Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
S7et rendeltem végül, egész egyszerűen azért mert az én felhasználási formámhoz ez jobban passzol valamint, hogy a tollat is megkapom a gép mellé. Nincs más apple eszközöm viszont volt a fiókban egy 128gb-os memkarim is. Amit korábban nem írtam de nagyon nem elhanyagolható, hogy a cégtől kaptam mint ajándék és egy forintot sem akarok további kiegészítőkre költeni. A feleségem is néha használni fogja ezért a több user kezelése szintén erre döntötte a mérleget. Köszönöm a tanácsokat és a tippeket!
-
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
És pont ezért tartok tőle, voltam apple-ös, sokáig. USA-ban álltam sorba i6 plusért de aztán a többletkiadások és egy később az ezekről szóló xls tábla elborzasztott és átnyergeltem androidra
Ettől függetlenül tudom, hogy nagyon jó az air. Majd ma megnézem mindkettőt élőben. -
Van itt olyan kolléga aki Samsung TAB S7 és ipad air 4 között vacilált? Nincs más apple eszközöm, a felhasználási terület munka (layout skiccelés, pdf, worm, email stb...).
A kettő azonos áron van de ár érték arányban a samsung jobbnak tűnik viszont az apple szoftveres támogatottságát nem tudom figyelmen kívűl hagyni.
Elfogultság nélkül érdekelne mások véleménye is.
Köszi! -
válasz
bollokcs80
üzenetére
ezeket szerintem már csak a hardverapron érdemes megvenni 70-80e-ért
-
2020ban meg 135.000ert 32gb tarhelyet adni jo nagy trogersag, itt ulok, itt a kartyam de baszki mar megjnt nem veszek mert ez a tarhely keves a 128as meg baromi draga...fakk
Nezzuk a jo oldalat megerkeznek a 70-80ezres ipad 7ek a piacra
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- World of Tanks - OFF topic
- Peugeot, Citroën topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Synology NAS
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Milyen széket vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, 2027.09. 29-ig garancia
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest