Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
-
csumpa93
tag
válasz
szilu7
üzenetére
Én is pont ezen gondolkodtam.
hardverbe újabb az Air 4, mint a Pro, első ránézésre csak a 120-as kijelző amivel kevesebb és 100.000-el olcsóbb. Persze bele lehet menni a részletekbe, hogy hangszóró meg kamera, de ezek pont nem érdekelnek és egy átlag felhasználót se, pont mint engem. Nem kell a jobb kamera, nem kell a 4 hangszóró, főleg, hogy fülessel használom és nekem nem ér 100.000-et a 120-as kikelző. Nem tudok elképzelni olyan életszerű használatot amiben az Air látványosan rosszabb lenne, mint a Pro, de cáfoljatok meg. És itt továbbra is mondom, hogy nem a processzormagok lovaglása meg a benchmarkok méregetése a lényeg, hanem a tiszta átlagos felhasználás, és nem gondolnám, hogy ezeket elnézve nem érné meg. Nekem pl a Pencil 2 támogatás ami nagyon tetszik, de emiatt nem kell Prot vennem hanem elég lesz az Air
-
sebgutkopf
őstag
válasz
szilu7
üzenetére
Ha már ez a fotók mentése onedrive-ra téma felmerült. Már jó ideje használok ipad-et és van is szép nagy onedrive tárhelyem és előfizetésem. Viszont ennyi év után sem bírom megfejteni az ios beállítások logikáját.
Hogyan és legfőképpen hol lehet beállítani, hogy a fotókról a biztonsági másolat az onedrive-ra kerüljön és ne az icoud-ba pedig semmi kép/videó? -
Sanraith
aktív tag
válasz
szilu7
üzenetére
Köszi! Igazából ha szélesebb lenne az iPad kijelzője, akkor nem is jöttem volna ide kérdezni.
De így minél több review-t néztem, annál nagyobb kompromisszumnak tűnnek a videó körüli nagy fekete sávok, és az egy oldalra csoportosított hangszórók. A photoshop és társai pedig inkább bónúszként játszanak, mint feltételként. -
kalanchoe
senior tag
válasz
szilu7
üzenetére
Ezen az ékezetes karakterek hogyan működnek?
Hamarosan szeretnék egy iPadet, mellé billentyűzetet, azonban magyar kiosztást csak a Smart Keyboard tud irreális összegért (akkor inkább egy Logi combo touch), a többi, amit meg néztem, nincs magyar kiosztásban. Gondolom itt az ékezetes karakterek más helyre kerülnek, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Assetto Corsa
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Az iden ilyen nem volt meg, lehet, hogy nem is lesz.