Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3aN
senior tag
válasz
Gergőke88
üzenetére
Nettó értéket ír. Nálam is ezt írja, diákkedvezménnyel rendeltem ugyanezt. A valós ára 127e.
Sokat gondolkodtam melyik modell legyen de végül a simát rendeltem én is, arra jutva, hogy úgysem használnám ki az erősebb hardvert, illetve nem akarok várni fél évet az új Air-re.
Utángyártott billentyűzetes tokot tudtok hozzá javasolni? -
consono
nagyúr
-
Parson
addikt
válasz
Gergőke88
üzenetére
Ez valóban lehet, de tény hogy hetek óta készlethiányosak a boltok... túlságosan kicsi a kínálat a kereslettel szemben. Igy én is csak várok már hetek óta - ha következö hét elmegy anélkül hogy akár akciósan / akár akció nélkül sem lesz kapható, akkor kezdek morci lenni...
-
Carasc0
őstag
válasz
Gergőke88
üzenetére
Délelőtt még 240k volt ez halál biztos. Mindegy én örülök ha ennyi. Viszont jó szemét az apple. A kosaras képen 266k van, ami érdekes mert 222k+35k toll az nekem nem 266k. Érdekesen számol, de biztosan én vagyok itt is a hülye.
Nekem az oktatási áruház = iskola kezdési promócíó. Semmi baj. Apple legközelebb tegye érthetőbbé.
Nem tévedtem.Alex91: Igen már leesett hogy a 35k az áfa nélküli ár. Így már érthető a 266k végösszeg. Nos nem örvendezek nagyon.
Gergőke88: Mind1. Lényeg hogy 222k az Air 4. Meggondolandó. Tollért sokallom a 45k-t.
-
Carasc0
őstag
válasz
Gergőke88
üzenetére
Nem értem miért nem hiszed el hogy az apple boltban 221 999Ft! Nem lehetek ennyire kuka!
-
-
dave182
senior tag
válasz
Gergőke88
üzenetére
Nekem PC kiváltásra kell.. természetesen eltérőek az igények
viszont abba bele sem merek gondolni, hogy kiadok 200 fölötti összeget egy készülékre és mondjuk 6 hónap múlva kiderül, hogy nem férek el rajta.. az már kellemetlen fejfájást okozhat! A 2020-as sima iPad-ből tuti elég lenne egy 64-es nekem, de az Air/Pro vonal min 128, bár lehet túlgondolom
-
dave182
senior tag
válasz
Gergőke88
üzenetére
Azért 240-ért szerintem nagyon gáz a 64gb
Én is az új air-re vártam, de 64gb-os verzióban tuti nem fogom vállalni, több háttértárral pedig már a pro árához igencsak közelít... Ha itt is 128gb lenne a belépő méret akkor azt mondom hogy nincs min gondolkozni.. de akkor mit újítanának jövőre?? -
-
mazsiii92
senior tag
válasz
Gergőke88
üzenetére
Szerintem ez egyénfüggő. Én 32GB-os iPad 6-ot használok és 16GB szabadon van. Filmeket netflixen és a saját Plex médiaszerveremen nézek, zenére spotify van.. Viszont hosszabb business tripek alkalmával töltök rá néhány részt vagy filmet amit szívesen néznék ha szar lenne a net. Szóval nekem tökéletesen elég a 32GB de azt is megértem ha valaki mindent lokálisan tárolna, nem vagyunk egyformák. Nekem jó lesz az új iPad, fél éven belül veszem.
-
-
Ance
őstag
válasz
Gergőke88
üzenetére
Mondjuk, hogy ugyanaz az erős túlzás. Pl. az általad vettnek csak 3 osztás van a fedelén, a 4 kicsit jobban használható. A minőség meg nem látszik a képen.
Egyébként valószínű Karácsonyra, így sokat nem ér az alis linkkel....
Fogriobi: igen, jó és elsötėtül. Az átlátszó hátlaposnál érdemes nézni, hogy nem túl merev-e az anyaga, mert akkor könnyen törik.
-
psg5
veterán
válasz
Gergőke88
üzenetére
Nézegettem most rendelés miatt az árakat és az MM-ben (akciósan) 118k az Ipad 2017 az Aqua-ban meg 121k...most mi ez? Aquanál folyamatosan ment fel (úgy emlékszem 108k-n volt 2 napja.
Most akkor az Aqua ettől függetlenül pl nem magyarországra szántat árul?
Mivel MM-ben 10-15 napot írnak kiszállításra máshol kellene néznem ezért keresgetem...
Iponban meg 126k vagyis az MM-es nem akciós ár felett van az ár. Most már nem vágom hogy mi alapján dönthető, hogy "szürkézik"-e a cég vagy sem

-
szasanyi
félisten
válasz
Gergőke88
üzenetére
Ezt meg honnan veszed?
Apple garancia Mo. valamint a MM oldalán is fel van tüntetve, hogy 12 hónap garancia van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gaming notebook topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular akku 90+
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

viszont abba bele sem merek gondolni, hogy kiadok 200 fölötti összeget egy készülékre és mondjuk 6 hónap múlva kiderül, hogy nem férek el rajta.. az már kellemetlen fejfájást okozhat! A 2020-as sima iPad-ből tuti elég lenne egy 64-es nekem, de az Air/Pro vonal min 128, bár lehet túlgondolom
Én is az új air-re vártam, de 64gb-os verzióban tuti nem fogom vállalni, több háttértárral pedig már a pro árához igencsak közelít... Ha itt is 128gb lenne a belépő méret akkor azt mondom hogy nincs min gondolkozni.. de akkor mit újítanának jövőre??
Az a biztos, ami megvan.