Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-14 14:06:07

LOGOUT.hu

Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53858) Laccoss válasza AxBattler (#53855) üzenetére


Laccoss
addikt

Szia!

1. Meleg ragasztó a perforált részek belső szélére, vagy kis fémlapot ráragasztasz a perforáció sarkaira, és úgy mágneses porvédő (bár az alkatrészek közelsége miatt lehet nem kellene ilyen). Mivel lyukasztott a hátulja, akár csavarral is lehetne rögzíteni a porvédőt (attól függően milyen anyagból van, de ha van egy kis tartása a csavar is megfogja)

2. Elég kevés ott a hely, hogy esetleg egy jobb hangszórót bele tudj rakni, persze ha méretben találsz megfelelőt megoldható, de jobb ötletnek tűnik egy kis hangszóró rögzítése magára a monitor hátuljára/aljára.

Igazából magában az all in one gépben semmi extra nincs, ha jelenleg van monitorod, és azon van VESA rögzítési lehetőség, arra rögzíthetsz egy fémlapot, rádobod az alaplapot, meg a többi hardvert, befeded valamilyen műanyag vagy fémből készült fedlappal, és már készen is van.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.