Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Erre mindkettő tökéletes. Amelyik árban belefér.
-
Noukoum
veterán
válasz
fery02
üzenetére
Annyi igazából - ami itt is felmerült - hogy nem mindegy milyen az a hub. Ahhoz hogy usb c-s monitorra kiküld a képet ahhoz thunderbolt kompatibilitás kell.
Tele van a piac gagyi darabokkal és nincs ráírva hogy menni fog-e vagy nem, tehát ki kell próbálni. Népszerű márkásabb daraboknál nem szokott gond lenni.Szóval ha a Pro-val működik az Air-rel is fog, ebben nincs különbség. Az hogy a fent linkelt hub jó-e arról nem tudok nyilatkozni. Ha az, akkor rákötöd a hdmit és kitudod tenni a képet.
-
Noukoum
veterán
-
Noukoum
veterán
Kb. 10-szer ejtettem le az ipad promat (2022) csempére, a kerete sérült meg lett néhány nagyobb karc a kijelzőn. Fogalmam nincs miért nincs még sz@rrá törve a kijelző meg hátul a kamerák.

Ja és ez nem egy ajánlás, ha félted fólia+tok. De szerintem nem kevésbé masszívabb mint a régiek.
-
Noukoum
veterán
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Azért írtam telefont mert az ott van mindenkinél, elég kevésszer van alkalmam más tabletjén megnézni a szennyeződéseket.
Nincs gond a vitával, én biztos vagyok benne hogy sokakat egyáltalán nem zavar az hogy a nem laminált ipad jobban gyűjti az ujjlenyomatokat. Nálam ez probléma volt, gondoltam jó ha le van írva. -
Noukoum
veterán
-
Noukoum
veterán
-
Noukoum
veterán
válasz
üzenetére
Erre mindkét készülék tökéletesen alkalmas. Fizikai méretben teljesen más a kettő, azt vedd amelyik neked szimpatikusabb.Összehasonlítás.
-
Noukoum
veterán
válasz
Dreadloord
üzenetére
Oktatási kedvezménnyel annyi az air 4 + airpods.
Minihez nem jár airpods, viszont az árkedvezmény az igen. -
Noukoum
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
-
Noukoum
veterán
válasz
csszorsi
üzenetére
Ugyanannyi az előállítási költség, nyilván mivel a nagyobb tárhelyes verziót drágábban adják így azon jóval nagyobb haszon van. Azért adják a "lehető legkisebb tárhellyel" hogy lehetőleg a nagyobb tárhelyes verziót vedd. Marketing szempontból rendkívűl fontos hogy az alapmodell jóárazású legyen, viszont a profit szempontjából ez hozza a legkevesebbet. Ha 64gb-os lenne az alapmodell akkor valószínűleg sokan nem vennék meg a 128gb-osat, értelemszerűen ezt az Apple eddig nem nagyon szerette volna a belépű szintű iPadnél.
-
Noukoum
veterán
válasz
tybsen
üzenetére
Már válaszoltak de mivel hasonló dilemmában voltam ezért leírom a véleményem.
Szerintem megéri a felárat a 2020-as 11 pro, vagy inkább úgy fogalmaznék hogy az ipad air 4 is sok pénzbe kerül és olyan funkciók hiányoznak belőle amik nagyon sokat dobnak az élményen.
Meg kell nézned egyesével hogy mire van szükséged a pro nyújtotta extrákból. Pl.
Dupla táhely, mennyire tárhelyre lesz szükséged? Mire szeretnéd használni?
Ultraszéles lencse, lidar, számít e a kamera?
120hz teljesen más élmény, utána a ios nyújtotta fluid 60hz darabos lesz. Tényleg durva a felhasználói élmény sebesség szempontjából.
4 hangszóró, tuti jó az airnek is a hangszórója de azért nem ugyanaz.
És ami nálam döntő volt az a 6 gb ram. Következő rendszerek megfogják hálálni.
Kijelző 100nittel többet tud papíron, nappal nagyon érződik a különbség.
a14 egymagon erősebb, több magon az a12z. Grafikában az a12z erősebb. Szerintem átlagfelhasználó szempontjából lényegtelen.
Face id, touch id. Személyes preferencia.
Ha neked ezek nem fontosak akkor elgondolkodnék az airen, ha viszont igen akkor mindenképp pro. De ez csak az én véleményem, egyszerűen olyan pici a felár hogy most megéri a pluszt. -
Noukoum
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Szintén, tömegközlekedésre szerintem is a mini való.
-
-
Noukoum
veterán
Dockban nem tudom megnyitni a youtubeot, valaki ötlet? Ios 13.1, muszáj frissítenem?
-
Noukoum
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Még várni kell másfél hetet
. Remélem nem hiába, mert bétát nem teszteltem és direkt nem is nagyon olvastam róla / néztem teszteket. -
Noukoum
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem teljesen gyors az a10 chipset, még a játékokhoz is bőven jó. (mondjuk akkor melegszik is rendesen) ipad 2018
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)