Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabolcs.sz
tag
vajon ha 2017 pro-t adok le az apple-nél akku cserére, akkor másik 2017-est adnak, vagy neadjisten újabbra is van esély ? mert az apple nem javít ipadet, hanem komplett eszközt cserél, legalábbis mintha ezt mondnanák.
-
szabolcs.sz
tag
röviden: nagyon ajánlott, lehet gyorstölteni, vegyél rá tokot, szeretni fogod.
-
szabolcs.sz
tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
ugyanígy cselekedtem, a macbook prot (2011) vagy win 10 asztali gépet alig veszem elő. 5 éve egy ipad air-el kezdtem, majd apple tv4k, tavaly ősz óta air mellé egy pro 12.9 / 2017 és most egy mini5 az air helyett, utazni, táskába tenni praktikusabb címszóval.
A pro 12.9 gyorsította fel ezt a folyamatot, és bevásároltam pár appot (lumatocuh, penciles izék, office 365 licenc meg van a melóhelyről. Amire otthon kell, arra tökéletes. Ahogy írod, elsősorban tartalomfogyasztás van idehaza, előállítás minimális, leginkább ami az utazásokhoz kötődik. vettem egy icloud 50 GB-ot, és ez így tökéletes. Soha ilyen jó itthoni konfigom nem volt, a nem ios/ipados gépek kb 20-50 eft-ot érnek, úgy elavultak, de nem téma, nem is érzem, hogy ott fejleszteni akarnék. -
szabolcs.sz
tag
rendes, valódi bőr mini5 smart coverre van valami bestbuy? idehaza 17+szállítás körül van eredeti.
-
szabolcs.sz
tag
-
szabolcs.sz
tag
Sziasztok!
Újdonsült ipad pro 12.9 (2017) tulajként keresek egy jó smart cover megoldást. Eddig egy ipad air-em volt, amihez 12 dolláros alis covert használok, aminek a hátlapja és a teteje független.Ehhez viszont égre-földre nem találok. Ha nincs ilyen, az se gond, de szeretnék valami szép, könnyű és bevált tokot venni.
A másik kérdésem meg, hogy apple pencil szerű, nyomásérzékeny (neadjisten dőlésérzékeny) költséghatékony toll van valamilyen ajánlott ? -
szabolcs.sz
tag
válasz
Atlantisz48
üzenetére
[link] - ilyet rendeltem 1 hónapja, 2 hét alatt ideért, minőségi, szép és jó darab, 13 USD, ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi