Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
-
csumpa93
tag
válasz
szilu7
üzenetére
Én is pont ezen gondolkodtam.
hardverbe újabb az Air 4, mint a Pro, első ránézésre csak a 120-as kijelző amivel kevesebb és 100.000-el olcsóbb. Persze bele lehet menni a részletekbe, hogy hangszóró meg kamera, de ezek pont nem érdekelnek és egy átlag felhasználót se, pont mint engem. Nem kell a jobb kamera, nem kell a 4 hangszóró, főleg, hogy fülessel használom és nekem nem ér 100.000-et a 120-as kikelző. Nem tudok elképzelni olyan életszerű használatot amiben az Air látványosan rosszabb lenne, mint a Pro, de cáfoljatok meg. És itt továbbra is mondom, hogy nem a processzormagok lovaglása meg a benchmarkok méregetése a lényeg, hanem a tiszta átlagos felhasználás, és nem gondolnám, hogy ezeket elnézve nem érné meg. Nekem pl a Pencil 2 támogatás ami nagyon tetszik, de emiatt nem kell Prot vennem hanem elég lesz az Air
-
sebgutkopf
őstag
válasz
szilu7
üzenetére
Ha már ez a fotók mentése onedrive-ra téma felmerült. Már jó ideje használok ipad-et és van is szép nagy onedrive tárhelyem és előfizetésem. Viszont ennyi év után sem bírom megfejteni az ios beállítások logikáját.
Hogyan és legfőképpen hol lehet beállítani, hogy a fotókról a biztonsági másolat az onedrive-ra kerüljön és ne az icoud-ba pedig semmi kép/videó? -
Sanraith
aktív tag
válasz
szilu7
üzenetére
Köszi! Igazából ha szélesebb lenne az iPad kijelzője, akkor nem is jöttem volna ide kérdezni.
De így minél több review-t néztem, annál nagyobb kompromisszumnak tűnnek a videó körüli nagy fekete sávok, és az egy oldalra csoportosított hangszórók. A photoshop és társai pedig inkább bónúszként játszanak, mint feltételként. -
kalanchoe
senior tag
válasz
szilu7
üzenetére
Ezen az ékezetes karakterek hogyan működnek?
Hamarosan szeretnék egy iPadet, mellé billentyűzetet, azonban magyar kiosztást csak a Smart Keyboard tud irreális összegért (akkor inkább egy Logi combo touch), a többi, amit meg néztem, nincs magyar kiosztásban. Gondolom itt az ékezetes karakterek más helyre kerülnek, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Haditechnika, harcászat
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple MacBook
- Képregény topik
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Az iden ilyen nem volt meg, lehet, hogy nem is lesz.