Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo91
aktív tag
sziasztok,
Neten rendelek terméket (HDD) és személyes átvételt választom, ez milyen vásárlásnak minősül?
Rendes bolti, vagy netes vásárlás? Ilyenkor élhetek a 8napon bellüli elállás lehetőségével?Köszönöm szépen,
üdv
G -
bbubby00
őstag
Anyum telefonjan a kijelzo jobb felso sarka besargult. Atvette szemelyesen az ugyintezo, rairta h jo allapotu, nincs kulserelmi nyom.
Majd ma hivnak, h sry, garancian kivul meg tudjak javitani, mert a szerviz azt allapitotta meg, h a keret belseje serult es attol tortent ez a kijelzon. Viszont mikor ugye bevittem mondta a csaj szemelyesen h ez tipushiba. Mi a kovetkezo lepes? Ez milyen modon tamadhato meg? Mivan, ha a szervizben okoztak a hibat? Ilyenkor kinek kell bizonyitani?
Ha ez szamit 1ev garancia van a keszulekre es az alatt vittem be.Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
vasi89
addikt
Hali!
Létezik olyan, hogy egy terméket ha 3szor cseréltek akkor a 4. alkalommal már visszakérhetem a pénzemet vagy ez csak mendemonda? Erre vonatkozóan semmit nem találtam de 1 hónapon belül 4.jére cseréltetni a telefonomat már kissé felbosszant
-
313313
addikt
-
gabo91
aktív tag
sziasztok,
Rendeltem online egy HDD-t 2év gyári garanciával ma megkaptam, viszont a szállítól/garanciajegyen csak 12hó garanciát írnak.
Mit lehet tenni ilyen esetben?
Köszönöm előre is. -
MaxxDamage
félisten
válasz gabo91 #19768 üzenetére
1. Jelzed a bolt felé és ha nem adják meg a 2 évet, akkor elállsz a vásárlástól. /ez a legjobb megoldás/
2. Amennyiben elállsz a vásárlástól (kp.-t vissza kapod), rendelsz megint egyet (és remélhetőleg 2 év garral kapod) vagy máshonnan szerzed be.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
gabo91
aktív tag
válasz MaxxDamage #19769 üzenetére
Köszi, beszélek velük.
Nem akarok elállni a vásárlástól, mert akkor áll bent a pénzem, nem lesz termékem (karácsony is jön) pár hétig... meg a visszaküldés költségét is állhatom... -
asdf_
veterán
válasz MaxxDamage #19769 üzenetére
Nem elall, hiszen -velhetoen- hibas teljesites tortent, igy a bolt fizeti a visszautat.
-
veterán
Pár hete gariztattam egy videokáryát amit használtan vettem. Mivel a számla emiatt kikerült a dobozból sikerült elvesztenem.
A boltban (ipon) azt mondták elég egy másolat de az sincs, lefényképezni is elfelejtettem, de lehet kérni számlamásolatot. Viszont ugye eredetileg nem én vettem, nem az én nevem van a számlán. Gond lehet ebből?https://tinyurl.com/rasoapro
-
MaxxDamage
félisten
Adott boltban hallottam már hasonló esetről (5 év gari helyett 1 évet kapott a vásárló és csak elállással tudott élni, mert nem kapta meg az 5 évet - ez nagyban függ az adott beszerzéstől, készlettől és beszállítótól is)
A bolt határozza meg a visszavétel feltételeit, ha elállás történik, akkor az minden esetben a vevő költsége. (ha ingyen futár küldés esetén is) amúgy nevezhető hibás teljesítésnek is (ha a bolt elismeri)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
asdf_
veterán
válasz chopin42 #19774 üzenetére
Meg egyszer mondom, nem elallas. Rendelt egy hdd-t 2 ev garival. Kapott egyet 1 evvel. A bolt hibasan teljesitett, tehat vagy kuld egyet 2 ev garival es elviszi az 1 ev garisat, vagy siman elviszi az 1 ev garisat (mindezt sajat koltsegen termeszetesen) es visszatertiti a vasarlas osszeget (hatalmas elnezeskeresek kozepette).
Elallasnal a vevo fizetne a futart/postat visszauton, amire itt semmi ok nincsen, hiszen nem azt kapta, amit kert, az elado hibazott.
-
chopin42
addikt
-
gabo91
aktív tag
Tegnap megírtam nekik, hogy mi a helyzet és kérem az eredeti 24hó garanciát. Meglátjuk mit lépnek, ha nem kapom meg akkor megy vissza ahogy tanácsoltad. Gyári csomagolásból nem is bontottam ki ezért.
Köszi a többieknek is az infót, mert PCX a másik ahol szintén 24hó garival hírdetik, illetve oázis van még, a többi boltban 1évvel hírdetik.
(aqua-nál néztem hogy sok HDD -t hírdet OEM ként 12hó garival és nem OEM-et 24hó garanciával %-ban nézve jelentősen drágábban. Ebből viszont pont nincs nálunk 24hónapos)
-
gabo91
aktív tag
válasz gabo91 #19779 üzenetére
Ezt a választ kaptam: "
Mi a termékeinket annyi garanciával értékesítjük, mint amennyivel mi is vásároljuk.
4-5 tucat beszállítóval dolgozunk együtt.
A rendszerünk úgy van felépítve, hogy a beszállítók adatait összehasonlítva (ár) készít egy listát, és a legolcsóbbat listázza ki rendelhető státuszban.
Így akár az is előfordulhat, hogy egy adott terméket megrendelve ugyanazt a terméket 1-2 perccel később újrarendelve más más árat vagy más garanciális időt lát a visszaigazoláson, mert a korábbi rendelésével a belistázott beszállítónál elfogyott a termék, és az új rendelés egy teljesen más beszállítótól, akár eltérő garanciális idővel érkezik. A kiszállított terméket mi is 12 hónap garanciával vásároltuk, mint amivel értékesítettük.
Ha nem felel meg a termék, úgy elállhat a vásárlástól, ha nem cégnévre vásárolta a terméket."Nem tusom ezt elfogadni válaszként, mert 24hó garanciával hírdetik (most is) akkor irja oda hogy 12hó (ami lehet néha 24is) előre nem tudom mit adnak így zsákbamacska. 12hó garanciával megveszem bárhol személyesen is (vidék) és akkor garancia érvényesítés eseten nem kell póstázgatással szívni.
Nem válaszoltam még. Javaslat? -
Lackooo84
nagyúr
-
asdf_
veterán
válasz gabo91 #19781 üzenetére
Irjal vissza, hogy a k antyjukat, lesznek szivesek kulon termekkent listazni ha ugyanazt a termeket 1 es 2 ev garival is forgalmazzak (de elsosorban nem kene szurke cuccot arulni ). Teljesen lenyegtelen, hogy maganszemelykent vagy cegkent vasaroltal, mindket esetben jogod van elallni, es nem 14 naposan, hanem az elado hibas teljesitese miatt (nem azt kaptad, amit rendeltel). A hibas teljesites miatt a termek visszautjanak koltseget nekik kell viselniuk.
[ Szerkesztve ]
-
gabo91
aktív tag
válasz LuckyL #19787 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsot segítséget.
Illedelmes kérés nem mindenkinél jön be ott akkor olyan stílus kell... aztán valahogy csak letudják írni hogy "Kedves Gábor" "Tisztelettel"
Sajnos ez egy ilyen ország, ahol ha valaki normális hangnemben kér akkor nem foglalkoznak vele.Megkaptam a javított garancia levelet
ahoz pofa kéne, hogy esetleg utólag ezt lehazudni nem elismerni, de emailt mindenesetre elteszemHÁLÁSSAN KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGÍTSÉGET,
A TANÁCSAITOKAT![ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz vasi89 #19780 üzenetére
Valami gigszert érzek az erőbe, Mate 20-t ha 2-3 hónapja kapni idehaza...
Amúgy meg be kellett volna regisztrálni a készüléket. A Huaweut hívni és 3 hónapon belül új készüléket adnak, nem javítanak.
Hívd fel a Huaweit, ecseteld el a panaszodat és kiemelten fogják kezelni az ügyedet...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
m4rk.89
aktív tag
Sziasztok!
PCLand üzletből vettem online (kártyás fizetés) egy nyomtatót, de sajnos rossz típust.
Akkor jöttem rá, hogy nem Wifi-s amit akartam miután kiment a tesztoldal...
Ilyen esetben el tudok állni a vásárlástól? Festéktartályok fel lettek töltve.
-
-
v.e.s.
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó topikban járok.
Vásároltam egy használt garanciális videókártyát.
Sajnos néha elkezd "ciceregni" (coil whine) és ha jól tudom ki cserélnék.
A garancia a Compkerbe szól.
Mi a teendő ilyenkor? Nem baj,hogy hivatalosan nem én vettem a kártyát?
Garancia papír és a számla természetesen megvan .
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
v.e.s.
csendes tag
válasz LuckyL #19795 üzenetére
Köszönöm!
Van egy szerviz fül,ott a rendelési adatokat kell megadni.
Névnek az eladó nevét adtam meg,e-mail címnek,tel számnak és címnek pedig a sajátom.Ez így megfelelő?
A kártyára van háztól-házig garancia,ami annyit jelent,hogy ingyenesen elviszi a futár.Itt kérhetnek esetleg személyi igazolványt?
-
Meridius11
aktív tag
Sziasztok!
Elállás esetén elviekben a szándék jelzésétől számított 14 napon belül vissza kell juttatni a terméket, vagy átadni a visszajuttatással megbízott futárszolgálatnak.
Olyankor mire számíthatok, ha az eladó (Edigital) által megbízott futárszolgálat (Royal) cseszik felvenni a csomagot már 12 napja (utoljára mára ígérték miután 2 óra után felvették a telefont, végül nem jött senki), és mivel itt a karácsony, mostmár esélytelen hogy újév előtt visszajusson? Az Edigital ügyfélszolgálata megnyugtatott, hogy nem lesz probléma a csúszás, de én mégis nyugtalan vagyok, és elég komoly összegről van szó.. (tv) Valakinek volt ilyen tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz Meridius11 #19799 üzenetére
A meg sokkal viccesebb, hogy a penzt nem az aru feladasatol, altaluk torteno atveteletol, hanem az elallas kozlesetol szamitottt 14 napon belul kellene visszakapnod.
De tekintve korabbi edigitalos elallo vevo hozzaszolasat, csodalkoznek, ha mondjuk januar 10-e elott egy filler is lenne a szamladon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest