Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
válasz
tboldi
üzenetére
Titkon én is rákerestem
nem akartam tájékozatlanságomat kinyílvánítani
Mondjuk 3GS volt a legutóbbi apple telefon amit használtam, szóval nem vagyok igazán képben szifonos témákban.
De azt már látom, hogy az eredeti tervemet, hogy ipad mini meg egy 13 mini lesz a mostani androidos telefonom helyet... hát igen igen hajlok rá, hogy dobom ezt az ötletemet. -
tuzpenge
őstag
válasz
tboldi
üzenetére
Köszi!
Igen én is valahogy így tudom, csak rendeltem egy tokot [link] és a fenti vastag betűs leírásban ipad pro 10.2 szerepel amit nem vettem észre és már ki is fizettem. Viszont a lenti kompatibilitás leírásban már csak a sima ipad 10.2 szerepel. Remélem jó lesz a sima 2020-as ipad-hez...(De ha mégse akkor elállok a vásárlástól csak még ilyet sose csináltam...) -
válasz
tboldi
üzenetére
Én legtöbbet PDF-ek sorkihúzózására és a benne levő szöveg mellé jegyzetelésre, kijavítására használom, illetve a fotóimat pepecselem vele vagy rajzolgatok. Ezen kívül ugyanarra mint egy laptopot (külső egér és billentyűzet mellett). [Ja nem Mini, csak általánosságban iPad téma.]
-
-
Kókuszdió
nagyúr
-
moleculez
veterán
-
honeypot
tag
válasz
tboldi
üzenetére
Kipróbáltam, de szerintem inkább volt ehhez hasonló a 14 alatti Safari mint a mostani
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
tboldi
üzenetére
Soor, Doppler, Vox, Doppi, Marvis… Sajnos ez egyik sem tud magyarul és a kezelőfelülete is egyedül a Dopplernek hasonlít a gyárira, de azért köszönöm a tippeket!
Pont az lenne a lényeg ha az iPadOS 15-től megszüntetnék azt, hogy csak iTunesal és a hozzájuk hasonló, kizárólag asztali operációs rendszert igénylő programokkal lehessen adatokat, fájlokat mozgatni az i-eszközökre. Nekem elég lenne az okostelefon és egy érintőképernyős, billentyűzettel ellátott Táblagép. De így kell egy kiegészítő eszköz sajnos amíg a korlátozások fennálnak. Egyébként nagyon szeretem az iPadet, de a jelenlegi Fájlok app is siralmas. Bízom benne hogy ez is okosodni fog a 15-el. Még azt sem mutatja, hogy egy mappa tartalma hány MB vagy GB... -
Somatom
veterán
válasz
tboldi
üzenetére
A legújabb tab az S7 és bővíthető. A mikroSD médiatárolásra való és ahhoz bőven elég a sebessége. Ahogy nézem, az iPad -nál a nagyobb tárhely a ló túloldala, mert húzós felára van, viszont a userek többsége statikus tárhelyként használja, amihez nincs szükség hipergyors elérésre.
-
-
-
-
-
wm2
őstag
válasz
tboldi
üzenetére
amit 3 éve vettem az sem
de akkor lassan eljutottak idevki kérdezte valamelyik nap a FLAC zenehallgatást iPad-en, nos éppen kipróbáltam egy Flacbox nevű appot, ami iPad kompatibilis is, de annyira nem tetszik, viszont rengeteg felhőt támogat, többet mint a VLC, még a mediafiret is
szerk.: de most látom, hogy VOX is optimalizálva lett iPad-re? Nicsak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meg sem jelenik a másik eszköz... Biztos valami hálózati szűrést beallitottam a wifin valamikor, de még nem mentem utána....

És azért mégis sokkal nagyobb a képméret, mint egy mobiltelefonon.

Google cuccokat kerülöm, főleg a gépem vezérlését nem bíznám rájuk. TV is belefér. Azon agyalok, hogy a macbookot egy iMac váltaná, házon kívülre pedig ott az Air4 + (hamatosan) magic keyboard. Tesztelem ezt a workflowt aztán meglátjuk.
Mik vannak a storeban, érdemes felrakni?