Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
sharp4
üzenetére
Milyen kotekedes? De akkor segitsen neked a… 6 eves eszkoz, el kell fogadni az oregedest, gondolom telod is nem veletlenul egy P40 es nem egy P10 meg mindig.l
Mindenhol fejlodes van, itt is. Hasznaltam Mini 4-et minden korabbi verzioval, mindenhol lassult, nem most lett lassu ugymond (bar ezt is arrol irom..).
-
-
kátú
őstag
válasz
sharp4
üzenetére
[link] Tessék, nekem ilyen van, csak a fekete verzió. De tekintettem, hogy te is kéket mutattál, azt linkelem én is. Aktív a fedél, ha rácsukod lezár ha kinyitod felvillan, ahogy kell. Az ára barátságos szerintem nagyon. És amit abszolút pozitívumként tudok felhozni, hogy ebben a tokban gyakorlatilag lehetetlen letakarni a hangszórót.
-
-
Alex91
félisten
válasz
sharp4
üzenetére
Nézd, a 2017-es iPad alig gyorsabb, mint az Air2, de jelentosen olcsobban adja. A Mini eseten meg csak a 128 GB-osat arulja, majd annyiert, mint a nagyobb iPad-et. Szoval en nem gondolom, hogy barmt is csinalna Mini fronton a kozeljovoben. Mert teljesítményt nem adna, keves vevonek olcsositani se eri meg... Amig veszik, adja a jelenlegit, majd bezarja a boltot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.