Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Leváltanám a Nexus 7-es tabletemet Ipadra, de sajnos nem igazodok el a különféle verziók között.
Körülbelül 50-80e forintot szánok rá, ennyiért melyik éri meg a legjobban? Nekem a mini is jó, már az is egy picivel nagyobb, mint a Nexus. Nyilván Ipad 1, 2 már nem jöhet szóba. Olyanokra gondolok itt, h gyakorlatban Ipad 4 és Air között van-e számottevő különbség, és megéri-e a felár stb. Elég a legkisebb tárhely és nem kell SIM-es verzió sem, a bejárati ajtót nem fogja átlépni a készülék.
Milyen típushibákkal lehet számolni egyes verzióknál? (pl van olyan, mint a fekete i5-nél, h kopik a házról a festék?)
Köszönöm előre is[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz szentkuti11 #3254 üzenetére
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Azt szeretném kérdezni, h az alábbi modellek közt mi a lényegi, kézzel fogható különbség? Ipad mini2, Ipad mini3, Ipad Air (a 9.7-es kijelzőt figyelmen kívül hagyva).
Ha a német Media Markt-ból vásárolok egy Ipad mini 2-t, azon van magyar nyelv? Alapból milyen iOS van rajta, és a 9.x-el mennyire marad gyors, rugalmas a rendszer? (anno, amikor a sima Iphone 4-esemet iOS 8-al kaptam vissza a szervízből, legszívesebben kihajítottam volna... A 3GS 4.1-el sokkal-sokkal gyorsabb volt)
Köszönöm! -
zolikaDB
veterán
Node, az Ipad Air a kijelzot leszamitva, az azonos hardware miatt miert is jobb mindkettonel?
A sima Ipad vasarlasat mindig is a meret miatt napoltam el, nekem a 10" nagy, ha youtube-ozni akarok, ott a TV. Egyebkent meg a 4:3-as keparany miatt a Minik jok netezni. (Xiaomi Mipadot akarok cserelni Ipadra)
Persze, lehet a MM-ban kiprobalom az Airt is.[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
És mi a helyzet akkor Mini 2-n, ha pl fut a Safari 3-4 oldallal, egy facebook és egy messenger. Üzenek vkinek vmit, majd visszaugrok a Safariba, ahol egy szövegboxba írok.
Lesz-e vmi fennakadás, elszáll vhonnan vmi, ÚJRATÖLT a böngésző v a facebook, vagy lesz bármi retorzió?
Sajnos egyes optimalizálatlan Android készülékeken tekintélyes mennyiségű RAM mellett is előfordul ilyen.
Azért szerettem meg anno a 3GS-t és az iOS-t, mert nem volt ilyen. -
zolikaDB
veterán
Erre én is keresgettem a választ, többek között azt kutatva, hogy pl a multitasking milyen benne manapság. Sokan dícsérik, mert korszerű és gyors masina (jelenleg), tehát jó vétel lehet, főleg a mostani áráért (PH-n újonnan Apple garival 90 alatt megvan, német Media 80 körül).
Vacillálok rajta én is, nekem az Air már túl nagy, én ölbetett tablettel nem tudok gépelni pl.
De van, aki azt mondja, h Mini 4 vagy Air 2, mert annak "most indul" az "élete, ciklusa", vagy hogy is mondjam, és jelenleg is állati gyors, a multitasking is hibátlan, tehát ezekkel elvileg nem lesz gond 1-2 éven belül, míg a Mini retina akkor már 3 éves körül lesz, és nem kizárt, h már kevés lesz a szufla benne...
Remélem, érthetően fogalmaztam -
zolikaDB
veterán
Ki vagyok akadva, MM-ban nem lehet kipróbálni egyik Ipadot sem (Mini 2, 4, Air, Air 2)... Azt mondták, h csak megtapizni lehet.
Bár, így kézben, az Air 2 elég jónak tűnik, mármint méretileg[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Holnap Media Markt webshopban elvileg az Air 90e HUF.
eMAG-nál a Mini 2 ~50e, Air 2 ~120e. -
zolikaDB
veterán
Air 2-t szeretnek venni megbizhato forrasbol. A pcx.hu annak szamit?
-
zolikaDB
veterán
válasz istvan170 #9941 üzenetére
Van benne igazsag. 2010-2014 Iphone 3GS, Iphone 4, iOS 4-8, 2013-2014 Nexus 7, 2014- Xiaomi Mi3, Xiaomi Mipad. Nem az ocska hulladek, 512MB RAM-os teszkos valamik... Megis, alog varom, h hozza a futar az Air 2-t... Nem mertem a veletlenre bizni, ezert nem lett Mini 4. Hatha az Air tovabb kiszolgal gond nelkul.
-
zolikaDB
veterán
válasz CharlieDrop #9977 üzenetére
Egyszer a meloban suritett levegos pisztollyal kifujtam a kis Nokiam hangszorojat. Amikor vittem par honapra ra garizni, mondtak, h ez meg lett usztatva, garinak lottek... Mondom, mi van???
Ugye, van lecsapato, de a minimalis kondenzviz. Es ne arra gondolj, h a pisztoly slag. Amikor latod, h minimalis vizet porlaszt, ott baj van. Amikor nem latod akkor OK a rendszer, megis van benne. Na, ezt azert, h tudd, mi az ami eleg a bajhoz. -
zolikaDB
veterán
Tud valaki Air 2-re itthon is kaphato, matt, kemeny felpattinthato hatlaprol? Vagy olyan kulfoldi forras, ami postazik Magyarorszagra is? Ilyesmire gondolok: Belkin
-
zolikaDB
veterán
válasz Petya2900XT #10182 üzenetére
Akkor vegyel Mini 4-et. A memoria jotekony hatassal van az appokra, hidd el.
Amugy. Igen, en is igy voltam, mint te. 2 flagship robotos utan (tehat nem teszkos 512MB RAM-os, 1 magos) vettem Air 2-t, mert nem akarok tobbet otthon, kenyelembe helyezkedve varakozni a keszulekre, h ő hogy latja a delutanomat... Sajnos ez is olyan, hogy aldozni kell ra.Urak, erre vki tud megoldast? -> [link]
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz univerzita #10186 üzenetére
Koszonom!
Es mi a kulonbseg a mai nezet es a widget nezet kozt? [link]
Ebbe a listaba hogy tehetek be pl Messengert vagy Mailt? Mert ezek nem szerepelnek itt. Illetve a Yahoo weather csak akkor mutat idojarast, ha a Helymeghatarozas be van kapcsolva. Miert? -
zolikaDB
veterán
válasz univerzita #10189 üzenetére
Koszonom!
Ezek szerint a gyari verzioba nem pakolhatok be akarmit?
Illetve: barhogy kerestem, az Appstore-ban nem talaltam a GO Launchert. Ellenben google hozta... Miert? (Csak ipad, csak iphone, barmilyen ar... Mindegy mit allitottam be)Meg egy kerdes: gondok vannak az AC3-al ugye. Talaltam egy lejatszot, a 8player lite-ot, amit Iphone-on hasznaltam. Ez tudja az ac3-at, es a dlna szervert is kezeli, kiprobaltam, de lite mivolta miatt csak korlatozott szamu file-t enged lejatszani. Oktoberi frissites az utolso. Van olyan progi, ami ennel okosabb, szebb, biztosan tudja az ac3-at, es hasonlo aron van? (5€)
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz univerzita #10191 üzenetére
A Win 7-es gépemen nincs beállítva jelszó, amikor kapcsolódni akarok ezzel a progival, mégis feldobja az Authorization ablakot. Hogyan lehet a legegyszerűbben kapcsolatot létesíteni az Ipad és a gép között ezzel a progival?
-
zolikaDB
veterán
válasz univerzita #10204 üzenetére
Ha vlc-vel, vagy 8player lite-al csatlakozok, azok szemvillanas alatt rajta vannak a DLNA szerveremen (Serviio). Igaz ahhoz semmi jelszo nem kell.
De ez alapbol nem latja a DLNA-t. -
zolikaDB
veterán
En mar elvesztem a vitában
Az Air 2 egyelore 9.2-vel a legjobb, legalabbis nalam. Sztem olyasmi lesz ez, mint 3GS-nel a 4.1, es mindegyiknek megvan a sajat 1-2 OS-e, amivel jo es nem kell bántani. Sztem a legjobb, ha az Air 2 tulajok is maradnak ezen, de ez maganvelemeny. Egyebkent en 8.4-el vettem, de annyira pozitiv visszajelzesek voltak rola itt, h fel is tettem a 9.2-t. -
zolikaDB
veterán
válasz atenza #10312 üzenetére
En ezt a tokot rendeltem, mint latod a hatlap se nem szilikon, se nem atlatszo kopogos muanyag (ezek a megoldasok igenytelenek szerintem).
Masik topikban egy srac szerint eros a magnese, es istyle-ban is kapni, 9k korul.
Szerintem egy probat meger, mar aki szereti/tudja hasznalni ezt az Y rendszert.
[link] -
zolikaDB
veterán
Kicsi1986, karsaitomasz is eleg regota arul a PH-n, joparan vettek toluk a topikbol Ipadot (es mas Apple cuccot).
10455: 1 ev gari, 1 ev szavatossag (vagy jotallas, vagy mi), ez EU szabaly, de kell hozza hivatalos apple szamla. Ilyet ad az Istyle, MM, magyar Apple oldalon fent vannak az APR-ek.
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz univerzita #10535 üzenetére
JB van?
-
zolikaDB
veterán
válasz univerzita #10537 üzenetére
Honnan van az iTransmission?
Hogyan kell csinalni ezt az egeszet? -
zolikaDB
veterán
válasz univerzita #10565 üzenetére
[link] Tehát a deb file-t hogyan telepítsem JB nélkül?
Mod: nézem, h a srác vmware-el csinálta El captain-nel. Ezeket sem nagyon ismerem
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz univerzita #10568 üzenetére
Írtam neki privátot, majd kiderül, hogy mik a lépések! Aztán publikálom, ha hozzájárul!
-
zolikaDB
veterán
-
zolikaDB
veterán
válasz univerzita #10574 üzenetére
Kiprobalom persze, koszi!!
Blakey: koszonom neked is! -
zolikaDB
veterán
válasz vadászcsiga #10600 üzenetére
Aztaaa... Ez de kiraly
-
zolikaDB
veterán
Urak!
A Plex-nél, ha kifizetem az 5€-t, akkor mivel fog többet tudni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- Surface GO + Billentyűzet 10" Pentium 4415Y 8GB RAM 128GB SSD Windows 10 Tablet
- Surface Book 2 13.5" Intel Core i7-8650U 16GB RAM 1TB NVME SSD Windows Tablet
- Samsung Tab S9 Ultra 5G - Használt, szép állapot
- 2db iPad Mini 7 (2024) Wifi 128GB Blue
- Eladó Apple iPad Pro 10.5 64GB Cellular 4G tablet, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest