Hirdetés
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz galaxys80 #29093 üzenetére
Ugyanígy vagyok én is, de érthető, ha valakinek az iPad is elég. Időnként el is gondolkodtam rajta, hogy az egyetemre én is veszek egyet, hogy ne a 15"-es MacBook Prót kelljen cipelnem, de Inventorozni nehéz lenne egy tableten. Ha csak jegyzetelni, meg a tanárok feltöltött anyagait kellene csak nézegetnem, akkor simán bevállalnám.
Egyszerű tartalomfogyasztásra meg magam részéről túlzásnak tartom, erre nekem elég az iPhone is.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz hszilard666 #29329 üzenetére
Press F to pay respects
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz bostone #31266 üzenetére
Ez már egy régi hír, ez frissebb. Eszerint 2021-et célozta meg a Microsoft, és böngészős verzióban lesz, mint pl. a GeForce Now.
-
tboldi
nagyúr
Kimaradt egy "c".
Helyesen a link.szerk.: Látom, közben javítottad.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Amikor írod a hozzászólást, a szövegmező alatt vannak az emotikonok és a formázó gombok, ezek között van egy olyan, ami két láncszemet ábrázol. Erre bökj rá, majd a felugró ablakba szúrd be a linket. Erre több mód is van, én 3 ujjal szoktam megérinteni a kijelzőt, olyankor megjelenik 5 gomb, az utolsó előtti a beillesztés. Bár mintha iPaden lenne erre egy dedikált gomb is a gyári billentyűzeten.
-
tboldi
nagyúr
válasz moleculez #31674 üzenetére
Nekem ezek tetszenek.
Még az Albát várom, 11-én fog megjelenni.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Luck Dragon #32357 üzenetére
AirPods 2, illetve az autóban van egy Tunai Firefly adapter, szintén AAC-s.
Ja, meg van egy Modecom MC-SHF80U hangfalpárom is BT modullal, az aptX-en keresztül kommunikál a MacBook Próval (és vezetéken az asztali PC-vel).
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz agyhalal #32546 üzenetére
Talán az Alma Mintabolt a Leier City Centerben, esetleg az Almárium Pro a Bajcsy-Zsilinszkyn, bár ez utóbbi inkább szerviz, nem tudom, hogy van-e Penciljük.
A Media Markt-ban valószínűleg csak a kirakott darabbal szórakozhatsz, de nem kizárt, hogy van rajta egy demo Procreate is.
-
tboldi
nagyúr
válasz #69450496 #32693 üzenetére
”egyetlen normális zene lejátszó a gyári”
Soor, Doppler, Vox, Doppi, Marvis…”oda pedig csak iTunes segítségével lehet a saját zenéket felmásolni”
iMazing, 3utools, Syncios…
Vagy Mac esetén a Finder.
De a Doppler és a Doppi esetén vannak egyéb lehetőségek is, nem is kell még számítógép sem hozzájuk.”Egy ideig ment külső forrásból az app telepítés […] már 1,5 éve lehetetlen”
AltStore[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz vadászcsiga #33789 üzenetére
Magát a Lightning csatlakozót és a mögötte rejlő chipet licencelniük kell a tartozékgyártóknak az Apple-től, ezt fel is kell tüntetniük a dobozon.
-
tboldi
nagyúr
válasz V.Stryker #33835 üzenetére
AltStore-ral lehet IPA fájlokat telepíteni, köztük torrent klienst is.
-
tboldi
nagyúr
válasz HoppMaster #33972 üzenetére
Az Xbox One és Series X/S, valamint PlayStation 4 és 5 DualShock 4 és DualSense kontrollerei biztosan működnek.
Nintendo Switch Joy-Cont meg lehet távoli shutter buttonként használni.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz HardRic #34251 üzenetére
CARROT Weather - nincs még egy időjárás app, ami úgy tud sértegetni, mint ez. Még politikai nézetet beállítani, achievementeket gyűjtögetni és titkos helyeket keresni is lehet benne.
Bár előfizus.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz #04441088 #34365 üzenetére
Nem töltöd véletlenül nem rendesen földelt konnektorból, töltőadapterrel?
A MacBookok olyankor "rázni" szoktak, ha nem az extension cable van rádugva a töltőre, hanem csak a sima villásdugó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest