Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
moleculez
üzenetére
"A saját appja fel van rakva?"
Persze, és az appnak engedélyezve van az is, hogy a BT-t kapcsolgassa. De az sem találja az eszközt, csak mazsolázik végtelenített ideig. Tökegyformán csinálok mindent az Androidon és ott működik, itt meg valamiért nem akar.
Mindegy, már jeleztem a gyártónak, max. gariban cserélik vagy valami. Nem is ez az érdekes, csak gondoltam van esetleg valamilyen deep/advanced BT menü, ahol esetleg állíthanék valamit az iPad-en, ezért írtam ide, hátha, de utánanéztem és nincs semmi ilyen.
Amúgy az iPad látja pl. a telefonomat és a BT hangszórót, szóval ez egy tipikusan olyan eset, amikor ötletem nincs mi lehet a probléma.
smc
Neked is köszönöm a választ! Igen, már a BT init. is megvolt, eredményt nem hozott sajnos. -
Vesa
veterán
Sorry! Kettler Tour 300
Teljesen érthetetlen. Androiddal tökéletesen megy, de egyik Apple eszközöm se látja BT-n keresztül, így az app sem tud csatlakozni hozzá. -
Vesa
veterán
Egy indoor bike-ot szeretnék BT-n összehozni az iPad-el, de nem látják egymást. Sem az iPhone, se az iPad. Ellenben az ótvar Androidos telefon azonnal látja és csatlakozik is. A bicó computere iOS kompatibilis természetesen, szóval látnia kéne. Sima iPad (9 gen), 16.1.1-es IpadOS-el.
Mit lehetne ezzel kezdeni azon kívül, hogy felrobbantom az egészet?

Androidnál is a "Ritkán használt eszközök" címszó alatt látja, de ott látja és párosítható, aztán már természetesen a fő eszközök között marad és működik. iPad-en ilyen opciót nem találok, csak ON/OFF lehet kapcsolgatni a BT-t, de ott nem jelenik meg az eszköz. Restart már volt ezerszer mindkét eszközzel, OS frissítve, de semmi. Nagyon frusztráló, nem tudom hasnzálni. Nincs valami developer mód, vagy mittudomén, amivel kicsit kevésbé fapad a BT az iPad-en?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest