Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!.Nézem a T-Home kinálatát én nem ugyan ezt a terméket [terméket] keresem? De akkor itt miért ilyen drága? Vagy ez más?

Nem semmi az oldal az elöbb nézem 184k linkelem, a linkre kattintva meg már 145k

-
-
xhege
veterán
válasz
lajosx
üzenetére
Folyamatosan naponta reggel nézni a főbb beszerzési forrásokat. Én is ezt csináltam és kedden reggel a Telekomnál pont volt pár darab. Egyre lecsaptam és szerdán már ki is szállították. Igaz a rendelésemet követően fél órával, már ismét nem volt készlet. Szóval résen kell lenni. Valamelyik nap az iCentre-nél is volt 1-2, de már ott sincs meg.
-
válasz
lockdown90
üzenetére
Igen sajna, nincs készleten
-
xhege
veterán
válasz
lajosx
üzenetére
Gyárilag nincs rajta fólia. Én általában a Brotect termékeit használom, nekem beváltak. Tokból jók a korábbi verziókhoz valók is (iPad 8, iPad7 a lényeg a 10,2'). Tokból én Spigent használok. Azok sem a legolcsóbbak, de jó minőség és a gyárinál azért kedvezőbb az ár. spigen.hu
-
válasz
ittakary
üzenetére
Igazad van a gravirozást illetően, el is vetettem
kérdeztem tesom és nincs neki,( vagy legalabbis nem tud róla, de utána néz) valami jogi suliba jár levelezőn, már van egy diplomája és ez valami más pluszba hozzá. Én nem értek hozzá buta paraszt vagyok, tudod egy csaladba egy ész van
Végül is túl sokat én nem kinlodok 10eft miatt,ha nincs hát nincs. Viszont lenne még két kérdésem. Az egyik ,gyárilag van fólia a tabon? Vagy venni kell? Ha igen mi az ami jónak számít? A másik pedig tok tekintetében, van valami jó altertaniva milyen tokot vegyek rá? Neztem gyári 20k de nincs valami akár olcsóbb, vagy ajánlott ami jónak számít? Csak 9genes tok jó rá? Vagy korábbi is? Egyforma minden ipad? Mert ahogy néztem van ahol úgy hirdetik, minden Ipad tipusra. Köszönöm szépen.
-
válasz
lajosx
üzenetére
nincs már Magyarországon főiskola, minden egyetem lett - tudomásom szerint
de kérdezd meg pontosan milyen intézménybe jár, de szerintem jó lesz - csak legyen hozzá valami
XYZ.nev @ intezmenyneve.edu.hunekünk BME-n ilyen volt: @edu.bme.hu
illetve az egyetemi email cím sem annyira egyszerű (legalábbis BMEn nem volt az
) a hozzáférést intézze el, és cserébe spóroltok majdnem 10ezretgravíroztatást NEM javaslom! igen, lehet bele nevet, mindenféle smileyt meg emojit gravíroztatni, ami aranyosnak tűnik, de amikor majd lecserélésre kerül NAGYON NAGYON rontja az eladhatóság értékét!
Gondold el, kinek van kedve olyan iPadet venni, amibe bele van égetve, hogy "Arany Pici Gumócskámnak szülcsinapjára: puszi Papóka!"
Akkor már inkább egy DBRAND matrica, bár ennek jó húzós az ára iPadre
-
krokk
senior tag
esetleg kiállított darabot nézz meg boltban ha tudsz én próbáltam párszor boltban és nem tapasztaltam ott sem.
na hát jegyzetelésre nekem is nagyon jó a mini. meg utazás közben könyvet olvasni és nem foglal sok helyet. elvittem magammal egy teljes napos túrára. oda és visszafelé vonaton olvastam rajta. nekem emiatt a mérete egy nagy plusz pont az air 4-el szemben.
-
válasz
ittakary
üzenetére
Hugom fősulira jár, akkor az jó lehet? 2db is lehet venni szerinted egy email cimmel? Továbbá 6 hét a szállítás akkor azzal bajban vagyok
Viszont köszönöm a válaszod, még inkább úgy hiszem ezek után, hogy ez lesz a jó választás
Nézem hogy lehet gravíroztatni? Ez mit takar ? Pl egy nevet a hátlapjára? 
lugosi
Az még jobb, de azért jó lenne ha legalabb annyit kibírna. Hisz azért nem kis pénz. Bár én nagyon úgy se veszek mást neki, mivel nem értek ruhához stb. Az az anyukája dolga
-
válasz
lajosx
üzenetére
nincs esetleg egyetemista a családban / ismerősök között?
mert ha van, akkor az egyetemi email címével regisztrálva 126ezerért tudjátok ugyanezt megvenni

az összes feltételt teljesíti ez a tablet, hibátlan teljesítmény, nagyon nagyon jó minőségű, NAGYON jó áron adják, ugyanis ennyibe kerül már sokadik éve, nem emelték az árát, pedig az EUR árfolyam miatt megtehették volna.
ezerszer inkább ezt, mint valami androidos akármit ugyanennyi pénzért
-
Sziasztok!
Káracsonyra szeretnék venni a 9 éves lányomnak, egy tabletet. Eredetileg androidost terveztem, jelenlegi is az van egy régi kis 8" Lenovo. Viszont másik topikban ajánlottak Ipad-et is alternativaként. Utána néztem és ez a tipus megfogott.
Apple iPad 9 2021 10.2 64GB
A másik topikban, azt irták ez jó vétel, viszont gondoltam azért a saját topikjában is rákérdezek. Valóban az árához mérten rendben van ez a gép 135k? Esetleg valami alternatíval hol tudom beszerezni ? Ahol talán a legjobb áron van? Álltalános felhasználásra lesz, ugye egy kislány. Videók, játékok, netezést stb . Játék terén semmi komolyra nem gondolok. Továbbá jó lenne ha legalább 2 évig hasznható lenne. A mostani is annyit ment kb de már elavult lett. Gondolom azért nem nehézkez a beszerzése, van még időm remélhetőleg.Esetleg szokott valahol akciós lenni stb? Köszönöm szépen a választ
-
DrojDtroll
veterán
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Úgy is volt, hogy cserélni fogják és nem fog menni a touchID. Meglepődtem amikor mondták, hogy minden megy, ezért kérdeztem rá. Ekkor azt mondták, hogy maradt a cpu, csak reball történt.
Folytatás: Szervíz után folyamatosan újraindult, rosszul tették rá vissza az aksi csatlakozót elvileg.

-
tuzpenge
őstag
Az összefoglalóban nem találtam választ arra hogy melyek azok a kontrollerek amelyekkel működik az ipad. Jelen esetben egy 8. generációs sima ipad. Azt már tudom hogy a sima xbox 360 wireless kontrollere nem működik mert az van itthon de hiába…
Tudnátok segíteni ebben? Köszönöm. -
zoli62
addikt
Ipad Airre milyen módon lehet pendrive-ról másolni adatokat, illetve milyen fájltípusok nem támogatottak?
-
Jst
csendes tag
válasz
milkabrams
üzenetére
Shapr3D.
még nincs a solid szintjén de tudsz menteni step, parasolidXt, stl. Formátumban -
Pityus
csendes tag
Van egy régebbi IPad-4-em. Mostanában, ha különböző netes oldalakat szeretnék megnyitni, akkor némelyiken pár másodperc után megjelenik egy "Az Ön adatai fontosak számunkra..." felirat amely szinte eltakarja az egész helyet. Itt hiába kattintok az elfogadom gombra, az villan egyet, de nem tűnik el. Így nem tudok sok oldalon böngészni. Már újra indítottam a gépet, de nincs változás. iOS 10.3.3 verzió az utolsó frissítésem.
-
krokk
senior tag
engem nem zavar. keveset böngészek rajta. Egyedül egy appnál zavar az pedig az OneDrive ha sok fájl (főleg képek) között görgetek. De vicc mert ugyanez google appjában egyáltalán nem zavaró. máshol nem volt vele problémám eddig még. Mondjuk főleg youtube, különféle rajzoló alkalmazások és pár játék amit használok rajta, a böngészés volt a kevesebb arányaiban és ott meg nem görgettem ezek szerint olyan gyorsan, hogy engem zavarjon.
De ha ez esetleg téged zavarna, akkor újabb pont az air 4 nek
-
DGery
aktív tag
válasz
lockdown90
üzenetére
-
lockdown90
senior tag
iStyle-ba van fel vagyok iratkozva, de kb 1 hónapja semmi hír
szval gondoltam nezelodok masfele is mert kifutok az idobol 
-
pigmeus
tag
válasz
Stylerr
üzenetére
Ja, bocsi, én csak azt néztem, hogy van e magyar.

#37047 lugosi
Hm, na most akkor kérdés, hogy mi a rossz, de akkor lehet, hogy a kontroller.. Fizikailag nem ragad be a gomb, hanem a játék érzékeli úgy, hogy folyamatosan nyomva tartom... de még próbálgatom, max visszaküldöm. Köszi az infót. -
DGery
aktív tag
válasz
lockdown90
üzenetére
Magamat idézve...

[37011]
igen, szemfülesnek kell lenni. én naponta 4-5 alkalommal leszek rá a hivatalos reseller oldalakra, hátha valahol megjelenik. Ha látok valahol, küldöm az infókat
(iStyle, iCentre, iJoe, Mediamarkt, Euronics, Edigital, Bechtle) -
xhege
veterán
válasz
lockdown90
üzenetére
Napi szinten érdemes nézegetni a hivatalos eladók oldalait. Én tegnap 134.860 Ft-ért megcsíptem egyet a Telekom oldalán. Ma szállítják állítólag. Fél órával a rendelésemet követően már megint nem volt készleten.
-
válasz
lockdown90
üzenetére
itt tudsz segítséget kérni: [link]pár napja is volt iCentre készlet... talpon kell lenni és nézegetni a webshopokat, készletértesítőkkel: Telekom, Alza, iCentre, iStyle stb
-
lockdown90
senior tag
Sziasztok!
Van meg valami hely karacsony elott ahonnan ertelmes aron lehet kapni iPad 9th 64GB-t?
-
-
Stylerr
addikt
Az Apple oldalán található Logitech Combo Touch (AIR 3-hoz) milyen kiosztással van? Annyi van feltüntetve, hogy a képen szereplő UK billentyűzet csak illusztráció, de hogy milyen a kiosztása az nincs megadva.
Link a termékről: [link]
-
pigmeus
tag
Sziasztok,
nem tudom, hogy valaki játszik e az ipaden de vettem hozzá egy xbox kontrollert és van hogy COD Mobile-on egyszerűen beragad és folyamatosan szalad a karakter vagy a kontroller lenne rossz..... Mikor tapicskoltam akkor semmilyen probléma nem merült fel... Van esetleg hasonló tapasztalat? Másik játékkal is próbáltam ott ez nem merült fel még.. de azzal még nem sokat játszottam.
-
krokk
senior tag
szerintem a méret és az ár a meghatározó ott kb.
én a minit vettem de azért mert használtan találtam egy jó vételt.
amúgy meglehet, hogy az air4em lenne ha boltból kellett volna venni.
viszont egyáltalán nem bántam meg a minit. sőt
ha nem kisebb méretet szeretnél mindenképp és nem érdekelnek az új kamera funkciók akkor vszínűleg inkább az air 4 felé mennék a helyedben. -
Semin
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Sajnos a válasz egyszerű, gyárilag volt sz@r.
Aki elektronikai iparban dolgozott/dolgozik tudja, hogy a minőség elég hullámzó tud lenni. Egy “rideg” forrasztás esetén elég egy nagyobb ütés, és pá-pá kontakt. Nem kell felmelegednie a cuccnak.
@DrojDtroll:
A művelet maga elég rizikós (az egyéb komponensek szempontjából) gondolom ezért a felár.
Azért letesztelhették volna, a folyamatos restart nem sejtet sok jót. Drukkolunk -
amdboy
senior tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Köszönöm
-
hszilard666
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Nem azt mondom hogy átvertek, de felvet bennem egy kérdést az eset:
Hogy kellhet az ipadben lévő A-s CPU nak reball? Alig melegszik alig fogyaszt. Anno a 2011 es macbookom GPU janak kellett reball mert leolvadt a logicboardról. De az 100 fokon futott konstans és 4 év után térdelt le. De ezzel szemben az ipad ahogy említettem nem melegszik, így ezt nem teljesen értem. -
amdboy
senior tag
Sziasztok! A kiszemelt ipadhoz adnak egy pencilt is. Hogyan tudom ellenőrizni, hogy eredeti e?
-
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Ha cserélték a cpu-t is, akkor reális, "csak" a reballért sok! Mert előtte azt írtad, hogy cserélik is, most meg csak a reball-t.

-
DrojDtroll
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Megvolt a javítás, Egy cpu reball-ért kérték 38 ezret. Mennyire reális ez? Mellesleg az eszköz azóta folyamatosan újraindul. Visszavittem, most garanciában intézik.
-
DGery
aktív tag
iCentre-ben van raktáron 64GB WiFi only asztroszürke színben

https://www.icentre.hu/termek/apple-102-inch-ipad-wi-fi-64gb---space-grey#25-104+2-1+33-303
-
Parson
addikt
válasz
milkabrams
üzenetére
Nem tudok olyan SW-röl ami nativ módban mentene SolidEdge file-okat a SolidEdge-en kivül. Viszont tedd fel bátran a kérdést a Gépész 3D tervezőrendszerek topicban, ott a SolidEdge-ben igazán jártas kollégák lehet hogy bövebb infóval tudnak szolgálni.

-
válasz
milkabrams
üzenetére
Ipadre csak viewer van, a shapr3d tűnik nekem hasonlónak, de nem értek hozzá.
-
-
xhege
veterán
Ma érkezett készlet a Telekomhoz. Sikerült is gyorsan lecsapnom egy iPad 9-re. Elvileg holnap ki is szállítják.
-
Parson
addikt
válasz
milkabrams
üzenetére
SolidEdge?
-
milkabrams
őstag
válasz
nikilauda
üzenetére
Én meg bánkódik, mert a trémobilnál csak 64 gigás air4 volt, így egy csomó mindent felhőben kell tárolnom, meg ugye van egy rakás játék 10 giga környékén és egy rakás cad program...
Ui: kellene valami, ahol Szolid Edge modelleket tudok szerkeszteni és ugyan abban a formátumban elmenteni. Van ilyen? -
nikilauda
senior tag
Eladtam az Air 4-em, mert nem használtam ki.
Aztán nem bírtam magammal és vettem egy iPad 9-et.
Simán bementem a 17. Kerületben a Tescoban lévő Media Marktba és megvettem. Nem gondoltam, hogy ekkora hiány lesz belőle.
Ezt sem használom sokkal többet, de nem érzek különbséget sebességben. A kijelző, hogy nincs egymás mellett a két iPad, nem feltűnően rosszabb.
Ami mindenképpen pozitív hogy kerekitett az oldala. A keret lehetne kisebb, de az iPad 9 bestbuy ha általános használatra veszi valaki. -
DGery
aktív tag
igen, szemfülesnek kell lenni. én naponta 4-5 alkalommal leszek rá a hivatalos reseller oldalakra, hátha valahol megjelenik. Ha látok valahol, küldöm az infókat

(iStyle, iCentre, iJoe, Mediamarkt, Euronics, Edigital, Bechtle) -
xhege
veterán
válasz
hoffaboy
üzenetére
Sajna nincs. Az aprón lett egy iJoe-s eladó, de Airpods 3 fülessel egyben. Fülesem meg már van...
Parson: Ügyesen csináltad. Én sajna most szembesültem vele, hogy az Ipad 8 32 Gb-ot kinőttem, egyébként nem is nézelődtem volna mostanában. Van egy nagyon jó árú Air 4 is az aprón, de az eladó sajna nem reagál az üzenetekre, holott azt látom, hogy rendszeresen belép az oldalra...
-
xhege
veterán
Bakker az iPad 9 nem igazán beszerezhető, még az aprón sem igazán van belőle.... Biztos ez sokaknak nem újdonság, de én mostanság kezdtem el keresgélni.
-
R a y
senior tag
Laminált témához még: főleg kinti viszonyoknál rossz a nem laminált kijelző. Tapasztatból mondom.
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Az új Ipad mini-hez tudnátok javasolni billentyűzettel rendelkező tokot?
Air4 és Mini2021 között gondolkodom, de a Mini felé hajlok csak nem találtok hozzá minőségi kiegészítőt. Akár sima tokkal és külön billentyűzettel is megoldható a dolog? Ritkán lenne szükségem egér és billentyűzet használatára.Előre is köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Yettel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kérdeztem tesom és nincs neki,( vagy legalabbis nem tud róla, de utána néz) valami jogi suliba jár levelezőn, már van egy diplomája és ez valami más pluszba hozzá. Én nem értek hozzá buta paraszt vagyok, tudod egy csaladba egy ész van
Végül is túl sokat én nem kinlodok 10eft miatt,ha nincs hát nincs. Viszont lenne még két kérdésem. Az egyik ,gyárilag van fólia a tabon? Vagy venni kell? Ha igen mi az ami jónak számít? A másik pedig tok tekintetében, van valami jó altertaniva milyen tokot vegyek rá? Neztem gyári 20k de nincs valami akár olcsóbb, vagy ajánlott ami jónak számít? Csak 9genes tok jó rá? Vagy korábbi is? Egyforma minden ipad? Mert ahogy néztem van ahol úgy hirdetik, minden Ipad tipusra. Köszönöm szépen.
) a hozzáférést intézze el, és cserébe spóroltok majdnem 10ezret

eddig nem figyeltem de van benne futás lock
... ezért fut mint a mérgezett egér, csak még arra nem jöttem rá, hogy kapcsolom be vagy ki