- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
LilProphet90
üzenetére
Az volt a legelső, amit tettem - nem mintha bármi értelme lehetett volna
Ha a bemenet elkoszológik, amiatt fejhallgató üzemmódban ragadhat benne, és nem pont az ellenkezőjébe. Azt természetesen ellenőriztem, hogy ott vannak oldalt azok a pici pöckök, amik hallhatóan ciripelnek picit, amikor bedugom a fejhallgatót. Az elektronika biztosan érzékelte a fejhallgató csatlakoztatást. És amúgy előtte is jó volt, meg pár órával később is, és közben semmi jelentős hardver esemény nem történt vele. Én szoftveres beállításra gyanakodtam, de sehol sem találtam olyat, hogy fejhallgató bemenet letiltása, és különben sem piszkálta senki (én próbáltam, de semmit sem tudtam csinálni vele). Szóval valami misztérium, ami történt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- PlayStation 5
- Knights of honor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Wuthering Waves
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha a bemenet elkoszológik, amiatt fejhallgató üzemmódban ragadhat benne, és nem pont az ellenkezőjébe. Azt természetesen ellenőriztem, hogy ott vannak oldalt azok a pici pöckök, amik hallhatóan ciripelnek picit, amikor bedugom a fejhallgatót. Az elektronika biztosan érzékelte a fejhallgató csatlakoztatást. És amúgy előtte is jó volt, meg pár órával később is, és közben semmi jelentős hardver esemény nem történt vele. Én szoftveres beállításra gyanakodtam, de sehol sem találtam olyat, hogy fejhallgató bemenet letiltása, és különben sem piszkálta senki (én próbáltam, de semmit sem tudtam csinálni vele). Szóval valami misztérium, ami történt.