Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Ipad Air 2-esem van, de nem nagyon használjuk.
Néha Netflix, Disney és társai és arra gondoltam, hogy a szinezgetes mellett biztos szívesen rajzolna rajta a kislányom.
Ezzel a Baseus tollal lehet használni az Air 2-t, amin iOS 15.* fut?
[link][ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Van egy Ipad Air 2-m, iOS 9.3.1-el. Ami eddig nagyon jó is.
Kislányom megkaparintotta, és most Ipad letiltva - Kapcsolódjon az Itunes-hoz felirat van.
Hogyan tudnám megoldani, hogy visszaállítom gyári állapotra és 9.3.1-re, anélkül, hogy frissítse legújabb sw-re? -
zolikaDB
veterán
-
zolikaDB
veterán
Srácok!
Ipad Air 2-m van, 9.3.1-el.
Elég rég volt resetelve a készülék (nem a home + bekapcs gombra gondolok).*
Miképp telepíthetem újra az iOS-t, hogy a 9.3.1 megmaradjon?
Csak iTunes vagy Syncios is jó?*appok sz.rakodnak, Messenger pl olyat laggol/késik, hogy mielőtt kivágom a fenébe, próbálok egy egészségügyi iOS reinstallt
-
zolikaDB
veterán
válasz Alex91 #27060 üzenetére
Neked van is ilyen hasznalatban? Ennyit ki is fizetek erte szivesen, ha tudom, hogy jo, s bevalt.
Nekem ez volt, meg van is fent, finom veluros elolap, jo magnes, pozicio kenyelmes filmezeshez, hatlapja merev, de sose pattant le egy darab se belole (kinais 2$-os vacak par honap alatt spontan osszerepedezett), toltocsatinal meg kivagas van hangszorotol hangszoroig. Ja, es ebreszt, lezar.
[link] -> a design, minden ugyanez, csak ez pro[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Tud valaki alirol jo minosegu tokot AIR 2-re? (Jo nekem mashonnan is, csak a minoseg a kerdes).
Eddig Baseus volt, a 15$-os verzio, de par ev alatt megkopott.
Koszi, annak, aki segit[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Koszi!
Minden tokeltesen megy, net hibatlan, csak ezzel az oldallal van baj.
Várok -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Mi lehet a problema?
Ipad Air 2, iOS 9.3.1, bmelyik bongeszot hasznalom, az Aliexpressen megnyitott store-ban nem jelennek meg a kepek, csak tolt... Ha vakon rakattintok, megnyilik a termek oldala, es onnantol jo minden.
Se asztali, se mobilnezetben nem jo, Safari, Opera, Chrome, Aloha browserekkel probalva.
Az a gond, hogy igy nem latom a store termekeit attekintve, meg a termekkategoriakat sem... -
zolikaDB
veterán
válasz gzbotii #19925 üzenetére
Akkor csak beigazolodott ez az uj sw regi hw-n belassitos dolog...
Nekem Air 2-n a 9.3.1 van, es ez igy is marad.
Ket ev utan csinaltam egy teljes visszaallitast, tiszta lappal inditottam, nekem ez a keszulek igy pazar! Meg mindig
Unokaocsem szinten ezen az iOS verzion maradt Mini 2-vel, neki sincs gondja. -
zolikaDB
veterán
Uraim!
Air2-n 9.3.1 van nekem, most raktam ujra, es allitottam be ujkent.
A Padview es annak utodja viszont nem indul el - azaz elindul, de ki is lep.
Miert?
Van valami alternativa Instagram kivaltasara? -
zolikaDB
veterán
válasz LilProphet90 #17615 üzenetére
Baseus brutál jó tokokat gyárt, és 20$ alatt marad az áruk. 1 éve megvan, azóta hibátlan, minőségi, igaz én Air 2-n használom.
-
zolikaDB
veterán
Meg tudja mondani valaki, hogy az új Ipad tokok közül melyik kompatibilis az Air 2 méreteivel?
Ugyanis egyre kevesebb tok van kifejezetten Air 2-re. -
zolikaDB
veterán
Urak!
Létezik olyan, hogy két felhasználói fiók 9.3.1 alatt? Ha igen, miképp izzítható be? -
zolikaDB
veterán
Masnal sem megy Safarin a hasznaltauto.hu?
"Protocol error"[ Szerkesztve ]
-
-
zolikaDB
veterán
Én Air2-n használom, lassan egy éve.
Volt előtte egy gagyi aliexpress-es noname tokom is, az pont így széttöredezett.
Unokaöcsém Ozakija ugyanennyi idő után már lecserélésre került, mert rongyosra lett használva - és csak otthon tabletezik vele. (Igaz ő Mini2-re vette, T-mobile-nál valami 5e körül a kettőt).
Fura lenne, ha a Baseust is hamisítanák...? -
zolikaDB
veterán
Tudtok ajanlani olyan grafikai progit, amivel akar logot is tudok tervezni? Pl tudok tenni ivre szoveget, vagy png-ben menteni a krealmanyt...
Elore is koszi! -
zolikaDB
veterán
válasz gzbotii #16301 üzenetére
Az iOS rendszeren kár rugózni. Van, akinek lassult, van akinek gyorsult, olyan, mintha ez tök szubjektív lenne.
A tokra visszatérve, nálam 1-2 hétig volt pucin, utána ment rá a gyári-kopi tok (majd egy nagyon-nagyon minőségi Baseus), meg Mocolo üvegfólia. Olyan a készülék, mint az új. A sebesség nekem megfelel, 9.3.1-en vagyok, szerintem ez marad is. Akkuidő csökkent, 14-15 órákat hoz, így 1.5 évesen, korábban ment a 18 is.
De még mindig azt mondom, hogyha tablet, akkor csakis Ipad - és ha csökkennek is az eladások, számomra akkor is ez a legjobb tartalomfogyasztó eszköz. -
zolikaDB
veterán
válasz hszilard666 #15958 üzenetére
Ő is dolgozna a Mac-en, mint állat, csak az Apple nem hagyja neki több, mint 1 milláért sem
-
zolikaDB
veterán
válasz access_denied #15904 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy ez az Xpro néven magát keményen marketingelő valami egy kamu valami, pláne, mert ezt tudja az aliexpresses is, 1/10-ed ennyiért.
-
zolikaDB
veterán
Előlap ilyen velúros tapintású, mágnes szépen fog, tudja ébreszteni a készüléket, bár a belseje koszolódik, de kefével, kis tisztítószerrel meg lehet pucolni.
Hátlapja matt, az élek fényesek.
Nekem nagyon bejött, veszek másikat is, ha ez elpusztulna, bár 1 év alatt használódás jeleit sem mutatja.
Volt olyan tokom, h spontán töredzett szét, meg repedezett a hátlap. Na az volt 5$... -
zolikaDB
veterán
Urak! Safari vagy weboldal sajatossag az, h a megjegyzett user nevet es jelszot nem tolti ki automatikusan, amikor lehivom az adott oldalt?
-
zolikaDB
veterán
válasz #05304832 #15687 üzenetére
A kiállított darabon 10.x.x volt. Hogy a dobozban mi van, nem tudom. Próba-szerence alapon veszel egyet, bekapcsolod, és ha nem az van rajta, akkor elállsz a vásárlástól. Még indokod is lehet rá
Urak: NINCS PIROS EGYES A BEÁLLÍTÁSOK IKONON NÁLAM SEM! Air 2, 9.3.1. Kitörlöm és kész. Ha van frissítés, jelez, törlöm, és nincs ikon.
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Oké. Rossz helyre írtam be.
Nekem is Air 2 van, ezt láttam a MM-ban, bumm. Ha valaki ilyet akar venni, mert ennyit szán rá, és olvasgatás a cél, akkor annak jó lesz. Eleve ha tollas a sztori, eszébe nem jut a delikvensnek az Air 1. -
zolikaDB
veterán
Akit erdekel: MM-ban 90k a sima Air.
-
-
zolikaDB
veterán
válasz Taybor #15468 üzenetére
Csakis ez: Baseus tok Air 2 aliexpress
-
zolikaDB
veterán
válasz silmatauki #15464 üzenetére
Anno 3GS se kapott pl Sirit.
Ezen a 6.1.6 még hagyján, de nekem 4-el volt az igazi, az Iphone 4 meg 5-6 körüli iOS-el. Képeket megnézitek, nem véletlen, hogy újonnan el lett adva a lelkem -> [link] Pedig szerettem.
Az 5C a hardware miatt ugyan, de a 9.3-al nem kapta meg a Nightshift-et, a többit meg te is elmondtad.Nincs ennek értelme, úgy is lesz, akinek iOS15-el is villám lesz az Ipad Mini, meg olyan is, akinek 9.3-al csiga a Pro. MINDEGY. Ha megkérdezi valaki, h miért lassú a készüléke, úgyis 2 fajta válasz jön:
1, mert frissítettél
2, nem tudom, mert nekem ugyanez a készülék, ezzel az iOS-szel villám, gyorsabb is, mint előtteÚh hagyjuk már ezt a fenébe, parttalan vita.
-
zolikaDB
veterán
válasz Chereiose #15443 üzenetére
Tárhely: 16, 64 vagy 128GB.
2014-ben az Air 2 iOS 8-al jött ki. A 32-es verzió egy "ráncfelvarrás", tehát friss gyártás, emiatt van rajta 10.
Érdekes ez, mert pl. a 3GS is úgy indult útnak, h 16-os volt a legkisebb, majd kifuttatás idejére bejött a 8GB és a többi eltűnt.Tény, hogy szerintem az asztroszürke hátlap a legszebb
Kérhetek tőled vmit?
Ha használod a tabletet, pl lefekvés előtt, akkor benthagynál a Safariban megnyitva 5-6 oldalt? És amikor megint előveszed, pl holnap, amikor ráérsz, megnéznéd, h ezek az oldalak újratöltenek-e ha használatba veszed a Safarit?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz access_denied #15427 üzenetére
Azért a Pro elég erős kell legyen egy pár évig.
Értelemszerűen, ami van rajta, az oké.
Csak a vásárlóknak az ilyen "ipad 2-re mehet a 10.3?" dolgokkal kellene tisztában lenni.
Mint ahogy sima Air-nél lassan sztem kezd necces lenni a 10. Meg nem tudok vennie egy 4S-t nosztalgiázni, mert mindegyiken 9.3.5 van, 5S-en meg 10.2... Pff... -
zolikaDB
veterán
válasz access_denied #15425 üzenetére
Igen. Ezért van 9.3.1 az Air 2-n nálam, meg lementettem a fél évvel ezelőtti ipa file-okat, és jó nekem a régi Messenger meg Facebook
-
zolikaDB
veterán
válasz runner 125 #15407 üzenetére
Pontosan! Delutanosban voltam, es full minimumon volt.
Alapbol 14-15 ora jelenleg nekem is. -
zolikaDB
veterán
Urak!
Air 2 toltoje miert nem hajlando hosszabitorol tolteni? Ujkora ota igy van, csak sosem zavart, de neha jol jonne.
Illetve, ha veszek olyan utolagos toltot, amivel egyszerre tobb eszkozt lehet/akarok tolteni, es az Ipadot is, mire kell figyeljek? Esetleg tudtok-e ajanlani tipust? -
zolikaDB
veterán
Urak!
Air 2, 9.3.1, Fotok alkalmazasbol hogyan lehetne csutkara lementeni mindent?
Gepre dugva csak egy mappat akar latni mind a Windows, mind az iTunes, pl, a Messengerbol lementett videoimat nem latom gepen sehol...
Koszonom! -
zolikaDB
veterán
Urak!
Tudtok ajánlani olyan progit, amivel apró, pár perces mobillal készült videókat tudok összevágni, zenét tenni alá, azt is vágva, átmeneteket, effekteket tenni a videóra, netán képeket beszúrni? Nem bánnám, ha ingyenes lenne, nem baj, ha van logó a sarokban.
És nem, nem PC-n akarom vágni.
Köszönöm -
zolikaDB
veterán
válasz runner 125 #14919 üzenetére
Visszatettem egy régebbi Tubex-et és szintén nem megy a zene a háttérben a füles ikonra kattintva...
-
zolikaDB
veterán
-
zolikaDB
veterán
válasz Taybor #14655 üzenetére
Nem tudom, h az menne-e, h a telepitofajlt leszedni netrol?
Ugyanis 3GS-re letoltottem anno az elso vlc-t, a file-t meg kimentettem. Ez a vlc szepen felment az Air 2-re, igaz semmire nam valo mar. Duplakatt TC-ben, es telepiti.
Ugyanigy van meg nekem regebbi elrendezesu Messenger is. -
zolikaDB
veterán
Akkor en még maradok kicsit 9.3.1-en...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Logitech Z906
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Microsoft Excel topic
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest