- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
20800 - 20701
50654 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
-
smc
addikt
-
SharpSA
veterán
-
ittakary
nagyúr
12 beta 3 kintvan, este felteszem 9.7 Pro-ra, jövök majd a tapasztalatokkal

-
krx21
nagyúr
Nekme meg pont az jött be. Főleg hogy az ios11 ben egymás mellett is tudtam kettő appot is futtatni, konkrétan landscape módban jobb oldalon fórumoztam, bal oldalon meg filmet néztem
Imádtam! 
Okés. A lényeg, hogy átgondolt dötés legyen.

-
hszilard666
veterán
Nekme meg pont az jött be. Főleg hogy az ios11 ben egymás mellett is tudtam kettő appot is futtatni, konkrétan landscape módban jobb oldalon fórumoztam, bal oldalon meg filmet néztem
Imádtam! 
-
SharpSA
veterán
Lényegesen jobb a 10,5 Pro képernyője és a hangszórói is. Nekem már csak ez is megérte, de a billentyűzettel együtt már csak ezt a készüléket hordom magammal. Benne van egy sim kártya és teljes a készülék bárhol is vagyok. Ja meg még hozzá ott van az egyik végén normál, másik végén lightning csatlakozós pendrive ha más lehetőség nincs. Igaz én munkára is használom a készüléket, de így mindent meg tudok vele oldani.
-
krx21
nagyúr
Köszönöm a választ!
Ezek nagy része "adat", amit értek is, csak mit jelent ez user szinten valóban.
Most egy IPAD2 van, amit azért cserélünk le, mert már nagyon a végét járja (akku ko, töltőnél a csatlakozó haldoklik, sokszor leesett és néha elmegy a képe, stb.). Amennyiben működne, nem cserélnék le, mert "nincs igény jobb gépre" arra amire használjuk.Viszont ha már venni kell akkor a nagyobb sokkal jobban tetszik, kizárólag a méret (én nem egyéb teljesítmény?) miatt tetszik a 12,9 pro.
Így is megéri a 2017-es?
Használtad már huzamosabb ideig a 12.9"-os iPod-ot. Én is sokat vizsgáltam a 12,9 vs 10,5" kérdést, de nálam a 12,9 már túl nagy volt.
-
Dimaj
aktív tag
Igaza van, 2 éves iPad prot nem éri meg venni, max 80k körül . Az iPad 2018 annyira jó és olcsó lett,hogy nem alternatívái a régebbi prok.. csak a pro 10.5, dehát kinek ér meg 70kt a 120hz kijelző ,meg 4 hangszóró .. meg jön az új pro is nemsokára ...
-
Ance
őstag
Ha kell a nagyobb kijelző akkor megéri, viszont most már nem vennék. Hamarosan jönnek az újak.
Én is éppen kivárok mi lesz, mert erősen agyalok hogy Macbook Pro vagy iPad pro. Manapság már kb mindenre elég a tablet amire venném, és jóval olcsóbb is lenne. Ugyanakkor jelen állapotban egyiket se szabad már megvenni, ősszel sanszos hogy jönnek az újak.Őszig meg malmozzon a két ujjával???? Vicceseket írsz. Főleg, hogy szinte semmi sem biztos abban, hogy jön és.mennyivel lesz jobb.
-
hszilard666
veterán
-
ittakary
nagyúr
Jo hat ha a szamlat el tudod intezni akkor az mad teljesen
-
Lipton
őstag
180 nettóban 141... 130-ért meg nem vennék egy használtat.
A mostani alapján elég sokáig fogom használni, nem szívesen veszek semmi ilyet használtan. Nem is értek annyira a területhez, hogy tutira ne nyúljak bele valamilyen megpiszkált/refurbished/stb. gépbe így nem kockáztatok. -
smc
addikt
200 ért?! 275K ért adtam el a 64 es wi-fi semet, pencillel.

Annyiért már újat is kapni.
Mikor volt ez? -
hszilard666
veterán
-
Mr Bond 007
őstag
Köszönöm a választ!
Most egy IPAD2 van, amit azért cserélünk le, mert már nagyon a végét járja (akku ko, töltőnél a csatlakozó haldoklik, sokszor leesett és néha elmegy a képe, stb.). Amennyiben működne, nem cserélnék le, mert "nincs igény jobb gépre" arra amire használjuk.Viszont ha már venni kell akkor a nagyobb sokkal jobban tetszik, kizárólag a méret (én nem egyéb teljesítmény?) miatt tetszik a 12,9 pro.
Így is megéri a 2017-es?
Brutális lesz a különbség.
Már egy sima 2018-as is atomvillanás azokhoz képest. -
Lipton
őstag
30%-al gyorsabb cpu 40%-al gyorsabb gpu teljesítmény a 2017-es javára, kb 100g-al könnyebb is. A tárhely is nagyobb azt hiszem az újabbnál (32 vs 64gb) ha alapmodellt néztél. A panel kb ugyanazt a felbontást és pixelsűrűséget tudja, de magasabb a képfrissítése. Apple pencil rajozolásnál vagy scrollozásnál nagyon kijön a difi. És erősebb a panel megvilágítása is. 8 vs 12 Mpixel a hátsó kamera (nem tudom számít-e) 1. vs 2. generációs a touch id (gyorsabb és pontosabb az ujjlenyomatos feloldás)
Ezek alapján nem kérdés hogy a 2017-es jobb annyival. Nem mellesleg időtállóbb is lesz.
Valamint érdemes számításba venni hogy 2015 óta a polcon rohad már a cucc, az aksija már most sem lesz 100%-os, mert álltában is gyengült azóta. (hiába töltik gyárilag x %-ig hogy tovább bírja az állást)Köszönöm a választ!
Így is megéri a 2017-es?
-
ittakary
nagyúr
A 12,9 pro 2 verziója között gondolkodom. A első (2015?) van még 180-ért, a frissebb (2017?) pedig 230k-tól. Itt látom a spec-ben, hogy más a proci meg pár egyéb változás, de nem tudom, hogy ez felhasználói oldalról mit jelent. Bőven jó az első verzió vagy megéri a második +50k ráfizetéssel?
iPad Pro 12.9 1. gen-t láttam már használtan 130ért... 180at ne adj érte...
2. gen-t meg már ősszel 200ért (én adtam el ennyiért)
-
Mr Bond 007
őstag
A 12,9 pro 2 verziója között gondolkodom. A első (2015?) van még 180-ért, a frissebb (2017?) pedig 230k-tól. Itt látom a spec-ben, hogy más a proci meg pár egyéb változás, de nem tudom, hogy ez felhasználói oldalról mit jelent. Bőven jó az első verzió vagy megéri a második +50k ráfizetéssel?
30%-al gyorsabb cpu 40%-al gyorsabb gpu teljesítmény a 2017-es javára, kb 100g-al könnyebb is. A tárhely is nagyobb azt hiszem az újabbnál (32 vs 64gb) ha alapmodellt néztél. A panel kb ugyanazt a felbontást és pixelsűrűséget tudja, de magasabb a képfrissítése. Apple pencil rajozolásnál vagy scrollozásnál nagyon kijön a difi. És erősebb a panel megvilágítása is. 8 vs 12 Mpixel a hátsó kamera (nem tudom számít-e) 1. vs 2. generációs a touch id (gyorsabb és pontosabb az ujjlenyomatos feloldás)
Ezek alapján nem kérdés hogy a 2017-es jobb annyival. Nem mellesleg időtállóbb is lesz.
Valamint érdemes számításba venni hogy 2015 óta a polcon rohad már a cucc, az aksija már most sem lesz 100%-os, mert álltában is gyengült azóta. (hiába töltik gyárilag x %-ig hogy tovább bírja az állást) -
Lipton
őstag
Ha kell a nagyobb kijelző akkor megéri, viszont most már nem vennék. Hamarosan jönnek az újak.
Én is éppen kivárok mi lesz, mert erősen agyalok hogy Macbook Pro vagy iPad pro. Manapság már kb mindenre elég a tablet amire venném, és jóval olcsóbb is lenne. Ugyanakkor jelen állapotban egyiket se szabad már megvenni, ősszel sanszos hogy jönnek az újak.A 12,9 pro 2 verziója között gondolkodom. A első (2015?) van még 180-ért, a frissebb (2017?) pedig 230k-tól. Itt látom a spec-ben, hogy más a proci meg pár egyéb változás, de nem tudom, hogy ez felhasználói oldalról mit jelent. Bőven jó az első verzió vagy megéri a második +50k ráfizetéssel?
-
Mr Bond 007
őstag
Én is éppen kivárok mi lesz, mert erősen agyalok hogy Macbook Pro vagy iPad pro. Manapság már kb mindenre elég a tablet amire venném, és jóval olcsóbb is lenne. Ugyanakkor jelen állapotban egyiket se szabad már megvenni, ősszel sanszos hogy jönnek az újak. -
Lipton
őstag
Mennyire éri még meg ipad pro 12,9 első verziót venni? Net teljesen általános használat. Azért 180k vs 230k nem mindegy.
-
bladekettő
tag
Valaki segítsen már, mert lehet én vagyok a béna, de sehol sincs 110 ért meg 90 ezerért ipad pro használtan

Leginkább 130-140 ezer
-
ittakary
nagyúr
felárral tényleg nem éri meg, de ha ugyanannyiért találsz használt garisat, mint egy új 2018as, akkor inkább Pro-t vennék én is. Az a sztereó hangszóró ég és föld

barátnőmnek majdnem mi is új iPad-et vettünk, de végül 90ért találtam egy rózsa iPad Pro 9,7-et eredeti Smart Case-szel.
-
Dimaj
aktív tag
-
Ance
őstag
-
Dimaj
aktív tag
-
Geresics
addikt
Hali,
asszony kapott nemrég egy 2018-as iPad-et.
Itthon ASUS RT-N56U router van.
Most telepítettem a Media Server-t, hogy elérje a rajta levő fájlokat, és a routerben engedélyezi az iTunes szervert (iTunes Server Name: ASUS-iTunes beállítással).
Hogyan tovább?
-
csab2
veterán
Nem találom az iPadem számláját. Ha ne adj isten probléma lenne vele, akkor a szervíz kéri a számlát?
-
Ance
őstag
Sziasztok!
Nem tudok dűlőre jutni, hogy a 2018-as iPad-et vagy a 9,7"-os iPad Pro-t érdemesebb megvenni?
A pro +25k lenne
Egyértelmű a pro előnye. Ennyi felárat bőven megér.
-
bladekettő
tag
Sziasztok!
Nem tudok dűlőre jutni, hogy a 2018-as iPad-et vagy a 9,7"-os iPad Pro-t érdemesebb megvenni?
A pro +25k lenne
-
hibavissza
veterán
-
sebgutkopf
őstag
Sziasztok!
Angol kiosztású külső billentyűzetet mennyire lehet/éri meg használni? Alig van magyar, ami van vagy drága vagy túl nagy. Úgy lehet használni, hogy érzékei a magyar ékezetes betűket a speciális karakterek helyett ami az angol kiosztáson van? Tud e ilyet, be kell e állítani valahol vagy nem tudja? Ha nem is milyen tippetek van angol billenytűzet használatához?Köszi

Persze mukodik. Nekem angol Logitech klaviaturam van a 9.7-es pro-hoz. Annyi, hogy feltelepitettem hozza a magyar kiosztast, igy akar az angol kiosztas a hw bill-nel akar torolheto is. Minden ott van ahol egy rendes magyar billentyu eseten csak a bill felirata az eredeti angol. Minden ekezetes betu a helyen. Nekem megfelel, igaz en tudok rendesen vakon 10 ujjal gepelni, tehat ugyse nezem mi van a gombokon, felolem ures is lehetne.
-
Dimaj
aktív tag
60k maximum, mivel a 2018 iPad használt ára 80k körül van, de a rosszabb hír , hogy nem igen vesznek 2017 iPad ot,mert a 2018 nak olyan jó az új és használt ára is, hogy nem igen jön szoba alternatívaként .
-
Süvi
őstag
Ez jónak tűnik. iOS alól fájlkezelővel másolgatsz a hdd-re és vissza?
Van neki egy saját alkalmazása.
-
hibavissza
veterán
Nekem van egy ilyenem és tudja ezeket.
Ez jónak tűnik. iOS alól fájlkezelővel másolgatsz a hdd-re és vissza?
-
Alex91
félisten
-
Süvi
őstag
Üdv! Nyaralásra nem vinnék laptopot csak iPad-et. Viszont szeretném a fényképezőgép sd kártyáját egy külső hdd-re másolni és onnan megnyitni az iPad-en a fotókat. Mi a megoldás erre?
Nekem van egy ilyenem és tudja ezeket.
-
csab2
veterán
Szerintetek egy 2017-es ipad-et mennyiért lehet eladni? Kifogástalansn állapotban van.
-
univerzita
addikt
Üdv! Nyaralásra nem vinnék laptopot csak iPad-et. Viszont szeretném a fényképezőgép sd kártyáját egy külső hdd-re másolni és onnan megnyitni az iPad-en a fotókat. Mi a megoldás erre?
SD kártyás wifis pendrive kell. Hasonló :[link] Vagy külső wifis HDD amiben van sd kártya foglalat.
-
hibavissza
veterán
-
umfrider
senior tag
Nincs nekik raktáron és nem is tudnak rendelni belőle. Beszéltem velük telefonon. De valóban megtévesztő. Gen 1-et árultak.
Szerintem nem számítana számodra a különbség. A gen 2-ben jobb az újjlenyomat olvasó, jobb a hardver. Na meg a 120 Hz.
Szvsz ha valóban jön az új ipad akkor a gen 1 hamarabb fog elöregedni. Ár kérdése, hogy megéri-e. Meg szubjektív vélemény. -
Ragnar95
félisten
De már lement a telenoros számlámhoz tartozó limit, ha akarnék se tudnék vásárolni már ... ez nagyon kiábrándító amit művel az Apple Store. Nem enged egy appot se le frissíteni ,mert amit utoljára akartam vásárolni ,nem tudtam kifizetni mert megtelt a vásárlási limit.. ez vicc esküszöm ... és meg kötelezni akar hogy vegyem meg, mert nem enged frissíteni semmit.. vicc..... szánalmas inkább ...
Most komolyan neked áll feljebb, mert miután beleegyeztél a vásárlás feltételeibe azzal, hogy rányomtál a vásárlás gombra, nem állhatsz el a vásárlástól?

Ha hagyná az Apple, hogy frissítsd a meglévő appjaidat, amíg tartozásod van feléjük, akkor simán vissza lehetne élni a dologgal.
Adj meg egy bankkártyát az accountodhoz, azzal fizesd ki a tartozásod, majd kérj refundot és töröld ki a bankkártyád. Rég túl lehetnél az ügyön, ha nem hisztiznél és az Apple-t hibáztatnál a saját hibád miatt... -
Dimaj
aktív tag
De már lement a telenoros számlámhoz tartozó limit, ha akarnék se tudnék vásárolni már ... ez nagyon kiábrándító amit művel az Apple Store. Nem enged egy appot se le frissíteni ,mert amit utoljára akartam vásárolni ,nem tudtam kifizetni mert megtelt a vásárlási limit.. ez vicc esküszöm ... és meg kötelezni akar hogy vegyem meg, mert nem enged frissíteni semmit.. vicc..... szánalmas inkább ...
-
efká
tag
-
Dimaj
aktív tag
-
Warter
addikt
Egy kicsit visszaemlékezve az történt ,hogy egy játékban alkalmazáson belül vásároltam Telenor havi számlázásra ,elköltöttem a havi korlátot ,aztán szerettem volna még vásárolni ,de azt már nem engedte mert megtelt a limit .és azóta ha bármilyen programot le szeretnék frissíteni nem engedi mert azt írja erősítsem meg a fizetésem .de mégis hogy tudnám ezt kitörölni hogy ne kérje hogy az utolsó tételt megvásároljam amit szerettem volna ?nagyon idegesítő és több olyan fontos Program van amit szeretnék le frissíteni ....
Kerdes, hogy mikor van fordulod. Ha honap elejen, akkor kivarod vagy megadsz masik bank kartyat es kifizeted azzal.
-
Dimaj
aktív tag
Egy kicsit visszaemlékezve az történt ,hogy egy játékban alkalmazáson belül vásároltam Telenor havi számlázásra ,elköltöttem a havi korlátot ,aztán szerettem volna még vásárolni ,de azt már nem engedte mert megtelt a limit .és azóta ha bármilyen programot le szeretnék frissíteni nem engedi mert azt írja erősítsem meg a fizetésem .de mégis hogy tudnám ezt kitörölni hogy ne kérje hogy az utolsó tételt megvásároljam amit szerettem volna ?nagyon idegesítő és több olyan fontos Program van amit szeretnék le frissíteni ....
-
Warter
addikt
-
Mr Bond 007
őstag
Üdv!
Olyan gondom lenne hogy az eddig jól működő iPad 3 wifi (újonnan vettem, nem másodkézből) ma reggel aktiválást kért, és hiába írtam be az aktuális icloud adatokat, szürke maradt a következő gomb. Így most mi van? Más belefutott már ebbe?
Furcsa, mert nem csináltam semmit vele, előző este csak böngészés volt rajta, update már jó ideje nem jön rá. -
mukibuci
nagyúr
Szia,
Sikerült szereznem egy magyar kiosztású mini billentyűt valahonnan (Rapoo).
Hát, ha teheted ne vegyél magyar kiosztásút
Amúgy nem lenne vele semmi gond, de alapvetően az is számít, hogy apple vagy windows hoz való e a billentyűzet, mert pl. ennél konkrétan a "í" és a "0" fel van cserélődve, nem igazán lehet vele mit kezdeni - más fórumon is írtak erről. (persze itt meg okoskodta valaki, hogy már miért ne mennének a billentyűk lol) A dobozán persze az volt hogy jó iPad hez - hát nem teljesen az.Na sebaj, ettől függetlenül lehet megtartom, mert bár sok speckó karaktert nem találni rajta (konkrétan csillagot nem lehet vele összehozni) viszont magyar szöveget elég jól lehet vele gépelni, nekem kényelmes.
Valószínű beszerzek mellé egy angol kiosztásút is, de ha engem kérdezel az angol a nyerő (pl. ha olyanra vetemedsz, hogy kódolsz ipaden, vagy csak simán akármihez sokat kellenek a []{}*<> jelek), mert ott eddig úgy láttam minden a helyén van, nem kavarnak be az ékezetes betűk.Üdv!
u.i.: minden bizonnyal az Apple Magic Keyboard mini verziója jól kezeli a karaktereket, azt nem próbáltam mert baromi drága, nekem annyit nem ér. (mondjuk ezt biztosra nem tudom, de azt sem tartom kizártnak, hogy valamiért nem jó a sima iPad hez, hogy csak azért is megvetessék veled a pro -t
)Lol, pont erről okoskodtam, hogy tökmindegy mi van rárajzolva, attól még működik. Ha nem tetszik, akkor veszel ra másik matricát, vagy alkoholos filctollal megoldod🤷🏻♂️
-
arin
csendes tag
Sziasztok!
Angol kiosztású külső billentyűzetet mennyire lehet/éri meg használni? Alig van magyar, ami van vagy drága vagy túl nagy. Úgy lehet használni, hogy érzékei a magyar ékezetes betűket a speciális karakterek helyett ami az angol kiosztáson van? Tud e ilyet, be kell e állítani valahol vagy nem tudja? Ha nem is milyen tippetek van angol billenytűzet használatához?Köszi

Szia,
Sikerült szereznem egy magyar kiosztású mini billentyűt valahonnan (Rapoo).
Hát, ha teheted ne vegyél magyar kiosztásút
Amúgy nem lenne vele semmi gond, de alapvetően az is számít, hogy apple vagy windows hoz való e a billentyűzet, mert pl. ennél konkrétan a "í" és a "0" fel van cserélődve, nem igazán lehet vele mit kezdeni - más fórumon is írtak erről. (persze itt meg okoskodta valaki, hogy már miért ne mennének a billentyűk lol) A dobozán persze az volt hogy jó iPad hez - hát nem teljesen az.Na sebaj, ettől függetlenül lehet megtartom, mert bár sok speckó karaktert nem találni rajta (konkrétan csillagot nem lehet vele összehozni) viszont magyar szöveget elég jól lehet vele gépelni, nekem kényelmes.
Valószínű beszerzek mellé egy angol kiosztásút is, de ha engem kérdezel az angol a nyerő (pl. ha olyanra vetemedsz, hogy kódolsz ipaden, vagy csak simán akármihez sokat kellenek a []{}*<> jelek), mert ott eddig úgy láttam minden a helyén van, nem kavarnak be az ékezetes betűk.Üdv!
u.i.: minden bizonnyal az Apple Magic Keyboard mini verziója jól kezeli a karaktereket, azt nem próbáltam mert baromi drága, nekem annyit nem ér. (mondjuk ezt biztosra nem tudom, de azt sem tartom kizártnak, hogy valamiért nem jó a sima iPad hez, hogy csak azért is megvetessék veled a pro -t
) -
Gempas 70
aktív tag
-
Dimaj
aktív tag
Hogyne lett volna kifizetve, másképp oda se adta volna amiért fizettem.
Más esetleg tudja a megoldást ?
-
Alex91
félisten
-
Warter
addikt
Tegnap vásároltam alkalmazason belül az egyik játékban . Ma pedig előjött egy olyan probléma hogy nem tudom frissíteni az ingyenes appokat, (YouTube , stb), mert ha ranyomok , előjön egy fül hogy válasszam ki mivel szeretnek fizetni, mintha vásárolni szeretnek megint.... pedig nem... mit kellene csinálnom hogy ez eltűnjön ?
Gondolom nem lett valojaban kifiztve. Nem tudtak levenni a penzt valamiert, pl nem volt eleg kredit rajta, lejart a kartya vagy barmi ilyesmi. Amig az nem lesz rendezve, addig a free appokat se tudod updatelgetni.
-
Gempas 70
aktív tag
Sziasztok! Van valakiknek infója arról, hogy idén jön új Pro ? Mondjuk a 10.5 utódja vagy valami.. Thx
-
NGA
addikt
-
Süvi
őstag
-
Dimaj
aktív tag
Tegnap vásároltam alkalmazason belül az egyik játékban . Ma pedig előjött egy olyan probléma hogy nem tudom frissíteni az ingyenes appokat, (YouTube , stb), mert ha ranyomok , előjön egy fül hogy válasszam ki mivel szeretnek fizetni, mintha vásárolni szeretnek megint.... pedig nem... mit kellene csinálnom hogy ez eltűnjön ?
-
Syd69
aktív tag
-
NGA
addikt
Tudtok ajánlani olyan 9,7 tokot, ami a tollat is tárolja?
-
Lipton
őstag
-
smc
addikt
A BTel-es ajánlattra gondolsz?
Speckók alapján az az első generációs. -
Lipton
őstag
Sziasztok!
Ipad Pro WIFI 64GB 12,9-et keresek.
Az árukereső első találata 180k ami eléggé érdekes, mert mindenhol máshol 230-tól indul. Mi a trükk ebben, mennyire szabad megvenni egy ilyet? Milyen garanciára számíthatok itt "12 hónap gyártói garancia" néven?köszi
-
mukibuci
nagyúr
De nem a kamerát használja, hogy beazonositsa, hogy a D vajon D-e.. így tök8, hogy gombon “;” van és É lesz belőle a képernyőn
-
arin
csendes tag
Úgy, hogy a "speciális" karakterek működnek e: éáűőúöüó
A magyar d az angol billentyűn is d. Ha megnézed, angol kiosztáson más van a fent említett karakterek helyén.
Üdv!
-
mukibuci
nagyúr
Persze, hogy lehet. Ha lekaparom a feliratot a D beturol, akkor soha többe nem tudok D-t írni, vagy hogy gondoltátok?
-
arin
csendes tag
Sziasztok!

Sziasztok,
Pew kérdezte, ez engem is érdekelne angol billentyűnél iPadhez:
"Úgy lehet használni, hogy érzékei a magyar ékezetes betűket a speciális karakterek helyett ami az angol kiosztáson van?"
Van aki próbálta már?
Üdv!
-
Bocaa
senior tag
Van olyan program amivel ‘digitalizalt otthoni dvd gyujtemeny’ darabjait feliratosan letudom jatszani?
-
Romvr
őstag
Esetleg próbáld meg 3uTools-al.
Köszi a tippet. Azzal már ment. Ennyit az iTunes-ról

-
univerzita
addikt
Sziasztok.
Kb 200 éve nem használtam iTunes-t most mégis odáig vetemedtem hogy feltettem.
A probléma az hogy semmit, de semmit nem tudok átszinkronizálni, se kábellel, se wifin. Kijelölöm hogy minden zenét és filmet vigyen át. Ám amikor rányomok hogy "sync" akkor 4 lépésen megy keresztül fent az alma-logó mezőben, nagyjából 2 másodperc alatt és aztán ennyi. A készülékre nem kerül át semmi, szaggatott karikával jelzi csupán az iTunes-on belül a "Devices" szekcióban a tartalmat.
Hibát nem ír ki, üzenetet nem dob fel egyszer sem
Hogy a pékbe kell rávenni hogy átmásoljon mindent amit kijelöltem? Már szétszed az ideg!

Köszi a segítséget előre is!
Üdv,
RomvrEsetleg próbáld meg 3uTools-al.
-
Romvr
őstag
Sziasztok.
Kb 200 éve nem használtam iTunes-t most mégis odáig vetemedtem hogy feltettem.
A probléma az hogy semmit, de semmit nem tudok átszinkronizálni, se kábellel, se wifin. Kijelölöm hogy minden zenét és filmet vigyen át. Ám amikor rányomok hogy "sync" akkor 4 lépésen megy keresztül fent az alma-logó mezőben, nagyjából 2 másodperc alatt és aztán ennyi. A készülékre nem kerül át semmi, szaggatott karikával jelzi csupán az iTunes-on belül a "Devices" szekcióban a tartalmat.
Hibát nem ír ki, üzenetet nem dob fel egyszer sem
Hogy a pékbe kell rávenni hogy átmásoljon mindent amit kijelöltem? Már szétszed az ideg!

Köszi a segítséget előre is!
Üdv,
Romvr -
Sz4bolcs
senior tag
Megvan, köszi

-
Jaded
őstag
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Jaded
őstag
-
Sz4bolcs
senior tag
-
Alex91
félisten
-
Sz4bolcs
senior tag
Sziasztok! Be lehet állítani valahogy wifi only ipadet, hogy amikor hívnak telefonon (iphone se), azt az ipad jelezze?
-
Pew
tag
A ZAGG van magyar nyelven(20 000)
Igen azt láttam, de abból nem láttam vezeték nélkülit. Konkrétan a Logitech Key to Go érdekel. Ez hasonlít legjobban az apple smart keyboardhoz ami tetszik nagyon, csak nem 57 hanem 17 ezer, és nekem előlapos flipes tokom van, ahoz nem is lenne jó a smart keyboard... Csak az angolban/németben van. Ha lehet rendesen használni már venném is 😀
-
univerzita
addikt
Sziasztok!

A ZAGG van magyar nyelven(20 000)
-
Pew
tag
Sziasztok!

-
trigorin
aktív tag
A 2017-es iPadem az utóbbi időben azt csinálja, hogy miközben nézem az HBO Go-t, kábé 30 perc elteltével egyszerűen lockolja magát. Be kell újra jelentkeznem, újra elindítanom az app-ot, kikeresnem a filmet, odapörgetnem, ahol tartottam, és folytathatom.
Aztán csinált olyat is, hogy Youtube-on néztem egy hosszabb videót, aztán nem bírtam sem lehalkítani, sem leállítani, nem reagált semmire, míg végül nagy nehezen megint jött a pörgő izé, és a feloldó képernyőre dobott.
11.3.1 van rajta.Van esetleg e téren tapasztalatotok, javaslatotok?
Senkinek semmi hasonló tapasztalata? Talán hülye gondolat, de kapcsolatban lehet ez a kameráknál az EU-ban érvényes időkorláttal? Ott is 30 perc, ha jól tudom.
Egyébként korábban nem tapasztaltam ilyet, néhány hete jött elő. -
megema
őstag
Így van, minden Apple eszközre 1 év garancia van. Kiegészítőkre nem lehet Apple Care-t venni, de a Pencil nem is nagyon tud meghibásodni, szóval arra fölösleges is lenne szerintem.
Így van, Apple Care-t külön megveheted bárhol is veszed magát az iPadet, annyi a lényeg, hogy az eredeti garanciaidő lejárás előtt kell megvásárolnod és beregisztrálnod.Valami olyat említettek pár éve az iCentre-ben, hogy ha közös számlán szerepel az eszköz a tartozékokkal, akkor azokra is vonatkozik az Apple Care. De hogy ez csak APR-re vonatkozik-e, vagy pontosan hogy megy, azt nem tudom.
-
mouzrr
őstag
Így van, minden Apple eszközre 1 év garancia van. Kiegészítőkre nem lehet Apple Care-t venni, de a Pencil nem is nagyon tud meghibásodni, szóval arra fölösleges is lenne szerintem.
Így van, Apple Care-t külön megveheted bárhol is veszed magát az iPadet, annyi a lényeg, hogy az eredeti garanciaidő lejárás előtt kell megvásárolnod és beregisztrálnod.Köszönöm a rengeteg infót!

-
Ragnar95
félisten
Így van, Apple Care-t külön megveheted bárhol is veszed magát az iPadet, annyi a lényeg, hogy az eredeti garanciaidő lejárás előtt kell megvásárolnod és beregisztrálnod. -
mouzrr
őstag
1 év világgarancia van minden Apple termékre, így külföldi MM-ban vásárolva is érvényes lesz rá. Apple Care-t tudsz venni az iPadre, ez 2 évre bővíti ki a garanciát (tehát +1 évet ad az eredeti 1 év mellé), ez a legjobb megoldás ha kevésnek találod az 1 év garit, mivel Apple Care-el hivatalos garanciád lesz 2 évig.
Ez az Apple Care mennyibe kerül? Az Apple pencilre is gondolom csak 1 év van, és valszeg nem meghosszabbítható?
Szerk.
Apple oldalán 25ezerbe kerül a protection plan. Tehát ezt külön megvehetem a külföldi Mmes ipadhez? -
Ragnar95
félisten
Köszi mindenkinek az eddigi válaszokat.
Gazdasági szakon tanulok, viszont nem szoktam mindent lejegyzetelni, és jó lenne ha a megnyitott pdf-ek mellé tudnék esetleg jegyzetelni, vagy azokra rajzolni, ezért gondoltam az ipadre főleg. Laptopon eddig sem jegyzeteltem túl sokat, inkább füzetbe írtam, szóval nem lenne visszalépés szerintem.
Néztem pár videót, és olvasgattam teszteket is már, eddig nagyon tetszik. Ha pl. külföldi MediaMarktban veszem, akkor 1 év garancia érvényes rá itthon is, ez hosszabbítható valahogy?
Vagy erre csak akkor van lehetőségem ha az iStyle-nál veszem meg?
1 év világgarancia van minden Apple termékre, így külföldi MM-ban vásárolva is érvényes lesz rá. Apple Care-t tudsz venni az iPadre, ez 2 évre bővíti ki a garanciát (tehát +1 évet ad az eredeti 1 év mellé), ez a legjobb megoldás ha kevésnek találod az 1 év garit, mivel Apple Care-el hivatalos garanciád lesz 2 évig.
-
Noxy
veterán
Gazdasági szakon tanulok, viszont nem szoktam mindent lejegyzetelni, és jó lenne ha a megnyitott pdf-ek mellé tudnék esetleg jegyzetelni, vagy azokra rajzolni, ezért gondoltam az ipadre főleg. Laptopon eddig sem jegyzeteltem túl sokat, inkább füzetbe írtam, szóval nem lenne visszalépés szerintem.
Néztem pár videót, és olvasgattam teszteket is már, eddig nagyon tetszik. Ha pl. külföldi MediaMarktban veszem, akkor 1 év garancia érvényes rá itthon is, ez hosszabbítható valahogy?
Ha külföldön veszed meg a MM-ban, akkor ott tudsz rá venni mèg garanciát. M.országon már nem.
-
Sify
senior tag
Apple termékekre világ garancia van, így bárhol veszed bárhol elviheted szervizbe.
-
mouzrr
őstag
-
Ragnar95
félisten
Attól függ, mit tanulnál rajta. Rajzolósabb, több ábrát igénylő jegyzeteléshez jobb az iPad. Ha inkább folyószövegről van szó, ahhoz viszont jobb a notebook, a gépelés gyorsabb rajta.
Mérnöki/dizájn szakokhoz jobb lehet az iPad, minden máshoz notebook ajánlottabb. -
Süvi
őstag
Maradna mellé laptop, de azt csak itthon használnám. Jegyzetelésre és olvasásra kéne, csak féltem hogy nem annyira jó rajta írni stb. De majd valahol kipróbálom azért. Soha nem volt még Apple eszközöm, ezért kicsit félek is hogy hogyan tetszene (vagy épp nem). Sokkal kényelmesebb lenne azon tanulni pl. ágyból mint laptoppal.
Ezekre szerintem a legjobb elektronikus eszköz,amit lehet kapni, írni, jegyzetelni nagyon jól lehet vele.
Rendszeresen használom a Notability alkalmazást, olyan is volt már, hogy délelőtt 9.00-től 17.00-ig jegyzeteltem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
-
20800 - 20701
50654 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- iPad 6 (2018) 128GB újszerű, dobozos, ajándék tokkal
- újszerű iPad Pro 12.9" (5. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke
- iPad Air 11 (2025) Rebound Magnetic Keyboard Case 360 - US Layout-Black
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB Tüzes Ezüst gar:2027.04.10.
- iPad Air M1 wifi+ cellular új akku ajándék Smart folio
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 mini 64Gb 100% (3hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD AMD 9060XT 16GB Montech XR TG fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Imádtam! 

Már egy sima 2018-as is atomvillanás azokhoz képest.