Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Sziasztok. Jelenleg egy ipad air 2 tulajdonosa vagyok, vagyis részben. Párom lóg rajta folyamatosan és gondoltam veszek magamnak egy másikat. A kérdésem azokhoz szól akik ipad mini 4 használnak. A hardvere mennyire elavult? Ipad air 2 höz képest modjuk, ha valakinek lenne mind a kettő és tudna egy véleményt mondani az lenne a legjobb. Köszönöm.
Kicsit más, olvastam hogy boncolgatva lett hogy lesz e mini 5, szokott erről a szèriárol bármi is kiszivárogni? Vagy egyszerűen csak megjelenik? Köszi
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
válasz univerzita #16591 üzenetére
Köszi, ezt nem olvastam még. Akkor ha idén mutatják be, ha bejön amit jósol akkor november?
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
válasz univerzita #16593 üzenetére
Szóval az esemény júniusban lesz? Akkor azt megvárom.
Más: mire lehet számítani a ipad mini 4 hardvere meddig lesz még elég alap dolgokhoz? Meddig fog frissítéstket kapni?''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
válasz univerzita #16595 üzenetére
Nem a mini 4ben 2gb van.
Lehet hogy meg kell várni az 5öt és akkor venni olcsón négyet. ☺️''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
válasz Alex91 #16606 üzenetére
Amúgy ha jobban bele gondoltok akkor logikus lenne a 3 méret megtartása. Van a mini, ami kompakt és könnyen vihető, kid helyen elfér. Van a normál ami ugye egy normál tablet és van a 12-es ami egy laptopot próbálná kiváltani. Én mind háromnak látom a létjogosultságát.
-
Jano_023
őstag
válasz Ragnar95 #16612 üzenetére
Azért írtam hogy logikus lenne. De persze csak ez saját vélemény.
Nekem amúgy az air 2-vel annyi gondom van hogy nehezen érem át. Úgy értem, hogy a gépelés nem a legjobb rajta, ha nem lenne olyan széles akkor jobb lenne. Ezért gondolkozom a mini vásárlásán.Amúgy istyle-ban most 20 havi 0% thm-re vásárolható minden. Ezzel kapcsolatban is lenne kérdésem. Ki hol vette a tabját? Köszi
-
Jano_023
őstag
válasz univerzita #16624 üzenetére
Állítottnvagx fekvő módban?
-
Jano_023
őstag
válasz Alex91 #16640 üzenetére
Köszi ezeket nem olvastam még.
Csak azt nem értem mi értelme van megtartani egy 9.7 és egy 10.5 méretű tabot. Miért nem tartanak meg egy minit 7. 9, 10.5 és egy 12.5 ipadet. Igy mindenkinek meglenne a megfelelő méret. Én is most a 9.7 új és ipad mini 4 között vacilálok.''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
Ez az android Apple téma engem is elgondolkodtatott. Az igazság az hogy van már egy ipad air 2 és semmi baj nem volt vele mióta megvan (másfél éve). Volt androidos tabletem is és azok gyorsabban elavultnak. Egy ipad 4-5 évig használható és legalább eddig kap is frissítéseket. És persze egy jó androidos tablet is 100k körül van.
[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
válasz Alex91 #16655 üzenetére
Szerintem ezt fölösleges erőltetned. Biztos vannak olyanok akik így választottak tabletet, de a többség biztos nem. Vagy kérdezzük meg azokat akik mini tulajdonosok hogy ők miért vették azt amit.De igazad van az árban van eltérés. Furcsa hogy mára megfordult az arány.
@r3dsnake: azért az akkori taboknál már sokkal jobbak az új androidos tabok. Mára sokkal kisebb a külömbség egy androidos csúcs tablet és ipad kötött.
[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
Nem kötöszködés,de az én 1,5 éves ipad air 2 nem fagyott még soha. Nem vagyok nagy Apple fun és a telom is egy S7 edge ami szerintem az egyik legjobb telefon. Szerintem ha neked ilyen sok gondod van vele érdemes lenne elvinni és megnézetni, mert lehet más gond is van ott. Nehogy valami hardveres gond legyen és csak a gari idő után derüljön ki.
Nekem az előző frissítsnél olyan gondom volt hogy néha a kép forgatás beragadt és csak úgy javult meg ha újra indítottam. A mostani frissítés óta nem jött elő.''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, instagramot hogy tudok a tabletra varázsolni? Köszönöm a segítséget.
-
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy megoldható-e hogy azok az emailek vagy notifikációk amiket az androidos telefonon már megnéztem az ipad minin ne jelenjenek meg ha később azt használom. Pl., melóban nálam a telefon megnézem a napközben érkezett leveleket, üzeneteket és mikor haza, megyek otthon ezeket már ne mutassa az ipad. Erre van valami megoldás?
-
Jano_023
őstag
válasz blakey #16741 üzenetére
Ja, igen értem. Köszi,de ez csak e-mailre jó. A Facebook,chat, stbvel mit lehet csinálni? Amúgy fura most reggel néztem hogy fordítva működik. Ha a tabon nézek meg egy értesítést lesz pl Facebookon akkor az a telefonon már nem jelenik meg.
-
Jano_023
őstag
Hali, meg tudom nézni valahol az ipaden, hogy mennyi adatot használtam? Nem találok ilyen beállítást. Köszi
-
Jano_023
őstag
válasz Atlantisz48 #16770 üzenetére
Nem tudom, hogy használsz e valamilyen felhő vagy backup szolgáltatást,de az iCloud 50GB 299tt/hó ami nem rossz. Így a hely hiány is megoldódik.
-
Jano_023
őstag
válasz DJosef #16802 üzenetére
Nekem ipad air 2 van és vlc-t használok. Az alá szoktam másolni és úgy tudom nézni. Ha nem volt még ipaded és nem használtál ios akkor kényelmetlen lesz az androidhoz képest. De megoldható.
-
Jano_023
őstag
Miért nem lett új ipad mini?? 🙁 miért jó két hasonló méretű ipad 9.7 és 10.5??
-
Jano_023
őstag
válasz LilProphet90 #16822 üzenetére
Remélem nem csak ezt a verziót kapja meg, most vettem mini 4et. Majd meglátjuk.
-
Jano_023
őstag
Segítséget szeretnék kérni. Tudtok ajánlani valami biztosítót ahol az ipadre lehet kötni biztosítást törés és lopás ellen? Van valakinek ilyen biztosítása?
-
Jano_023
őstag
válasz istvan170 #16834 üzenetére
Szia én nem használok iCloudot, de talán egy másik megoldással szolgálahatok. Én gdrive lot használok és DropBoxot. A DropBoxnak van PCs felülete, amivel simán tudod pakolni a képeket. A lényeg hogy azzal egyszerűen meg lehet csinálni.
-
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
válasz milanmylo #17554 üzenetére
Szia, nekem is air 2 van. Nekem otthon két megoldás van. Az egyik ahogy említettek egy NAS,nekem saját építésű van egy freenas operációs rendszerrel. Egy program fut rajta amit plexnek hibák és ez az alkalmazás van iosre is. Így az ipaden is tudok nézni bármit a szerverről és az okos tvre is van ez az app és úgy is megy. Ez a költségesebb megoldás. A másik megoldás a benti tv használom ami nem okos. Google Chrome cast. Ezzel vlcben lejátszót filmeket tudom kiküldetlni rá. 10k körül be lehet szerezni és jó mert pl nyaralásnal is viheted magaddal így egy hotel vagy apartmanban is ku tudod dobni a tvre a filmet. Figyelj rá hogy a 2 verziózlt vedd. Ha kell esetleg segítség ezekkel kapcsolatban írj.
-
Jano_023
őstag
válasz LilProphet90 #17572 üzenetére
Sziasztok, venni szeretnék egy ipad 2017 modellt 32gb wifi verziót. Tudnátok ajánlani helyet ahol jó áron eredeti Apple garanciával adják? Köszi
-
Jano_023
őstag
Köszönöm, egy ismerősöm is építkezésen dolgozik, terveket, emaileket, dokumentumokat akar rajta nézni. Én is néztem ezt a tokot de nagyon drága, bár a készülék sem olcsó amit véd. Szóval azt mondod megéte az árát? Kényelmes használni?
-
Jano_023
őstag
Sziasztok,nekem is gond volt az appstorral. Ki és be jelentkeztem, de valamiért angol lett a nyelv. Nem is tudom vissza állítani, mit tudok csinálni? Köszi
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, ma jön az új oprendszer?
-
Jano_023
őstag
válasz sebgutkopf #17836 üzenetére
Az lehet hogy ez a megoldásuk nem túlságosan felhasználó barát viszont biztonságos. Amúgy szerintem ez is megoldódik majd az új frissítéssel szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest