Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
Én értem, hogy mit mondasz, és alapból totál igazad van, de egy 7-ikes gyerköcnek ez olyan, mint ágyúval verébre löni - totál fölösleges. Mint irtam, ha valóban beválik az eszköz, és a lányka késöbb még mindig ebben látja a jövöjét, még mindig lehet upgradelni lamináltra, de 4-5 évig (pl egyetemi felvételig) böven jó egy 8-as vagy akár 7-es is, mert fontosabb a támogatottsága a készüléknek - persze az ipad air 3 kb egyidös a 7-essel, de drágább is nála - jelen esetben fölöslegesen. Persze ha van fölösleges lóvé a jobb cuccra, akkor megint egyéni döntés.
-
xhege
veterán
válasz
Parson
üzenetére
A high-end protól messze van egy használt Air 3. Rajzolásnál bizony van különbség a laminált és nem laminált kijelző között. A nem laminált esetén érezhető, hogy a toll hegye és a húzott vonal között van egy kis távolság. Zavaró tud lenni. Azon ismerőseim akik rajzolnak is nem csak jegyzetelnek (arra jó teljesen a nem laminált is), csak laminálttal dolgoznak. Nincs ebben semmi belemagyarázás. Rajzra jobb az Air, aztán a kérdező eldönti, hogy kifizet-e ennyi pénzt érte vagy sem. Amire én használom, arra pl teljesen mindegy, ezért is van sima 8-asom.
-
krokk
senior tag
én amikor nézegettem, hogy 9est vennék akkor "utángyártottakból" a Logitech Crayon-t terveztem benni. Másokkal nem nagyon próbálkoztam volna. Ez olcsóbb mint a gyári de nagyon hasonló dolgokat tud. Persze ha a nyomásérzékenyég nem fontos, akkor lehet más is szóba jöhet de nekem az fontos.
-
Parson
addikt
Olyan felhasználónak, aki nem találkozott még a laminált verzióval fel se fog tűnni. Én se látok problémát ezen a téren, és nem is stresszelem magam ezen fölöslegesen. Egy 7-ikes gyerkőcnek se lesz gond ez, nem kell belemagyarázni fölöslegesen. Persze, van az a szint, ahol kijöhet már a különbség, de nem nála. Jó hogy nem kapásból a high-end pro készüléket kell a kezébe nyomni. Persze aki megteheti, az más kérdés…
én a 8-ast javaslom, vagy a 7-est… lehetőleg minél ujabb HW, hogy minél tovább támogatott legyen. A 32 GB nem lesz gond, megtanulja beosztani a gyerkőc, aztan ha profi lesz belőle, akkor úgyis megéri majd nagyobbra váltani. Addig fölösleges. -
moleculez
veterán
válasz
amdboy
üzenetére
Szia! Nálunk 2 db iPad 7 van szolgálatban a gyerekek keze alatt, Apple Pencillel. A lóerő különbség nem látszik a 9-hez képest napi használatban. Második éve hibátlanok.
Én azt vallom, hogy ha nem figyelsz a tárhelyre akkor akármennyi kevés. 32GB-n el lehet azért lenni, ha elsődlegesen nem játszani van az eszköz. -
amdboy
senior tag
Sziasztok! Nemrèg volt kèrdèsem ipadokkal kapcsolatban. Vagyis a kislányomnak vennék karácsonyra. Leginkább a rajzolás érdekli ( jelenleg 7.-es és ezen a vonalom fog elméletben tovább tanulni), de ez mellett nyilván pár játékot is tesz majd rá. Találtam 3 ipadot. Egy ipad air 3-at, egy ipad 7-et és 8-at. Árban az első pencillel együtt 150k a másik csak az ipad 8 az 100k az ipad 7 pedig 80k. Szerintetek melyik éri meg jobban? Illetve használatra melyil a jobb? Melyik éri meg jobban? illetve kicsit aggaszt, hogy az ipad 8 csak 32gb. Elég az? Köszi a válaszokat

-
R a y
senior tag
válasz
csemberlen
üzenetére
Legszembetűnőbb az a kijelző. Sima iPadnek nem laminált a kijelzője, az új Airé viszont igen. Szerintem marha gáz már ez a nem laminált kijelzős felfogás az apple részéről. Pár éve volt egy iPad 5 gen cellulárom, a kijelző és az üveg közötti rész beporosodott. Nem tudom, most ez mennyire jellemző már.
-
R a y
senior tag
válasz
SharpSA
üzenetére
2 éve én is a macbook prohoz olyan kiegészítőt kerestem amin jó lett volna, ha a van ethernet port, de végül olyat találtam amin csak hdmi volt. Utólag már bánom, mert sokszor jól jött volna az ethernet, de szempont volt, hogy ne legyen noname. USÁból rendtelm a hootoo usbc hubot.
-
csemberlen
őstag
Sziasztok!
Mivel tud többet, egy Ipad air 2020-as mint egy Ipad 2021. Air 2-es gépemet most cserélném le. -
SharpSA
veterán
válasz
HoppMaster
üzenetére
Nekem egy normál USB to LAN átalakítóm van, még anno egy Windows-os laptophoz használtam. Van USB A to USB-C fordítóm, ezek segítségével vezetékes hálózatra is tudok csatlakozni, de ahogy R a y is írta, vannak olyan USB-C hubok, amelyek működnek iPad-del is és van rajtuk LAN port.
-
R a y
senior tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
nyilván olyan usb-c-s kiegészítővel, amiben van lan port.
-
nederlanden
senior tag
válasz
sagesz93
üzenetére
Szia. Én csak apple music streamelésre, és film nézésre vettem meg a 12.9 ipad pro 2021-et, az ipad air 2 után. Természetesen kipróbáltam sok más területen is, azt mondhatom nagyon nagy feljebblépés minden téren. Már csak a kép és hangminőségért megérte, …kis túlzással nézhetetlen-hallgathatatlan az air2-n, ami az új po-n nagyon nagy élmény, na meg persze brutálisan harap letöltések/játékok terén is
(akkumlátor állapotát nem találom, és távvezérelhetőséget szeretnék még valamilyen formában, mikor a hifi rendszerbe van “építve”) -
-
R a y
senior tag
Szia!
Én ezt használom március óta, először egy iPad 8-cal, egy hete meg már egy M1-es iPad próval. Nagyon jó ceruza, és ahogy tudom, több fórumtárs is vett már. Bővem megéri az árát. Nem kell párosítani, csak bekapcsolod és működik. Dőlésszöget is érzékeli. A nyomásérzékenységet azt viszont nem, meg a ceruzán a koppintási parancsokat sem. Ezen kívül nagyon jó, ha csak írni vagy bohóckodni kell, de megkockáztatom, alapszíntű rajzoláshoz is ok! -
beci
őstag
Sziasztok.
Létezik 9.generációs IPad-hoz olyan utángyártott pencil ami jól működik vele? -
fgergo3
csendes tag
-
milkabrams
őstag
Akad valami zenelejátszó, ami tud streamelni mega felhőből és boldogul a FLAC és hasonló formátumokkal?
-
SharpSA
veterán
válasz
ittakary
üzenetére
Teljesen jól használható billentyűzettel az iPad, én 99,9%-ban a saját billentyűzetével használom és még ha néha kicsit másként is, de akár laptopot is tud helyettesíteni. Még kábeles nettel is lehet vele routert üzembehelyezni. Szóval én nem értek egyet veled, hogy csőd, meg használhatatlan.
-
sagesz93
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
köszönöm, én is ezt érzem, csak nem tudom a régebbi drágább gépek árait annyira, de ez megerősített, hogy nagy bukta nem lenne vele, így érdemes a pénzt beletenni(persze vigyázni kell a gépre, hogy könnyen eladható maradjon
)
gondolom egy billentyűzetes tokkal meg egész értelmesen használható netbook féleségnek.
-
válasz
sagesz93
üzenetére
alig van fluktuáció az iPad piacon mivel az utóbbi években alig cserélnek az emberek - azaz alig van belőlük aprón - emiatt az iphoneoknál jobban tartja az árát
vegyük pl az iPad Pro 11 2018-at
annak idején 310ezer voltjelenleg is 200 hoz közel el lehet adni HA NAGYON vigyáztál rá
3 év alatt 100k bukó EGY VICC
most hogy ezt így megnéztem, ha ezt tudom, egyből megvettem volna - 30ezer/évet simán megért volnaJelenlegi M1eset szerintem még ÉVEKIG 200k felett tudod majd adni ha vigyázol rá
-
sagesz93
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
az érdekel, hogy egy 2-300 ezres gép mekkora értéket veszít 2-3 év alatt, mert ahogy látom a 120-130 ezres alap ipadet nem valami sokat. Kérdés a nagyobb gépeknél ez a dolog hogy áll. Céges gép lenne tehát 1év gari bármelyik is. (de így csak kb. nettó 220-ba kerülne nekem a pro, lehet 2-3 év után el tudom adni 180-200 körül?)
-
válasz
sagesz93
üzenetére
aktuálisan az árukereső legolcsóbb ennyiért
emag hivatalos apple partner - azaz 3 év garancia jár hozzá ha magánszemélyként veszed és nem cégre
ez a hardver minim 5-6 évre elegendő, ha rá tudsz szánni ennyi pénzt, akkor hajrá, aprós használt áron kapod most meg a vadiújat
de a fentebb általam említett iPad 9 is pontosan ugyanezt tudja - évekre elegendő CPU, legfrissebb modell, újonnan oktatási kedvezménnyel 126k
ProMotion 120Hz
2/4 hangszóró
CPU, RAM
64/128GBezek a különbségek
-
sagesz93
addikt
Sziasztok,
szerintetek jó vétel az új Ipad pro 11" WIFI 128 gb M1 procis modell br. 280-ért? Otthon felhasználásra lenne használva, az aktuálisan legjobb játékokat azért kijátszanám rajta, az talán megterheli kicsit.. azon kívül youtube, sorozat, néha home office, email, böngésző stb.
Vagy bőven elég erre az Ipad 9 vagy Air 4? Előny lehet 1-2 év múlva az M1 proci, ha használtan el akarom adni? Nem tudom mennyit veszíthet az árából. -
xhege
veterán
válasz
ittakary
üzenetére
Köszönöm szépen az infókat,átgondolom.
smc: Nem vártam, hogy bárki megmondja nekem mekkora tárhely kell.
Annyi volt a kérdésem, hogy van-e esetleg valami hibája a 9-es szériának. Parson: Én is így indultam neki, hogy elég lesz, de sajna nekem szűkössé vált. Nálam valószínűleg ez megy felfelé a családban, nekem meg lesz egy 9-es.
-
Nekem 150 foglalt a 256-ból, de abból 70 csak a procreate, 16 az affinity designer, szelektálni kellene..
, -
moleculez
veterán
válasz
ittakary
üzenetére
Nekem szarrá van használva az iPad, és 64 GB elég, az én felhasznalasommal. Nincsenek filmek lokálban (utazás előtt lementek 1-2), sem sok játék. Ellenben rengeteg jegyzet, doksi és pdf, de az nem tárhelyigényes.
Más: Files appban lehet konfigurálni azt hogy az icloudból melyik mappákat tartsa offline is?
-
Gondold át, hogy még mit szeretnél rá -
de ha tényleg sok évre tervezel vele akkor az a plusz pár tízezer forint nem oszt nem szoroz szerintemTYŰHA ezt ki is húztam, marha sok a felára a 256osnak... 60ezer forint???? Mi a fütyi...Ennek ellenére, amit javaslok hogy beszélj ismerősi körben fiatalokkal, akik felsőoktatásban tanulnak és vetesd meg velük oktatási kezdezménnyel, nézd:
De a 190ezres ár, az már szerintem sok ezért az iPadért. Ha már közel 200ezerről van szó én inkább iPad Pro-t vennék. Pl nézd:
Ausztriai Apple Store - hivatalos Refurbished iPad Pro 11 64GB Wifi 210ezer - csak hát ugye ezért ki kell autókázni, nem tudom hogy mennyire lehetetlen ez neked.
De ez meg már majdnem kétszer annyi pénz, mint amennyibe kerül a sima iPad 9 64GB Wifi. Annyival meg nem tud többet - bár az is kérdés hogy mennyire "komoly" munkaeszköz neked, mennyire fontos a kijelzőfrissítés (Pro Motion 120Hz egy ÁLOM!!!) illetve úgy összességében azért a Pro az Pro, de meg is kérik az árát
-
teljesen rendben van
32GB tényleg nem valami izmos, mivel közel 10GB alapból lejön iOS miatt
64GB azért már elég jó - arra jó pár játék és film elfér (hacsak nem streameled) szerintem ennek elégnek kell lennie, de persze egy 256GB nyilván jobb - ezt tényleg csak te tudod eldönteni mennyire kell neked a hely -
TakiUZ
tag
11 iPad Pro 128 wi-fi 279 990 Ft most emagon, ha valaki ilyet venne.
-
xhege
veterán
Sziasztok!
Az előző kérdésem inkább az IOS topikba szántam, viszont ez most itt a helyén van.
Nem annyira követtem az új iPadokat. A sima iPad 9 esetén van valami, ami galibát okoz, vagy teljesen rendben van? Sajnos a 8 esetén elmértem a felhasználási szokásaimat és az iCloud ellenére szűkössé vált a 32 GB. Szükségem lenne nagyobb tárhelyre, és itt már az alap is 64Gb, de elgondolkodtam azon, hogy a 256 Gb engem biztosan kiszolgálna 5-6 évig.
-
xhege
veterán
A fotók alkalmazásban ha létrehozok egy megosztott albumot, arra ki lehet valahogy választani kulcs fotót album borítónak?
-
nederlanden
senior tag
Sziasztok, megint itt próbálom meg, hátha

Az lenne a kérdésem, hogy van e olyan alkalmazás vagy más lehetőség, amivel távvezérelhetném az ipad pro-mon az apple music-ot?(mondjuk az i11 telefonommal?)…ugyanis a hallgató pozició 3méterre van az ipad-tól, ami onnan nem “kivehető”. Köszi előre. -
Noxy
veterán
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Egy kis tanácsot szeretnék kérni vásárlás előtt.
Foglaltam magamnak egy iPad (9. generáció) készüléket, amit internetezésre és film nézésre szeretnék használni amikor nem itthon vagyok.
Internet résszel nincs is gond, viszont a film nézéssel kapcsolatosan lenne kérdésem.
Adott egy Synology NAS, ezt szeretném elérni távolról a tabletről és vagy közvetlenül a NAS-ol indítani a filmeket vagy valamilyen formába átmásolni a tabletre és úgy indítani.
Van e erre normális megoldás?Előre is köszönöm a segítséget.
-
Parson
addikt
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Ezzel ilyen formában egyetértek. Aki szervizelni kezd egy alapvetöen nem szervizelhetöre tervezett eszközt és oda meri irni/mondani/böfögni, hogy gyári minöség, az egyszerüen hazudik, és mint ilyen abszolut elitélendö. Azt odairni, hogy 'magas minöségben' szervizelt már egy fokkal jobb, csak épp azesetben mi a fokméröszám? - mert az, hogy szép, jó, magas minöség, nem jelent az égvilágon semmit, viszonyitási alap és ahhoz képesti fokméröszám nélkül, csak egy kedves megjegyzés max, ami ködösit, és csak azt mutatja, hogy 'bizz benne', elégedett lehetsz - de ami egyik embernek szép / jó / minöségi, az a másiknak még lehet kókány selejt, mivel ahogy fentebb irtam, nincs objektiv mutatója a minöségi szintnek.
-
válasz
Parson
üzenetére
Ezzel nincs is baj, ez ok!
Amit nem tud/nem lehet szervizelni, abba nem is kell belekezdeni. Itt a szakmaisággal van baj. Attól még nem lesz rossz szerviz, ha elfogadja és továbbítja az ügyélnek, amit te is írsz, hogy ez ilyen, és nem szervizelhető. Attól viszont esik rajta csorba, ha kókányol, és még azt is ilyen módon!
(akkor is ha ez abbóól adódik, hogy kompakt).
Gondolom a kérdező is ezt kifogálsolta. -
Parson
addikt
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Mivel az iPad mint termék nem szervizelésre lett tervezve, igy nem lehet felróni hibaként, hogy nehéz a szervizelése. Ezzel vitába lehet ugyan szállni, de tény, hogy a cél szentesiti az eszközt, az apple célja pedig nem az, hogy szervizelhetö termékeket dobjon piacra, hanem hogy jol müködö, kompakt termékek legyenek - ami ha problémás, akkor inkább cserélve legyen, és max belsö vizsgálatnak teszik ki szétszereléskor / ujrafelhasználás elött - ha a termék egyáltalán visszajut hozzájuk - erre van a régi termékek beszámitása opciójuk új termék vásárlásánál. Persze én nem vagyok az apple berkein belüli termékfejlesztö, csak nekem ez jön le az egészböl.
-
válasz
ferikek
üzenetére
ezért jó, hogy sok dolgot inkább magam csinálok. Így csak magamra tudok mutogatni, ha valami nem jó, de legalább nem dobok ki annyi pénzt. (Tegnap egyik barátom se2 telójába cseréltem a töltőaljzatot, mikrofon hibás volt, de ugye egyben van). Okos volt aki így tervezte, hgy ki kell szedni még az alaplapot is...
. (Nyilván kis erőszakkal biztos meg lehetet volna oldani, hogy nem kell kiszedni a lapot, de inkább biztosra mentem. Szedtem ahogy kell. 
-
ferikek
aktív tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
csak érdekességképpen:
iszerelés munkáját idoki szakvéleméynezte (csak ipad air 2)
Meghibásodás leírása:
A készülék kijelzőjén fekete foltok láthatóak, a készülék kijelzőjének ragasztása több
ponton elengedett. Az akkumulátor rendkívül gyorsan merült.
A bevizsgálás eredményének leírása:
A készülék korábbi szervízelésénél feltehetően nem gyári alkatrészeket használtak fel. A
készülék összeszerelése szakszerűtlen, több helyen csavar hiányzott, a kijelző illesztése
nem volt megfelelő.
Aztán idoki munkáját a smartclinic:Az iPad Air 2 készülék bevizsgálása során a következőket tapasztaltuk:
- a készülék kijelzője tetején, a bal oldalánál, az alján, illetve az antennánál is el van válva a készülék házától.
- a home gomb kicsit kiemelkedik a kijelző üveg síkjából.
- nyomogatás hatására a háttérfény kicsit jobban nyomódik, mint az eredeti
Szétszedés után látszik hogy két oldalt és alul formaragasztót használtak (több -kevesebb sikerrel), de valamilyen okból folyékony ragasztót is használtak. Az előlapi kamera központosítót kihagyták a home gomb átszerelésénél. Az másik szerviz által beszerelt akkumulátor ránézésre is kicsit vastagabb, mint kellene, ezért tapasztalható háttérfény nyomódás probléma. A háttérfény nyomódását, új megfelelő méretű akkumulátor beépítésével lehet orvosolni. Az alaplapon minimális hajlás tapasztalható.
Aztán a smartclininc saját magát (mivel ők sem tudatk normálisan ragasztani):A készülék home gombját újra ragasztottuk, hogy a lehető legjobban illeszkedjen a kijelzőbe. De az alapvető problémát az okozza, hogy egy utángyártott kijelző van rajta, aminek más az üvegvastagsága mint a gyárié. Így az alapvető gyári szereléssel, nem lehet síkba helyezni az alkatrészt. Csak különböző távtartó ékek behelyezésével sikerült "meghekkelni" hogy helyén legyen. (ezért nem sikerült elsőre)
A készülék gyors merülését mi is tapasztaljuk, gyakorlatilag bármilyen akkumulátorral amit beleteszünk. Eredetileg az akku cserére azért volt szükség, mert a korábbi ami benne volt, az fizikailag vastagabb volt mint ami belefér, ezért az belülről feszítette a kijelzőt, ami nem feküdt fel emiatt a házra megfelelően. Tehát nem lehet normálisan összerakni a korábbi akkumulátorral ami benne volt. Sajnos a merülés problémára nem tudunk megoldást adni. Használat közben a készülék processzora sokkal jobban melegszik mint kellene, tehát jobban is szívja az akkut mint kellene. Ezt javítani nem tudjuk.
Emiatt a készülék sosem lehet már 100%-os bármit cserélünk rajta.
Sajnos iPad készülékeket hivatalosan nem javít az apple. Így eredeti alkatrészek nem is elérhetőek hozzá, csak utángyártott. Pontosabban ezek a kijelzők 99%-ban felújítottak. Egy törött kijelzőt gyári körülmények között leszeparálnak, és raknak rá egy új üveget. Így igazából az üvegen kívül eredeti a kijelző, de pont ennek a vastagsága az ami megnehezíti a javítást. (nem minden esetben de konkrétan ennél a kijelzőnél igen) Így sajnos a javítás eredeti apple minőségre valóban nem kivitelezhető.
Kiszereljük akkor az alkatrészeket a készülékből és jelentkezünk, ha elvihető állapotban van. -
-
l.skywalker
titán
Sziasztok. Feleségem iPad-jén semmilyen weboldal nem jön be. Minden más eszközön igen, (habár van gond a stabilitással) de az iPad-en semmi. Már reseteltem a hálózati beállításokat. Mi tudok még csinálni? A WiFi csatornák a 8-asra vannak állítva, mert anno úgy olvastam, hogy egyes csatornákat az Apple termékek nem szeretnek.
-
Semin
őstag
válasz
bostone
üzenetére
Ah mindent értek
Ez Apple fronton felejtős. Fordítva lehet (iPaden Mac asztalt kiterjeszteni) de az általad keresett megoldásból használhatót még nem láttam.Ha esetleg megis sikerül megoldani feltétlen írd meg.
más:
Én már elengedtem a NAS-okat. Egy Synology router és a felhő átvett minden olyan funkciót amit kihasználtam. -
bostone
addikt
A tablethez kerestem adaptert, dokkolót, valamit, amivel asztali állatot faragok belőle, sajnos kevesen terveznek hasonló meggondolatlanságot elkövetni, ezért itt nincs tapasztalata ezzel kapcsolatban a tagoknak.
Erre irányult a válaszom.A saját NAS-t egyszer lecserélem egy kezesebb jószágra, de előbb szétnézek a piacon, bár az alapokat a Zyxel is tudja, csak néha körülményes vele bánni.
Lelke van. -
Semin
őstag
válasz
bostone
üzenetére
Ez az épített NAS-okra vonatkozhat.
(Vagy valamit félreértek)
Egy gyári Synology-nál kevés stabilabb dolog van.
Brutálisan sok lehetőség/app/támogatás stb.
Évekig használtam PC/Mac/iPhone/iPad/Tv mellett, és sosem volt semmi gond, pedig mindent az intézett a Mac biztonsági mentéssel bezárólag. -
ferikek
aktív tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
háhozszállíátssal volt, dobozban. itthon bontottam, egy napig néztem, írtam a tapasztalatokat.
iszerelés: hibás ragasztások folyamatosan, ragasztómaradványok.
idoki: mint kiderül magasabb akku, amitt kielzpt nem lehetett egy sikba hozni, ragasztás szintén nem sikerült. home gomb mindig beljebb volt, nem egy síkban
smartclinic: ők normálisabba, de bevizsgáls után nem mondták, hogy a kijelz üvege vastagabb, így a home gomb nem tud egy síkban lenni vele.kb ezek, tehát ócska alkatrészek, silány szervizmunka
-
Noxy
veterán
válasz
bostone
üzenetére
Igen. Pár éve nekem is ilyen problémáim voltak.
De rájöttem hogy kábelek, hub-k, pendr.. külső HDD-k beruházása helyett, jobb lesz ha veszek egy NAS-t.
Nem is beszélve a csatlakozó váltásról. (3GS, 4S) Kocsival is megszívtam ezzel mert vehettem másik tőltős tartót, amikor 5S-re váltottam.
Ezt mindenki, minden platformról tudja használni, bárhonnan bármikor. (2x4 TB) -
válasz
ferikek
üzenetére
De most te 2 különböző dologról beszélsz. Azt engedjük el, hogy gyári utángyártott.. stb
Sok phonba cseréltem kijelzőt és akksit is, akksiba ég volt/van gyári, persze ára van. De bármilyen ut alkatrészt tettem be az pontosan illeszkedett, plusz minden ahelyén volt nem esik be semmi. Ez már az a kategória, hogy nem ért hozzá aki csinálta. ebben igazad van nem ért hozzá, és nem szabadna ezt engedni.
Ilyenkor teendő, mikor értemész átnézed, ha látsz ilyen rendellenes dolgot jelzed. Megkérdezed: Ez miez?
-
ferikek
aktív tag
válasz
consono
üzenetére
én is tudom használni, de olyan minőségi hibás az ipad és az iphone kijelzője, hogy ez nem szerviz,, ez vmi kontárkodás! És mivel pl a berkaott akku magasabb, így ragsztani sme lehet a kiejlző egy vonalban, a home gombis be van esve, stb.
Kár h megedik ezeknek a szervizeknek hazsnálni azt h gyári alkatrészek (holpott max csak egy része) -
DGery
aktív tag
-
budhanil
csendes tag
Sziasztok, szerintetek lehet "nagy" különbség egy alis ipad usb c hub és egy drágább usb s hub között? Alany Ipad Air 2020 sokszor nem bírkózik meg átmásolni 1-3 GB-so file-oket egy external drive-ról (vagy ra) usb c hubon keresztül.
-
consono
nagyúr
válasz
ferikek
üzenetére
Hát, nem mindenki igényes annyira, mint te... Kollégám iPhone kijelzőt cseréltetett hasonlóan, köze nem volt a gyári minőségéhez, de tudta használni a telefont, neki ennyi elég volt.Gyári alkatrészt nem tudnak beszerezni a szervizek, marad az utángyártott ilyen-olyan minőségben.
-
ferikek
aktív tag
válasz
nikilauda
üzenetére
Mivel kb csak netezsre meg mail meg onedrive hasznalom igy nem volt szuksegem erosebbre. Csak sajna 3 szerviznis javitotta es most ott vagyok h van egy keszulekhazam, no akku no kijelzo, igy vettem ipad 9-et.
csak erdekelt volna h valoban javithatalanok e ezek a keszulekek, es ha igen, minek vannak olyan szervizek akik ezt vallaljak, holott gyarira mar nem lehet ‘visszahozni’ -
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Csak kis infó, de hátha valakinek jól jön a mostani készlethiányban:
Euronicsban rendelhető készletről iPad 9 64GB WiFi only ezüst készülék(csak 1db elérhető, szóval hajrá)

-
bostone
addikt
Vagy venni egy másik air2-őt.
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
ipad Air 2: már vagy 7-szer cseréltek benne kijelzőt (3 különböző bp-i szerviz), de egyszerűen egyik sem jó: vagy teljes más színárnyalat, vagy magasabb üvegfelület, vagy más méret, stb.
A javítás díját persze visszafizetik, de nincs olyan hely, ahol minőséget kaphatnék? Vagy az, hogy gyári kijelzőnek hirdetik, az kamu, és sosem lesz gyári minőségű kijelző?Köszi!
-
DGery
aktív tag
válasz
üzenetére
Ezen a wiki oldalon egész jól össze vannak hasonlítva, érdemes megnézni.
https://en.wikipedia.org/wiki/IPad#Model_comparisonIlletve itt a témában kicsit visszaolvasni, mert az elmúlt 1-2 hétben elég sokszor felmerülteek a régebbi iPad-ek, hogy mi mire használható még, mi az ami már nem ajánlott, a HW és SW gyengesége miatt, támogatottság stb.

-
törölt tag
Üdv. Srácok!
Tudna valaki admi egy amolyan iPad gyors talpalót, az iPad-ok evolúciójáról?
A hirdetésekben szerepelnek Air; Pro, meg különböző számozott generációk, és mivel sosem volt Aple cuccom, így nem nagyon ismerem ki magam, hogy melyik milyen, merre-meddig...
Gondolkodtam, hogy venni kellene egy valamilyen használt iPad-ot, amit egyetlen célra használnék, a hifi rendszerem irányítására, szóval nem kellene túl izmos, meg a legújabb sem, kb. olyan 50 ropit szánnék rá.
Lehet éppen köztetek is van hifis hobbi társ, aki tudna ajánlani valamilyet
-
ricogsm
őstag
Samsung ingyen adja a törlő kendőt, apple meg nem. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Interactive Brokers társalgó
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ingatlanos topic!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)
.
. (Nyilván kis erőszakkal biztos meg lehetet volna oldani, hogy nem kell kiszedni a lapot, de inkább biztosra mentem. Szedtem ahogy kell.

Te benne vagy a hifis témában, ez mit jelentene, hogy "vezérelni"?