Hirdetés
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
S7et rendeltem végül, egész egyszerűen azért mert az én felhasználási formámhoz ez jobban passzol valamint, hogy a tollat is megkapom a gép mellé. Nincs más apple eszközöm viszont volt a fiókban egy 128gb-os memkarim is. Amit korábban nem írtam de nagyon nem elhanyagolható, hogy a cégtől kaptam mint ajándék és egy forintot sem akarok további kiegészítőkre költeni. A feleségem is néha használni fogja ezért a több user kezelése szintén erre döntötte a mérleget. Köszönöm a tanácsokat és a tippeket!
-
válasz
kakuk.tamas #32319 üzenetére
És pont ezért tartok tőle, voltam apple-ös, sokáig. USA-ban álltam sorba i6 plusért de aztán a többletkiadások és egy később az ezekről szóló xls tábla elborzasztott és átnyergeltem androidra
Ettől függetlenül tudom, hogy nagyon jó az air. Majd ma megnézem mindkettőt élőben.
-
Van itt olyan kolléga aki Samsung TAB S7 és ipad air 4 között vacilált? Nincs más apple eszközöm, a felhasználási terület munka (layout skiccelés, pdf, worm, email stb...).
A kettő azonos áron van de ár érték arányban a samsung jobbnak tűnik viszont az apple szoftveres támogatottságát nem tudom figyelmen kívűl hagyni.
Elfogultság nélkül érdekelne mások véleménye is.
Köszi! -
válasz
bollokcs80 #30234 üzenetére
ezeket szerintem már csak a hardverapron érdemes megvenni 70-80e-ért
-
2020ban meg 135.000ert 32gb tarhelyet adni jo nagy trogersag, itt ulok, itt a kartyam de baszki mar megjnt nem veszek mert ez a tarhely keves a 128as meg baromi draga...fakk
Nezzuk a jo oldalat megerkeznek a 70-80ezres ipad 7ek a piacra
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest