Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Most hétköznap megyek este harcsázni! Én elemgyek pergetni! Apámékat hagyom had úszózzanak harcsára! Én inkább fogok 1-2 süllőt! Este milyen rapalákat vagy villantókat érdemes használni? Nektek mi a tapasztalotok?
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz BÁ Nutrition #2309 üzenetére
Apámék harcsát! Én inkább a süllő felé hajlok! Jobban szeretek pergetni mint kishalazni
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
kukorica
csendes tag
Holnap is megyek pontyozgatni remélem nagyobbacskák is lesznek
''cirkusz az ország mindenkin nevetek a senkikből csinálnak sztárt az emberek''
-
törölt tag
Tegnap megtéptem a horgászboltba az Agressor fee3derbotot, pff basszátok meg, kegyetlen, nincs rá jobb szó
A 3,9es 130grammos valami hihetetlen könnyed és mégis brutális. Nem is igazán tudok róla mit mondani, egy nagy orsóval 100meket lehet dobálni vele, asszem nincs olyan békéshal ami kifogna rajta. -
dragonfx
veterán
válasz BÁ Nutrition #2315 üzenetére
gondolom haldorádoról nézte ott tuti van link, persze spro mi más? ...ő is csak álmodik róla..
tömör voltam"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
törölt tag
válasz dragonfx #2316 üzenetére
Álmodik a vér róla, megvehetném, most adtam el 2hete a 2 fenekzőmet 40ért, hozzádobok még egy 20ast és simán lehetne 2ilyen botom fasza orsóval, csak értelme nem lenne, mert 2-3hetente járok horgászni, arra tökéletesen elég a Korum matchbot, sajnos.
Ha figyeltél volna írtam hogy megtéptem, ezalatt azt értem hogy kezembeveszem és a horgászboltos lefogja a spiccet, én meg megpróbáltam eltörni. -
dragonfx
veterán
válasz #16741888 #2318 üzenetére
figyeltem, de ez nem azt jelenti hogy a tulajdonodat képezi , és ha jól veszem ki akkor nem is vetted meg.....
Mondjuk tényleg nem érdemes ennyire erős feedert venni, feedernek a finom pecázás a lényege, egy 130gr-osra csak nem tehetsz 14-18as zsinórt"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz #16741888 #2320 üzenetére
a 90 + a 130 akkor is annyi marad, én nekem volt feederem régebben, én azt szerettem ha már 2kilós potykánál karikára hajlott, mondjuk nem is szakadt el rajta a 14es előke ...meguntama spiccet figyelni, sőt jövőre lehet veszek rodpodot meg hangjelzős genyát
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
kukorica
csendes tag
Ma is voltunk kinn és 3tükörponty lett belölle 34-40centi közöttiek.bevált ez a szoktatóetetés bár nem amurra de azé jó
-
dragonfx
veterán
Én is, de mikor 3 óráig nincs kapás 35+ fok van semmi árnyék, max ha viszel ernyőt, egy jót napoznál a gyékényen és akkor lessed a karikát??
Ebbe beleuntam, mert a fék kiengedése néha nem ad akkora hangot hogy odafigyeljek"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
törölt tag
Azért ne haragudj, de ha gyakorlaott pecásnak vallod magad akkor azt is tudnod kell hogy kell a halat szelektálni, nyilván egy 130 grammos bottal nem szúnyoglárvával kell horgászni. Egy ilyen bottal lazán nekiállnak bojlizni is, miért ne?
Meg arról sem beszéltem hogy ez a 130grammos bot még mindíg 10szer olyan hajlékony, mint hasonló kategóriás bojlis, vagy fele ilyen dobosúlyú teleskopos. akkor? -
dragonfx
veterán
de az nem tudatos.
Sokkal nagyobb az értéke annaka halnak amit tudatosan fogsz értem ez alatt azt, hogy
pl:
Igen feltámadt a szél felém fúj???akkor a halakat valszeg partközelbe hozza ha csak szerencsétlen hal nem akar annyit pedálozni a vízbe.márpedig irtó meleg van vagyis a hal nem akar sokat mozogni, max. kaját szerezni úszkál amugy csak ''kóricál''.Vagyis partközelbe etetek ne legyen nagy csobbanás ezért szemessel vagyis kukoricával etetek fél óra és kapásom van.na vajon miért??mert bejött amit gondoltam
Nem tom hogy vagytok vele de ha egy ilyen eszmefutatás után a parton fogok halat legyen akár csak kilós ponty/ok akkor sokkal többet ér mintha egész nap bent trónol 70en a fenekes és délután mondjuk fogok egy 4es pontyot, mert tudom az csak szerencse előbbi meg az én tudásom"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
kukorica
csendes tag
-
kukorica
csendes tag
válasz R3ĐßuŁŁ #2332 üzenetére
Szerintem ha nincs annyira messze a tó és van időd simán megéri!50kiló kukorica alig volt több 1000 huf nál egy adagot 1óra alatt kilehet főzni és ahova én etettem úgylátom ''odaszoktak'' a halak holnap is megyek remélem megint jön , de mostanában csak 3-4órát horgászok.
-
törölt tag
válasz dragonfx #2337 üzenetére
nekem a colmic match zsinór nem jött be, tudom tavasszal még nem ezt mondtam, vazzeg, a zsinór olyan lett 9hónap alatt, hogy erőfeszítés nélkül eltépem. De basszus 2300ft /150m jóhogy sokat bír, meg lágy meg tudjaatököm, na de 9hónapot se bír ki, és abból 6ban nem használtam.
Most vettem 16os Walter zsinórt, 1300ft/150m kb annyit bír mint a colmic és minőségben nem látok különbséget, ha ezt tavasszal cserélni kell, leszarom félévente kibírok 1400ftot, 2400at is de semmivel nem jobb, akkor minek vegyem a szarabbat. -
BÁ Nutrition
addikt
ma elvileg kimegyek én is egy hetek óta etetett helyre. állítólag esznek a nagypontyok.
bárcsak sikerülne már egyel összefutnomyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Lortech
addikt
Két nyurgaponty frissen a Bodrogból:
[link]
Az egyik 2.28 / ~41 cm, a másik 3.72 kg / ~48 cm
Kár, hogy hazazavart az eső, jól szarnak áztam. Persze mire hazaértem, már elállt. Igen jó erőben voltak, a könnyű kis feeder szerelék (10-40-grammos shakespeare bot, 18-as főzsinór, 16-os előke, 12-es horog) dolgozott rendesen. 3-4 darab csontira jöttek.Thank you to god for making me an atheist
-
dragonfx
veterán
válasz #16741888 #2339 üzenetére
én mindig újjat próbálok ki, dea trabucco zsinórok sosem jöttek be nekem, most fender-t meg carp expertet használók, és azt kell mondjam nem rossz, de minden peca után vágni kéne 1-2m-et belőle de én lusta vagyok.
Szerintme ami jó és olcsó az a godzilla.
Lortech:gracca szépek a tőpntyaid, ki gondolná ilyen helyen lehet egyáltalán ilyne szép halakat.......
[Szerkesztve]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Lortech
addikt
válasz dragonfx #2342 üzenetére
Tőponty valóban, nem értem miért írtam nyurgát.
Milyen helyen? Mi a baj a Bodroggal? Jártál már itt? Vannak ám itt szép halak, rejteget sok kincset, változatos, nagyon jó víz. A lebetonozott agyonhorgászott és agyontelepített halastavakat nem szeretem. Csak a Bodrog és nagy ritkán a holtágai. Ha nem fogok épp semmi érdemlegeset, azt se bánom, nem csak a halért megyek úgysem.Thank you to god for making me an atheist
-
kukorica
csendes tag
válasz Lortech #2341 üzenetére
Télleg szépek!Nálatok a farkát is belemérik a halba Ma is voltam és most sem maradtak el a pontyok egy 43as tükör és egy38as tőponty lett.Ma végra szépen sütött a nap így kellemes volt pecázni is.
-
kukorica
csendes tag
válasz BÁ Nutrition #2346 üzenetére
igazad van nem figyeltem oda sory.Nálunk egyébként 32 centi az alsó határ és már az aranykárászra is 15centi.Bár rájuk kellett is mert már szépen megritkult a számuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest