Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Roland0224
senior tag
Működni működik
De nem úgy mint androidon, csak böngészőből megy,hogy kell-e hozzá konzol jó kérdés. Szerintem nem mert nem a konzolon fut.
Egyszer próbáltam akkor nem ment az xbox nem követelmény hozzá szerintem
Ha igen az nagy hülyeségDe ne várj csodát mert csalódni fogsz
Multira kb alkalmatlan működik de nem arra való story gamekre jó lehet -
krokk
senior tag
na látom akkor sikerült dönteni hogy mini vagy air legyen
Az email appot be lehet állítani, hogy melyik fiókot használja. attól hogy van egy apple ID-d még nem kell az ahhoz használt emailt is használni/szinkronuzálni. Vagy szimplán leszeded a gyári email appot. Illetve fióknál lehet állítani, hogy mit szeretnél szinkronizálni az adott eszközön.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
tboldi
nagyúr
Csütörtökön én is megtapogattam a Minit, most először gondolkodtam el egy iPaden, hogy kéne. De igazából nem tudom, mire használnám, amire nem elég az iPhone, arra a MacBookot veszem elő, csak néha felszínre tör a kütyümániás énem...
Úgy sem lesz, most a Lancia gatyába rázása fontosabb.
[ Szerkesztve ]
-
krokk
senior tag
esetleg kiállított darabot nézz meg boltban ha tudsz én próbáltam párszor boltban és nem tapasztaltam ott sem.
na hát jegyzetelésre nekem is nagyon jó a mini. meg utazás közben könyvet olvasni és nem foglal sok helyet. elvittem magammal egy teljes napos túrára. oda és visszafelé vonaton olvastam rajta. nekem emiatt a mérete egy nagy plusz pont az air 4-el szemben.
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
engem nem zavar. keveset böngészek rajta. Egyedül egy appnál zavar az pedig az OneDrive ha sok fájl (főleg képek) között görgetek. De vicc mert ugyanez google appjában egyáltalán nem zavaró. máshol nem volt vele problémám eddig még. Mondjuk főleg youtube, különféle rajzoló alkalmazások és pár játék amit használok rajta, a böngészés volt a kevesebb arányaiban és ott meg nem görgettem ezek szerint olyan gyorsan, hogy engem zavarjon.
De ha ez esetleg téged zavarna, akkor újabb pont az air 4 nekthe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
szerintem a méret és az ár a meghatározó ott kb.
én a minit vettem de azért mert használtan találtam egy jó vételt.
amúgy meglehet, hogy az air4em lenne ha boltból kellett volna venni.
viszont egyáltalán nem bántam meg a minit. sőt
ha nem kisebb méretet szeretnél mindenképp és nem érdekelnek az új kamera funkciók akkor vszínűleg inkább az air 4 felé mennék a helyedben.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
Erősítsen meg valaki, de ha jól tudom még nincs hozzá billes tok.
Külön BT bill mehet hozzá. szerintem ha ritkán kell akkor ez lenne számodra a megfelelő.
Kicsit feljebb volt szó különálló billekről, talán előző héten.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
Parson
addikt
Dehogy küldelek. Ez egy nagyon értelmes hozzászólás a témához, mi több kimondottan mély filózofiai tartalommal. De ‚szerencsére‘ nem fenyeget minket ez a veszély, mivel csak hosszabb autoutakra gondoltam, mint opcio. Mélyebben nem mennék bele.
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple IPad Pro 11, M2, 4.gen, Folio és AppleCare+ 25.04.
- Huawei T3 10 MediaPad 48Gb újszerű, hátlap/kijelző hajszál karcmentes, mágneses tokkal, tartozékai
- Lenovo Tab M11 tablet
- Logitech Combo Touch billentyűzet iPad Pro-hoz 11" (1., 2. és 3. genhez)
- Apple iPad Pro M1 11" 256GB WiFi+Cellular + Apple Pencil 2 + ajándék tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest