Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz Micsurin #40628 üzenetére
Nemtom, iPadem éppenséggel nincs is.
De azért akadnak olyan topikok, amikben már régen nem jártam.
Meg a különböző PC alkatrészes, perifériás, ps/xbox-os, telefonos és egyéb hardveres topikok is kiesnek a látókörömből, többnyire csak Apple cuccok és járművek, amiket követek.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz szaszyka #38847 üzenetére
snapdrop.net, és még appot telepíteni sem kell.
-
tboldi
nagyúr
válasz Dreadloord #38746 üzenetére
Többek között a WSH LST app ilyen.
-
tboldi
nagyúr
válasz Mezga Aladár #38428 üzenetére
Net alapján? 🤔
De amúgy pont Mézga Aladárnak illene tudnia.
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz Stinsonina #37555 üzenetére
Egy ausztrál dobos csávó, van egy sajátos stílusa, érdemes belenézni a videóiba.
Azt hittem, innen az inspiráció.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Stinsonina #37553 üzenetére
-
tboldi
nagyúr
válasz Amilo02 #37162 üzenetére
PDF Expert, vagy Adobe Acrobat is van, Foxit is.
De az iOS/iPadOS-ben is van beépített, a Fájlok appon belül azzal nyílnak meg.szerk.: PDF Viewer, iLovePDF, PDFelement
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz hszilard666 #37128 üzenetére
(#37129) kezo0: moleculez-nél a pont.
(#37131) lugosi: Én nem csinálok ilyeneket, úgyhogy tényleg nem tudom, hogy illene bele a saját környezetembe.
(#37133) lockdown90 és (#37135) OCTAMD: Ízlések és ficamok, van, akinek az utóbbi jut. 🤷♂️
Szerintem semmi baj a kormánnyal, meg úgy az egész belső térrel, legalább nem unalmas és jellegtelen, mint a kor német autóié. Direkt olyan autót akartunk, ami eltér a tucat Golfoktól, Astráktól, meg a többitől.[ Szerkesztve ]
-
-
tboldi
nagyúr
Csütörtökön én is megtapogattam a Minit, most először gondolkodtam el egy iPaden, hogy kéne. De igazából nem tudom, mire használnám, amire nem elég az iPhone, arra a MacBookot veszem elő, csak néha felszínre tör a kütyümániás énem...
Úgy sem lesz, most a Lancia gatyába rázása fontosabb.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz lugosi #36333 üzenetére
DualShock 4 (PS4) vagy DualSense (PS5), illetve Xbox One és Xbox Series S/X, amelyik szimpatikusabb.
Részemről a Nintendo Switch Pro Controller lenne a legkényelmesebb, de az nem támogatott. 🤷♂️
Illetve még az 8bitdo kontrollerei tetszenek, de szintén nem kompatibilis i(Pad)OS-szel.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz #04441088 #34365 üzenetére
Nem töltöd véletlenül nem rendesen földelt konnektorból, töltőadapterrel?
A MacBookok olyankor "rázni" szoktak, ha nem az extension cable van rádugva a töltőre, hanem csak a sima villásdugó.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz HardRic #34251 üzenetére
CARROT Weather - nincs még egy időjárás app, ami úgy tud sértegetni, mint ez. Még politikai nézetet beállítani, achievementeket gyűjtögetni és titkos helyeket keresni is lehet benne.
Bár előfizus.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz HoppMaster #33972 üzenetére
Az Xbox One és Series X/S, valamint PlayStation 4 és 5 DualShock 4 és DualSense kontrollerei biztosan működnek.
Nintendo Switch Joy-Cont meg lehet távoli shutter buttonként használni.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz V.Stryker #33835 üzenetére
AltStore-ral lehet IPA fájlokat telepíteni, köztük torrent klienst is.
-
tboldi
nagyúr
válasz vadászcsiga #33789 üzenetére
Magát a Lightning csatlakozót és a mögötte rejlő chipet licencelniük kell a tartozékgyártóknak az Apple-től, ezt fel is kell tüntetniük a dobozon.
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz #69450496 #32693 üzenetére
”egyetlen normális zene lejátszó a gyári”
Soor, Doppler, Vox, Doppi, Marvis…”oda pedig csak iTunes segítségével lehet a saját zenéket felmásolni”
iMazing, 3utools, Syncios…
Vagy Mac esetén a Finder.
De a Doppler és a Doppi esetén vannak egyéb lehetőségek is, nem is kell még számítógép sem hozzájuk.”Egy ideig ment külső forrásból az app telepítés […] már 1,5 éve lehetetlen”
AltStore[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz agyhalal #32546 üzenetére
Talán az Alma Mintabolt a Leier City Centerben, esetleg az Almárium Pro a Bajcsy-Zsilinszkyn, bár ez utóbbi inkább szerviz, nem tudom, hogy van-e Penciljük.
A Media Markt-ban valószínűleg csak a kirakott darabbal szórakozhatsz, de nem kizárt, hogy van rajta egy demo Procreate is.
-
tboldi
nagyúr
válasz Luck Dragon #32357 üzenetére
AirPods 2, illetve az autóban van egy Tunai Firefly adapter, szintén AAC-s.
Ja, meg van egy Modecom MC-SHF80U hangfalpárom is BT modullal, az aptX-en keresztül kommunikál a MacBook Próval (és vezetéken az asztali PC-vel).
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz moleculez #31674 üzenetére
Nekem ezek tetszenek.
Még az Albát várom, 11-én fog megjelenni.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Amikor írod a hozzászólást, a szövegmező alatt vannak az emotikonok és a formázó gombok, ezek között van egy olyan, ami két láncszemet ábrázol. Erre bökj rá, majd a felugró ablakba szúrd be a linket. Erre több mód is van, én 3 ujjal szoktam megérinteni a kijelzőt, olyankor megjelenik 5 gomb, az utolsó előtti a beillesztés. Bár mintha iPaden lenne erre egy dedikált gomb is a gyári billentyűzeten.
-
tboldi
nagyúr
Kimaradt egy "c".
Helyesen a link.szerk.: Látom, közben javítottad.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz bostone #31266 üzenetére
Ez már egy régi hír, ez frissebb. Eszerint 2021-et célozta meg a Microsoft, és böngészős verzióban lesz, mint pl. a GeForce Now.
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz hszilard666 #29329 üzenetére
Press F to pay respects
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest