Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
síránkozásra semmi ok...
a hétvégém nekem is jól alakult, pénteken 2 méretes ponty , szombaton félrészegen/szülinapom volt/ este 9kor megtámadtam a pályát, és hülyének szerencséje is van alapon, fogtam 4 méretes pontyot meg vagy 5-6 kicsit is... tegnap fogtam egy akkora kárászt, 30 centis. ja meg tegnap elengedtem egy méretes pontyot is...
amúgy én is süllőzni akarok, kíváncsi vagyok mikor fogom meg az elsőt...
ismeritek a tökmag sűrítményt?? ilyen kerek zöldes színű erősen tökmag szagú valami.. nagyon jó magában is bedobni úszó alá, illetve etetőanyagba is, csak etető anyagba kell kalapács, hogy beletörje az ember... de fasza...Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
hááát... azért jobb az a látszat amikor ügyetlennek nézel ki, de amikor bedobsz te vagy a legjobb... tegnap láttam egy olyasmi ládát amire gondolsz... márkákban nem vagyok otthon, de inkább egy kényelmes szék legyen alattad... ha annyira versenypecás benyomását akarod kelteni vegyél egy dióverő rakósbotot... na ahhoz kell spéci szék meg mittudomén még mi... match bothoz nem kő semmi, lerakod/helytől függően, bottartó, horgászláda, rongy, vödör.../ oszt jónapot... tegnap egyébként egy sporttárs jött spéci cuccokkal, multipicker bot, match bot, az általad említett szék, ott helyben szerelt 20 percet, minden rendben és katona sorban, első bedobásra fogott is egy pontyot/kicsit/... de azzal a multipikkerrel 28as ponttyal milyen szépen dolgozott...
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
dragonfx
veterán
igen, de ha hátrafelé hajlika fül akkor tán jobban tartja a horgot a zsinór végén.
Amugy én is lapkásat szeretem jobban gyanútlanabba vízben.
Én ownert használók, előtte én is gamát használtam, meg marutót, a külső belső szakállasat.....múlt héten viszont lehet gyártási hiba, de a 4es ownit megigazították a halak értsd kijjebb hajlott ...még ilyet nem láttam, pedig nem angy halakat fogtam."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Tv
senior tag
Bálnára mész ? A 35-ös damil jóformán bármilyen peremfutó orsón csavarodna. Talán egy 50-esen már kevésbé. Ráadásul úszós módszernél állandóan "lazán" van a damil, ezért is csavarodik ugyanaz a cucc úszosra szerelve, ami lehet hogy fenekezve nem. De a 35-ös méret szerintem mindenképp hatalmas ehhez a módszerhez. Inkább 22-25 körüli, ha nagyobb halak is vannak kilátásban.
[ Szerkesztve ]
-
krammerka
őstag
akkor marad a zsinórcsere...................
35-s orsó nem annyira kis méretű hogy pöndörödjön a zsinór tőle,nekem 3000-es Shimano Exage orsóm van,nem éppen a legnagyobb a dob rajta,de a Trabucco zsinórt nem tekeri meg.
De egy 4000-es orsó inkább befutó lenne[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
állatkínzó módon... lobogó sós vízbe mártom, amit 2-3 másodpercnél nem bírnak tovább. aztán hideg vízben lemosom, hátából kihúzom kombináltfogóval a tüskét, fejét az oldaluszonyaival együtt levágom. egy elegáns mozdulattal végigvágom a hasát, kiszedem a belét, majd lenyúzom a bőrét (jön könnyen). az úszók már kézzel, könnyen kijönnek ekkor.
a hal-anatómiában nem vagyok otthon, ezért inkább tényleg mindent kiszedek belőle. a belek felett, a gerinc alatt van valami, ami leginkább színben a májra hasonlít. van, aki azt benne szokta hagyni. mivel nem tudom, hogy valóban a mája-e, inkább kitolom azt is.
gardener: ha egyszer ott van a víz, benne a hal, ami ingerli a horgászt, hogy kifogja a horgászbolt ajtajára ki lehetne írni, hogy "vigyázat, függőséget okoz!"
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest