Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Az lenne a technikai kérdése, hogy szemezek egy 2017-es iPad-el
Nos megoldható e az, hogy egy hozzá megvásárolt HDMI csatlakozóval, miközben töltöm, egy monitorra csatlakoztatva bluetooth-os egérrel és billentyűzette, úgymond mint PC működne?
Mennyire kivitelezhető, ami videót láttam ott működik. De telljesítményben? Meg a képaránykülönbség?Előre is köszi a válaszokat.
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
válasz Alex91 #19908 üzenetére
Szia!
Hmmm, ami videót láttam, ott simán ment vezetékes és vezeték nélkülivel is.
https://www.youtube.com/watch?v=aobA5YjV-OQ
Inkább mostmár csak a külső monitor használata a bajos, mert ugye csak 4:3-as képarányt tud. Hacsak azóta ezt nem oldották meg.
-
-
Egybéként érdekes, hogy egy értelmes tesztet sem nagyon találok a neten az iPad 2017 ről például.
Engem is érdekelne, hogy mi kell hozzá amikor megveszem.
PL mennyibe kerül az a redős ráhajlós tok?
Mennyi hely marad a 32GB változaton?
mennyire gyorsak?
És még sok apróság használati dolog? mert akkor repülne a notim és váltanék rá.
pc kompatibilitás?
DJ splitter kábellel működik e még? van egy ingyenes app ilyen téren?Előre is köszi, ha valaki egy kis összefoglalót írna.
-
válasz kkdesign #20007 üzenetére
Hali!
Hajaj, nagyon is jól jönnek ezek az infók! Köszönöm szépen.
Nekem DJ program feltétlen futna rajta, nézem is bőszen a youtube videókat.
Amúgy ilyen, hogy akár otthoni FTP re, NAS ilyesmit hogy kezel?Köszi nagyon a sok tapasztalatot
-
válasz ittakary #20008 üzenetére
Jól van! Köszönöm meglesem őket.
A tok kérdés, így bőven megoldva.
Akkor igazából nekem már csak ami főbb dolog az a HDMI téma a 4:3 vs 16:9 el és az audio splitter használata. Videók vannak, de jobban szeretem hallani a személyes tapasztalatokat.Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
válasz kkdesign #20010 üzenetére
Nos hát nézzük csak. Mire is használnám
Utazáshoz elsősorban, hogy ne egy 15-17 collos notit kelljen vinni.
Online rádiót hallgatni róla. Esetenként, gyárilag ugye vanhozzá HDMI kábel, TV re kötve videózni akármi.
Akartam volna úgymondottan pc ként használni, de egeret még a fejlesztő barátom is azt mondja, hogy nem támogatja. normál netezés cikk és hírolvasás.Utoljára kb az iPad 1 volt a kezemben médiában. Úgyhogy lesz mit behoznom. Meg a legfőbb nekem egykét DJ porgram
Akksi tapasztalatok? Sajnos, nem sajnos, de abban az összes ismerős megnyúgtat, hogy sebességben bármikor lekörözi a droidos tabokat. Persze meg is kérik ezért a gubát.
De egyre inkább hangolódok az iPadreLalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
Sziasztok!
Most újra felmerült bennem egy iPad vásárlása. A legújabb sima modellt szeretném, mert 90-100 között mozog árban, ami nekem megfelelne.
Namost kettő kérdésem van!
Bluetooth egér, billentyűzet kombóval működik e?
A másik, hogy milyen lehetőség van monitorra csatlakoztatni, ergo, mint egy pct használni?!Előre is köszönöm!
Üdv.: Lajos
-
-
-
-
Sziasztok!
Én szeretnék egy ipad mini 2021 es modellt. vagyis a 6-ost.
Több kérdésem is lenne.
Az egyik, hogy sok videóban látom, hogy USB C adapterrel HDMI monitorra kötve szépen működik és közben egy másik C porton tölteni is lehet és még USB port is van az adapteren.
Nektek az ilyenek működnek?
A másik dolog a shiftscreen app. Azt is használnám hozzá egy nagy 24 es monitorral. Tapasztalatok vannak?És az utolsó kérdésem még, hogy van ugye a sima wifis és a sim es változat is. A sim kártyásnál több videót is felraktak hogy a google voice telepítése után telefonként is használható. Ha ez igaz, akkor inkább a sim es változatot venném, feltéve ha a wifi és volte vagy micsoda támogatott e ebben az esetben.
Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget.
-
-
-
Abban még segítenétek nekem, hogy ki milyen type C adaptert használ, ami USB és HDMI portot is ad? Mert rengeteg fajta van. a gyári az 30 rongyba kerül. De sok van ami dettó olyan és van 5 től 15 rongyig. Én ezt néztem hirtelen:
Thunderbolt 3 hub, USB 3.1 C típusú - HDMI 4K átalakító, USB 3.0 és C típusú USB, HOPE R - eMAG.hu
-
-
-
-
-
Nincs mit.
Valami cirka 3000 Forint az ára. Van róla videó a YTn bőven.Nekem majd most lesz ipad-em és az első dolog lesz amit megveszek programot hozzá az fix.
-
-
-
Én meg az Air, sima iPad9 és Mini triumvirátusból az Airt választom. Levaltom a laptopot. Először biztos furi lesz. De van hozza kékfogas egér + bill. Remélem az adaptert használva usb mikrofont is fog kezelni.
-
Euronicsal sokszor szívtam már meg én is. Sőt olyan is volt hogy mehettem átvenni a rendelést és nem volt ott.. Azért az már maxi gáz volt... De olyan is volt hogy felhívtam őket, van és odaértem, persze nem az volt. Laptopnál fordult elő mindegyik esetben.
Egyébként én ipad Airt akarok. De egyrészt kb februárra lesz meg a pénzem rá, másrészt meg akkorra fog érkezni. Mind az istyle ba mind az apple.hu nál is. Bár egy két kereskedést találtam ahol elvileg van.
Médiában kérdezte mellettem egy manusz, hogy mikor lesz, hát az eladó azt mondta talán jövő februárban. Többen orrlógatva távoztunk. Hát ez van. Bár a center stage kamera hiányzik az Air ből, de azt fogom venni, eldöntöttem. Meg persze hozzá egy adaptert lesek még. Jah meg tokot. Szóval bő havi fizetésemet a boltban fogom hagyni.
-
Egyébként a médiában hogy néztem. Az előlapi kamera, ott annyit írt hogy HD 60 az most akkor 1920x1080 60FPS lenne? A hátlapi max 4K 60 at tud. Valaki megerősítene?
-
-
Srácok nekem csak lenne még két kérdésem.
Ipad 9 2021 es.Ugyanúgy van egér és bill támogatottság?
Továbbá valaki megnézné nekem az apple store ban, hogy RTL Most app van? vagy a böngészőből működik?
A neten ahogy néztem elvileg van app.Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz szabonagyur #37456 üzenetére
Igen köszi, csak nem mindíg akar bejönni nekem a keresés alapján, nem a store ba keres, hanem az oldalon. Furi.
-
Sziasztok.
Jövő héten végre meglesz az ipad 9 esem.
Az lenne a kérdésem, hogy most már a rendszer engedi azt, hogy a netről vagy pl google fotókból képet és, vagy videót letöltsek rá?
Továbbá pl telefonról bluetoothon átküldeni rá valamit?
Előre is köszi a választ.
-
-
Nekem már az is elég, ha a google fotókból tudok lehúzni képeket, videókat és azt a ipaden megtudom vágni. Bőven elég. Néztem van google fotó app is a store ban. Majd valami egyszerű videóvágó program kell.
Meg szerintem a shiftscreen appot megveszem hozzá, mert TV re biztos sokszor lesz kötve. Persze tudom kell a HDMI adapter hozzá. Azt is lesek majd. Gyárin kívül van ami használható?
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Dreadloord #38766 üzenetére
Ez fura dolog. Nekem is lenne majd hozzá egy bt egér és bill. Furcsállnám ha így viselkedne vele. Nekem kb jövő héten lesz meg az ipad. Elcsúszott a dolog sajna, pedig már most akartam, de ez van. Addig legalább kiderülnek dolgok. Nézek hozzá tokot. 9 esre szoktatok fóliát rakni?
-
-
Még van kettő kérdésem.
Az egyik, hogy egy ilyen adaptert néztem ki hozzá:
ADAPTER
Ebben van HDMI és USB is. jó jönne.A másik kérdésem már furcsább. Ugye a 9-esen még van jack csatlakozó. Ahhoz ha csatlakoztatok mikroportot akkor működne?
-
Még annyit segítsetek már srácok, hogy az ipad 9 hez megakarnám majd venni a shiftscreen appot. A külső monitor dolog miatt.
Viszont nekem nincs se bankkártyám sem számlám. Páromnak van. Úgy megoldható? Nem ismerem a rendszert egyáltalán. első almás dolgom lesz. Előre is köszi a segítséget.Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
-
válasz pauliboy23 #38778 üzenetére
ÓÓÓ dejó. Köszönöm szépen!
-
Sziasztok!
Az lenne a probléma, hogy barátomnak az M1 ipad pro ján.
A külső kijelző éppen működik, de sem az új 16:9 es mód sem a shitfscreen nem megy.Nektek pl ipad 9 el működik külső kijelző?
-
Sziasztok!
Kettő kérdésem lenne.
Az egyik, hogy ha van itt ipad 10 tulaj, az megnézné, hogy működik rajta a külső kijelző támogatás? Mert TV re dugva is lenne használva.
Illetve gondolom netflix ilyesmi elérhető rá.Ha például lejátszik egy videót a TVn akkor ott teljes képernyő megy? vagy csak olyan arányban mint az ipad?
Előre is köszi.Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest