Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz Totheground #105679 üzenetére
Szerintem az a fő morális kérdés ilyen esetekben, hogy a gyereknek jó-e az, ha így él vagy az lenne a jobb neki, ha meg sem születik, de erre nyilván nem fogunk sosem választ kapni. Az, hogy a szülőnek melyik a jobb már "részletkérdés", hiszen ezen tekintetben ahogy írtátok is, a szülő döntése a dolog, tényleg az a fontos kérdés szerintem, hogy a gyereknek mi a jobb...
Mert ha fájdalmakkal kell élnie születésétől fogva, az szerintem semmiképp nem jobb az abortusznál, de ha nincsenek fájdalmai, csak nem tud megfelelően fejlődni a fogyatékosságából adódóan, nem képes esetleg önellátásra, a várható élettartama sokkal rövidebb az átlagosnál számára nem feltétlen rosszabb, mint az abortusz, de sajnos ezt külső szemlélő nem tudja megítélni, sokszor a szülő/orvosok sem, a gyerek meg általában nem képes arra,h elmondja a véleményét erről, ha tud egyáltalán véleményt formálni.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest