Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
SidCorky
üzenetére
Webdesignnal nem tudom mi a helyzet, de azért én nem ajánlanék gép nélkül iPad Prot munkára, a legtöbb felhasználói körülményhez nem váltható ki egy gép az iPad Proval.
BT billentyűzet teljesen jól működik a géppel, csak egyszer kell párosítani az adott billt, utána magától kapcsolódik a gép, ugyanúgy működik, mint bármilyen más BT eszköz.
Torrent nem megy, vagyis csak NAS-ra tudsz torrentezni, direktbe az iPadre nem. -
SidCorky
őstag
Sziasztok,
13-as Macbook Pro, és 12,9-es iPad pro között gondolkozom. Van aki hasonló cipőben járt? Hogy sikerült döntenie? Webdesignra használnám mindkettőt, a ceruza sokat segítene, kérdés hogy van-e rá komolyabb program felhasználói felület tervezésére, ami mellé nem kell gép, hanem készre lehet vele csinálni a designt? Bluetooth billentyűzettel mennyire jó barátok, mennyit kell szenvedni minden párosításnál? Torrent megoldott rajta valahogy? Jóval olcsóbban kijönnék ezzel, mint egy Macbookkal, de ha nagyon kompromisszumos, akkor nem erőltetném a dolgot, csak kutakodok.
-
talamasca
senior tag
válasz
üzenetére
Akkor fogja egy albumba tenni, hogyha egy előadó - egy albumának a dalai.
Meg ha válogatás album.Ha csak egy mappába letöltött össze-vissza mo3-ról beszélünk, akkor nem.
Nézd dalok nézetben, ott az összes szám egyben fog látszódni.
Vagy igényesen, tag-elt gyűjteményt kell csinálni. -
törölt tag
Sziasztok,
mp3 -at szeretnék másolni ipadre (pro) pcről, ituneson keresztül és sikerül is, látom az előadó, album címet stb az itunes listában... de az ipaden nem teszi egy albumba a számokat hanem külön-külön és mindegyik számhoz hozzárendeli az album borítóját. Próbáltam valami nézet beállításokat változtatni de hiába, album nézetben is külön vannak. Tudja valaki hogy mért van így??
-
weinmaker
őstag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy régebben használtam az appzap programot, de mar sajnos nem megy egy ideje. Tudtok ra valami alternatívát?
-
r3dsnake
nagyúr
Komolyan olvassátok már el mégegyszer...

-
pescara
aktív tag
Ha nincs rajta a tok akkor is?
-
mormota79
tag
-
mormota79
tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Tegnap bementem istyleba megkérdezni a srác se tudta mi van de elkezdte a telefonját nyomogatni és a kijelző fényerő menüben van egy olyan hogy emelés ébresztéshez.
Na mondom szuper.
Hazajöttem hogy kikapcsoljam de ipaden nincs ilyen kapcsoló csak iphoneon.Ez ilyenkor mi? Belekerült az ipadbe de kikapcsolni meg nem lehet?
-
coco2
őstag
válasz
LilProphet90
üzenetére
Az volt a legelső, amit tettem - nem mintha bármi értelme lehetett volna
Ha a bemenet elkoszológik, amiatt fejhallgató üzemmódban ragadhat benne, és nem pont az ellenkezőjébe. Azt természetesen ellenőriztem, hogy ott vannak oldalt azok a pici pöckök, amik hallhatóan ciripelnek picit, amikor bedugom a fejhallgatót. Az elektronika biztosan érzékelte a fejhallgató csatlakoztatást. És amúgy előtte is jó volt, meg pár órával később is, és közben semmi jelentős hardver esemény nem történt vele. Én szoftveres beállításra gyanakodtam, de sehol sem találtam olyat, hogy fejhallgató bemenet letiltása, és különben sem piszkálta senki (én próbáltam, de semmit sem tudtam csinálni vele). Szóval valami misztérium, ami történt. -
Urak!
Köszönöm szépen!
Kielégítő a válasz, amit adtatok.Intézem a rendelést!
U.i.: Van spec neve? Az ebay miatt kérdezem, ott még nem kerestem - a tartozékok miatt. Vagy ennyi: iPad 2017, 32 GB...
-
Ragnar95
félisten
válasz
grafnet
üzenetére
- Ha fontos a 2. évi szavatosság és/vagy az ÁFAs számla, akkor mindenképp hivatalos magyarországi viszonteladó ajánlott (MM, iStyle, iCentre pl), ha ezek nem annyira fontosak, akkor karsaitomaszt tudom ajánlani hardverapróról, elég jó áron adja az összes Apple terméket és teljesen megbízható eladó
- Ha olcsón szeretnéd megúszni a dolgot, eBay, üvegfóliát mindenképp onnan vennék, tok eBay vagy Amazon, utóbbin jobb a minőség általában, cserébe drágábbak is
- 1 év világgarancia van minden Apple készülékre, tehát ezzel kapcsolatban semmi mókolás nem lehet (max ha bontott a készülék, de normális helyről vásárolva ez fel sem merülhet), egyedül a 2. évi szavatossághoz kell hivatalos viszonteladótól vásárolni
- Rosszul láttad, van fekete előlapú modell is, a space grey szín lesz a megfelelő választás, annak fekete az előlapja -
Pá
addikt
Tudtok arról bármit, hogy a 2017-es iPad (nem pro, hanem a sima) kifutó modell lenne már és nem szállítanak?
-
mormota79
tag
Sziasztok!
Az utolsó frissítés óta ha megmozdítom az Ipadet mindig bekapcsolja a képernyőt amit eddig csak a Home gomb nyomásával csinált. Engem nagyon idegesít.
Hol tudom ezt kikapcsolni? Biztos ott van az orrom előtt de nem találom.
Ipad AirKöszi előre is.
-
Warter
addikt
OfficeSuite PRO ingyenes ma!
-
kisferi
tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. Olyan ébresztő alkalmazás létezik, ahol beállítok egy ébresztést és betudnám állítani, hogy csak pl.hétfőtől-csütörtökig ébresszen de csak azon a héten? Az Iphone saját ébresztőjét naponta állíthatom és még az van benne, hogy pl. minden hétfőn stb.
Előre is köszönöm a segítséget. -
coco2
őstag
Sziasztok!
iPad air 2-es jellemzően miért csinálhat olyat, hogy egyszer csak nem érzékeli a bedugott fejhallgatót (bedugott fejhallgató mellett is a normál hangszórója szól), aztán pár órával később minden művelet nélkül megjavul?
Valami nagyon misztikus.
-
Sziasztok!
Megbízásból kell beszereznem egy új iPad 2017-et, 32 GB. Nem tudom mi a pontos neve a szakzsargon szerint.
Néhány kérdés vásárlás előtt:
- Van-e bevált, preferált magyar eladó? (Megbízhatóság, raktárkészlet, esetleg ingyenes szállítás... stb.)
- Kiegészítőkre forrás? (Tok, kijelzővédő, stb.)
- Garancia kapcsán kell-e valamire figyelni? (Nem a világgaranciára gondolok, hanem a bolti "mókolásra".)
- Szín: feketét szeretne az úriember... ahogy elnéztem, csak fekete elejű van, aminek szürke a hátulja. Jól gondolom?Köszönöm a segítségeteket!
-
Cyberpunk
félisten
Ma próbáltam iPhone X vs iPad Pro 10.5, hát az utóbbi nyer. Nyilván nem ugyan az, mivel az egyik mobil, a másik meg tablet, de azon a 120 Hz-es kijelzőn szinte folyik a rendszer annyira fürge. TrueTone ellenben nem valami hatékony egyiken sem, azt kikapcsolva rendben vannak, fekete meg az IPS panel miatt elmarad az X-től, de nem nagy érvágás.

-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
A kérdés a következő: egy iPhone-on van a Steam hitelesítő most, új telefon lesz (androidos) helyette, így a hitelesítőt át kell telepítenem, de nem akarok tradebant.
Ami ide tartozik, hogy az iPhone-on használt AppleID-vel használok egy iPad-et is, azon is megy a hitelesítő. Ha a telefonon kilépek a felhasználómból és visszaállítom a telefont, attól még az iPad-en fenntmarad, ugye?
A tableten az automatikus letöltéseket mind kivettem.
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy iPad Pro-t (újjabbik model). Az mitől lehet, hogy a Windows Fotók app (vagy akárminek is hívják) képtelen az iPadről a nagyobb méretű videókat(~2 gb) importálni? Nagyon sokszor megpróbáltam de mindig hibába ütközött és kiírta, hogy lehetséges, hogy egyes elemeket nem sikerült importálni. Megpróbáltam képpekkel és azokat tudta. Van valami ötletetek?
iTunes verzió: 12.6.0.100.
Windows 10Előre is köszönöm!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Csak fél napom ment el rá hogy erre rájöjjek

-
Jano_023
őstag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Van egy ipad mini 4em és egy laut háromszögbe hajtós tokot használok hozzá. A tok alján a műanyag elkezdt repedni, így ki akartam cserélgetni, de már csak rózsaszín van istyleban és nem is lesz másik. Most valami jó minőségű tokot kell keresnem a minire. Várom a javaslatokat és a linkeket nektek milyen van és kinek mi jött be és honnan rendelte. Köszönöm a segítséget.
-
vadászcsiga
félisten
Szerintem meg van a probléma. Az en iPad 2-m mid 2012. Arra még nem töltöttem le az ipsw-t mert azt mutatja az oldal hogy azt már nem irja alá. Higgyek neki vagy próba? Gondolom az infók naprakészek.
-
pescara
aktív tag
Nalam is, filmet sem tudtam feltenni az ipadra. Szerencsere itt kiokosodtam,azota csak wifin keresztul .Es nekem is olyan hibauzeneteket hazudik, hogy az ipad nem tamogatja a formatumot . Wifin keresztul pedig siman megy.
-
passatgt
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én MacOS-al legfrissebb iTunes-al raktam fel. Option-t nyomvatartva Recovery gomb, kiválasztottam a letöltött iPad2 Wifi-s ipsw-t(6.1.3) és felrakta, nem kérdezett semmit.
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
https://ipsw.me -ről szetted le?
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem 2 iTunes van. 1 iOs 8-ig 1 meg iOs 9-ig mivel 2 Win7 van a gépemen.
Mind2 hibatlanul működik.
Nem frissítem őket mert nincs iOs 9 feletti eszközöm a környezetemben. -
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én mindig recovery módban rakom fel. De azt nem tudom (mert mindig sikerült) ha ebben módban raknád fel és nem ok, akkor mi történik a fentlévő iOs-l.
-
vadászcsiga
félisten
Nem merem DFU-ba sem tenni mert a meglevő 935 sem fog feleledni tuti. Akkor meg bukta
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ha nem kompa.. akkor próbálj meg másikat.
(CDMA, vagy a Mid 2012)
Tönkre nem teszi. Legfeljebb nem megy fel. -
vadászcsiga
félisten
Valami ötlet hogy tudnám feltenni iPad 2-re a 6.1-et?
-
vadászcsiga
félisten
Küzdök az iTunes-al. A letöltött ipad2 wi-fi 6.1 ipsw-re azt mondja nem kompatibilis az eszközzel. Hulye ez?
-
nofi
addikt
válasz
chatran
üzenetére
Sajnos applenél sok esetben csak a termékekben lévő chipek alapján húznak egy határt. Mivel Air2 "csak" A8x-et tartalmaz, az AR kit sem elérhető, mert arra A9-től jogosult a hardver. SE-ben A9 van már, gondolom Gridnél is valami ilyesmi limitációt szabtak a fejlesztők (átírók).
-
chatran
őstag
A Grid Autosport nem megy Air2-n.
Összevetettem a specifikációkat egy SE-vel (ami támogatott) és annyival nem tűnik bikábbnak az SE, ami indokolná az Air2 kizárását. Sőt, van amiben az Air2 jobb is, például GPU és Cpu magok száma. -
passatgt
aktív tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Egyrészt lehet böngészésre használni, Safari működik rendesen, iOS9-hez képest. Raktam fel rá Youtube-ot, szépen felajánlotta, hogy régebbi verziót töltsön le, hibátlanul megy. Dropbox van még rajta(pdf magazinolvasáshoz). Pinterest, Google Maps, Google és játékok szintén mennek rajta, a még kompatibilis verziókat tölti le Store-ból.
Pár dolog nem ment, pl Időképet ugyan letöltötte, de szerverhibát ír appindításkor. Safariban ugyanúgy meg lehet nézni, kiraktam főképernyőre az ikont.
-
passatgt
aktív tag
Akinek van régi iPad 2 és iOS9-el használhatatlanul lassú, még gyorsan le lehet tölteni 6-os iOS-t, felmegy rá gond nélkül, valami bug miatt aláírja Apple: [link]
-
sutyesz96
addikt
Sziasztok!
Megérheti még iPad Mini 2-t vásárolni? Szüleimnek szeretném, gyakorlatilag csak skypera lenne használva, esetleg 1-2 híroldalt böngészni. Azt olvastam a Mini 2-re még jött ios 11 is.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
szabogabor10
üzenetére
Rendszerhiba lehetett..
-
Chosen
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
iPhone 4S-re és iPad 2-re még visszatehető a 6.1.3, minden másra bezáródott már a lehetőség.
-
-
Chosen
addikt
PSA: iOS 6-7 most rövid ideig visszatehető régebbi készülékekre. Akinek iPad Air, 4, stb készüléke van és úgy érzi, hogy belassult, az most hivatalosan vissza tudja tenni ha gyors. Az Apple csak elrontott valamit, pár órán belül biztosan bezárul ez a lehetőség. FW letöltés innen: [link]
-
Süvi
őstag
válasz
üzenetére
Ezt a tokot egy ilyen táskába teszem be.
Könnyű, jó minőség, szerintem bőr. Ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- reMarkable 2
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Amúgy iPad Air kiegészítőket is kereshetsz hozzá, ha direkt iPad 2017-et nem találsz, mivel az iPad Airrel megegyezik méretileg.

.