Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Tudtok arról bármit, hogy a 2017-es iPad (nem pro, hanem a sima) kifutó modell lenne már és nem szállítanak?
-
Pá
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
köszönöm szépen
Nem használná semmi speciális dolgora, standard "női felhasználás"
, ami 95%-ban netezés + képek/videok/zenék lejátszása.szerk: ha jól értem USB-n keresztül nem igazán lehet fileokat átmásolgatni. De wifin megosztva átmegy?
Sajnos nincs a családban semmilyen apple termék, így nincs tapasztalatom. Abban sem vagyok biztos, hogy ha átmásolok egy sima mp3 vagy avi/mkv file-t, akkor azt simán lejátsza-e az iPad? Esetleg konvertálgatni kell. -
Pá
addikt
Sziasztok!
Anyukámnak vennék tabletet karácsonyra. Én androidost vennék, Ő iPad-et szeretne. Hajlok arra, hogy legyen Apple, ha arra vágyik, de szeretném ha segítenétek összeszedni azokat a hátrányokat, ami a mindennapi használat során érhet iPad esetén egy androidoshoz képest mielőtt döntenék.
Olyasmikre gondolok, mint lehetséges kompatibilitási problémák (file másolás/lejátszás windos pc és ipad között, jack dugó stb) Nem bővíthető memória. Egyéb apróságok, amik most eszembe sem jutnak.
Teljesen fogalmatlan vagyok apple témában, mivel sosem volt ilyen készülékem. Abban sem vagyok biztos, hogy a fenti példák megállják-e a helyüket, szóval bármilyen visszajelzésnek örülök.
köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest