Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy volt-e már, de egy ideje azt vettem észre, hogy az iPad-em forgatásakor a képernyő lassan reagál. Van, hogy fél perc is beletelik, mire érzékeli, hogy elfordítottam a tabletet. Nem hinném, hogy ez hardveres hiba, inkább valami szoftveres anomáliára gondolok. Más is tapasztalt ilyet? A gép egy Mini2. Hibátlan állapotú.
-
mazsiii92
aktív tag
Persze.. és tudom is.
Csak most vagyunk túl egy hatalmas kiadáson (lakás vásárlás), és most sajnálnánk a pénzt egy teljesen új ipadre, viszont a párom nagyon megszerette és már teljesen kiváltotta a laptopot, ezért gondoltam a javíttatásra, az talán harmad annyi lenne, mint egy új ipad.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
mazsiii92
aktív tag
Sziasztok,
Párom iPad 2017-es modellje természetesen garancia lejárta után elromlott, állandóan újraindul, valami az energia vagy töltőszabályozóval lesz, de a lényeg, hogy használhatatlan. Pécsről időnként járok fel Pestre, de most kimondottan a szerviz miatt szerveztem meg az üzleti utamat, foglaltam időpontot istyle szervízbe a neten, stb, erre ma odaérek, és közlik, hogy iPadre nincs szervíz csak fődararb csere, és 100 valahányezer forintért tudják cserélni...
Ez mekkora kibaszás.. de értitek, legalább hívtak volna fel, miután leírtam az időpontfoglalásba, hogy mi a baj, vagy csekkolták volna le szériaszám alapján, hogy már nem garanciás és ne is vigyem mert nem javítják, akármi. Egyáltalán minek van iPad szerviz lehetőség megadva az oldalon, ha igazából nincs szerviz? Ha garis és szar, kapsz másikat, ha meg nem, akkor ráfáztál.
És ez így röhej, tehát ha gari lejárta után elbaszódott az ipaded, vehetsz egy újat. Folyamatosan csalódok az Appleben..
Pécsen v Bp-en tudtok ajánlani jó szervizt?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
spm
tag
Na és akkor hol vannak az új iPad-ek?
-
Oldman2
veterán
iPad 2017 vagy 2018?
Mi szólhat(na) a 2018 mellett? A 2017-est olcsóbban Cellular változatban tudom most beszerezni.
-
apple87
senior tag
Sziasztok
Lehet e olyat csinálni egy iPad 2018 as tableten hogy, 2 felhasználó használhassa külön id vel ?
-
Alibaba5
tag
Köszönöm skacok a segítséget, 99% os az aksim megnézetem a 3utoolsszal, töltési ciklus is rendben, új aksival jött a refurb nincs gond. Kérdés hogy mi zabálja, hogy 6,5 óra sz üzemidő a korábbi 9,5 helyett, de szerintem túl sok mindennek engedélyeztem a helykérést, meg engedélyeztem az applenek az adatgyűjtést is, ezeket leveszem. Van még airpods meg nézek filmeket netről, plusz a játékom nagyon meríti, de ez utóbbival a régi ipaden is játszottam.
-
Syl
nagyúr
Telepíti a rosseb Annál is inkább, mivel nem asus alaplap van a gépben.
Nekem nagyon jó így, hogy nem kell a töltéssel is vacakolni: "miért nem tölti?", ha meg tölti, akkor "nem lesz baja ha állandóan tölti?" stb.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
tag
nos ez egy nagyon jó kérdés , úgy tudom oled ami szeret beégni , ez meg egyenlőre led panel
apple boltokban nonstop mennek a kiáltott ipadek és nincs gond , rövid távon biztos nem lesz gondod esetleg garancia időn belül cserélgesd a legfrissebb modellekre :-)
APPLE Termékek https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/kovacs_peter_2/index.html
-
NGA
addikt
válasz Kovacs'Peter #21475 üzenetére
Köszi. Be sem ég a képernyő? Ipad2018 11.3.1
-
tag
-
Ace owner
addikt
válasz sebgutkopf #21469 üzenetére
Na ennek a spotifynak utána nézek lehet frissíteni kéne.
Tartóból én is olyanra gondoltam aminek alul is van egy cuppanója ami a műszerfalra tamaszkodik csak érdekelne mim a tapasztalatokGalaxy Fold 4
-
NGA
addikt
Ipadnak árt, ha folyamatosan megy töltőn? Találtam egy remek appot, amivel másodlagos kijelzőként lehet használni pc-n.
-
sebgutkopf
őstag
válasz Ace owner #21467 üzenetére
A waze rendelkezik spotify integrációval (ha bekapcsolod) és akkor át se kell lépni, hanem a navi képen ott is az ikon minden.
Navigálni nyilván lehet egy cellular-os ipad-el, viszont a rögzítésre oda kell figyelni. Én biztosan nem merném csak a szévédőre odapuppantani úgy, hogy alulról semmi se támasztja, azért egy tablet nem 200g. Vannak kimondottan tablethez való tartók azok valószínűleg erősebbek és remélehtőleg kellően erősek, végülis a taxisok is rögzítik valahogy a tableteket. -
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Hátha tud valaki segíteni. Numbersből szeretnék PDF-et létrehozni, de nem tudom úgy beállítan a nyomtatási tartományt, ahogy nekem jó.
A piros csíktól már oldaltörésre lenne szükségem, de a nyomtatási beállításokban meglehetősen korlátoltak a lehetőségek.Ha így nem lehet, akkor max hozzá adok még annyi cellát, hogy átcsússzon.
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
Ace owner
addikt
2018as cellular ipad mennyire jó navigációnak? Jó lenne ha egyszerre tudna menni a waze és mellette a spotify. Autós tartóból kinek mi vált be? Nyilván fontos lenne hogy ne essen le a szelvedorol pláne hogy a Jumperban magasan lenne fent onnan lehet nagyot esni
Galaxy Fold 4
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
IPad Mini 4hez keresek tokot. Mit ajánlanátok? Köszi
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
Noxy
veterán
Az hogy jobb ha van egy gép, vagy NAS ez OK, de az arányokat már régóta nem kell figyelni. Helyette 48-72 óra seed kötelezettség van már csak.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
abopeti
tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Azt hitttem, hogy teljesen ki tudom váltani a régi laptopot, de akkor megmarad a letöltéshez
-
Noxy
veterán
válasz koma106 #21460 üzenetére
Vagy iPhone-l, valahogy így ?
Mondjuk nálam a NAS-n fut a Transmission. RPI / Kodi / LibreELEC-l meg lejátszom a TV-n, vagy az iPad-n a Kodi-l.
A képekről nem is beszélve. Pár mp alatt, a PC-n vannak a NAS-ról.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
abopeti
tag
Üdv Hölgyek, Urak!
Most veszem életem első iPadját(2018-as), eddig csak droiddal volt dolgom. Ezzel akarom kiváltani otthon az elöregedett és belassult laptopomat. Melyik torrent kliens biztonságos aipadra és ki milyen magyar külső billentyűzetet használ, ha használ? -
-
őstag
válasz #05304832 #21447 üzenetére
Nincs mit. Sajnos tényleg nem jegyzi meg.
Akkor még pár, hátha az sem ismert (bocs, ha igen):
1. Keresés a weboldalon: kezd el írni felülre a címsorba, amilyen szót keresel. A kinyíló ablakban alul kiírja, hogy van-e olyan szó, hány találat van és végig is tudsz ugrálni rajtuk.
2. Alapvetően mindenhova ahova “kattintasz” érdemes kipróbálni, hogy mi történik, ha hosszabban rajta tartod az ujjad, mert nagy valószínűséggel lesz valami felugró funkció is.
[ Szerkesztve ]
-
talamasca
senior tag
-
sebgutkopf
őstag
válasz #05304832 #21429 üzenetére
Az kép behúzásról jut eszembe, hogy mikor az ios11-el a weblapokon lévő képek és videók húzgálhatóvá váltak. Néha véletlen megfogom akaratlanul, de ez engem inkább zavar mint hasznos. Mire lehet használni ezt a húzogatást, hova lehet és minek húzzak egy képet a kijelzőt teljesen betöltő böngészőből?
-
csabiks
senior tag
google webhelyre kerni kell az asztali webhely-et es gyonyoruen betudsz tallozni mindent.
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
wm2
őstag
ó b+ gyerekek, mondom TinEye, ott a feltöltés gomb és megy safarin és kereshetsz newest, oldest, bigest alapján
Ozora <3
-
-
NGA
addikt
Béna vagyok, hogy tudok a google-on képet keresni? Azaz van egy kép, és erre keressen rá? Pc-n megy, de ipadon nem akar.
-
Romvr
őstag
válasz hszilard666 #21400 üzenetére
Na annak én is örülnék! Mármint iPad-re Skyrim-nak. Megvan PC-re, PS4-re és mostanság gondolkodtam a PSVR verzión is. Sőt már azon is hogy veszek egy nintendo switchet skyrim-al.
Szóval ha kiadnák iOS alá akkor nálam első napos vétel volna.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Alex91
félisten
Azt tudtatok, hogy az iCloud fotomegosztas rontja a felbontast? Most dobbentem ra...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
csabiks
senior tag
válasz Alibaba5 #21409 üzenetére
egy par ciklus kell neki hogy bealljon, merits le 10%-ig majd hagyd tolton egy ejszakara, de egyebkent macrumorson is sokan irtak hogy a vadonatuj (nem refurbished) ipad pro 95%-os, es hozzateszem az en prom is annyit ir elso naptol kezdve (van hogy 98 de valtozo).
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Alibaba5
tag
válasz ittakary #21408 üzenetére
Köszi a válaszokat, nekem mindegy, csak azt hittem az aksi nem új, mert kicsit mintha kevésbé bírná mint az előző, amit találtam programot ios-re az azt írja, hogy 94%-os az akku, közben pedig úgy három hetes a tablet. Lehet a program nem feltétlen jó erre, csak most épp nincs asztali gépem átmenetileg, hogy megnézzem egyébként.
-
Alibaba5
tag
Sziasztok! Nekem gariban cseréltek iPad prot, akkor valószínűleg gyártó által felújítottat kaptam? Egyébként aksicserét hol érdemes, hátha tudja valaki, köszi
-
wm2
őstag
Ismertek olyan oldalt, ahol figyelik és összegyűjtik mikor melyik iOS app ingyenes és meddig?
Ozora <3
-
bigsee
addikt
válasz vadászcsiga #21397 üzenetére
Sorry, nem tudtam, hogy átjárás van két profil között.
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
koma106
senior tag
Egyszerűen szebb, jobb a kijelző (ebből a szempontból a 2017/2018 modell visszalépés - de ezt nem fogod érzékelni, ha előtte nem Air 2-t volt).
Milyen táblázatkezelőt használsz? Csak azért érdekel, mert az az a munkaterület, ahol ha lehet inkább laptoppal dolgozom, minden másra jobban bejön a tablet...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest