Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
HardRic
üzenetére
Engem spec nem zavar a légrés (volt előtte Air is nálam szóval nem azért mert nem próbáltam még lamináltat). Amire használom teljesen jó, sőt az emberek 90%-ának szerintem mindenre is elég lenne. A telefonos dologhoz meg annyit, hogy valóban sokan használnak hatalmas telefonokat, de azért azt tegyük hozzá, hogy szerintem nagyon sok iPhone használónak van iPadja. Sokan pedig még a mai napig használnak régebbi (7-es, 8-as, SE, SE2020) telefonokat vagy éppen az újak közül a Minit. Hidd el, hogy nagyon sok embernek ez egy remek ajánlat ár/érték arányban. Az, hogy te nem ezek közé tartozol nem gond, mert szerencsére neked is van miből választani.
-
tuzpenge
addikt
válasz
HardRic
üzenetére
Lehet hogy nincs (amúgy ez se igaz, nézz csak utána), de stabilabb meg fluidabb se nagyon mint az ipad (akármelyik, még az 5 éves is ide értve)...szóval a kijelentésed kicsit erős. Meg ne felejtsük el hogy nem mindenki engedheti meg magának a +100 ezret egy air-ért, viszont szeretne egy friss de stabil és gyors pad-et....szóval vacaknak nevezni egy sima ipad-et barokkos túlzás.
-
milkabrams
őstag
válasz
HardRic
üzenetére
Az apám igyekszik minimális fejlesztésekkel megoldani a dolgait, pont mint korábban az Intel (lásd egy M1 agyonveri a sokszor annyit fogyasztó i5-öt is, de az A14 is simán erősebb mint egy 8. gén i7u) mindezt azért mert megtehetik, ha az Android törődne a tabletekkel, kénytelenek lennének többet fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- E-roller topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2G I 6GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I Garancia!
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest