Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-03-20 09:38:09

LOGOUT.hu

Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19720) asdf_ válasza Jackie_Chan (#19719) üzenetére


asdf_
veterán

Erdemes elolvasni mit vettel. En nem tudom, a Sony mit ir meg mit vallal, de pl. a hiperekben meg nagy elektornikus termekeket arusito boltokban ertekesitett kiegeszito garancianal biztositasi szerzodesnel pl. ugy indul a hirado, hogy a vasarolt + x ev, az az eredetileg megvasarolt elso keszulekre vonatkozik, ha masfel eves koraban kifingik a keszulek, a gyarto kicsereli, akkor a vasarolt garinak lehet integetni, az ment a levesbe, mert a cserekeszulekre nem ervenyes. Tehat nem alapvetes, hogy a cserelt keszulek orokli a vasarolt garit.

Gari nelkuli meg azert, hogy a vevot ne szivasd olyannal, amiben most epp benne vagy, hogy a csere cserejenek a cserejet kell majd esetleg garizni. Eladod nullkilometeres bontatlankent (egyutt felbontjatok persze, hogy az uzemkepessegerol meggyozodhessen a vevo) es azt mondod, hogy nincs ra gari, es megszabadulsz tole. Vagy csaladon belul megszabadulsz tole.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.