Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
Valaki használta már a Energotól a Carp Expertes cuccok közül bármelyik Red Fishes ízesítést?Ha igen, milyen?Kissé édeskés halas, vagy azért büdös?
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz
ChrisG #18639 üzenetére
Köszönöm megnézem őket .
Steady74 : Köszi neked is.
Vegyesre kéne. Igazából eddig inkább pergettem. Van egy 6m-es spiccbotom amit néha kicsinek érzek.
Van egy SPRO FX-E840LCS orsóm amit nem tudom minek vettem. El akartam adni de nem kellett senkinek. Ez jó lesz nekem matchbotozni ?
-
ChrisG
tag
Nem láttatok véletlen egy budapesti boltban sem ilyen Shakespeare superteam orsót!?
-
ChrisG
tag
válasz
CaNNa3IS #18633 üzenetére
Nekem nagyon bejött a SPRO DG special pellet wagglere, valamint a Daiwa Aqualite match botja is. Érdemes megnézni őket.
-
ChrisG
tag
Sporik! Többen kérdeztétek, hogy 10.000 Ft/db ár alatt milyen orsót érdemes venni, ami nyeletőfékes, érdemes ezt az oldalt megnézni, 10 kg alatt 16 euro a szállítás, s a DAM finessa 450FS-es orsója 20 euro. Azaz 2 db szállítással 56 euro, azaz 17.500 Ft.
Persze, csak ha valaki olyan DAM fanatikus mint én voltam.
A DAM Sumo, ami egy frankó kis feeder orsó, az is 12.000 Ft/db. Nálunk picit több. -
choco01
addikt
Valaki használta már ezeket az újra kapható carp expert etetőanyagokat?
-
CaNNa3IS
senior tag
Jó estét :-)
390-es match botból mi az ajánlott?Perfect mission-ről vélemény ?
-
Bull Boss
őstag
Lenne egy problémám. Vásároltam egy orsót használtan és mindent át néztem rajta, egyvalami nem tudtam sajnos, ami csak otthon derült ki. A probléma ugyanis az, hogy a felkapókar mikor egy erőset suhintok a bottal visszacsapódik (és nyilván megállitja a damilt) Egyébként alapjába véve se nem lágy se nem kemény úgy csapódik ahogy kell kivéve ezt amit irtam. Mit lehet vele tenni?
-
choco01
addikt
Én ezt használom, 11 ezer, szerintem nagyon jó!
miska17: nekem a fent linkelt van 65-be, de ez is baitfeeder, szerintem tuti jó lehet ez is.
-
Bull Boss
őstag
[link] TUbertini Gorilla Feeder ehhez a zsinórhoz mit szóltok?
-
Emu
őstag
Én egy Nevis FeederMaster orsót cseréltem nem rég az általad is említett Okumára. Rengeteg gondom volt a Nevissel, én is évi 5-6 alkalommal jártam ki, és 3 év alatt használhatatlan lett az orsó. Vásárlásnál több példányt is megnéztem, és hidd el egyik 10k környéki Nevis sem ér még az okuma közelébe sem.
Próbáld ki egymás után mindkettőt és érezni fogod miről beszéltem.
Másik kérdésedre válaszolva: biztos kibírja az időt, csak átkozni fogod a napot mikor megvetted, hogy miért nem fizettél akkor kicsivel többet -
Dyde
aktív tag
Sziasztok!
Orsót szeretnék venni, és a véleményeteket szeretném kikérni hozzá. Hobbi pecás vagyok, sajnos csak évi 6-7 alkalommal jutok el pecázni, de remélem ez egyre több lesz
Legtöbbször egy tóhoz járunk ki ahol bojlizni szoktam. Nyeletőfékes orsó kéne de nem szeretnék túl sok szánni rá. Utána olvastam kicsit a topicban, látom hogy 15ért a okuma longbow a bestbuy, de mivel 2 db kéne a 30 egy kicsit sok most a pénztárcának. Ezekről mi a véleményetek?
[link]
[link]
Ezek normális minőségű orsók? Ha már 3-4 évet kibír ezzel az évi 6-7 alkalommal akkor én már örülnék neki. Vagy elég hamar elsz*rodnak és inkább longbow? -
miska17
tag
Üdv !
Valakinek van tapasztalata az alábbi orsóról?
Okuma Carbonite Baitfeeder ; -
-
ChrisG
tag
válasz
Bull Boss #18609 üzenetére
Mit szólnál ilyesmihez?
-
ChrisG
tag
válasz
choco01 #18590 üzenetére
Nos, az Okuma Long Bow a legjobb választás. Kis mérettől egészen a 90-esig, azt harcsára mondjuk.
Van belőle LB2, azonban az nem volt olyan jó konstrukció, nem is nagyon találni már olyat. Nem volt rossz, csak az eredeti jobb volt.
A Shimano orsók nagyon jók! Főleg, ha van rá pénze az embernek, s meg tudja fizetni a nem épp legolcsóbb darabokat. Egy BBLC nekem is álmom volt sokáig.
Vannak olyan egzotikus darabok, melyek után csorog sokunk nyála, mint az egekig magasztalható Stradic, Technium, Stella... Hajh! -
-
Bull Boss
őstag
SziasztoK! Pickerezni szertenék. 20-22es damilból milyet ajánlotok, ami ár-érték arányban jó. 2 orsót kellene megölteni vele, igy nem baj ha 500M-es kiszerelesében is létezik
Köszi előre is
-
FireFox1996
őstag
Van itt Daiwa gyújtő?
[link]
-
Alg
veterán
válasz
Steady74 #18604 üzenetére
Olyat kezdett csinálni, amit előtte nem nagyon - rájött hogy itthon borzalmasan pontycentrikus a horgászat, a feeder meg éppen kedzdett erősen betörni - ő csak kombinálta a kettőt, kicsit a bojlis módszerekből merítve.
Aztán mikor mögé állt a SPRO, onnantól "nyert ügye" volt.Közbn pedig nem felejtette el a Haldót fejlesztgetni, jöttek a videós tesztek napi rendszerességgel, meg olyan kuriózumok mint az élőcsali házhozszállítás, ami szintén rengeteg emberrel megkedveltette őket.
Nekem mondjuk nem tetszik a módszer, én inkább vadvízi, illetve finompecás vagyok (UL matchbottal, pickerrel, de még a heavy feederem is a könnyedebbek közül való)
-
Steady74
Topikgazda
válasz
-conrad- #18603 üzenetére
Szépen felépítette magát az évek folyamán. Eleinte másolta a külföldi nagyokat, aztán elfordult a feederhorgászat felé, de látszik, hogy eredményes, jó pecás, mert elég sok versenyt nyert meg.
Tegyük hozzá, hogy ez rengeteg idő és pénz nélkül nem megy, neki meg mindkettő megvan, mögötte a teljes HD csapata, így tud erre koncentrálni.
Én tisztelem azért, amit elért, nekem személy szerint egyszer óriási segítséget nyújtott, amiért csak hálás lehetek és leszek neki.
-
-conrad-
addikt
válasz
R3ĐßuŁŁ #18601 üzenetére
Igazából "béna" pecás, csak keresett egy olyan szegmenst a piacon (feeder) ami még nem volt kihasználva és ráállt anno arra. A marketing nagyon tolva van nála így sikeres az üzlete.
Ennek ellenére a horgászatban nála sokkal nagyobb tudású emberek vannak.
Walter Tamás nekem azért elfogadhatóbb mert ő egy profi horgász és csinált egy üzletláncot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest