Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Sziasztok. Olyan jegyzettelő appot keresek ahol ha képet vagy bepötyögök valmit arra is lehet írni vagy rajzolni vagy jegyzetelni. Előre is köszönöm.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
válasz ::Trunks:: #46257 üzenetére
Szia. Az ötös szériáról lebeszélnélek az 2017-es és nem kapta meg a legújabb iPADOSt és csak dual processzor van benne a 2018as verzió már négy magos és kapja a friss operációs rendszert. 45k körül találsz használtat.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Adott egy Ipad pro 10.5 2017 wifi/cellular 256GB verzió. Istyleban vettem, minden tartozéka megvan doboz, papírok minden.
Mostanában nem igazán használom és gondoltam eladom. Tudnátok segíteni abban hogy mennyit lehet érte kérni. Már nem garis. 2 éves múlt. Remélem maradhat a kérdésem. Köszönöm.''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
válasz F.B.I. #33322 üzenetére
Én úgy tudom hogy a digis net nem osztható hotspotban a szolgáltató tiltotta. Családban ban egy iPhone 7 amiben ilyen kártya van és nem lehet osztani.
Nosy: köszönöm. Próbálok keresni valami jó árban lévőt akkor.
[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni tőletek. Venni szeretnék egy ipadet valami régebbit nem túl drágán.
Kisbaba van a családban és a vidéki mamának kellene hogy többször lássa a gyereket. Szóval olyan kell amin egy facetime Skype valamint megy rendesen. Ipad mini 2 alkalmas lehet erre? Mit ajánlotok? Köszi''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, szeretnék az ipad pro 10.5 készülékemre egy smart keyboard venni. Eredetileg az Apple megoldása érdekelne de 40k körül van mindenhol, komolyan ez ennyibe kerül??
Esetleg tudnátok más alternatívát javasolni vagy egy linkkel segíteni hol kapom meg esetleg olcsóbban. Előre is köszönöm a segítséget.''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
válasz SharpSA #27042 üzenetére
Nekem régen mini 4em volt. Most egy 10.5 pro van. A kicsinel nem volt érdekes a billentyűzet mert olyan könnyű volt gépelni vele mint egy okos telefonnal. Ha nem írsz novellákat rajta akkor nem hiszem hogy kell.
Ez csak saját véleményem, de a méretet az alapján döntsd el hogy mire és hol akarod használni. A mini is már akkora hogy zsebben nem hordható így táskában hordtam. Én főleg média fogyasztás olvasásra használom így a nagyobb jobb lett végül. Ezt azért írtam hogy jól gondold át mire és hol fogod használni.''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
válasz #95561216 #24689 üzenetére
Én is ezért várom az új frissítést, ha lesz benne egér támogatás a remotetal ki tudom váltani a laptopom. Életem a benti gépem és már is egy monitorra kirakva full pcs élmény.
-
Jano_023
őstag
Ha megteheted akkor a prot válaszd, ahogy írtad hosszú távra szeretnéd és a pro szerintem jobb hardveres tulajdonságokkal rendelkezik és tényleg nagyon jó áron van most. Nem tudom melyik modellt nézted de most érdemes esetleg rá menni a 256gb ra. Akkor biztosan lesz megfelelő mennyiségű helyed is. Én most váltottam le a mini 4et és nagyon jól tettem hogy prora váltottam nem a simára szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, ma elhoztam az új ipadet és vissza szerettem volna állítani a mini4 backupjat de a program azt mondja hogy vegyek licenst 12kert, ez mi a .... ideig simán lehetett gépre menteni és vissza állítani. Most hogy tudom vissza tenni a mini4 mentését .? Valami ötlet? Köszi
-
Jano_023
őstag
Én ezt rendeltem most.
https://www.speedshop.hu/termekek/4013268/spigen-sgp-smart-fold-apple-ipad-pro-10-5-2017-fekete-oldalra-nyilo-tok.html''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
Szia, mi a mini 4 és az air 2 cseréltünk le 2017es ipad prora. Az istylenal most eléggé akciós. Szeritem ha videó vágásra is kell akkor a pro a jobb választás. Persze drágább, de nézd meg amit írtam.
-
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
válasz elprimo #24487 üzenetére
Én egyedül a processzor teljesítményben valamit a type c csatlakozóban látom a különbséget. A faceid nem érdekel, a disegn sem, a régebin van jack pl és szerintem strapabíróbb a kialakítása. Szóval nem nagyon látom azt a nagy különbséget. De lehet hogy csak a választásom próbálom igazolni.
-
Jano_023
őstag
Köszi a véleményeket. Csak nem mindegy hogy 100k többet fizetek egy hasonló gépért. Szóval nem mindegy hogy a 10.5 179k az alap Model vagy a 11 309k. De szerintem a régebbi lesz...
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, másfél éve már nyuzom a kis ipad mini 4 és szeretem is meg minden. De asszonynak lecsereltem az Air 2 et egy ipad pro 10.5 re. Azért a két tabletta között gyorsaságban van külömbség. Gondoltam hogy én is cserélek de a 2018as 11-es prot néztem ki magamnak. Azonban tegnap láttam az istyle oldalán hogy a 2017 SIM-es verziós 512gb 210k. Ez nagyon jó ár érte. Véleményetek szerint a 2018 as 11es méretű pro is hasonló képen lesz leárazva jövőre? Van akkora külömbség szerintetek a 2017 és a 2018 pro között ami miatt érdemes lenne az újabb verziót választani ekkora ár külömbség mellett? Előre is köszönöm a segítséget.
-
Jano_023
őstag
válasz koxkids #24250 üzenetére
Persze. A sebesség a processzornak és a kijelzőnek köszönhetően nagyon durva. A hangzás a 4 hangszórótol sokkal jobb. Szerintem minden szempontból jobb készülék és észrevehető a külömbség. Szerintem a következő 3-4 évre jó lesz páromnak. Ha esetleg valami speciális dologra vagy kíváncsi szólj.
-
Jano_023
őstag
Igazából a használt kb ilyen áron van. A 256-os sim verziós 200k az szuper ár. És ha azt nézed hogy a 11 colosbol az alap verzió 300k sokkal jobban megéri a 2017 verzió. Mi is páromnak azt vettünk.
-
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, mennyiért adható el egy Air2 64Gb Wifi verzió szerintetek ? Köszönöm a segítséget.
-
Jano_023
őstag
Süvi, Mr.C ha vesztek wifi modellt vagy lte verziót? A ceruzát hasznosnak találjátok egy ilyen kis méretű eszköznél?
-
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
válasz markknight #23491 üzenetére
Lehet, de igazából az a baj hogy az ipad mini 4 nekem még jól szuperál nem lassú szóval kb még egy évet biztos velem lesz. Aztán ki tudja mire cserélem le, csak attól félek ha nem fogy jól az új mini megint nem lesz frissítve jódarabig ami azért nagy kár lenne. Nem azt mondom hogy évente kellene de szerintem 2 évente vagy 2 és fél az már indokolt lenne. Ha jövőre megkapja az új formát vagy jövő év végére az nagyon jó lenne.
-
Jano_023
őstag
Igazából mindenki pozitívan beszél az új ipad miniről az egyetlen dolog amit negatívként említenek a design. A nagy kijelző melletti szélek. Nem tudom hogy jó lenne e ha megkapta volna az új designt. Nyilván jobban nézett volna ki, de az új konstrukció nem annyira strapabíró könnyebben hajlik és azért ez igen is egy olyan eszköz amit hordozni fogsz ha megveszed. Két kérdésem lenne, akinek van mini 4 váltani fog? A másik kérdés szerintetek jövőre vagy két év múlva várható e ennek a meretnek az újra disegnolt változata? Kinek mi a véleménye? (Ja még egy személyes megjegyzés a 3Gb RAM szerintem nem kevés, ezen a kis kijelzőn ritka a multitasking bár lehet csak az én használati szokásom).
-
Jano_023
őstag
válasz #31816946 #23462 üzenetére
Hali, nekem egy ipad mini 4 van és a páromnak adtam a air 2 mert nekem nagy volt. A gépelés és a tartása kényelmesebb a mininek szerintem. Szerintem amire használni szeretnéd arra bármelyik készülék jó. A mini 4 most lesz év végén 5 éves és vígan lehet használni. Nem érzem lassúnak és nincsen olyan video vagy tartalom amit nem jelentene meg. Szerintem a kérdés az hogy mennyi multi taskinget használ nyilván a több ablak a kisebb képernyőn kisebb méretben jelenik meg. De hardveresen szerintem a 9.7 ipad 2018 és a mini 5 is azokra a dolgokra jó lesz amire te szeretnéd használni. Menj el egy üzletbe vedd kézbe a készülékeket és az alapján dönts. A mini újabb drágább kicsit, de ha kell a nagyobb kijelző akkor a 9.7. Ha van kérdésed a minivel kapcsolatban kérdezz. (Ezt is arról írtam)
-
Jano_023
őstag
Vicces hogy csak a tok egy vagyon. Amazonrol lehet vezeték nélküli töltő tokot venni hozzá sokkal olcsóbban.
-
Jano_023
őstag
Én úgy olvastam hogy az első verziós tollat használják majd nem az újat.
-
-
Jano_023
őstag
Jó reggelt. Van egy ipad mini 4 készülékem. Az utolsó frissítés óta azt vettem észre hogy töltésnél és néha simán használat közben is nagyon melegszik a jobb alsó hátlapi rész. Nem játszom rajta sima böngészés vagy youtube nézés közben is. Valamit az is feltűnt hogy nyugalmi helyzetben gyorsabban merül mint általában. Mintha valami folyamatosan pörgetné a processzort. Valaki vett észre hasonló dolgokat? Tudok ezzel valamit kezdeni, esetleg küldjem be szervizbe? Előre is köszönöm a segítséget.
-
Jano_023
őstag
Hali frissítettem az ipad mini 4emet az új rendszerre. Azóta nem tudok chromecastre se youtube se twich videokat kitenni. Valaki tudja miért vagy hogy oldjam meg?
-
Jano_023
őstag
válasz pescara #19443 üzenetére
Vissza adják, csak nem tudom mit vegyek utánna. Valami kell rá lehet hogy egy UAG tok lesz esetleg valaki használ ilyet itt, az mindegy most hogy minire vagy másik ipadre. Csak érdekel a vélemény róla. Köszönöm
-
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Van egy ipad mini 4em és egy laut háromszögbe hajtós tokot használok hozzá. A tok alján a műanyag elkezdt repedni, így ki akartam cserélgetni, de már csak rózsaszín van istyleban és nem is lesz másik. Most valami jó minőségű tokot kell keresnem a minire. Várom a javaslatokat és a linkeket nektek milyen van és kinek mi jött be és honnan rendelte. Köszönöm a segítséget.
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, valaki tudna nekem segíteni, Ios 11. A gyors menüben vagy minek hívják lehet ki be kapcsolni a wifit és a Bluetooth. Na már ha itt kikapcsolom akkor sajnos egy idő után vissza kapcsol. Nem lehet beállítani hogy ez kikapcsolja a wifit és a Bluetooth ne csak a kapcsolatot bontsa?
-
Jano_023
őstag
válasz sebgutkopf #18002 üzenetére
Nekem itthon van egy ipad mini 4 és egy ipad air 2. A mini rendszernek azt írja 1.71GB az air 3.54GB ír. Az a 28 kicsit soknak tűnik.
-
Jano_023
őstag
válasz adamssss #17919 üzenetére
Szerintem nem normális, hogy egy olyan oprendszert vagy frissítést erőltetnek rá az emberekre amitől rosszabbul fog az adott termék működni. Ha nem képes kezelni megfelelően a hardver akkor ne tolják ki rá vagy adják meg az opciót hogy el tudd dönteni hogy szeretnéd e vagy sem. Nincsen olyan sok készülékjük és hardver igazán le lehetne tesztelni...
sebgutkopf: megértem hogy mi a gondod,ebben az esetben lehet a cégnek nem ipadet kellett volna vennie neked hanem egy androidos tabletet. Idegesítő lehet főleg ha így megakasztja a munkát.
[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
Hali, ipad mini 4re frissítettem és működik rendesen eddig. Azt láttátok hogy az app store hogy átalakították.
-
Jano_023
őstag
válasz sebgutkopf #17844 üzenetére
A véleményem szerint a problémád nem is annyira a rendszerből hanem inkább az adott program használatából adódik. Miért van hogy egy program használhatatlan ha az alól készítesz valamit és azt mért akarod másból megnyitni és ott szerkeszteni és aztán vissza tuszkolni a másikba ha az szar? Azért a rendszer ahogy írtuk nem felhasználó barát mint mondjuk egy android (amit amúgy én is jobban szeretek), de itt szerintem a program a ludas és az ahogy ezt a filet kénytelen vagy kezelni. De ez csak az én véleményem.
-
Jano_023
őstag
válasz galaxys80 #17839 üzenetére
Nem tudom, hogy fog e rajta változtatni. Nem igazán olvastam utána, de én valami olyasmire számítottam a fájl kezelő érkezésével, hogy a file típusokra lehet majd valamiféle jogosultságokat adni amivel engedélyezhetem hogy több alkalmazás is hozzá férjen.
-
Jano_023
őstag
válasz sebgutkopf #17836 üzenetére
Az lehet hogy ez a megoldásuk nem túlságosan felhasználó barát viszont biztonságos. Amúgy szerintem ez is megoldódik majd az új frissítéssel szerintem.
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, ma jön az új oprendszer?
-
Jano_023
őstag
Sziasztok,nekem is gond volt az appstorral. Ki és be jelentkeztem, de valamiért angol lett a nyelv. Nem is tudom vissza állítani, mit tudok csinálni? Köszi
-
Jano_023
őstag
Köszönöm, egy ismerősöm is építkezésen dolgozik, terveket, emaileket, dokumentumokat akar rajta nézni. Én is néztem ezt a tokot de nagyon drága, bár a készülék sem olcsó amit véd. Szóval azt mondod megéte az árát? Kényelmes használni?
-
Jano_023
őstag
válasz LilProphet90 #17572 üzenetére
Sziasztok, venni szeretnék egy ipad 2017 modellt 32gb wifi verziót. Tudnátok ajánlani helyet ahol jó áron eredeti Apple garanciával adják? Köszi
-
Jano_023
őstag
válasz milanmylo #17554 üzenetére
Szia, nekem is air 2 van. Nekem otthon két megoldás van. Az egyik ahogy említettek egy NAS,nekem saját építésű van egy freenas operációs rendszerrel. Egy program fut rajta amit plexnek hibák és ez az alkalmazás van iosre is. Így az ipaden is tudok nézni bármit a szerverről és az okos tvre is van ez az app és úgy is megy. Ez a költségesebb megoldás. A másik megoldás a benti tv használom ami nem okos. Google Chrome cast. Ezzel vlcben lejátszót filmeket tudom kiküldetlni rá. 10k körül be lehet szerezni és jó mert pl nyaralásnal is viheted magaddal így egy hotel vagy apartmanban is ku tudod dobni a tvre a filmet. Figyelj rá hogy a 2 verziózlt vedd. Ha kell esetleg segítség ezekkel kapcsolatban írj.
-
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
válasz istvan170 #16834 üzenetére
Szia én nem használok iCloudot, de talán egy másik megoldással szolgálahatok. Én gdrive lot használok és DropBoxot. A DropBoxnak van PCs felülete, amivel simán tudod pakolni a képeket. A lényeg hogy azzal egyszerűen meg lehet csinálni.
-
Jano_023
őstag
Segítséget szeretnék kérni. Tudtok ajánlani valami biztosítót ahol az ipadre lehet kötni biztosítást törés és lopás ellen? Van valakinek ilyen biztosítása?
-
Jano_023
őstag
válasz LilProphet90 #16822 üzenetére
Remélem nem csak ezt a verziót kapja meg, most vettem mini 4et. Majd meglátjuk.
-
Jano_023
őstag
Miért nem lett új ipad mini?? 🙁 miért jó két hasonló méretű ipad 9.7 és 10.5??
-
Jano_023
őstag
válasz DJosef #16802 üzenetére
Nekem ipad air 2 van és vlc-t használok. Az alá szoktam másolni és úgy tudom nézni. Ha nem volt még ipaded és nem használtál ios akkor kényelmetlen lesz az androidhoz képest. De megoldható.
-
Jano_023
őstag
válasz Atlantisz48 #16770 üzenetére
Nem tudom, hogy használsz e valamilyen felhő vagy backup szolgáltatást,de az iCloud 50GB 299tt/hó ami nem rossz. Így a hely hiány is megoldódik.
-
Jano_023
őstag
Hali, meg tudom nézni valahol az ipaden, hogy mennyi adatot használtam? Nem találok ilyen beállítást. Köszi
-
Jano_023
őstag
válasz blakey #16741 üzenetére
Ja, igen értem. Köszi,de ez csak e-mailre jó. A Facebook,chat, stbvel mit lehet csinálni? Amúgy fura most reggel néztem hogy fordítva működik. Ha a tabon nézek meg egy értesítést lesz pl Facebookon akkor az a telefonon már nem jelenik meg.
-
Jano_023
őstag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy megoldható-e hogy azok az emailek vagy notifikációk amiket az androidos telefonon már megnéztem az ipad minin ne jelenjenek meg ha később azt használom. Pl., melóban nálam a telefon megnézem a napközben érkezett leveleket, üzeneteket és mikor haza, megyek otthon ezeket már ne mutassa az ipad. Erre van valami megoldás?
-
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, instagramot hogy tudok a tabletra varázsolni? Köszönöm a segítséget.
-
Jano_023
őstag
Nem kötöszködés,de az én 1,5 éves ipad air 2 nem fagyott még soha. Nem vagyok nagy Apple fun és a telom is egy S7 edge ami szerintem az egyik legjobb telefon. Szerintem ha neked ilyen sok gondod van vele érdemes lenne elvinni és megnézetni, mert lehet más gond is van ott. Nehogy valami hardveres gond legyen és csak a gari idő után derüljön ki.
Nekem az előző frissítsnél olyan gondom volt hogy néha a kép forgatás beragadt és csak úgy javult meg ha újra indítottam. A mostani frissítés óta nem jött elő.''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
válasz Alex91 #16655 üzenetére
Szerintem ezt fölösleges erőltetned. Biztos vannak olyanok akik így választottak tabletet, de a többség biztos nem. Vagy kérdezzük meg azokat akik mini tulajdonosok hogy ők miért vették azt amit.De igazad van az árban van eltérés. Furcsa hogy mára megfordult az arány.
@r3dsnake: azért az akkori taboknál már sokkal jobbak az új androidos tabok. Mára sokkal kisebb a külömbség egy androidos csúcs tablet és ipad kötött.
[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
Ez az android Apple téma engem is elgondolkodtatott. Az igazság az hogy van már egy ipad air 2 és semmi baj nem volt vele mióta megvan (másfél éve). Volt androidos tabletem is és azok gyorsabban elavultnak. Egy ipad 4-5 évig használható és legalább eddig kap is frissítéseket. És persze egy jó androidos tablet is 100k körül van.
[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
válasz Alex91 #16640 üzenetére
Köszi ezeket nem olvastam még.
Csak azt nem értem mi értelme van megtartani egy 9.7 és egy 10.5 méretű tabot. Miért nem tartanak meg egy minit 7. 9, 10.5 és egy 12.5 ipadet. Igy mindenkinek meglenne a megfelelő méret. Én is most a 9.7 új és ipad mini 4 között vacilálok.''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
válasz univerzita #16624 üzenetére
Állítottnvagx fekvő módban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest