- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
moleculez
üzenetére
"A saját appja fel van rakva?"
Persze, és az appnak engedélyezve van az is, hogy a BT-t kapcsolgassa. De az sem találja az eszközt, csak mazsolázik végtelenített ideig. Tökegyformán csinálok mindent az Androidon és ott működik, itt meg valamiért nem akar.
Mindegy, már jeleztem a gyártónak, max. gariban cserélik vagy valami. Nem is ez az érdekes, csak gondoltam van esetleg valamilyen deep/advanced BT menü, ahol esetleg állíthanék valamit az iPad-en, ezért írtam ide, hátha, de utánanéztem és nincs semmi ilyen.
Amúgy az iPad látja pl. a telefonomat és a BT hangszórót, szóval ez egy tipikusan olyan eset, amikor ötletem nincs mi lehet a probléma.
smc
Neked is köszönöm a választ! Igen, már a BT init. is megvolt, eredményt nem hozott sajnos. -
Vesa
veterán
Sorry! Kettler Tour 300
Teljesen érthetetlen. Androiddal tökéletesen megy, de egyik Apple eszközöm se látja BT-n keresztül, így az app sem tud csatlakozni hozzá. -
Vesa
veterán
Egy indoor bike-ot szeretnék BT-n összehozni az iPad-el, de nem látják egymást. Sem az iPhone, se az iPad. Ellenben az ótvar Androidos telefon azonnal látja és csatlakozik is. A bicó computere iOS kompatibilis természetesen, szóval látnia kéne. Sima iPad (9 gen), 16.1.1-es IpadOS-el.
Mit lehetne ezzel kezdeni azon kívül, hogy felrobbantom az egészet?

Androidnál is a "Ritkán használt eszközök" címszó alatt látja, de ott látja és párosítható, aztán már természetesen a fő eszközök között marad és működik. iPad-en ilyen opciót nem találok, csak ON/OFF lehet kapcsolgatni a BT-t, de ott nem jelenik meg az eszköz. Restart már volt ezerszer mindkét eszközzel, OS frissítve, de semmi. Nagyon frusztráló, nem tudom hasnzálni. Nincs valami developer mód, vagy mittudomén, amivel kicsit kevésbé fapad a BT az iPad-en?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- EAFC 26
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Windows 10
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest