Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz Dreadloord #2020 üzenetére
Szia!
Letöltöttem Air-re, ott semmi ilyet nem látok.
Minden nagyon szép.
Üdv. -
vadászcsiga
félisten
válasz Dreadloord #2864 üzenetére
Persze. Az apple.hu-rol lehet letölteni a retina mini, vagy az air adatlapjan a buy gombra kattintva
-
Rage47
veterán
válasz Dreadloord #2866 üzenetére
7.0 is szar volt, valszeg a 8.1 lesz itt is jó a régi eszközökön.
-
Rage47
veterán
válasz Dreadloord #2868 üzenetére
kollégám iPad3-asán tökéletes (nem upgradelt, hanem teljesen újrarakta)
aztán még hasonlitgattuk a dolgokat, nexussal is stb, és rájöttünk, hogy a macrumors fórumán lévő infó helyes, miszerint a wifi lassabb lett 8.0-ban! tehát ha lassú a böngésző, akkor próbáld csak meg LTE-n, gyorsabb lesz, mint wifin.
-
Ragnar95
félisten
válasz Dreadloord #2868 üzenetére
Aki egy kicsit is utánaolvas a témában, az tudja, h az utolsó támogatott szoftververzió a kifutó modelleket mindig belassítja, ezért nem frissít vagy ha mégis, nem háborodik fel. Az átagfelhasználó számára meg elég az a sebesség is. Akinek nem, az meg magára vessen, h nem olvasott utána...
De a te felháborodásod meg végképp érthetetlen, mert már az iOs7 belassította a sima minit, a 8 ezen semmit nem rontottPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Dreadloord #2871 üzenetére
Ez full bullshit, a sima, tehát nem retinás iPad mini már az iOS7-el is belassult elég rendesen, az iOS8 semmit nem rontott ahhoz képest a felhasználói élményen.
Amúgy nyomj egy restore+újként beállítást és kiderül,h valami szoftveres gond volt-e, ami miatt lassú volt az iPad vagy csak részedről volt placebo,h az iOS7 gyorsabb volt.
Remélem home+power megvolt már.
Amúgy meg mint írtam, ki lehet ezen akadni, de az iPhone 3G óta ez megy, úgyhogy nem újdonság és ha tájékozódtál volna, erről tudhattál volna Ráadásul nem tudom, hogy a Mini már megjelenéskor is gyenge hardverétől mit vársz 2014-ben...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Dreadloord #2871 üzenetére
Az apple egy agresszív üzletpolitikát folytató amerikai cég, semmiképpen nem hagyja hogy a pénzeden ülj, mindenáron azon van hogy dobd ki a régi készüléküket és vedd meg az újat. Alig hűl ki a jelenlegi ieszkoz már nyomják rád az újat. Ha megnyomod a frissítést már vesztettél is.
Én két iphone után oda jutottam hogy átmentem a másik oldalra. Ipadnek nincs alternatívája, ezzel már sokkal okosabb vagyok.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Dreadloord #2866 üzenetére
Akkor inkább a Nexus legyen!
-
Noukoum
veterán
válasz Dreadloord #35781 üzenetére
Oktatási kedvezménnyel annyi az air 4 + airpods.
Minihez nem jár airpods, viszont az árkedvezmény az igen.„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
moleculez
veterán
válasz Dreadloord #38252 üzenetére
Szia! Én iPaden Luma Fusiont használok. Egyszeri díjas, és ipaden az a kategória teteje. Ugyan windowsos párja (tudtommal) nincs, csak macre és iPadOS/iOS -re van. Az iPad/Win workflow hogyan nézne ki?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Dreadloord
senior tag
válasz Dreadloord #38328 üzenetére
Sziasztok, erre valaki?:)
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Dreadloord #38328 üzenetére
Csak az elsőben tudok segíteni, igaz nekem ipad pro van, de ugyanúgy usb-c, ha ugyanúgy működik mint ezen, akkor a rácsatlakoztatott külső ssd megjelenik a Fájlok appban és minden másban, ami fileok megnyitását lehetővé teszi, és tudod rendesen külső tárhelyként használni. Egy hátránya van a külső meghajtó kezelésének, formázni vagy partícionálni nem lehet (vagy még csak én nem jöttem rá, hogy hogy lehetne).
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Dreadloord #38352 üzenetére
Árulnak ipad-et?
-
consono
nagyúr
válasz Dreadloord #38354 üzenetére
Viszont egy friss iPad 5-6 évig gép lesz, Androidos tabletet meg nem láttam ennyi ideig jól működni. És akkor az iPadre elérhető programokról nem is beszéltünk. Persze ha csak filmnézés, netezes, fb a cél, akkor mindegy. Meg persze ott van a nyitott vs. zárt rendszer is..
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
félisten
válasz Dreadloord #38463 üzenetére
Vagy céges vásárlás vagy diák, a kettő egyértelműen nem megy.
-
Dreadloord
senior tag
válasz Dreadloord #38658 üzenetére
Helyrejött, kikapcsoltam a szinkronizálást a gmailben, majd vissza, és azonnal megjelent minden. Valószínű csak nem frissült előtte.
Másik kérdés: Azt be lehet állítani, hogy mentett jelszó megadáskor ne kelljen mindig ujjlenyomattal is megerősítenem?
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
válasz Dreadloord #38659 üzenetére
A te adataidat védi, miért kellene kikapcsolni?
-
SharpSA
veterán
válasz Dreadloord #38662 üzenetére
Írd be a cégnév után, vagy ahol van elég hely. Külön mező nincs.
Másik kérdés: Azt be lehet állítani, hogy mentett jelszó megadáskor ne kelljen mindig ujjlenyomattal is megerősítenem?
Face ID és jelkódnál lehet kikapcsolni.
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Adee_91
aktív tag
válasz Dreadloord #38695 üzenetére
[link] ezt már használtam korábban és működött.
De azt tudnod kell,hogy csak screen mirroring van 4:3 képaránnyal. -
Kapanyél
őstag
Kensington UH1400p-t vettem, ami ugyan 32eFt volt, de van rajta gigabites LAN, HDMI 2.0, 3x USB A 3.2 gen1, egy USB C PD 85W, SD és microSD kártyahely. Továbbá Android kompatibilis is.
OK, nem az a kategória, de ezt mindenhez tudod később használni.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Dreadloord #38697 üzenetére
“szerintem a követjező főverzióban fognak ezen javítani”
Ha iOS főverzióra gondolsz, akkor szerintem nem. Sokáig reménykedtem én is, hogy legalább az ipad pro esetén meglépik ezt, de már nem hiszek benne. Ugyanakkor szeretném, ha én tévednék és neked lenne igazad.
-
arnd
senior tag
Nekem eddig az összes működött amit próbáltam, de full screen nem volt egyiknél sem.
-
arnd
senior tag
válasz Dreadloord #38701 üzenetére
Nem rémlik annak az alkalmazásnak a neve?
-
arnd
senior tag
válasz Dreadloord #38712 üzenetére
Köszönöm.
-
arnd
senior tag
válasz Dreadloord #38712 üzenetére
Jópofa, még nem volt igazán időm rá tesztelgetni, de szerintem megtartom.
-
tboldi
nagyúr
válasz Dreadloord #38746 üzenetére
Többek között a WSH LST app ilyen.
-
consono
nagyúr
válasz Dreadloord #38746 üzenetére
Én a Redditen láttam a r/AppHookup szokta hozni az akciókat.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
válasz Dreadloord #38766 üzenetére
Ez fura dolog. Nekem is lenne majd hozzá egy bt egér és bill. Furcsállnám ha így viselkedne vele. Nekem kb jövő héten lesz meg az ipad. Elcsúszott a dolog sajna, pedig már most akartam, de ez van. Addig legalább kiderülnek dolgok. Nézek hozzá tokot. 9 esre szoktatok fóliát rakni?
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
SharpSA
veterán
válasz Dreadloord #38766 üzenetére
Ha jól emlékszem: Beállítások - Kisegítő lehetőségek - Billentyűzetek - Teljes elérés billentyűzettel legyen kikapcsolva.
Vagy itt alatta a Parancsok menüben átrakod például option+cmd+nyíl-ra[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
plejik
addikt
válasz Dreadloord #38808 üzenetére
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][LG CX3 OLED]
-
consono
nagyúr
válasz Dreadloord #38876 üzenetére
Próbáld meg kikapcsolt Bluetooth-al mit mér, hátha az zavar be!
-
Amilo02
aktív tag
Ugyan azon a szerveren próbálod mérni mint amin a telefon mérte?
-
gabyka
aktív tag
Nézd meg a router beállításait, ha lehet tedd fix frekvenciára/csatornára. Az apple cuccok érzékenyek az automata router-beállításokra.
-
Amilo02
aktív tag
válasz Dreadloord #38898 üzenetére
Több dolog is beleszólhatott. Mint ahogy koránban írtam(kérdeztem) a szerver is felelős a valós internet sebességbe.
Az is lehet, h pont valami felhőszolgáltatás futott a háttérben(google, icloud stb..) fényképek, fájlok letöltése-feltöltése.[ Szerkesztve ]
-
Ildike72
csendes tag
válasz Dreadloord #39033 üzenetére
Sima A4-es papír? Vagy egy puha textil?
-
Bogðan
csendes tag
válasz Dreadloord #39033 üzenetére
Gaming mat, ikeában van sokféle olcsóért. Amellett egy Bräda szvsz nélkülözhetetlen: [link]
DIY-olok aktív hűtésűt a tartalékból ventikkel, részletes szobrászkodástól azért tud hőemelkedni a Pro is. Használaton kívül pedig a notebooktáskában a helye az ipadnek, ott kevésbé porosodik. -
ittakary
nagyúr
válasz Dreadloord #39825 üzenetére
legegyszerűbb ha letörlöd az alkalmazást és újratelepíted, akkor megint nulláról indulsz
-
Szotyi222
aktív tag
válasz Dreadloord #41994 üzenetére
🤔 tipp : Biztonsági mentéssel rajt maradt a korábbi verzió is , ha vissza akarnád állítani
-
tybsen
addikt
válasz Dreadloord #43692 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! akkor megnyugszom szépen és elégedetten használom tovább
-
m3k
csendes tag
válasz Dreadloord #43692 üzenetére
Szia!
Ha már mindenképpen le akarod cserélni akkor legalább a nagyobbat vedd. Nemrég váltottam 12.9-re, igaz 9.7 ről szóval nagy volt a változás. Valóban méretes nehéz, de a látvány kárpótol, nekem régi vágyam volt. Munkára is használom szóval meg tudtam ideologizálni hogy kell . De amúgy csak youtubra meg böngészi valóban luxus.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest