Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi belépő szinten (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-09 14:43:01

LOGOUT.hu

Házimozi belépő szinten

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30043) RomiJosy válasza BBéci (#30042) üzenetére


RomiJosy
aktív tag

Szívesen változtatok ha látom merre kell. Jelenleg az az elképzelésem, hogy ha a nappaliban szeretnék megnézni egy filmet az élvezetesebb legyen és itt meg is állnék kicsit. Ez (sajnos) elsősorban nappali lesz és ezért nem teszek fel vásznat és nem szívesen kerülgetek hangfalakat. Fül magasság az jól hangzik, de a kábeleket behúznám..azaz kiépíteném.Szőnyeg alatt nem ildomos kábelezni.. Azt javaslod a plafont kerüljem.. lentebb rakom a kivezetéseket és egy kemény polcal felteszem a falra kb fül magasságba. Az szerintem működik.
A feleségem nem a hang minőséget ellenzi, hanem a hang erejét..
Az összefoglalóban olvastam, hogy a kisebb erejű erősítőket inkább kis méretű szobákba javasolják..20nm alatt.. ez 30 nm.. erre kéne nekem egy erősítő. Nézd el nekem a kezdők hibáját mert teljesítményben gondolkoztam..
Szerintem 150k-200k ft körül szánnék a hangra amiben a hangfal és az erősítő is benne van. Lehet használt is és kompromisszum képes vagyok.

5.1 bőven elég és nincs abszolút hallásom, nem is tudom mi a tökéletes mert szerintem még olyat nem hallottam :D amire te azt mondanád... ,,ez elfogadható,, az nekem vélhetően tökéletes lenne..

Ez PL ránézésre elfogadhatónak tűnik nekem.. Hangfalakra is maradna 120k ft

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi belépő szinten (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.