Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
passatgt
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én MacOS-al legfrissebb iTunes-al raktam fel. Option-t nyomvatartva Recovery gomb, kiválasztottam a letöltött iPad2 Wifi-s ipsw-t(6.1.3) és felrakta, nem kérdezett semmit.
-
passatgt
aktív tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Egyrészt lehet böngészésre használni, Safari működik rendesen, iOS9-hez képest. Raktam fel rá Youtube-ot, szépen felajánlotta, hogy régebbi verziót töltsön le, hibátlanul megy. Dropbox van még rajta(pdf magazinolvasáshoz). Pinterest, Google Maps, Google és játékok szintén mennek rajta, a még kompatibilis verziókat tölti le Store-ból.
Pár dolog nem ment, pl Időképet ugyan letöltötte, de szerverhibát ír appindításkor. Safariban ugyanúgy meg lehet nézni, kiraktam főképernyőre az ikont.
-
passatgt
aktív tag
Akinek van régi iPad 2 és iOS9-el használhatatlanul lassú, még gyorsan le lehet tölteni 6-os iOS-t, felmegy rá gond nélkül, valami bug miatt aláírja Apple: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anime filmek és sorozatok
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- E-roller topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Napelem
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Bialetti kézi kávéőrlő
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest