Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DGery
aktív tag
Az ajánlatom még mindég áll, ha valaki régi áron szeretne iPad 9-hez jutni
Postázni sajna nem tudom, nem tudok elmenni érte...by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
-
R a y
senior tag
-
Sordoran
addikt
Tudtommal az iPhone 13-as széria nem fut ki a 14-es érkezésével, szóval ott kell ár korrekció az árfolyam miatt a régi szériára. Ezért is érdemes ott most bevásárolni ha óvatos az ember. Ellenben ha az iPad 9 eltűnik azzal ahogy érkezik a 10-es, úgy ott nincs mit korrigálni, az apple már nem fogja adni nagykernek se. Kereskedők persze rádobhatnak saját belátásuk szerint plusz összeget, de az úgyis csak a raktárkészlet erejéig érvényes.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
-
Érthető az állítás, de akkor nem felesleges maga az a tény, hogy M1-et tettek iPad-be?
Gondolj bele. Van benne egy igen komoly processzor, ami a futtatott OS alatt oly mértékben le van butítva, hogy lényegében nem tud többet a gép egy A14/A15-nél. Nyilván gyorsabb… de láttuk mire lenne képes, egy másik OS futtatásával.
Nekem az M1-es Mac több monitort hajt, eltérő képarány és eltérő felbontás. Ugyan ez a proci iPad esetén legfeljebb a tablet képarányában képes Tükrözni! Tisztelet a kivételnek néhány program esetén, ami másként is képes használni (LumaFusion például).
Arról nem is beszélve, hogy a Mac esetében a fizikai monitorokon kívül 1 kattintás alatt van sokadlagos monitorként csatlakoztatva az iPad, így pl ha ki akarom vinni a gép képét a szobából, könnyedén megtehető.
Utóbbi ponthoz nem árt tisztázni: asztali Mac-em vanSzerk.: Amíg erre és egy tényleges fájlkezelő futtatására alkalmatlan az iPadOS, addig felesleges oda az M1.
…meg lehet vétózni szavaimat…
[ Szerkesztve ]
But who is watching the guardians?
-
UX
tag
Köszi, az első az nagyon tetszik.
A második az elégé ovis kinézetű.
Ejtetted le ebben a tokban? Vajon kibír egy két merényletet?
Remélem, amint megjelenik az új ipad, hamar gyártanak hozzá tokokat is.
----
Egyébként én valami nagy meglepetést várok, szerintem ha nem is most, de előbb utóbb előrukkol az apple egy ~16" méretű ipaddel is, mert olyan sok felhasználó rajzol, és megannyi rajzprogram létezik. Jobbnál jobbak.[ Szerkesztve ]
-
Redchucky
aktív tag
Köszönöm, Huawei mediapad t5- öt cserélnék le, de őszintén szólva nem tudom hogy az laminált vagy nem. Némi játék, több olvasás lenne a fő cél. Tudom hogy ebook olvasó lenne a célszerszám, az is van, de mindent nem cipelhetek el melóba
Az Air 4 meg ugye más kategória árban.[ Szerkesztve ]
-
R a y
senior tag
Engem nagyon zavart a rés, és ezért váltottam a pro-ra összel. Egyébként már nagyon aljasság, hogy még mindig ilyenek a sima ipadek. És nem csak a kényelemről van szó, még régebben volt egy 2017-es celluláros ipadem , ami már porosodott, bőven egy éven belül. Elfogadhatatlan szeritnem ez.
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
consono
nagyúr
Hát, ez szerintem leginkább azon múlik, hogy ki van e kapcsolva az adott alkalmazásnál az "Appfrissítés a háttérben" funkció (a beállításokban szabályozható). Ha ki van kapcsolva és kilövi az appot az ember, akkor csak induláskor jönnek meg szerintem az értesítések...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
addikt
Mi a meglepő abban ha kilövi az összes appot és késnek az üzenetek? Azért fut a háttérben hogy megkapd az üzenetet. Applenel nem kell kilőni mert rendben kezeli. Androidin pedig attól függ. 6 gb-os xiaomi rendben kezelt mindent. És ha jól emlékszem bár most nem fogom visszaolvasni az volt a kérdés korábban hogy minden alkalmazást egy gombbal kilőni, na itt ilyen nincs, de nem is kell. Ha beakad valami akkor azt ki kell lőni egy poccintessel, de ennyi. Ha meg nem tudod mi a baj újra kell indítani es kész.
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
-
DGery
aktív tag
Valaki esetleg ERRE a kérdésemre tud valami hasznos infót adni?
Köszi
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
moleculez
veterán
Nálam iPhoneon angolhoz gyári (jó az angol swipe) magyarhoz Gboard mert annak meg jó a magyar swipeja.
De iPadon viszont gyári, és inkább nem használom a gboardot, mert ott valahogy nem áll kézre, és inkább hanyagolom a swiepot is.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Jaded
őstag
Én Windows Phone-os voltam, nagyon szerettem, de ugye tudjuk mi lett a vége. iPhone-t nem akartam, így lett egy Huawei P9 (ami akkor jó volt, nem volt még pro meg lite meg a tököm tudja mi), de egy hónap után behányt rajta a rendszer, újra kellett húzni, gservices állandóan leállt, stb. Akkoriban vettem meg a Mini 2-t, aztán kukáztam az androidot is. Így indultam a lejtőn
Renault Megane IV Limited
-
Carasc0
őstag
Nekem a Watch-al az a gondom, hogy nem orvosi műszer és még szerintem az egészségfigyelő képessége ugyan egy órát tekintve high tech, de még úgymond keveslem. Nekem Watch 4 van, és gondolkodom az eladásán, mert tényleg frankó kis kütyü, igazi okosóra, de pl. az üzemidő nagyon karcsú még, egy Garminnal összevetve. Viszont voltak olyan napjaim, mikor úgy éreztem a Garmin mint sportóra jobban mér, mint egy Watch. Meglepő volt számomra, hogy az Apple egészségfigyelő képességei pontosabbnak bizonyult.
Szerintem még várni kell az órával. Series 5 és 6 sem hozott wow hatású lépést, talán a 7. majd fog.
Bár sajnos szívproblémáid vannak, akkor viszont meggondolandó és egyértelműen a Series 6.
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
ROBOTER
addikt
Három cellular iPadem volt már, de most valamiért azt gondoltam, hogy ezen már változtattak. Nem értem miért felejtettem el. Ez akkora szívás...
Legalább annak lenne lehetősége, mint régebben a PDA-kkal, hogy bluetooth GPS-t használva minden alkalmazás elérné a helyadatokat.
-
Parson
addikt
Lehet, hogy itt rontottam el... 142 EUR-t mondtak a pénztárnál, én meg mutatgattam nekik, hogy a polcon meg bezzeg 58 EUR van kirakva (több ugyanolyan combo touch elött)... viszont arra hivatkoztak, hogy a cimkén nem volt rajta hogy melyik termékre vonatkozik, csak a saját mediamarktos kódjuk, ami alapján az az ár egy másik termékre vonatkozott - vki átrendezgette az árukat, csak az árcimkéket nem... én meg már azt hittem hogy a kifutó termék (iPad 7) miatt van igy leárazva - mivel az egyik eladó ecsetelte is nekem, hogy ez nem kompatibilis az ujjal (ö nem tudta azt amit én lenyomoztam).
Igazából leállhattam volna velük erösködni ez igaz, de inkább csak elmondtam a szitut és minekután végül a kérdésemre (hogy most akkor adják ekkora áron vagy nem) az jött, hogy nem, otthagytam öket a 'csába, hogy akkor nem kell - mert rendszeresen visszajáró vásárló vagyok ott, és jobb a békesség.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
mazsiii92
aktív tag
-
parandroid
félisten
Ugyanazzal a profillal bejelentkezve természetesen menni fog. Sőt, a megvett appokat a családon belüli felhasználókkal is megoszthatod. Ez utóbbira azt találták ki a leleményes fejlesztők, hogy az app ingyenes, de a pro verziósítás az in-app-purchase. Na, ebben az esetben nem fog más felhasználó esetében működni, de ha ugyanazzal a profillal lépsz be, akkor természetesen igen.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Yettel topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest