Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xors
senior tag
Sziasztok itt is feltenném a kérdést, hátha pontosabb választ tudtok adni tapasztalatok alapján.
Szerintetek érdemes még iPad 3 -ra beruházni? Ősszel tervezek iPad -et venni, úgy gondolom, hogy a mini az tényleg mini, nekem kell a 10coll itthon netezéshez, filmezéshez. Azt néztem, hogy az ipad 3 és 4 az kb ugyanaz, csak ugye a 4nek már lightning csatlakozója van. Mint írtam főleg netezésre használnám ott viszont nem szeretném hogy akadozzon. Meg persze egy vagyont sem szeretnék rá kiadni (70ezer környékén nézelődök használtan), elég nekem a wifis modell 16 vagy 32 GB -os kiszerelésben.
A rizsa mellett a lényeg: megéri ősszel iPad 3 -at venni szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest