak divatok az ilyen olyan szirszar éhségkeltő, nemtom hány ezer ft/horgászat kaját dobáljon be a horgász stílusú anyagok. A kárászok egyébként még mindig gyurmára jönnek nekem a legjobban. (na meg kicsit high tech ellenes vagyok, a horgászatban szerintem túlzásba vitték ezeket az aromákat meg minden hülyeséget) -
Kukorica2
csendes tag
Mivan emberek senkinemjár hétvégén pecázni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs