Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
Nekem az a bajom ezzel, hogy 1. kell a káva, mert fektetve használom és nem vagyok pincér. Így is sokszor beleér a hüvelykujjam a sok pici virtuális potiba. Muszáj vhogy tartani és “pincérkedni” vele pont nem előnyös az én szakmámban. 2. Kell a jack is, mert a vezetékben hiszek addig, ameddig ezt az őskövület SBC codecet le nem
váltják végre (nyilván a dongle megoldja, ha van ilyen, vagy lesz, de pont nem akarom még azt is pluszban cipelni, használni).Szóvalén zenészként most is a 10,5-öst venném, pedig amúgy tetszik az új is, de... leírtam.
-
koma106
senior tag
Egyszerűen szebb, jobb a kijelző (ebből a szempontból a 2017/2018 modell visszalépés - de ezt nem fogod érzékelni, ha előtte nem Air 2-t volt).
Milyen táblázatkezelőt használsz? Csak azért érdekel, mert az az a munkaterület, ahol ha lehet inkább laptoppal dolgozom, minden másra jobban bejön a tablet...
-
koma106
senior tag
Apple Pencil támogatottságon kívül a 2018-as modellben lényegeseb erősebb a processzor, bár ezt használatban egyelőre nem (vagy nem mindig) fogod érzékelni, de pl. tovább is lesz támogatott. (Bár én maradok az Air 2 mellett, mert annak számomra szebb, élvezhetőbb a kijelzője.)
-
hszilard666
veterán
Letettem a hajamat...
Affinity photoban 21MP es raw képeket tudok editálni real time úgy hogy meg sem áll gondolkodni a cucc. Sőt 3x21mp es panoráma képet tudok összerakni villámgyorsan. Pedig a fent említett feladat a PC met megfektette keményen emlékeim szerint. Jó döntés volt ez a cucc úgy érzem, viszont befektetésnek borzasztó, mivel egy fillért sem keresek vele
Az új ipad is szuper lett, olcsóbb erősebb, és apple pencil kompatibilitás. Titkon kicsit féltem hogy a pro lineup ot fogják frissíteni, mondom tökön szúrnám magam hogy megvettem az új ipadem és egy napra rá frissítik

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
szerintem kicsit túl van àrazva nekem kb. 20 ezért ér meg a cerka.