Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Majd este kipróbálom.
Igen, mintha keveset pufferolna, és mindig újból kezdi. De, hogy miért passz....
Lehet hülyeséget kérdezek, de ez amúgy java video lenne? A safarinál találtam olyan beállítást ami a javascript -re vonatkozik, de semmi eredménye a be-ki kapcsolásnak. Persze ha nincs is köze a videolejátszáshoz akkor pláne

-
törölt tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
www.sport247.live
Ezen van sok, jó minőség és csak egy felugró reklámablakot kell kikapcsolni.
-
törölt tag
Sziasztok!
Sajnos vannak olyan sport események amelyeket streamen keresztül tudok csak nézni és erre is próbálom használni az Ipad-em (10.5 pro), de elég problémás a dolog. Van több oldal is ahol lehet ilyeneket találni egész jó minőségben, viszont a tableten annak ellenére hogy egyből elindul a video, percenkén megakad 10-20 mp -re is. Így nem igazán élvezhető a dolog. Próbálkoztam már sokmindennel de semmi javulás.
A safari mellett prbáltam a chrome, google alkalmazásokat is.
A beállításokban töröltem a böngészési előzményeket, felesleges adatokat.
Egy videóban láttam hogy a DNS cím átírása (automatikusról manuálisra, 8.8.8.8) esetleg segít, de nem...A wifi jel jó, pár méterre vagyok a routertől, PC -n tökéletesen mennek az említett streamek, régi laptopomon is ment akadás nélkül.
Más streames alkalmazások, spotify, youtube, upc horizon kitűnően működikValakinek lenne valami ötlet erre??
-
törölt tag
Sziasztok,
tegnap frissítettem az ipad -em (pro 10.5) ios 11.4 -re és nagyom belassult a gép, a boot idő is min 3-4 szerese a korábbinak, új alkalmazás elindítása szintén nagyon lassú...
Valaki tapasztalt ilyet? vissza lehet ezt csinálni valahogy? -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Egy mappa --> Előadó-Album
Amikor áthúzum az intunesban, ott a listában rendezetten jelenik meg, számcím-album-előadó. Az mp3 tulajdonságaira kattintva is látom ezeket, viszont az ipaden nem teszi őket egy albumba.
Volt olyan amit egybe tett és letöltötte az album borítót, belelépve pedig ott voltak a számok amiket átmásoltam, de a zömét nem, csak felteszi külön mp3 -ként, és minden file borítója az aktuális albumhoz tartozó borító...
Néztem mi lehet a külömbség, de nem találtam semmit, az elnevezési struktúra is ugyanaz.
Pl: a Metallica egyik albumát felteszi rendesen a másikat pedig csak számonként. Az ipaden sem tudok állítani semmit, max dalnézetbe teszen és albumonként rendezve látom az összes mp3-at egy hosszú listában. -
törölt tag
Sziasztok,
mp3 -at szeretnék másolni ipadre (pro) pcről, ituneson keresztül és sikerül is, látom az előadó, album címet stb az itunes listában... de az ipaden nem teszi egy albumba a számokat hanem külön-külön és mindegyik számhoz hozzárendeli az album borítóját. Próbáltam valami nézet beállításokat változtatni de hiába, album nézetben is külön vannak. Tudja valaki hogy mért van így??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRZUHANÁS - Eladó Apple iPad Pro 11" (2021 - M1) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs