Hirdetés

2024. július 2., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:20:45

LOGOUT.hu

Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19369) -conrad- válasza zolynet (#19366) üzenetére


-conrad-
addikt

Sokaknak nem fog tetszeni a véleményem, de szerintem az nem peca, amit a bojlisok művelnek.
Betol egy zsák etetőanyagot egy helyre, ráhúzza csónakkal a szereléket - ami persze önakasztó - kijön, bekapcsolja a kapásjelzőt, befekszik a lakókocsiba is döglik/sörözik, majd ha visít az a szar akkor kitekeri a halat.
Megértem, hogy miért népszerű ez a horgászboltosok körében, mivel akinek hetek állnak rendelkezésére erre, az általában "vállalkozó", pénze van, amíg én beugrok egy doboz csontiért meg egy levlél szúnyogért addig ő elvisz 50k értékű cuccot.

Ennek ellenére sok fiatal horgász is ezt a módszert tanulja meg, ez a "divat" ezt kezdik neki nyomni és fogalma sincs milyen élvezetes egy 3-4 órás peca amíg lesed az úszót matchbottal pecázva, körülötted tök nyugis a táj, és várod, hogy az apró piszkálásokból az úszón egy kapás legyen, meg az adrenalinlöketet amikor egy 3-4 kilós ponty akad a 16os zsinórra és küzdeni kell vele, mert a halnak is van esélye, óvatosan kell fárasztani, játszani a fékkel stb.
Ehelyett azt tanulja meg, hogy be kell vinni 15k-t a csónakkal, aztán lehet facebookozni a telefonon amíg nem csipog a kapásjelző.. Aztán egy 9kilós pontyot már fitymálnak, mert 10+-ost akarnak fogni. (a telepített gömbpontyokat persze, nem egy nyurgát..)

Anno kaptam a fejemre egy haldorádós fórumban ahol ecsetelték, hogy rádiós kapásjelző, beszórták a cuccot és mentek oldalast sütni meg grillezni, azt mikor csipogott kimentek megnézni.
Megkérdeztem, hogy ez amúgy mit keres egy pecafórumban? (Jeszy írta) Mert hétvégi programleírásnak jó, de minden csak nem peca.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.