Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyesz96
őstag
Sziasztok!
Ezt a topikot találtam kérdésemre a legmegfelelőbbnek.
Milyen ipadet érdemes venni manapság? Szigorúan asztali gép mellé, és nem helyett lenne használva. A mobilitás most mindenek felett jár, ezért esett tabletre a választásom, azon belül is lehetőleg Apple termékre. Még sose csalódtam a cégben, az esetleges rossz sztereotípiával ellenben. Billentyűzetet mindenképpen szeretnék mellé, szóval kompatibilis legyen vele. Minél olcsóbban szeretnék kijönni az egészből, ennek megfelelően szeretnék segítséget kapni tőletek.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
sutyesz96
őstag
sziasztok!
Még nem volt semmilyen tabletem soha, de mindenképp az iPad mellett szeretném letenni majd a végső voksom. Szeptembertől lesz használva, főként egyetemi előadásokon való jegyzetelésre, diktafonon való felvevésre, e-bookok és pdfek olvasására, alkalmi játékra.
A kérdésem az lenne, hogy abban az elképzelésemben van e ráció, hogy megveszem az ipadet, és később valahonnan beszerzek hozzá majd egy utángyártott billentyűzetet? Tekintve hogy 50.000 forint egy gyári billentyűzet, ami ráadásul csak a Prohoz van ha jól láttam, így ennyit nem szívesen adnék ki egy szimpla kiegészítőre. Vagy ez így nem túl életszerű megoldás hogy billentyűzettel használnom az iPadet és arra gépelek illetve tanulok?No matter what, you keep finding something to fight for.
-
sutyesz96
őstag
Valóban a legjobb megoldás egy Macbook Air 11 vagy 13 lenne, de hát igen sajnos az már egy egészen más árkategória.
Kompromisszumos megoldásként szerintem amellett fogok dönteni, hogy lesz egy notebookom előadási jegyzetelésre, mellé meg lesz ipad -pl egy mini 2, úgy anyagilag is egész jól kijövök- tanulásra, olvasásra, stbre..
-
sutyesz96
őstag
válasz vadászcsiga #13299 üzenetére
Billentyűzettel használod?
-
sutyesz96
őstag
Bedobok ide egy kérdést, kíváncsi vagyok..
Ha ugyanazon az áron megkapod mindkettőt (~120.000), te melyiket vennéd?
iPad Mini 4 / iPad Air 2 ?
[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
Mindenki nyugodjon le a p.csába, iPadet fogok vásárolni.
Egy olyan kérdésem lenne ha esetleg tud rá valaki valamit mondani, vagy van ilyennel tapasztalata, hogy Magyarországon melyik boltban érdemes gondolkodni (kizárólag hivatalos, gyári garanciás viszonteladók jöhetnek szóba), ha áfás számlával szeretnék majd vásárolni?
-
sutyesz96
őstag
Meglepően jók az értékelései, szvsz nyugodtan vásárolhatsz náluk, jó áron adják a cuccot.
Azért azt vedd számításba, hogy alapvetően nem egy elektronikai cikkekre centralizált webshopról van szó, kérdezz utána előbb a dolgoknak (gari, stb.).
[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
-
sutyesz96
őstag
Valakinek van tapasztalata globalplaza.eu nevű webshopról?
Vagy ha ezt nem tanácsoljátok, van esetleg másik hely ahol tutira áfás számlával küldik ki a rendelést?
-
-
sutyesz96
őstag
Visszaolvastam pár hsz-t de nem találtam hogy feldobtátok volna témába ezért bátorkodom feltenni a kérdésem..
A mostani 9.3.5 frissítés hozott valami újdonságot? Lehet bármi köze a majdani ios 10-hez?
-
sutyesz96
őstag
válasz mAtThEw0319 #13801 üzenetére
iBookhoz én mini 4et javasolnám ha a kettő közül kell választani, sokkal jobban kézre áll, utazáshoz is kényelmesebb, súlyban is azért jócskán van különbség a két modell között. -> compare
[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
válasz vadászcsiga #14060 üzenetére
Kérdés hogy meddig.
-
sutyesz96
őstag
válasz vadászcsiga #14101 üzenetére
Nekem is teljesen jó.
iPad Mini 4, iPhone 5C
-
sutyesz96
őstag
Ipad mini 4en be lehet állítani valahogy ne csatlakozzon automatikusan a megjegyzett wifi csatlakozási pontokra?
-
sutyesz96
őstag
Van a notability apphoz hasonló, ami ingyenes és rá lehet tehénkedni az ipadre?
-
sutyesz96
őstag
Sziasztok!
Ipad eladásnál mikre kell figyelnem, pontosan milyen teendők vannak hogy biztosan ne maradjon rajta semmi személyes adat? Illetve arra van mód hogy a lementett adataimat később átrakhassam az iphoneomra pl?
-
sutyesz96
őstag
Sziasztok!
Megérheti még iPad Mini 2-t vásárolni? Szüleimnek szeretném, gyakorlatilag csak skypera lenne használva, esetleg 1-2 híroldalt böngészni. Azt olvastam a Mini 2-re még jött ios 11 is.
-
sutyesz96
őstag
Refurbished ipadeket legközelebb csak Ausztriában lehet beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- T-Force szériás szélgépeket mutatott be a Team Group
- Szólánc.
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ford topik
- Revolut
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest