Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
Scoobyte
üzenetére
nyilván más az, ha valamit csak "hozzádvágnak" és más az mikor tudod, hogy venni akarsz valamit és elkezdesz keresgélni utána olvasni és bizony az a vége hogy mindenhol az van hogy vagy veszel fele annyiért egy ipadet vagy dupla annyiért egy samsungot...
Billentyűzetet pont mint androidon ipaden is lehet cserélni... és jah, jó pár dolog "más" mint egy droidon, de szerintem ez senkinek se újdonság. -
Drenadar
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
én se vettem észre semmi bajt a 18-al az ipad mini 6on...
sztem a kolléga csak az eddigi tapasztalat alapján mondja, mert ritkán volt szuper az első fő verzió, sokan mindig megvárják az első pár javítását... sztem ennyi. -
Drenadar
veterán
válasz
bostone
üzenetére
+1...
sztem sokkal jobb játszani egy ipad minin mint egy telefonon, viszont a 11-13 colos ipadet meg már sokallom.
#47304f_sanyee: Rajzolás közben, játék, és yt / netflix közben meg nagyon nincs semmilyen jelly belly én csak akkor veszem észre ha idegbeteg módon rángatom a szöveges scrollozható tartalmat .. és hát ez nagyon nem általános felhasználás nálam... -
Drenadar
veterán
válasz
Parson
üzenetére
Természetesen igazad van.
Szeretnék az összes ipad mini 6 tulajdonosa nevében elnézésedet kérni, hogy egy ilyen förtelmes eszközt mégis használunk nap mint nap, tudomást sem véve erről a teljes mértékben elfogadhatatlan hibáról.
Egyszerűen gyalázat hogy az apple eltusolta hogy egyet se adtak el, hiszen egy ilyen hiba totálisan ellehetetleníti az eszköz használatát...
-
Drenadar
veterán
az új mini is csak 60hz?? ez kicsit nagyobb gond manapság már, vagy csak vak vagyok hogy nincs kiemelve hogy 120hz?
az meg hogy csak a legújabb pencillel kompatibilis meg az usb-ssel ez meg megint kicsit gáz...
lehetne egy mini pro is, M chippel, Oleddel, 120hz-el... -
Drenadar
veterán
válasz
Parson
üzenetére
közel se azt írta le amit kiforgatsz.
igen gáz hogy ilyen hiba van benne, de mikor én megvettem nekem se tűnt fel, csak mikor mindenki hosszasan magyarázta hogy mit hogy kell csinálni.
néha észreveszem, de közel se olyan bosszantó dolog, mint ahogy itt sokan lefestik.
szóval:
jó hogy megvan ez a jelly bug? - egyértelműen nem
mindennapos használatnál tönkreteszi e a használati élményt? - egyértelműen nem.
Lehet hogy ez egyéni preferencia? - lehet. -
Drenadar
veterán
szerintetek ipad mini 6 -on érdemes frissíteni 18-ra?
-
Drenadar
veterán
válasz
akaszajanos
üzenetére
esetleg megkérdezni a T szolgáltatót hátha mondanak rá valami tutit?

-
Drenadar
veterán
válasz
Malfroy
üzenetére
de akkor már egy 17es is... vagy 20-as, 24 es... és hipp hopp a 55 colnál tartunk

de ez csak elméleti agyszülemény.
Akik a termékeket csinálják bőőőven nem saját véleményre mennek, hanem piackutatásra, elemzésre, egy termékfejlesztés elég sokba kerül, és számolniuk kell a megtérüléssel, hiszen üzlet
és így is van hogy bele buknak termékekbe. -
Drenadar
veterán
van arra valami beállítás, ha valamit TVre kiteszek az ipaddal, hogy utána az ipad kijelzőjét kikapcsolhassam?
-
Drenadar
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
ipad minin ezeket nem engedélyezték? csak mert nálam nagyon nem néz így ki

de azért valami változott.... -
Drenadar
veterán
sziasztok!

nekem a minin ilyen hajtogatós tok van, és a kijelzőn 2 csíkban nyomot hagy, kell törölgetni... egy "jobb" toknál is ugyanez van? (ezt amazonról rendeltem még 21ben...) -
Drenadar
veterán
válasz
xsjado93
üzenetére
kimaradt egy szóköz, nyilván nem kamera gombok, hanem a kamera és a gombok. és neeeem nem az előlapi kamerára gondolok mert az nyilván nem zavar be semmilyen tokba.
és nyilván lehetne tervezni olyan tokot ami mindenre jó. Nem tudom vágod e, de ez senkinek se érdeke az aki elaládassal foglalkozik.
de hogy ON is legyek engem rohadtul zavarna ha egy tok nem illeszkedik az eszközre és ott lötyög... egy két miliméter is számít... -
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
válasz
PAbacus
üzenetére
Lehet az iphoneban jobb az antenna... de ez lehet még sim kártya gond is. jó lenne egy új yetteles simmel is kipróbálni olyan helyen ahol van mondjuk 5g... nah jó a stabil fullos 4G is elég.
lehet ahol voltál gyenge volt nagyon a 4G, a mobilnak még elég, de az ipadnak nem... (más lehet az antennája
)
Nálam LTE kapcsolatot ír a mini6 most, tudna 5Gt is állítólag de hát a DIGInek csoda hogy a 4G megy... -
Drenadar
veterán
válasz
Lali-213
üzenetére
azt még nem próbáltam, viszont amit kipróbáltam hogy rádugtam egy usbc - jack átalakítót, és azt se jelezte...
lehet meghalt az USB port? most így pont akkor mikor lejárt a garija?
frissítés : Nah kikapcsoltam (félve) úgy hogy rá volt dugva, és elindult a töltés legalábbis az ikonon ott a villám jel.
hurrááááá nem kell szervizbe vinni. de azt hittem hogy ez csak az androidra jellemző hogy néha ki kell kapcsolni (ez egy éve nem volt, vagyis a frissítésekkel újraindult végül is) -
Drenadar
veterán
hát most ez semmit nem jelez... ha rádugom a céges telefont akkor azt elkezdi tölteni próbáltam másik kábellel is, másik töltőfejjel is. meg se változik az akksi ikon
-
Drenadar
veterán
sziasztok, elfelejtettem feltölteni az ipad minit, és bent melóhelyen vettem észre hogy 4%nál tart.
rádugtam egy gyenge alap telefontoltőt ami van a céges telefonhoz de nem jelez semmit se az ipad. Gyenge hozzá? de attól még kellene jeleznie hogy töltés van nem? -
Drenadar
veterán
válasz
ck0kiE
üzenetére
és mennyit segítene egy akksi csere?
mert ugye az akksi miatt is lassul a proci.
De amúgy meg shagy ha belegondolsz 7 év távlatában egy PC vagy egy androidos bármi is nagyon nagyon kompromisszumos teljesítményt ad. szal az appletől se kell csodát várni, és egy 4-5 év után úgyis cseréled majd. -
Drenadar
veterán
válasz
üzenetére
ár/érték arányban sokkal jobb az ipad sztem. elsőre fura lesz neki is, de ha megszokja hogy nem android, jobban jár. Androidnál jóval drágább az ami igazán használható cucc. (én is ezért vettem)
és oké hogy az apple appok a pláne, de működnek a google szolgáltatásai is. -
Drenadar
veterán
én ugyan már nem tanulok de én is a googlet használom az ipademen és minden maximálisan működik ahogy kell. nem kell feladnod vagy váltanod bármit szerintem. (De lehet én csak az alap google szolgáltatásokat használom mint gmail, a drive tárhely naptár, meg ezek az alap dolgok előfizuval)
-
Drenadar
veterán
jah szuper lenne ha mindkét oldal szabvány lenne
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
válasz
bostone
üzenetére
én ha otthon vagyok, és az otthoni elérés a lényeg akkor inkább használnám a Plex megoldását. (ez tul kép média szerver, vagyis át se kell másolni). Én a VLC wifi megoldását arra használom, hogy ha elmegyek otthonról akkor legyen az ipaden egy két tartalom.
de amióta itt a disney+ azóta elég az is
csak hát sok más egyéb nincs még fent... hol van már a paramount+ megoldása
-
Drenadar
veterán
Menj és próbáld ki tapasztald meg magad.
Van aki szerint ipari hulladék van aki szerint meg teljesen rendben van.
Én csak azután vettem észre átlagos felhasználás mellett, mikor rá kellett keresnem hogy mi ez a jelly hiszti. De van aki egyből kiszúrta (vagy pont azért ment és már tudott róla).
De tudtommal a 9-eshez képst számos előnye van a mini6nak. nekem a design is jobban tetszett, az hogy ez más USBc-vel rendelkezik. meg a hardwer is jobb? -
Drenadar
veterán
a minihez ha jól láttam max vezetéknélküli bill van, és kicsit sokallom érte az 50 ezret
főleg hogy ennek max asztalon van értelme
tartani a tabletet plusz a billt az nem túl értelmes megoldás
-
Drenadar
veterán
szerintem ez tökre egyéni... én a Minit használom nekem bejön, játszok rajta, munkahelyen van hogy filmezek is rajta, web, stb... egyáltalán nem zavar a mérete sőt bejön, sok esetben tök jó hogy kicsi, de azért egy telefonnál meg jóval kényelmesebb.
ami zavar engem hogy nagyon szar rajta írni de gondolom az összes tablet ilyen
(ha valamit írni akarnék valakinek ami nem egy két szó szívesebben fogom kezembe a telot) -
Drenadar
veterán
ipaden is elérhető az valahogy mint az androidon hogy egy app kétszer legyen fent? pl messenger? klón vagy nem tudom már hogy hívták androidon....
-
Drenadar
veterán
válasz
user112
üzenetére
Egyből a beállításokban az első menüben látod az apple id-t.
nekem nem kér jelszót az appstore csak vásárlásnál ujlenyomatot
szokni kell a rendszert kicsit, nekem a visszalapozás az ami fura volt... azt a berögződést meg, hogy be kell zárogatni az appokat... felejtsd el, itt nincs értelme ezzel szórakozni, csak használd. Én semmilyen teljesítmény romlást nem tapasztalok ha sok szart mutat nyitva ugyanúgy megy (mini6). Ha meg valamit be akarok zárni valami ok miatt, akkor meg azt bezárom és kész.
az alap bill nekem is fura, de mindegy is szokható... van pár dolog ami valami furcsa okból kifolyólag nem működik itt de lehet még nem találtuk meg a megoldást rá. -
-
Drenadar
veterán
Köszi mindjárt akkor nyomkodom majd 😅
-
Drenadar
veterán
válasz
lugosi
üzenetére
Az hogy kinek mire van pénze... A tesztekben elmondják általában az árát mindenki nagyfiú vagy Nagylány eldönti hogy neki azért az árért az elhangzottak alapján kell e vagy sem. Akinek eleve nem teszik nem fontos hogy kicsi legyen a iPad az nyilván nem ezt veszi.
És mások a fontossági szempontok szerintem túl van lihegve a jelly. De jah én is örülnék ha 360 hzes kijelző lenne benne és akkor mindegy lenne.
más : a mini nem tudja a pencillel hogy billentyűzet helyett amit leírom azt leírja rendesen gépelt betűkkel ? 😢 A beállításoknál hiányzik a menüpont... Vagy máshova tették ?
-
Drenadar
veterán
ipad minire milyen kijelzővédőt ajánlanátok?
a nilkin félét megvettem de nagyon zavar hogy kb 2 miliméterrel kisebb körben, fel se tettem.
egyáltalán kell rá védelem? plusz használom a pencilt vele, az mennyire "karcol"? én eddig nem látok rajta semmit, de érdekelne a véleményetek, én még kezdő vagyok apple oldalon -
Drenadar
veterán
Valaki tud nekem segíteni ? Valamit elallithattam ? Főleg a safarinal azt veszem észre hogy sokszor nem elég egyszer oda nyomni neki hanem van hogy még 2x rá kell nyomni hogy érzékeljen és elkezdjen dolgozni de mintha más appnal is észre vettem volna ilyet ...
-
Drenadar
veterán
válasz
Parson
üzenetére
Lehet most spórolt az apple és azért nem volt áremelés 😅 vagy a chip hiány mégis érinti őket is és emiatt valami silanyabb minőséggel pótoltak valamit?
De jah most már én is látom mire kell figyelni ... De sztem is izé kövezzetek meg de általában én pl nem úgy görgetek hogy látszódjon a a jelly effekt...
-
Drenadar
veterán
én továbbra se látom, lehet bénán csinálom és nem jön elő
viszont lenne egy hülye kérdésem, bizisten előbb a googlet kérdeztem, de nem tudta az se.
alap billentyűzet van beállítva, és nem tudok kérdőjelet írni
ahol a kérdőjelnek kellene lennie, ha hosszan nyomom akkor a fejjel lefelé kérdőjelet adja ki, ha csak simán akkor meg csak pont.... szóval hogy kell? 
-
Drenadar
veterán
nálam is megjelent ez a hiba a minin, de elforgattam a cuccot, úgy már nem, vissza és már úgy se... és forgatás előtt is csak a safariban és csak a fb-n "akadt" be valami, ph, meg egyéb görgethető tartalmak teljesen jól mentek, azóta nem sikerül újra előhoznom... remélem nem is lesz többet

-
Drenadar
veterán
érdemes kérni rá a baleset biztosítást? komolyan még nem törtem össze semmit... azt mondták hogy fél évig lehet kérni a vásárlás után....
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
eddig bejön
kényelmes a mérete fogása és egyáltalán nem "zavaró" hogy csak 60hz.
abból lehet baja hogy ha nem a gyári töltővel töltöm, hanem erősebb gyorstöltővel? gondolom több naftát nem vesz fel, de lehet baja tőle?
Én még azt nem értem hogy piacra dobnak egy eszközt és még nem lehet hozzá tokot kapni
nem tudom mennyire kell nagyon óvni a kijelzőt karcolódik e? -
Drenadar
veterán
hát igen úgy látszik ma nem lesz semmi se az ipad miniből főleg hogy én a 5g-set néztem ki magamnak hogy ne kelljen mindig megosztogatni a netet neki

-
Drenadar
veterán
sziasztok!
Szerintetek a mini 2021-et mennyire lehet majd beszerezni pénteken?
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Anyagi helyzetek és életutak
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.