- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vasti74
senior tag
válasz
Szotyi222 #40635 üzenetére
A gyerek, amelyiknek már megrendeltem szintén megnézte őket a MM-ban (...nem csak tapizni járunk ám oda, onnan is rendeltem végül ;-) azt mondta, a mini nagyon mini, alig nagyobb, mint egy rendes telefon - melózni kicsi.
Az ágyban háton fekve nyomogatás nem annyira jellemző rájuk, vagyis de, a telefon nyomogatása - na az méretben pont jó hozzá.
Na, majd kiderül, ha ideér :-) -
HardRic
addikt
válasz
Szotyi222 #37828 üzenetére
-Nem találom a KÉPERNYŐKÉP, VIDEÓ készítő gobot🤦♀️ ( van rajt?)
Hangerő plusz power, ugyanúgy mint androidon.
-Előre telepített fordító kuka mert nem tud magyarul 🤦♀️
Van előre telepített fordító?
- Safariba nem működik a magyarra fordítás. 🤦♀️
Huhh.
- Megnyitott tarlmakat egyesével lehet bezárni 🤦♀️
Nem kell bezárni. Ha meg a Safarira gondolsz akkor tab overview nézetben a Done-t hosszan nyomod és akkor van
Close all gomb.
- Zavar hogy az ingyenes programot ujlenyomattal igazolnom kell hogy MEG VETTEM 🤦♀️
Ennek biztos megvannak a jogi okai.
Kezd androidos lenni mert sokk google programot le kellett szedni.
Nem kötelező google programokat használni. -
válasz
Szotyi222 #37828 üzenetére
... nálam is elmaradt a 'Hűha' érzés egy pár jobbféle Androidos tablet után IpadOS-re kanyarodva... én a 'Visszalépés gombot' kerestem veszettül, és zavart hogy itt nincs..
és mivel sok google-os alkalmazás elérhető App Store-ban is, mostmár kb olyan mintha az előző platformon / tabletemen lennék. Hozzáteszem átlag felhasználásról, tartalomfogyasztásról van szó...Globalizáció van kérem, annak minden hatásával... (cross platformos programok, multicégek, egymás másolása, egymásra hasonlítás, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest