-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz sutyesz96 #15175 üzenetére
iPad keresését kapcsold ki, majd lépj ki iCloudból és ezek után nyomj egy teljes visszaállítást a készüléken.
iPad backup nem hiszem, hogy visszamegy iPhone-ra, bár ezt még sosem próbáltam, lehet, hogy működik.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz sutyesz96 #14197 üzenetére
Én a helyedben nem sajnálnám a Notability-re a pénzt, a legjobb jegyzetelő app, akár PDF-re akarsz jegyzetelni, akár "simán egy jegyzetfüzetbe". Esetleg ha nem sürgős, leárazásra várhatsz, volt már $1 is az app.
Palm rejectionhöz megfelelő toll is kell, nem csak app.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nofi
addikt
-
Noxy
veterán
válasz sutyesz96 #13662 üzenetére
Figyi, ennyi erővel végig kérdezheted az összes online boltot. Ha biztosra akarsz menni, akkor jobb ha személyesen intézed a vásárlást.
Én mondjuk az utóbbi 5-6 évben csak online vásároltam ennél nagyobb érekü dolgokat, de soha nem volt gond. A számlával meg főleg nem.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz sutyesz96 #13660 üzenetére
Mondjuk ha rá kattintasz alul a cég adatokra magad is láthatod hogy 10 éves cég (miért ne adna számlát, meg miért kamuzna) + lehetőség van személyes átvételre is.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Ragnar95
félisten
válasz sutyesz96 #13435 üzenetére
Minden iPadre 1év gyári Apple garancia van, egyedül azért számít, honnan szerzed be, mert csere esetén ha hivatalos magyarországi vásárlás, újraindul a garancia.
Ha az adott GSM bolt külföldről szerzi be a készüléket, akkor nem indul újra a gari.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
őstag
válasz sutyesz96 #13414 üzenetére
Első és legfontosabb a méret. Kell e a 9.7"?
1 éve én is sokat gondolkoztam ezen, és döntöttem. Ha egyszer veszek tabletet, azt úgyis otthon, kényelmesen a kanapén, vagy utazás során vonaton használom, nem az utcán sétálva (jobb esetben). Igy a nagy méret nagy előny film nézéskor, vagy böngészéskor. Én nagyon szeretem, és egyáltalán nem bántam meg. Haveromnak van Mini2, na az nekem nagyon pici, nem sokkal kisebb már egy komolyabb okostelefon. Akkor meg minek tab?Én megvettem az Air2-t és nagyon nem bántam meg. Imádom. Nagyon jó üzemidő, száguld mint a villám.
-
Bbutton
csendes tag
válasz sutyesz96 #13410 üzenetére
Samsung Tab S2 T715 LTE. ( 2 napig volt iPad mini 3 -am..az egész IOS. úgy, ahogy van...A Samsung Amoledes kijelzője totál más liga. Az Apple kijelző, mint vmi fakó sz@r...nem véletkenül rendelt be az almás cég 2018-ra, igaz csak a telefonjaiba, a Samsungtól 25 millió kijelzőt.,)
-
Ragnar95
félisten
válasz sutyesz96 #13297 üzenetére
Még a 10 col is kicsi tollal való jegyzeteléshez szerintem, mivel nem tudsz annyira kis betűkkel írni, mint papíron és a 8col akárhogy is nézem, egy A/5-ös oldal kb, amire nem sok infó fér. Ha meg nagyítva írsz, akkor alig látsz valamit abból, amit leírtál.
Mindenképp ki kell próbálni előben is, mert ízlések és pofonok, de pont a jegyzetelés az, amihez szerintem az iPad Pro mérete a legideálisabb.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz sutyesz96 #13279 üzenetére
Apple wireless keyboard használtan max 15k-ból kijön, mellé veszel 1-2k-ért utángyártott Smart Case-t és ki is tudod támasztani a gépet.
Mondjuk ha billentyűzettel jegyzetelnél, akkor fölösleges szerintem az iPad, notebookkal jobban jársz, a tabletnek olyan tárgyaknál jön elő az előnye, ahol sok az ábra, amiket billentyűzettel nem igazán lehet létrehozni, de kapacitív tollal annál inkább.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
istvan170
aktív tag
-
gzbotii
nagyúr
válasz sutyesz96 #9869 üzenetére
Ha az ár es a mobilitás is számít akkor iPad Mini 2.
Mini 3 es 2 között az egyetlen különbség a Touch ID (na meg az arany szín)
Mini 1 mar elég régi - kvázi egy iPad 2 kisebb csomagolásban.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sons of the Forest - Egy nap alatt több mint 2 millióan vették meg
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vallás
- Autós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip StarLight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest