Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olvaslak titeket hogy nem egyszerű ipadet rendelni mostanában, és ez egy kicsit elkedvetlenít, édesapámnak szerettem volna egyet karácsonyra. De akkor lesz a hagyományos boltjárás hátha kifogok egyet.
Ha évekre biztosra akarok menni akkor air legyen vagy jó a 9-es? -
szaszyka
senior tag
-
moleculez
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nagyon durva. Konkrétan használt (!) 8th gen iPad-ok 100k fölött szinte mind. Alig egy új 9-es ára alatt😂
-
moleculez
veterán
Magyarországon a használt iPad árak
Rendesen rossz vicc
-
gaben88
őstag
Bocsi a duplaert…
Na, a kisegito lehetosegeknel kikapcsoltam a teljes eleres bill-elt es azota minden jonak tunik, kivetel az, hogy neha kovet egy fekete atlatszo negyzet… mutatom:
[link]
ez mi?
-
gaben88
őstag
Az iPad Pro 10.5-hoz az elromlo smart keyboard (hun) helyere vettem egy Logitech Touch Combo (uk) bill-t. Nagyon tetszik, de sok helyen nem érzékeli a space-t. Pl itt hsz írásakor. De a címsávban már igen. Chrome-ot használok. Ez miért lehet?
-
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
1) meg kell nézni fórumokon youtubeon milyen adaptereket fogad el "ipad mini 6 usb c adapter hdmi"
2) az iOS képernyőkiterjesztése horribilisen szar, konkrétan UGYANAZT látod a kiterjesztett monitoron, mint az iPaden magán szerintem semmi értelme - na meg őszintén, mit szeretnél csinálni rajta?
ezzel kapcsolatban is youtube videókat ajánlok: "ipad usb c hdmi secondary display "3) nem használható a SIM kártya telefonálásra, csak és kizárólag adatkapcsolatot tud adni, a Google Voice pedig egy szimpla internetes hívás, mint bármi más (messenger, viber, facetime stb) az meg mindegyik iPaden működik - a wifisen is
-
Sziasztok!
Én szeretnék egy ipad mini 2021 es modellt. vagyis a 6-ost.
Több kérdésem is lenne.
Az egyik, hogy sok videóban látom, hogy USB C adapterrel HDMI monitorra kötve szépen működik és közben egy másik C porton tölteni is lehet és még USB port is van az adapteren.
Nektek az ilyenek működnek?
A másik dolog a shiftscreen app. Azt is használnám hozzá egy nagy 24 es monitorral. Tapasztalatok vannak?És az utolsó kérdésem még, hogy van ugye a sima wifis és a sim es változat is. A sim kártyásnál több videót is felraktak hogy a google voice telepítése után telefonként is használható. Ha ez igaz, akkor inkább a sim es változatot venném, feltéve ha a wifi és volte vagy micsoda támogatott e ebben az esetben.
Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget.
-
-
Semin
őstag
Régóta probléma volt nálunk a nagyszülőkkel a videós kommunikáció.
És bármilyen hihetetlen a dolog egy iPad mini oldotta meg a problémát.
Bá az első generációs mini egyre kevesebb dologra alkalmas,
de a Facetime az még mindig elég jól működik.Gyakorlatilag minimális beruházással (kb 20K huf egy jobb állapotú, karcmentes 90% körüli akkus) kaptunk egy elég jó akkuidővel rendelkező - nem túl nagy és nehéz- eszközt, amit csak "fel kell venni ha csörög", és nincsenek komplikációk

A kijelző felbontása nyilván kompromisszumos 2021-ben, de - jelen esetben - a célközönség nem talált benne kivetni valót. Bátran ajánlom hasonló célokra.
-
DGery
aktív tag
Szerintem kb az utolsó lehetőség aki még szeretne egy iPad 9 64GB WiFi only modellt
Még mindkét szín elérhető
-
krokk
senior tag
na látom akkor sikerült dönteni hogy mini vagy air legyen

Az email appot be lehet állítani, hogy melyik fiókot használja. attól hogy van egy apple ID-d még nem kell az ahhoz használt emailt is használni/szinkronuzálni. Vagy szimplán leszeded a gyári email appot. Illetve fióknál lehet állítani, hogy mit szeretnél szinkronizálni az adott eszközön. -
Hitch
senior tag
Sziasztok!
vettem egy iPad air 4-et és először, hogy megnézzem működik-e a telefon Apple id-t állítottam be. Aztán töröltem és újat kreáltam neki.
viszont így a telefonomon dobja fel, hogy 3 hónap Apple arcade előfizetést kaptam. A tabletre, hogy tudom aktiválni?
előre os köszönöm szépen. -
Csaky69
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy iPad Air 3, amin egyik napról a másikra elszállt a hátsó kamerakép. Leejtve, dobva nem volt. IPadOS 15.1 legfrissebb rendszer fut rajta? Teljes gyári visszaállítást is csináltam, új ipadként beállítva is megmaradt a hiba. Tényleg HW hiba lehet vagy más is tapasztalt hasonlót?
-
zoli62
addikt
WPS Office-ban hogy lehet megnyitni egy Word dokumentumot? Nekem osztott képernyővel sikerült, hogy a Fájlok-ból ráhúztam az alkalmazásra, de azon belül nem láttam megnyitás menüpontot, csak új létrehozását. A Pages sokkal egyszerűbben kezeli ezt a műveletet.
-
R a y
senior tag
Én iPad 8hoz ezt használtam, majd egy évig (meg lehet találni olcsóbban is). Ár érték arányban verhetetlen. Sajnos M1 iPad Prohoz már nem ezt vettem, mert a ceruzás töltés miatt az oldala nem merev, így ahhoz már az urban fit szériát vettem.
#37254 Alex91 Az a baj, hogy ezek szeretnek kitágulni :S -
Alex91
félisten
[link] , ilyen tokkal van valakinek tapasztalata? A merev hatlapokkal nem vagyok kibekulve…
-
válasz
moleculez
üzenetére
Kipróbáltam amit írtál másik PDF file-lal, belehúztam egy csíkot sorkihúzóval, a 118k-s file-ból lett 158k, aztán írtam bele, kihúztam még párat és lett 554k. Szóval úgy tűnik, hogy ez a fajta korrektúra ennyit ad hozzá a mérethez?
Vannak kézírásos jegyzeteim a Goodnotes-ban, exportáltam őket PDF-be hogy elküldhetők legyenek, szintén brutál nagyok lettek. Valami megoldás jó lenne erre, mert így kezelhetetlenek lesznek a PDF-jeim. -
urbi107
tag
Sziasztok!
Tegnap érkezett meg a telekomtól az ipad air 4-em.
Viszont nem kapcsolt be. Töltővel sem.Levittem az üzletbe onnan elküldték szervízbe.Remélem egy vadi újra kicserélik.,
Járt már így más is? -
tybsen
addikt
iPad osztott képernyős módban van arra lehetőség hogy egymás alatt jelenjenek meg a képek miközben az iPad álló módban van?
Tehát, hogy álló módban nem függőlegesen hanem vízszintesen legyen megosztva a képernyő (és így mondjuk felül egy YouTube videó alul pedig böngésző jelenjen meg)?
Ha magát az iPad et fektetett módban tartom akkor a kijelző osztás jó helyen van, de ezt nem lehet fixalni, hogy maga a készülék elforgatáskor csak a két kis képernyőrész tartalma forogjon el, de az osztott középső csík ne?Valahogy nem jöttem rá hogy hogyan lehetne beállítani ezt, de nagyon kényelmes lenne felül egy videót nézni alul pedig böngészni.
koszi 🙂
-
Szoktatok PDF-eket sorkihúzózni, illetve belejegyzetelni iPad-en?
A következő miatt kérdezem. Adott egy szöveges PDF, jellemzően szkennelt anyag (ez nem rajtam múlik, így kapom).
28 oldal, 1,7 mega. Nem kiszínezem, csak sorkihúzóval megjelölök néhány szót, félmondatot, pár helyre beleírok kézírással, és lesz 29 mega. Azon felül hogy ha ez állandó akkor a tárhely is probléma lesz, az anyag e-mailezhetősége is problémás.
Van valami tippetek, hogy hogyan lehetne ezt a méretnövekedést elkerülni a fenti felhasználással? 2-3 alapszín használata a maximum nálam. -
moleculez
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Aki pénzben méri az embert az annyit is ér.
-
zoli62
addikt
Az új Ipad Airt iPhone SE segítségével állítottam be. Bár a telefon kiírta, hogy fejezze be a műveletet az új eszközön, ennek ellenére nem tudott minden adatot átvinni, így az iCloud biztonsági mentést kellett használnom. Mintha ennek során is lett volna hibaüzenet az iPaden, de úgy tűnik, minden adatot átmásolt. Ez elő szokott fordulni?
-
Én csak most tudtam meg, hogy légréses kijelzős tabletet használok, ráadásul mellette egy nem OLED iPhone 11-et. Azt már mondani sem merem, hogy a Macbookom 2017-es. Inkább eladom ez egész jól bevált Apple ökoszisztémát, ami még évekig jól kiszolgált volna, aztán veszek événte egy új saomit (abban úgyis mindig van valami új dolog, amire nagyobb számot írtak, Mpixel, Watt akármi), meg valai légrésmentes andoridos tabot.
-
xhege
veterán
válasz
HardRic
üzenetére
Engem spec nem zavar a légrés (volt előtte Air is nálam szóval nem azért mert nem próbáltam még lamináltat). Amire használom teljesen jó, sőt az emberek 90%-ának szerintem mindenre is elég lenne. A telefonos dologhoz meg annyit, hogy valóban sokan használnak hatalmas telefonokat, de azért azt tegyük hozzá, hogy szerintem nagyon sok iPhone használónak van iPadja. Sokan pedig még a mai napig használnak régebbi (7-es, 8-as, SE, SE2020) telefonokat vagy éppen az újak közül a Minit. Hidd el, hogy nagyon sok embernek ez egy remek ajánlat ár/érték arányban. Az, hogy te nem ezek közé tartozol nem gond, mert szerencsére neked is van miből választani.
-
milkabrams
őstag
válasz
milkabrams
üzenetére
Izé *Apple
-
tuzpenge
őstag
válasz
HardRic
üzenetére
Lehet hogy nincs (amúgy ez se igaz, nézz csak utána), de stabilabb meg fluidabb se nagyon mint az ipad (akármelyik, még az 5 éves is ide értve)...szóval a kijelentésed kicsit erős. Meg ne felejtsük el hogy nem mindenki engedheti meg magának a +100 ezret egy air-ért, viszont szeretne egy friss de stabil és gyors pad-et....szóval vacaknak nevezni egy sima ipad-et barokkos túlzás.
-
milkabrams
őstag
válasz
HardRic
üzenetére
Az apám igyekszik minimális fejlesztésekkel megoldani a dolgait, pont mint korábban az Intel (lásd egy M1 agyonveri a sokszor annyit fogyasztó i5-öt is, de az A14 is simán erősebb mint egy 8. gén i7u) mindezt azért mert megtehetik, ha az Android törődne a tabletekkel, kénytelenek lennének többet fejleszteni.
-
Thewent12
aktív tag
A mostani pro modell elott egy Ipad 6-ot hasznaltam meg 2 eve. Boven eleg volt tartalomfogyasztasra. Mivel a felhasznalok 80%-a erre hasznalja, igy boven elegseges tud lenni a sima ipad. De azt, hogy vacaknak nevezi valaki azt meg nem tudom megerteni miert van.
-
Alex91
félisten
Kar az iPad 9-ben, hogy nem laminalt a kijelzo… Hangosan kopog
. -
kurion
senior tag
köszi mindenkinek a segítséget, berendeltem egy 256gb-s 12.9 Pro-t. Igaz nincs készleten szóval majd valamikor jön
-
DGery
aktív tag
Nem tudom valaki keres-e még innen iPad 9-et vagy sikerült mindenkinek már megvennie, de...
-
sagesz93
addikt
válasz
nederlanden
üzenetére
Hátulján a típuskódot nézd meg, az nem hazudik. A2377-as az enyémnek.(és baromi jó a masina)
-
nederlanden
senior tag
Megvan. A hátlapján levő (alig látható -) szám alapján azonnal kiadta, hogy 2021-es m1 12.9. Köszi mindenkinek.
-
R a y
senior tag
válasz
nederlanden
üzenetére
Modellszám alapján
-
moleculez
veterán
válasz
nederlanden
üzenetére
Azt te nem módosítod semmivel sem, ez nem android hogy főzött ROM-ba azt raksz amit akarsz
-
C4mp3r
addikt
válasz
nederlanden
üzenetére
megforditod es a hatuljan alul ra lesz irva a model number. raguglizol es egybol kiderul.
-
Amilo02
aktív tag
válasz
nederlanden
üzenetére
Vagy vigyél súlymérőt

The fifth generation iPad Pro 12.9 is a little heavier than its predecessor. The Wi-Fi only model weighs 682g, and the Wi-Fi and Cellular model weighs 684g, while the fourth gen Wi-Fi only model weighs 641g and the Wi-Fi and Cellular model weighs 643g. -
Amilo02
aktív tag
válasz
nederlanden
üzenetére
Csinálj vele egy vagy több benchmarkot. Ott fényderül az igazságra. De egyébként kizártnak tartom, hogy “halandó” át tudja írni ezeket a dolgokat.
Másik: Felhívod az apple-t, és a szériaszámot lekérdezteted. -
tuzpenge
őstag
válasz
nederlanden
üzenetére
A beállítások infonál nemigen van ember az apple-ön kívül aki módosítja....még szép is lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drón topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. Szoval, ha alapvetoen tartalom fogyasztas lesz, akkor eleg a sima iPad…
Miért veszik meg az emberek a használtat új árban?
Rendesen rossz vicc